13357
Miért pont így és erre...
  • hihy
    Mit szólsz a kutya evo-hoz?
  • hihy
    Tudod ennek a topicnak mi a címe? Nem??

Nos: Az evolúció/ Miért pont így és erre...

Tehát nem a teremtés, a kreo, a szellemek, a másvilág, a reinkarnáció, a szellemes utazás a naprendszerben stb.
    Pedig más sem lehet olvasni, CSAK ezeket.
    Érted??
  • hihy
    Itt ebben a topicban pedig te is troll vagy. És topicromboló.
    Nem tetszik, nem ismered el?
    Kár-kár.
  • hihy
    Hm. Legalább tartozok valahova.
    Az sem semmi!!!!
    Az elviselés pedig a türelmesek erénye.
  • remark #9368
    Te is beállhatsz a sorba. Pedig nem bonyolult dolog felfogni, hogy mi az, hogy topikrombolás. Nézd meg pl. hogy itt mi megy, vagy mi ment a Védőoltások topikban (ott meg is lett az eredménye). Vagy esetleg keresd vissza a fő trollok saját hitvallásukról szóló bejegyzéseiket. Nincs elrejtve az információ, csak téged nem érdekel.
  • immovable
    My bad. :)
  • fonak
    Nem azt mondta, hogy nem szárad meg, hanem hogy a tudomány nem tudja megmagyarázni. :)
  • immovable
    Megszáradtak már a ruháid a 22 fokos szobában?
  • immovable
    Itt szenved szegény, mert nem cenzúrázhat.
  • Katalizátor
    Jujj de aranyos!

Először is nem "értelmetlen zagyvaság", hanem te nem érted! Ha odajön hozzám egy külföldi és elkezd nekem spanyolul vakerálni, nem szólom le, hogy összezagyvál mindenfélét, hanem tisztában vagyok azzal, hogy ÉN NEM ÉRTEM, amit mond!
    De persze kezdjük csak az első mondattal, hisz a többire minek is reagálni:

"A bizonyítékai aktuálisak, tehát megdönthetőek, vagy sem! "

Aktuális: jelen időben létező, nem feltétlenül végleges állapot

Szerintem ezzel az egy szóval ki is merítettük a számodra értelmezhetetlen zagyvaságot. No de mit is jelent ez pontosan? Leírok pár példát:

Odamegyek hozzád és azt mondom:
    "Figyu bebizonyítom, hogy a gravitáció létezik!"
    Ehhez nincs is más dolgom, mint két tömeggel rendelkező testtel bemutatnom neked a működését. Az egyik legyen mondjuk egy üres sörös üveg, amit ki kellett igyak, mert fárasztasz. A másik legyen egy sokkal nagyobb tömeggel rendelkező test, amit legegyszerűbb A Föld nevű bolygóval szimbolizálni, márha elfogadod, hogy a Föld egy nagy tömeggel rendelkező bolygó. A sörös üveg, az általános iskolában tanult saccperkábé 9,81 m/s2 gyorsulással fog a Föld nevű bolygó felé közelíteni, mígnem a "hatás-ellenhatás" elvével élve mindkettő ugyanakkora ütközést fog elszenvedni, elosztva persze az egész tömegre, ha nem vesszük figyelembe az anyagok összetételét, sűrűségét, aktuális helyét. Tekintsünk most el ettől az egyszerűség kedvéért! Tehát a bizonyítékom sikeres!

Ez volt aktuális a MÚLTBAN! Jelenleg sincs fogalmunk arról, hogyan is működik a gravitáció, hiába is tudjuk BIZONYÍTANI!

Másik példa, ami talán még ősibb: A Nap!
    Hadd ne hozzak fel evolúciós példát, mert még a végén nevetség tárgyává tenném magam, de szerintem az "egyszerűbb" élőlények is tisztában vannak avval, hogy a Nap, ha épp fent van az égen, meleget ad. Ezt a múltban is megtapasztalták és szerették is érte, végülis innen ered életünk energiájának forrása. Ez BIZONYÍTOTT, a Nap meleget sugároz.
    Mégis szerinted mennyire volt tudásuk a régieknek megfejteni azt, hogyan is adja a meleget a Nap? Tisztában voltak-e a fúzió fogalmával?
    A válasz NEM! A tömeg-energia ekvivalencia fogalmával meg pláne nem!

