987
Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum
  • L Viper #627
    Download eech-allMods-1.11.zip (565.97MB) Ezt szedem, ebben minden benne van és mehet a szűz EECH-ra. Remélem le is jön :-D
  • L Viper #626
    Hoppá, kint az 1.11-es patch
  • 42nd Intruder
    WOW.... Végre valami új :D
  • Buren
    Egy kis olvasnivaló míg le nem jön. :)
  • Buren
    Gyöszi!

Van itt valami aminek örülni fogsz!

Link

• Gyöször
    Itt is, nemtom figyelted e EECH ban: Közel mész az Abramshoz, egy derékig ember kibújik belőle, megragadja a gépágyút, célra tart (borzasztó jól csinálja, lézeres szemmérték, minden megvan) és könyörtelenül lő :D
  • Gyöször
    Meglett a válasz is közben:
    EECH Gun modification videó
    Az eleje nem rossz :) meg a vége és a közepe sem :D
  • Solt
    Háááát a DCS-ben nem tanácsos a Vulcan közelébe merészkedni... sőt, ha lebegsz, még az M1 is kiszed, ha lebegsz... ;)
  • Gyöször
    Voááá!!

Így szoktak egyébként rátok lőni az EECH ban? Ezen is változtatott valamit a srác? A Ka50 BS nálam elég tiszavirág életű de abban volt ilyen laza a táj, mindenhol ólom, de egy se talált, szinte csak dísznek voltak a levegőben

Eddig úgy nézett ki nálam a játék, hogyha így, ilyen közel rárepültem egy célra, akkor jött egy borzasztóan jólirányzott talicskányi nyomjelzős ólom és minden hibajelző életre kelt, majd jött a jól ismert füstölgő Hind csontváz és a becsapódás :)
  • Buren
    Arneh mester legújabb nyálcsorgató videója.
  • Gyöször
    Alappal nem is érdemes már játszani. Itt múltkorában valaki írta ezt a letöltősdis problémát, olvass vissza és kérdezd meg az illetőt, hogy mit hozott ki belőle. Hajrá! Tetszeni fog a program!
  • rbal
    Hi All! olyan problémám lenne, így jópár év után ismét kedvet kapva a gamehoz, hogy amit linkeltek, írtok EECHALLmods- os cuccot nem tom teljesen leszedni, 100mb körül mindig befejezi a letöltést. Nem lenne meg valakinek letöltve rendesen az egész cucc? Már vagy 7-8× próbáltam letölteni, de mindig. Lehet az EECHcentral oldallal lehet valami, mert azon lapozgatva is kiáll 403-as hibára a net. Szal ha valaki megszánna vele, vagy 1 másik linkel azt megköszönném. Olyan jókat írtok róla, és az alap 1.0.1 vagy hányasal ezek után nincs kedvem játszani. THX
  • L Viper #615
    Nem kell megszokni, beállítod fordítva, ahogy Gyöszi mondja.
  • z0ty4
    ááááá

akkor nem is szenvedek vele, csak kicsit furcsa, de majd megszokom.
  • Gyöször
    mert a repülőgépenknek megfelelően működik. Ott előre tolod a gázkart akkor növeli a fordulatot majd utánégető. Itt a kollektív kart kéne szimulálni az olyan mint az autókon a kézifék. Ha lebegéskor lenyomod csökken a magasság, ha felhúzod emelkedik. Ezzel a karral állítod a lapátszögeket.
    Reverse collective opciót pipáld ki, ez lesz a megoldás :)
  • z0ty4
    Köszönöm, már csak azt kell kitalálni miért van a csúszka fordítva.....
  • LeonSilver
    Akkor a hangmagasságot lehet állítani a tekercsen :D
  • sure
    LOL, csak a poén kedvéért megnéztem a webfordításon, nem is tippeltem rosszat nagyon, ezeket adta:

tekercs
    hangmagasság

• LeonSilver
    Itt ni..
  • LeonSilver
    Gugliban az első kép találat a pitch,roll kifejezésre :

:P :P :P
  • sure
    Ja, azt majd jönnek a szakszavak, hogy "sodorni", meg "hangmagasság"...
  • LeonSilver
    http://www.webforditas.hu/
  • z0ty4
    üdv.

Feltettem ma a játékot, minden peccsel eggyütt, de nem sikerül a Joystickot bekonfigurálni.

Logitech 3d a joy, sajnos gyenge angoltudásom miatt nem vágom, hogy mi a Roll, Pitch és a többiek. pls help
  • Gyöször
    megtaláltam a hivatalos választ a Mi28 fülkés kérdésre az eechcentral FAQ ban:

-What do I need EEAH for?
    -With EEAH install you get working gauages for the Havoc cockpit. This is the only difference.

tehát aki nem tette fel az EEAH-t annak nincs működő műszerfala mi28 ban. (én olvasatomban) Pedig tök jó, sokat gyakoroltam most az autorotációs leszállást. Nemtom minek, de megtetszett :) Na ehhez jól jön a rotorfordulatszám mérő és nem kell keresgetni az MFD-ken.
  • Gyöször
    Szokásos kérdés: nem akarunk lőni valamikor egy multit? naaaa :)
  • Wampa
    Üdv
    Szerintem nekem sincsennek mutatók,bár engem nem zavar,én csak komapacshe-al repkedek.
  • Gyöször
    Nem tudnám neked megmondani mitől javult meg. Múltkor Omega Driver telepítés után tűntek el a mutatók. Feltűnő volt, mert ha van Hind azzal megyek, ha nincs akkor Mi28, ha az sincs, akkor bármi de lehetőleg Mi28 kabinos legyen :) Jameg nem játszok más játékkal. Akkor visszatettem a gyári nvidia drivert semmi. Akkor mondtátok ezt a Driver Cleaner proggit, azzal is szenvedtem. Ghostoltam 1 héttel azelőttre, de vagy 2-3 hete nem játszottam eechval így az nem hozott megbízható eredményt. Szűz windowsra nem akartam visszaghostolni.

