987
Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum
  • Gyöször
    nekem valami e:\games\razorworks be van
  • L Viper #666
    Gyöszi, Te hová telepítetted a progit? Oda, ahová gyárilag felajánlja? Én a D:\Razorworksra szoktam átírni.
    Létezhet, hogy ezért nem "húzza" át a mutatókat?
  • L Viper #665
    Próbáltam EEAH-t is és természetesen a Razorworksba mindkettőt, de akkor sem volt. Nem tudom, nekem teljesen külön dolognak tűnik, bár anno lehetett multiban tolni a két játékot egymás ellen.
    Próbáltam egy rakat drivert, persze kitakarítottam mindig Driver Cleanerrel is. Lehet a videókarim nem szereti, de csak ez az egy kabin?
    A fene emlékszik már, de mintha a régi karimmal lett volna mutató a Havocban.
  • Gyöször
    ez a geforce TNL vagy mi bekpcsolása, próbáltam már, nekem nem hozott eredményt.
    A mutatók nekem akkor szűntek meg, mikor felraktam az általad is használt omega drivert. Aztán rengeteget kínlódtam mire visszajöttek, nem is tudom hogy sikerült. De nem csak sima driver cserével. Nekem ugye feltűnő volt, mert omega driver előtt voltak mutatóim. Ja és hivatalosan először az EEAH-t kell feltenni, majd ugyan abba a könyvtárba (razorworks) az EECH-t. Így van műszer.
  • L Viper #663
    Ez melyik hadszíntér?
    Azok a területek is ilyen csúnyák, amiket anno tartalmazott az EECH vagy az EEAH ?
    Mert ha igen, akkor valami nem jó. Néhány Community-s terület eléggé alultextúrázott.
    Nézd meg Tajvant, vagy Líbiát, azok eredeti területek.
  • Mumtaz
    Nekem nagyon zavaró a textúrázás.

• Buren

Ez tényleg megoldotta, ráadásul úgy, hogy nekem a legújabb béta driver van fenn! (180.??)

• L Viper #660
    Na tisztelt uraim, akinek eddig vacakolt az ég annak leírom, hogy az eech.ini-ben kell egyetlen dolgot átállítani:

A [Graphics and Textures]-ben van az ominózus "szivatgató" sor:

notnl=0 a jó érték és semmi villogás meg égtextúrahiány.

felette van még egy dolog, amit átállítottam:
    32bit=1 - nem tudom miért ez is 0-n volt, noha az 1.09-ben alapból 32 bitesen hagyták.

Az eredményt köszönhetem a régi ini-nek, azzal hasonlítgattam össze a mostanit.
  • L Viper #659
    Na elővettem az 1.09-es Allmod-omat.
    Az ég hibátlan:

Csak az EECH-raktam fel és ezt az 1.09-es allmodot.
  • L Viper #658
    Nos érdekes dolgot tapasztaltam. Nem jók a mutatók a Havocban akkor sem, ha az EEAH-ra rakom az EECH-t és a legújabb allmodot.
    Régen nem volt ilyen. Előkotrok egy régebbi allmodot, amiben még nincs Apache kabin és kipróbálom.
    Jó lenne a végére járni az anomáliáknak.
  • L Viper #657
    Na miket írok :-)
    Az "AACH" természetesen az EEAH akart lenni ( Enemy Engaged Apache Havoc )
  • L Viper #656
    Igen, elég a szűz EECH és rá a megapatch, de a múltkor lehet rosszul emlékeztem, mert most nekem sincsenek a műszerekben mutatók a Havocban. Lehet ez is az Apache kabin óta van, vagy én tudtam rosszul.
    Felrakom újra az AACH-ra az EECH-t és úgy a megapatchet. Az a legbiztosabb.

Én az EECH-t anno a Tescoban vettem 1000 Forintért, nem bántam meg :-)
  • Zsolo007
    Köszönöm!

Közben rájöttem magam is :)

#654: Igen, nekem is pont így van fent és működik tökéletesen.
  • Scottt
    Földim akkor szűz EECH rá az 1.11es megapakk aztán enjoy?
    A sima EECH-t hol lelem meg? Mert a megapakkot ezen az oldalon linkeltétek^^
  • 42nd Intruder
    eech.ini-be kell a megfelelő sort átírrni, hogy ha sisakcélzót használsz, akkor azt kövesse, de ha van aktív cél, akkor már az legyen neki az elsődleges.
  • Zsolo007
    Sziasztok! nemrég fedeztem fel a játékot és megtetszett. Egyenlőre csak free flightban ismerkedek, használom a legújabb 1.11-es modot. Felmerült 1 fontos dolog amit nem bírok megoldani: a manual szerint a gépágyú automatikusan követi az aktív célpontot, nos nekem nem teszi, akár lockolt a cél akár nem. Az egeret ha mozgatom akkor mozog, de nincs autamata követés és ez elég zavaró....
    Van valami ötletetek hogyan lehet ezt megoldani?

