Comanche vs Hokum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
Mióta megvan az új vga kártyám ( ATi HD4850 ) azóta az van mint a #580 hszben.Most tettem újra, rá a peccset de nem változott a helyzet.Asszem nekem marad a BS.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Dübörög a 965ös x4
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Dübörög a 965ös x4
EECH Gun modification videó
Az eleje nem rossz 😊 meg a vége és a közepe sem 😄
Dübörög a 965ös x4
www.smart-bus.hu
Így szoktak egyébként rátok lõni az EECH ban? Ezen is változtatott valamit a srác? A Ka50 BS nálam elég tiszavirág életû de abban volt ilyen laza a táj, mindenhol ólom, de egy se talált, szinte csak dísznek voltak a levegõben
Eddig úgy nézett ki nálam a játék, hogyha így, ilyen közel rárepültem egy célra, akkor jött egy borzasztóan jólirányzott talicskányi nyomjelzõs ólom és minden hibajelzõ életre kelt, majd jött a jól ismert füstölgõ Hind csontváz és a becsapódás 😊
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
akkor nem is szenvedek vele, csak kicsit furcsa, de majd megszokom.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Reverse collective opciót pipáld ki, ez lesz a megoldás 😊
Dübörög a 965ös x4
tekercs
hangmagasság
<#nyes>#nyes>
Isten nem bottal, hanem VMware.
😛 😛 😛
Isten nem bottal, hanem VMware.
Feltettem ma a játékot, minden peccsel eggyütt, de nem sikerül a Joystickot bekonfigurálni.
Logitech 3d a joy, sajnos gyenge angoltudásom miatt nem vágom, hogy mi a Roll, Pitch és a többiek. pls help
-What do I need EEAH for?
-With EEAH install you get working gauages for the Havoc cockpit. This is the only difference.
tehát aki nem tette fel az EEAH-t annak nincs mûködõ mûszerfala mi28 ban. (én olvasatomban) Pedig tök jó, sokat gyakoroltam most az autorotációs leszállást. Nemtom minek, de megtetszett 😊 Na ehhez jól jön a rotorfordulatszám mérõ és nem kell keresgetni az MFD-ken.
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
Szerintem nekem sincsennek mutatók,bár engem nem zavar,én csak komapacshe-al repkedek.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Én egy olyan EECH van játszok amit még az elõzõ gépre telepítettem fel, simán kiírtam DVDre, felmásoltam erre az új gépre és ment.
Gondoltam akkor elkezdem a játékot újratelepíteni. Sorba felraktam még a múltkor mindent, semmi változás. Se a felmásolt könyvtáramba, se a felteleíptett könyvtárba. A 2 játék persze 2 külön vinyón volt. Most annyit csináltam, hogy feltelepítettem egy ilyen windowsbuzeráló proggit (tune up 2009) uninstalláltam benne az újonnan feltelepített EECH-t de végülis a szabvány eech uninstallok jöttek be. Restart. Utána registry pucolás restart. (volt benne úgy 200 hiba)
Majd elkezdtem szórakozni a programban, ami ilyen ajánlott dolgokat mondott, azokat megcsinálgattam de ezek olyan hogy internet MTU érték optimalizálás, ilyesmi. Tehát semmi köze játékhoz. Restart.
Mondom megnézem mit mutat a felmásolt eech példányom: öröm bódottág, mee tökéletes! <#taps>#taps>
Most ghostolok egyet, aztán ha jókedvem lesz felteszem az omega drivert újra, mert gyorsabbnak tûnt, csak sajna nem teszteltem sokat. Bár villódzott az is.
Dübörög a 965ös x4

Dübörög a 965ös x4
Íme.

Még shotot is csináltam anno de most nemlelem õket 😞
Ugye az EECH-ban nincs eredetileg a 24-es és a 28-as , csak a "peccs" miatt lehet repülni velük.Én betudtam ennek a mûszerek hiányát.
Dübörög a 965ös x4
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Dübörög a 965ös x4
1.9tõl nem mûködik. Sem 1.10.2 nél. Úgynézki visszaghósztolom a régebbi Win állapotokat, bár még sosem csináltam ilyet, csak azt tom lementettem valamikor régebben.
Közbe rájöttem,h ogy az 1.10.2ben nincs benne az apache fülke, tehát tényleg fel kell rakni külön.
Dübörög a 965ös x4
Elõzõ driver tökéletes letakarítása után kell feltenni.
Ha van driver cleaner progid, az összes régi nvidia fájl eltávolítása melegen ajánlott. Én mindig kipucolom vele.
Csak ezután szoktam az omega drivert felrakni és csak ezt. Nálam hibátlan és eddig nem csinált gebaszt hálistennek.
Win XP SP3-ast használok, csak ezen teszteltem.
Dübörög a 965ös x4