Comanche vs Hokum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez voltaképp a 169.21-es nvidia driver amibe omegáék még belepiszkáltak. Omegából ennél nincs újabb nvidiához.
Amit észre lehet venni: Lock On Flaming Cliffnél sokkal szebb a kép, a többi driverrel a települések ricegõsek, ezzel nem. Valamivel gyorsabb is, fps-ben.
Falconnál az új driverekkel nem lehet vonalsimítást ráadni, ezzel tökéletes. Vérpistike játékokat nem tolok, azokról nem tudok nyilatkozni :-), de a szimjeimnél bevált.
LeonSilver:
Jó akkor legalább nem kell költeni a nagypézt 4830ra 😊 Arra jöttem rá, én sokkal jobban járnék, ha vennék egy deszkát ami támogatja az SLI-t és lehalásznék apróhirdetésbõl még egy ilyen 8600 GT-t 😊
Múltkor Arnehnek berohadt a videókártyája és kérdezgette az embereket, hogy mit vegyen. Majd elolvasom az ottani postokat megint.
Dübörög a 965ös x4
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
@#579
<#worship>#worship><#eljen>#eljen><#vigyor1>#vigyor1>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Egyelõre nincs kevem monyákolni vele meg újra rakni ( pedig megszereztem a mezei Apache & Havoc-ot is ), majd talán akkor ha meglesz a 24-es kabin.
Szóval ilyen látvány fogadott.... Már a betöltõdés elõtt gyanus volt a helyzet mert ahol a kuffert lehet kiválasztani ott sincs semm csak a szöveg.

"... And with that ladies and gentlemen I declare the cockpit finished!
Will still be a bit more time until release though, the new exe needs a bit more testing and bug fixing."
Tegnap lemostam az új krosszcsizmám, nyilván kiteszem az ablakba, hátha 24es fülkét hoz a Mikulás bele 😊
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
Térképnél az E,D billentyûkkel tudod a felbontást és az üzemmódot változtatni.....
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Emelkedés-süllyedésre, meg próbáld használni a trim-et (T gomb; shift+T vel törölhetõ) de általában megvagyok nélküle, elviekben olyan magasan kéne ezekkel repülni, hogy attól lefelé már nem nagyon kéne eltérni 😄
Elég ügyesen céloz az ellenséges légvédelem, ezzel probléma nincsen, mindkét félnél ügyes gyerekeket ültetnek a megfelelõ helyre. De azért néha ki lehet cselezni. Ezért szeretem jobban a sivatag helyett valami nagyon hegyes- völgyes- folyóvölgyes - szakadékos - erdõben keskenyutas terepet. Bár a dolog kétélû, mert így elég kockázatos dolog átrepülni egy hegygerincen..
Dübörög a 965ös x4
Azt hiszem mfd-t az "á" és "û" gombokkal lehet váltani.(ha nem akkor nyomkodd a sok ékezetes betût 😉
Végülis nagy nehezen sikerült az Apache-ot is kiválasztanom, de nem volt egyszerû. Szokás szerint felderítés volt a küldetés, de persze találkoztam ellennel, akit szépen meg is támadtam. Lõtem halomra a földi egységeket, s egyszercsak ráálltam egy pont szembe lévõ valamire (még nem nagyon tudom megjegyezni a pirosak haditechnikáit), s épp lõttem volna, amikor láttam, hogy lõ, s a következõ pillanatban látom a szép,kiégett gépemet zuhanni a sivatag homokja felé... Meglepõdtem rendesen. 😊
Amúgy van valami trükkje annak, hogy miként kell egyenesen, szintben repülni az Apache-csal? Mert én folyamatosan játszok a bottal: hol fentebb emelem az orrát a gépnek, mert süllyedek, hol lentebb, mert csökken a sebeséség, de nõ a magasság.
Dübörög a 965ös x4
Ezer hála és köszönek Surenek, és Gyöszinek, akik segítsége nélkül nem sikerült volna!
Elsõ benyomások: a talaj közelrõl iszonyat ronda. 😊 S ennyi, gyakorlatilag ennyivel kifújt az eddig tapasztalt gyengeségek listája. Persze, sok mindent nem értek, de idõvel, s aktív kérdezéssel majd letisztul.