Én egy olyan EECH van játszok amit még az előző gépre telepítettem fel, simán kiírtam DVDre, felmásoltam erre az új gépre és ment.
    Gondoltam akkor elkezdem a játékot újratelepíteni. Sorba felraktam még a múltkor mindent, semmi változás. Se a felmásolt könyvtáramba, se a felteleíptett könyvtárba. A 2 játék persze 2 külön vinyón volt. Most annyit csináltam, hogy feltelepítettem egy ilyen windowsbuzeráló proggit (tune up 2009) uninstalláltam benne az újonnan feltelepített EECH-t de végülis a szabvány eech uninstallok jöttek be. Restart. Utána registry pucolás restart. (volt benne úgy 200 hiba)

Majd elkezdtem szórakozni a programban, ami ilyen ajánlott dolgokat mondott, azokat megcsinálgattam de ezek olyan hogy internet MTU érték optimalizálás, ilyesmi. Tehát semmi köze játékhoz. Restart.

Mondom megnézem mit mutat a felmásolt eech példányom: öröm bódottág, mee tökéletes!

Most ghostolok egyet, aztán ha jókedvem lesz felteszem az omega drivert újra, mert gyorsabbnak tűnt, csak sajna nem teszteltem sokat. Bár villódzott az is.
  • Gyöször
    De jó, hogy mondod. Ha sikerül meghekkelnem, mondom mit csinálj :) de gondolom nem fog..

• LeonSilver
    Meglett közben a kép!
    Íme.

• LeonSilver
    Nekem nem.Isten bizony mondom, hogy sosevoltak mutatók a két gépben.
    Még shotot is csináltam anno de most nemlelem őket :(
  • L Viper #597
    Amikor simán csak az EECH-ra raktam a megapatc-het, akkor is volt Apache és Mi28-as kabin és hibátlanul működött minden műszerrel együtt.
  • LeonSilver
    Ha ez megnyugtat ( gondolom nem ) nekem sohasem voltak műszerek a játékban ( 24 és 28-ban ).
    Ugye az EECH-ban nincs eredetileg a 24-es és a 28-as , csak a "peccs" miatt lehet repülni velük.Én betudtam ennek a műszerek hiányát.
  • Gyöször
    nyilván ki is van kapcsolva :) De rohadtul nem értem a dolgot. Az AH-64ben működnek a műszerek bár nem sok van csak egy sebesség és egy magasságmérő, RAH-66-ban annyi sincs, Ka-52ben szintén működik minden, ott van jó pár analóg dolog. A Mi-28 Mi-24 (kedvenceim) -ben kizárólag a navigációs műszer működik alul. Se fordulatszámmérők, se magasság, se vario se semmi. Csomót piszkáltam az nvidia beállításokat, maxon, minen semmi változás. Még a Master warning lámpa se villog. Á mondom majd újrarakom az EEAH-t, meg az EEAH 1.1e patchot, semmi. Újraraktam az egész játékot máshova, semmi :) Format C a barátom :)
  • Scottt
    Windowsos rendszer visszaállítás?Nekem szokott segíteni ilyen esetekben^^
  • Gyöször
    nyilván csak a ghost marad, leszedtem ezt a driver cleaner 1.5öt, freeware, driver uninstall, reboot, F8, Driver Cleaner, reboot, install, de semmi. Majd még agyalok rajta, mert nagyon régen lett ghostolva a win. Piszkáltm az EECH.INI ben is a grafikai dolgokat de semmi.
  • L Viper #592
    Basszus, de rohadt ügy. A Ghost az jó dolog, nálam mindig van egy jó mentés :-)
  • Gyöször
    SP2 van, uninstalláltam a régi drivert előtte külön pucolás sajna nem volt. Aztán uninstalláltam az omegásat, mondom sebaj visszarakom a 178.24es legújabbat, azóta sincs műszer semmi. Aztán felpakoltam az alap EECH-t ott mentek a műszerek, gyári peccsek fel, ottis mentek.
    1.9től nem működik. Sem 1.10.2 nél. Úgynézki visszaghósztolom a régebbi Win állapotokat, bár még sosem csináltam ilyet, csak azt tom lementettem valamikor régebben.

Közbe rájöttem,h ogy az 1.10.2ben nincs benne az apache fülke, tehát tényleg fel kell rakni külön.
  • L Viper #590
    Ugye jól raktad fel?
    Előző driver tökéletes letakarítása után kell feltenni.

Ha van driver cleaner progid, az összes régi nvidia fájl eltávolítása melegen ajánlott. Én mindig kipucolom vele.
    Csak ezután szoktam az omega drivert felrakni és csak ezt. Nálam hibátlan és eddig nem csinált gebaszt hálistennek.
    Win XP SP3-ast használok, csak ezen teszteltem.
  • Gyöször
    no feltettem ezt az omega drivert, azóta villódzás megmaradt, műszerek viszont eltűntek, tehát az analóg óráknak (magasságmérő, fordulatszám mérő stb) nincs mutatójuk.
  • Gyöször
    Kössz, töltöm, kipróbálom. SztívBlád gémeket nem futtatok én sem, 'más játékok alatt' azt értettem hogy Blackshark, ArmA,, ja Motocross Madness2,, és ennyi :)