Köszönöm!
  • L Viper #651
    Igazság szerint az eget nézem legkevésbé. Mélyrepülésben a gép orra sem arra néz. A bevillanás is csak néha van, amikor betölt. Utána elmúlik.
    Az összes helyszínen átneveztem a: CLOUDDRY.dds-t, úgy nem a moddolt felhőkép van bent, hanem az alap és az eleve olyan kékes tónusú, mint a "szakadás". Elvagyok vele így is, bár jó lenne megoldást találni :-)
  • Gyöször
    nem nagyon értem a problémát, vagy talán mégis. Sivatagi pályán, ha irreálisan magasra megyek akkor látszik, hogy zsebkendőnyi területekből van összerakva az egész látómező, de
    1: nem megyek magasra
    2: nem játszok eleve sivatagos pályán (nincs hová bújni :)

jó ez a játék, én már megszoktam a villódzást meg a égképet is.
    Engem az zavar nagyon, hogy be van kapcsolva a mipmapping meg a dynamic water, és kb 2-3 perc játék után kikapcsol egyik pillanatról a másikra, onnantól vakítóan fehér a víz, a táj meg lebutul alap állapotra. Ilyet nektek nem csinál?
  • Mumtaz
    Kösz.

Egyébként engem az zavart baromira, hogy a terep textúrák annyira picik, és annyira szabályosan vannak bepakolva, hogy olyan érzésem volt, mint amikor az út mellett átnézek a szabályos sorokba ültetett fasorokon. Az egész telep ugyanabból a pici textúrából tevődik össze, ameddig csak ellátok. Ez másnál is így van, vagy én csesztem el valamit a felrakáskor?
    Mert, ha ez eleve ilyen, akkor az nagyon szomorú.
    Bár itt a korábban belinkelt képeken nem olyan, mint nekem.
  • L Viper #648
    Na megnéztem a létező legújabbat és egy nagyon régit is. ( 178.24 és 158.27 ) A hiba maradt.
    Sajnos akkor ez egy bug a játékban, ami a mi kártyánkon jelentkezik és az Apache kabin óta van, ahogy Gyöszi mondja.
  • L Viper #647
    Két újabb drivert néztem, de ugyanaz. Holnap kotrok egy régebbit, de attól tartok itt nem a driver a bűnös.
    Lehet valamelyik külföldi fórumon lesz megoldás. :-)
  • L Viper #646
    Állítgattam én mindenféle értékre, de ugyanaz. Talán a "Puerto Rico" hadszíntéren a legfeltűnőbb.
    Mindjárt rakok fel egy másik drivert, hátha...
  • Gyöször
    Azért nem tudsz radar módokat váltogatni és célozni, mert NOVICE ra van állítva a célzás valamelyik almenüben az optionsban. Tegyél át mindent realistic ra, meg ízlés szerint very hard-ra és akkor jó lesz :)
  • Gyöször
    Ugyan erre a villódzásra panaszkodtam énis régebben srácok. Főleg mikor helikopter választás után megnyomom a cockpit gombot akkor rohadtul villodzik, utána alábbhagy. Ja és az égbolt idétlenkedés is megvan, már az 1.10.2ben is megvolt. Asszem a videókártya élsimítás meg ilyenek piszkálásával változott a helyzet. Ha az AA beállításokban azokat a mittomén milyen szorzókat áttettem legjobbra, 16x meg ilyenek (szakszerű vagyok most bocsi ) akkor javul a helyzet, viszont eléggé romlik az FPS főleg füstnél. Gainward 8600gt silent 512 mb és az az nvidia driver amit legújabbnak adott hozzá 1-2 hete, talán 179.24? mittomén.
    ATI 3850esek is azt mondják, hogy valami régebbi drivert kel feltenni és akkor lesz kép.
  • L Viper #643
    Ja igen, villanás is van néha, csak arról nincs screenem.
    Ja 8600 GT + Omega van fent nekem is.
    Lock On FC-nél határozottan szebb és gyorsabb a képem ezzel a driverrel és az FSX-nél is.
    Lehet próbaképp felrakok egy másik drivert.
    Érdekesek ezek a driver dolgok is. Van olyan progi, ami meg a legújabb drivereket nem szereti.
  • Buren
    Nekem is ugyanez van, ráadásul még egy-egy pillanatra ilyen "villanások" is előtünnek.. (gf8600 + omega driver)

• L Viper #641
    A Libanon helyszínen próbálkoztam, a CLOUDDRY.dds letörlésével is, ekkor a régi égbolt jött be, de a hiba maradt sajnos.

