987
Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum
  • LeonSilver
    Mert ugye nekem is éppen ez a gondom ( #580 )
  • LeonSilver
    Mindjárt megnézem ( HD4850 ) ha megy 64-es oprencceren meg ha metalálom a cuccokat.
  • Gyöször
    Valamelyik nap nyálaztam át a simhq-t láttam h dolgoznak az atisoknak hogy menjen a játék. Valaki kipróbálná, 3870es vagy 4830as kártyán? (vagy hasonlón) Ha működne végre vennék egy új videókártyát.

Elég sok dolgot piszkált benne Arneh, remélem nem teremtett még több hibát benne. Ha jól működne végre a troop insertion, annak tudnék örülni...

Ja és remélem a multiplayer működni fog mostmár.
  • 42nd Intruder
    1.11.1
  • Yamato1
    Köcci szépen.Megpróbálom mindkettőtök ötletét.:D
  • Gyöször
    nézegettem a terepkövetéses dolgot, a billentyű kiosztáson van ilyen, hogy altitude hold: alt+H ezt még sosem próbáltam. Meg van olyan hogy +altitude hold: alt+K és -altitude hold: alt+J Régebben valami nem működött, talán ez. Itt a fórumon írogatták. Nem tudom én sosem próbáltam még szeretek mélyrepülni vele kézzel. Célzáskor néha használom a Stable hover hold-ot: Shift+H az működni szokott, de van hogy földetérek pedig világít a hover visszajelző lámpa.
  • 42nd Intruder
    Probáld ki azt, hogy ami alapbol ON-on van a beállításoknál, azt kikapcsolod OFF-ra...
  • Yamato1
    Nem azt kérdeztem,hogy Te bekapcsolnád-e.
  • Gyöször
    óriási válasz: nem tudom de ha lenne se kapcsolnám be :)
  • Yamato1
    Óriási kérdés!

Nincs ebben a játékban olyan beállítási lehetőség mint a LONGBOW 2 -ben,hogy ha előre nyomod a gép orrát akkor csak a sebességed növekszik és a magasságból semmit nem vesztesz???
    Tudom akkor ez már nem szimulátor de hátha! Vagy van esetleg benne terepkövetés??? (az autópilótán kívül)
  • LeonSilver

• Gyöször
    konkrétan mire gondolsz? Az MFD-ken a FLIR/DVO tv-s célzó, vagy a sisakcélzásra gondolsz? Így látatlanból még azt tudom mondani, hogy a beállításoknál ezt a célzásos dolgokat mindent tegyél realistic-re, mert novice módban nem tudsz semmit se csinálni.
  • Yamato1
    Hmm.Most működik a körbenézés.Újra rakott xp csodákat tesz.
    Még egy kérdés!Nektek mozog a célzó az apache-ban (all mod) ha ráváltotok? (az a zöld színű célkereső) Mert nekem az istennek sem akar megmozdúlni.
  • 42nd Intruder
    Szerintem a cerka proci lesz a ludas..
  • Yamato1
    Egyébként most akarok újat.De amíg külföldön melózok nincs időm.
  • Yamato1
    Intel Celeron 3.2
    Ati Radeon 9550
    1,5 Ghz ram
  • Gyöször
    Mármint ha szétnézel a kabinban egérrel? Sajna nincs tippem. Egyébként milyen géped van?
  • Yamato1
    Halihó!
    Nah.Én is elkezdtem ezzel a game-val játszani! Multizni hogyan lehet vele?
    És nekem az egérrel miért akad ha belülről mozgatom???

Üdv
  • Gyöször
    Akkor úgy néz ki egyedül maradtam ezzel a játékkal. Nem baj. Sztem nagyon jó.
  • L Viper #688
    Semmi nincs, a skacok egy része BS-ezik, én inkább a Falcont tolom (a 4.7-es OF jó lett ), már ha jut idő a közösségre.
    Egyébként nagyon jó cucc a 24-es !
  • Gyöször
    Nem igazán értem a dolgokat. Mindenki várta a Mi24et, most megvan. EGyáltalán azóta elindította valaki a programot, hogy kipróbálta a Mi24et? Vagy ez most csak így bekerült a gyűjteménybe? A BSes srácok ha jól látom rendszeresen multiznak, mi meg még1x sem játszottunk, csak 1 alkalommal kipróbáltuk Intruder-el, hogy elviekben lehet. Ez volt kb fél éve.. Azóta az ausztrál srác sem futtatja a szervert, valamint Rogalék is látványosan leálltak. Se egy post itt a fórumon, semmi. Tehát összegezve: MI VAN VELÜNK?? :D
  • L Viper #686
    Köszi a tippet, ki fogom próbálni, valamikor, ha lesz rá időm.
  • Gyöször
    Az a helyzet, hogy nagyon le vagytok lassulva!!! :D