Na ezalatt értettem az "aktuális" bizonyítékokat, mert te beleköthetsz bármibe is, ha fogalmad sincs arról mekkora áldozat, munka, fejlődés áll egy-egy tudományos hipotézis-felfedezés mögött. Olyan munkák ezek, amikre egyes emberek az életüket áldozták fel, te meg csak pötyögsz a gép mögött (amit kinek is köszönhetsz?) és képesek vagytok "megváltani" a világot, mert ti épp úgy gondoljátok, hogy a dolgok azok, amik szerintünk KÉNE, hogy legyen.

Csakhogy itt hiába kapálóztok!

Ahogy Philip K. Dick mondta:

A valóság nem szűnik meg létezni csak azért, mert te nem hiszel benne.

• sajt777
    Ennyi erővel kitörölhetnéd az olyanokat is, hogy a "bolygónak a hologramban való stabilitása" meg hasonlók.... semmi köze a new world order összeesküvés elmélethez, csak ti már mindent belemagyaráztok.
  • Zero 7th
    Onnantól kezdve, hogy én tudományosan igazolt dolgokról beszélek, nekem nem nagyon van dolgom.

Ti beszéltek mindenféle légből kapott faszságokat, amiről elmondtam, mikor lehet majd komolyan venni.

Addig csak a szátok jár.

Ja, tényleg, varázslóbemutató mikor lesz? Nem mondtad még...
  • remark #9360
    Miután elérted, hogy téged zero meg molnibalage színvonalára tegyelek már ami a véresszájú mocskolódást illeti, azóta tőled kb. nulla beszólogatást tudok elviselni. Ez van, ide jutottunk, de örüljünk neki, mert te ezért nagyon keményen megdolgoztál.
  • Balumann
    Nem, mert az olyanból próbál következtetni valamire, amiből nem lehet, ha be is jön, az a szerencse műve (általában olyat hazudnak, aminek nagyobb valószínűsége van, hogy bekövetkezik). A tudomány nem erről szól, különben nem lenne tudomány.
  • mikike
    **
    tehát akkor a kártyajóslás, vagy az asztrológia is nevezhető tudománynak **
  • mikike
    "A bizonyítékai aktuálisak, tehát megdönthetőek, vagy sem! "
    ez mit jelent pontosan?
    az egész hsz.-ed értelmezhetetlen zagyvaság, de kezdjük az 1. mondattal
  • hihy
    Te mindig engem akarsz nevelgetni.
    Azt viszont sértésnek vesze, ha valaki a te hibáidra mutat rá.
  • hihy
    Na jó, de én ezzel azt akartam ilusztrálni, hogy a bizonyított becsapódást a sokkal "okosabbak" a saját szájuk íze szerint formálják.
    És ez úgy szar ügy!!!!
  • strepsils
    "Levegőbe beszélni bárki tud, ahhoz, hogy figyeljenek is rád, le kell valamit tenni az asztalra."

Jaj ne mondj már ilyen szépeket mert szakad a plafon nem sérültél meg? nem akarom hogy bajod essen
  • Eneff
    Komolyra vette a figurát.
  • immovable
    Nincsenek szmájlik?. :O
  • Zero 7th
    Ja, na ezzel az a helyzet, hogy ezt csak képzeled. Mert máshogy nem tudod feloldani azt az ellentmondást, hogy szeretsz hülyeségekben hinni, így inkább elnyomást vizionálsz.

Nem, a helyzet az, hogy a hülyeség komoly körökben helyén van kezelve. Az, hogy sok hülye van, és sokféle hülyeséget hisznek, nem nagyon zavarja a tudományt.

Van egy, az egész emberiség által elfogadott követelményrendszer, aminek meg kell felelned ahhoz, hogy komolyan vegyenek, ha nem megy, akkor mehetsz a sunyiba.