• L Viper #640
    No tesztelgettem, nagyon frankó minden, de nálam van egy idegesítő bug. A felhőzetben "szakadások" láthatóak.
    Nem lehet valahol visszaállítani a régi égboltot? Az eech.iniben van erre sor? Még nem piszkáltam bele nagyon, csak a 32 bites színmélységet raktam 1-re, de 16 bitnél is jelentkezett a hiba, még ettől durvábban:

• Mumtaz
    Lehet, emlékszem rosszul, de emlékeim szerint a numerikus billentyűzeten lehetett állítani a radarmódokat. A pásztázás szögét, a távot meg egyebeket. Most ez valahogy nem megy. Waypointot 'W'-vel nem tudok ugrani.
    Megváltoztatták volna a billentyűzet kiosztást, vagy valami hiba van!?
  • Mumtaz
    Ok. Kösz

Mindjárt ki is próbálom. :-)
  • L Viper #637
    eech-allMods-1.11.zip (565.97MB) Ez a legújabb cucc, ebben totálisan minden benne van.
  • Mumtaz
    Marha régen játszottam a sorozattal. Az EE:AH már 8 éve megvan. Aztán jött az EE:CH. Ezekkel játszogattam, aztán több éves szünet után tavaly elővettem ismét és letöltögettem a patcheket hozzá. Viszont azóta (kb. 1 éve) nem játszottam vele, de most megint elővettem, viszont a gépemen itt van egy rakat patch és éppen töltöm lefele az 1.11 AllMOD-ot. Már elfelejtettem, hogy anno tavaly hogyan nyomultam a játékkal, így arra sem emlékszem, hogy az AllMOD csomag tartalmazza-e az összes frissítést a játékhoz, vagy a patcheket azért fel kell rakni és aztán ezt.

• Gyöször
    Ma este későn játszok egy jót, amúgy hoxdna-n fent szoktam lenni, ha nem tudtok csatlakozni vegyetek fel msnre, vagy írkjatok itt.
  • Gyöször
    olvass rá a simhq-n, egyeseknek megy 3850el is míg másoknak nem. Régebbi ATI drivert mlegegetnek, verziót nem tudok. Lényeg, hogy nem a játékot kell peccselgetni, sajna kompatibilitási probléma van. Nincs valami vésztartalék nvidiát, vagy régebbi ATI?
  • LeonSilver
    Hát készvagyok.
    Mióta megvan az új vga kártyám ( ATi HD4850 ) azóta az van mint a #580 hszben.Most tettem újra, rá a peccset de nem változott a helyzet.Asszem nekem marad a BS.
  • Gyöször
    Kicsit le vagyok maradva, bár már 1 órája repkedek vele. Naon szép lett!! Amitől féltem, hogy a célzást hogy oldja meg.. Hát nagyon sehogy... Legalábbis egyenlőre nagy mák kellett ahhoz, hogy Falangát tudjak lőni egy saját tankra.. De lehet csak én vagyok a béna. Na majd holnap tesztelek tovább.
  • 42nd Intruder
    Hagyni kell valamit majd a Cobra, meg a Mi-28-as utánra is, meg legyen már Mi-24V Chockpit 2.0 is :D Egyébként nagyon jó lett, kicsit szokni kell még, hogy a hajtóművek felpörgése után még tekerni kell egyet a karon, hogy forogjon is a lapátsor, valamint tetszetős ez a repmodel, hogy mostmár a kerekek felfogják a födhöz verődést és nem egyből robban fel a gép. Apache-al pl a gyorsteszt alatt leszakadt lapátsorral forgott hosszanti tengeje körül, míg egy nagyobb esést követően a feje tetején érve földet felrobbant. Régen már az első bukfenc után csatt volt. Azt kell, hogy mondjam, hogy lassan 9 éves játék igazi etalonná nőtte ki magát. Hol van a BS ehhez képest? Igaz azt ki se probáltam:D
  • DonZorro
    Igen, fel is ment, ki is próbáltam de mit mondjak... Kicsit hiányzik nekem az első kabin... De lehet hogy csak nagyon szőrös vagyok? Amúgy gyönyörű lett, minden él benne!!! Élmény az egész!!!
  • L Viper #629
    De jó Neked, én memrég értem haza...Kipróbáétad, fel is ment szépen ?
  • LeonSilver
    Nekem már lentvan :P