Tetszik a helikopterek, s ezen belül természetesen az Apache mozgása, nagyon látványos. Jó pár percet eltöltöttem azzal, hogy külsõ nézetben írányítva a gépet, csak gyönyörködtem bennük. 😊
Elkezdtem az iraki kampányt, de kicsit fura, hogy Apache-ot nem tudtam választani a kék oldalon, csak Comanche-ot. Ezt a gépet annyira nem sikerült megkedvelnem ilyen rövid idõ alatt, nekem nagyon futurisztikusnak tûnik a cockpitja. Ráadásul nem igazán értem, hogy ha a hátsó kabinba ûlök, miért nem látom térkép módban a waypontokat, s az azokat összekötõ vonalakat. A tájékozódással még amúgy is gondom van, a térképen néha nehezen igazodok el. 😊
Most meg van fent a hoxdna listáján két srác akik 1.0.2 verzióval multiznak. Ezek sejtenek valamit, vagy inkább nagyon el vannak maradva?
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
Az elsõ összerakott gépem egy An-2 Ancsa volt amit színkeverési hibák miatt rószaszinre festettem sárga csíkokkal... nem rosszra gondolni<#ejnye1>#ejnye1>
Kézzel festettem.A nejem akkoriban porcelánfestõ volt ( herendi ) és hozott fasza mókusszõr ecseteket.
**--**
Hááát a faxtuggya 😉
Van hozzá egy .nfo file is, amiben le van írva a telepítés menete, s bár aszerint csinálom (többek közt), nem jön össze a dolog.
Esetleg a te CD-d tartalmát nem tudnád megosztani velem? 😊
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
una volta per sempre INTER!
Egyszerûen nem tudom, hogy mit csináljak még.
Ha csak szûzen, Allmods nélkül pakolom fel a programot, akkor cracket kér, ami rajta is van a lemezen, de egyszerûen nem tudja crackelni az eredeti .exe filet. Pedig a archív státuszát is módosítottam, így elméletileg felül tudná írni.
Ha meg felpakolom a Allmods-ot (ami ha jól emlékszem kiküszöböli ezt a lépést) hibaüzenettel kilép.
Szóval k....ra szeretnék már repülni ezzel a programmal, de úgy látom, az én életembõl ez ki fog maradni. 😞
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
Én egyszer telepitettem,rá a megát,aztán azt mentettem el.
Nem tudjátok a Hind pit projekt hol tart?
Egy kivételével az összes lehetõség be van x-elve, az az egy is valami patch, ami US verziónál használandó.
Ha jól emlékszem van olyan opció telepítéskor, hogy patchelt-e az EECH-d. Ha szûz EECH-ra rakod erre figyelj (persze akkor is figyelj, ha patchelt), mert ott ha rosszul választod az okozhatja a "gebaszt".
Videókártya drivert is cseréltem, hátha az a baj, de nem változott semmi.
A registry pucolást majd megcsinálom, s kipróbálom, hogy fut e, ha csak simán felpakolom az EECH-t, allmods nélkül.
Pedig már nagyon ki szeretném próbálni az Apache-ot. Aztán meg persze a készülõ Hindet. Nagyon tetszetõs, amit eddig láttam belõle.
Hogy telepítetted fel? Melyik mappába? Nekem mondjuk van EEAH is fent, egy saját szimpi mappába tettem fel, de azonbelül úgy ahogy õ szeretné, tehát e:\..\Razorworks\ és ezen belül nem változtattam semmit. Mikor uninstallálod a játékot, nyomj egy registry pucolást, bár nem igazán hiszem benne h ez segít épp. Restart és tedd fel csak az EECH-t, semmi patch, akkor próbáld meg elindul-e. Így mindenképpen el kell indulni, bár így még joystickot nem lát, de billentyûzettel kipróbálhatod. Ha itt is baj van akkor folytatjuk innen... addig nem írok több hülyeséget.
Dübörög a 965ös x4
Már legalább 5-ször telepítettem újra, különbözõ variációkban, de nem akar mûködni.
Ráadásul nagyon zavar, hogy nincs graphics.cfg-m, amit törölni tudnék. 😊
Asszem kénytelen leszek elõvenni az õsrégi Hind-et...
Sikerült megszereznem az EECH-t, s felpakoltam rá mindent, amit ebben a topicban olvastam, de nem akar elindulni. A telepítést a következõ sorrendben végeztem:
1. EECH
2. All Mods
3. 1.10.2-es patch
Ezután megpróbáltam elindítani, de fekete képernyõ után visszadobott egy hibaüzenettel az asztalra.
Valamelyikõtöknek korábban volt hasonló problémája, s akkor a graphic.cfg törlését ajánlottátok, ám én ilyet nem találok a program könyvtárában.
Tudnátok segíteni?