Említettem már, hogy talán úgy lesz működő műszerfala, a Mi-28 nak, ha EEAH telepítés és EEAH 1.1es patch után el is indítjátok, mert első indításkor valamint nagyon csomagol a kis élet.
  • Gyöször
    Hé Apacherek! Ki kéne próbálni ezt az 1.11.0 verziót multiban mert lőttünk volna egyet a lengyel fanokkal (Rogal) de sehogy sem sikerült csatlakozni, pedig régebben mindig oké volt velük a balhé. Valaki? Lennék én a szerver.
  • Gyöször
    nagyon komoly majdnem egyforma gépünk van, annyi hogy nekem core2duo a procim (asszem ebbe nagyobb a cache) csak ez alapból 1,86GHz, nekem most pont 2,4en fut :) Ja és 2 giga 800 MHz-s Kingston ramom van :) A vidkártyám 512 megás Gainward silent. Lehet újrarakom a gépet és az EECH-t is valamikor.
  • L Viper #682
    A műszer mutató gond másból fakad a Mi28-nál. Kipróbáltam rengeteg drivert, régit, újat nem az okozta.
    Újra kéne raknom az egészet, EEAH-s multi installal.

Egyébként az új EECH.ini-ben az FPS 30-ra van lockolva alapból.
    Juteszembe, volt még egy bug, amit sikerült fixálnom.
    Nálam a nagyítótt MFD nézetnél villogott a textúra elég zavaróan.
    A Graphics szekcióban "nrt=1" -et állítottam az alap 0 helyett, így jó lett ez is.

Nincs húzva semmi nálam, Win XP SP3 van fent, a Procim Intel Dual Core 2,4 GHz 2 Giga Kingmax (800-as) memória és 8600 GT kártya (512-es)
  • Gyöször
    az hogy lehet, hogy nekem ilyen 16Xos beállításoknál már csak slideshow ban élvezhetem az EECH-t? Jó mondjuk nem teljesen, de bekapcsolt hosszú ideig füstölgő dolgoknál, nem nagyon kell közel repülni a füsthöz, mert akkor már irányítatlan rakétával képtelenség eltalálni bármit is. Ha mindent legalacsonyabbra teszek, akkor van füst nélküli képernyőm 60 fps. Milyen a procid? Fel van húzva a videókártya?

Omega driverrel van már műszer Mi28ban?
  • 42nd Intruder
    Nekem is 8600GTS-el valamelyik legutolsó hivatalos driverrel szintén semmi probléma...
  • L Viper #679
    Nekem 8600 GT -re világbajnok az Omega driver ( nvidia_omega_xp2k_216921 )

Totálisan jól be tudtam konfigolni, a Falconnál és a Lock Onnál is baromi jó a kép. Nomeg az EECH-nál is természetesen.

Ezek a beállításaim:

• Gyöször
    nekem 8600al olyat csinál, hogy a moddolt grafika (hullámhó víz és új ég) kb 2-3 perc játék után puff eltűnik, a víz majdnem fehér lesz, a táj meg az eredeti játék minőségére esik vissza. Ezmitől lehet??
  • gszaloki
    Mostmár igen... :-)

XP-vel továbbra is megy, Vistával szarozik.
  • Zsolo007
    És ugyanazon verziójú driver van mind2 oprendszeren?
  • gszaloki
    Nekem nem ATI kártyám van, így az a driver biztosan nem lesz jó.
    :-)

ASUS 8800GTS karival , vagy valami Nvidiás kártyával van tapasztalat?
    Egyébként azért gondolom, hogy a Vista a ludas, mert egy másik partíción XP alatt nincs ilyen gond.
  • Zsolo007
    Nekem is Vistán fut és semmi ilyesmi nem jelentkezik....próbáld ki másik driverrel. (X1600 8.5-ös driver van nálam)
  • gszaloki
    Na megtanulok beszélni. :-)

Szóval azt akartam írni, hogy:

Vista alatt próbáltam a game-t, és a grafikus képek szétesnek, egy idő után teljesen fehér lesz a kép. Van valami javítás e hiba ellen, vagy Vista alatt ne próbálkozzak a játékkal?

Válaszotokat előre is köszi
  • gszaloki
    Sziasztok!

Vista alatt próbáltam a game-t, és nem a grafikus képek szétesnek, egy idő után teljesen fehér lesz a kép. Van valami javítás e hiba ellen, vagy Vista alatt ne próbálkozzak a játékkal?
  • L Viper #671
    A GUM áruházban adják olcsón, ünnep utáni árleszállításon , de ez kincstári darab, ami jár az egyenruci alá.
  • Gyöször
    Naa, te is ilyen kékcsíkos pólót veszel fel a pilótaruha alá, ha Ka52vel repülsz? Énis :D
  • L Viper #669
    Még pár havas:

• L Viper #668
    Kevés a kép a fórumon, rakok pár kedvcsinálót :-)