Levegőbe beszélni bárki tud, ahhoz, hogy figyeljenek is rád, le kell valamit tenni az asztalra.
  • uwu420
    Rohamosan romlik az állapotod.
  • Richard Donkies
    Nincs annál szánalmasabb, mint amikor valaki a protekciós előnyét kihasználva próbál meg nyerni.
    Tipikus materialista, evolúcionista, gátlástalanság, mely a büszkeségtől eltelve képtelen elviselni, ha veszít. Ilyenkor kifordul önmagából és a diktatúrák módszereit használja: betilt, eltöröl, megsemmisít. Hol bizonyítékokat, hol írásokat, hol embereket.

Régen voltak véres diktatúrák. De eszek megszűntével az ilyen magatartás nem veszett ki az emberek közül. Mai civilizáltnak nevezett társadalmunkban is benne van.
  • immovable
    Te képzelegsz. :O
  • Richard Donkies
    Szóval kitöröltetted...

Fájt az igazság?
    Ez volt az utolsó hozzászólásom neked címezve.
  • immovable
    Nincs is ott annyi hozzászólás. Képzelegsz is már? :O
  • Richard Donkies
    Neked, aki képtelen szöveget értelmezni?

(# 3-13 )
  • immovable
    Bizonyítsd.
  • uwu420
    Nem az a lényeg hogy mennyire hihető egy elmélet, ez egy szubjektív dolog, és semmi köze a tudományos módszerhez. Így csak tanulatlan suttyók állnak hozzá. Igaz mikike?

Az a lényeg, hogy valós információkból levont logikus következtetésekkel felállított elmélet ne legyen cáfolható egyéb valós információkból levont logikus következtetésekkel.
    Csak ezt itt egy páran nem képesek felfogni. Tipikus mikor kitalált dolgokra alapozva állítanak elő ökörségeket, vagy nem veszik figyelemebe a cáfolatokat, de egyéb módon is lehet áltudományoskodni, csak ezek a gyakoriak.
  • Zero 7th
    A teremtés soha sem volt tudományos elmélet, így érvényes sem volt.
  • remark #9341
    Én nem köpködök, az te vagy.
  • immovable
    Ne személyeskedj.
  • e57
    "az alienek kiválasztottak egy neki tetsző fajt, melyet manipuláltak. És mivel az életterük az akkor regnáló nagyobb fajok mellett meglehetősen instabil volt, ezért azokat atomcsapással elpusztította. De azért voltak olyanok melyeket genetikai beavatkozással tették alkalmassá az általuk segített fajjal való együttélésre.
    Szerinted e hihető?"

Mi ebben a hihetetlen? Ha lenne egy elérhető idegen, lakott bolygó, az emberi tudománynak ez már most is lehetséges lenne. Nem lenne nagy mutatvány. Síma rutinmunka. Persze nem atomcsapással, hanem más finomabb módszerrel. Gondolom te is hallottál már a szúnyog irtásról, amit nyáron szoktak csinálni.
    Hát ja. Az ember folyamatosan ezt csinálja a földön (pl. monokultúrás növénytermesztés). :)
  • immovable
    Te nem hitetlen vagy, csak szimplán tanulatlan.
  • immovable
    Megszáradtak már a ruháid? :DD
  • immovable
    Igazi racionális elme. NEM! :D
  • Katalizátor
    A bizonyítékai aktuálisak, tehát megdönthetőek, vagy sem! Ha meg tudod dönteni!
    A hívei pedig nem mocskolnak semmit, csupán arra törekednek, hogy még pontosabbak legyünk. A mocskolódás nem éppen tudomány, igazából elég távol áll tőle. Ha mocskolódást tapasztaltál, akkor az nem igazi tudomány, ezen képviselőket pedig ne vedd egy szárny alá a tudománnyal! Ezt már előítéletnek hívják!
    Tudod ha egy feka kinyír valakit, az nem azt jelenti, hogy minden feka ki akar nyírni valakit.
  • hihy
    Mi a tököt lehet cáfolni egy hiten??
    Strepsils kijelentését, miszerint a kicsi agyával mászkál a naprendszerben, sem cáfolta meg senki. Tehát érvényes, igaz.
    Sőt az sem cáfolta meg senki, hogy te szamár vagy.
    Érted-e??
  • hihy

Szamár szamár, miért vagy te szamár??--sekaszparéj