Comanche vs Hokum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyöször
Há erre nem mondhatni hogy ronda darab tesó! 😊 Kicsit kipróbáltam már, de most csodával határos módon nekem sincs idõm 😊

Dübörög a 965ös x4

LeonSilver
Ehhez mitszólsz Gyöszi kolléga??Azé' nem egy ronda darab ...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Gyöször
"Majd meglátjuk. "

Ámen! 😄

Dübörög a 965ös x4

Buren
Majd meglátjuk. <#vigyor>

Addig is egy kis update Arneh meistertõl. <#nyes>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Gyöször
Akkor te meg az a potenciális játékos leszel aki jön velem multizni szépen 😊

Dübörög a 965ös x4

Buren
Az csak egy ötlet volt annak a potenciális feltöltõnek aki nem jártas ezekben az oldalakban. <#zavart1>

Köszönöm mégegyszer. <#worship>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

sure
Privát ment (nem box.net-es feltöltés, ha annyira ragaszkodsz hozzá, felteszed magad oda 😊 )

Isten nem bottal, hanem VMware.

Gyöször
10k uppal én eleve meg se próbálnám, bocsi 😊

Dübörög a 965ös x4

Buren
Valaki fel tudná nekem tölteni az eredeti EECH képfájlt a box.net-re, (1gb-os tárhely) ha nagyon szépen megkérném? <#smile>
Részleteket privátban, ha van aki megcsinálná nekem.

Gyöször
Azon gondolkoztam, nemtom hogy fogunk célozni, mivel az ilyen dolgok az elsõ ülésben vannak. Amit tudtommal nem csinál meg most Arneh. Szerintem a Mi24 egy elég komoly dolog így, lehet túl nagy fába vágta a fejszéjét, de ügyes gyerek õ, majd megoldja 😊

Dübörög a 965ös x4

L Viper
A Hindet a régi Hindben nyomtam sokat, EECH-ban nem igazán. Majd ha kijön az új kabin :-)
Gyöször
pedig nagyon kellene egy tapasztalt öreg róka Hind pilóta-kex zabáló akivel tönkrevernénk a srácokat 😊

Dübörög a 965ös x4

L Viper
Annyira kipróbálnám, de még mindig nem jutottam az újratelepítésig. Mostanában a Falconra is alig van idõm.
Gyöször
Gyerekek pörögjetek, meg pattogjatok mint a nikkelbolha, Rogal-ék agyaggalamb vadászatot rendeztek rajtam meg az elvtársakon. Csalnak, ahogy illik, az õ gépeiket nem látja a radarom, ettõl függetlenül néha megülte a gyomrukat egy kis ólom, megez megaz... 😊 Küldtem nekik a szeretetcsomagokat, többet is mint jár.

Mutassuk már meg nekik, hogy mit tud a vörös oldal, ha akar!!

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
No. Elõbb volt hogy 5-6 szerver is volt. Lengyel srácok teszteltek. Borzasztóan xar eech ban csetelni úgy hogy nem is tudok angolul meg sehogy külföldiül. Nembaj, elmakogtam nekik a mur, eufr, cptl értékeket, elõször aszondták ez netes játék, ez ilyen. Aztán kipróbálták és borzasztóan örültek h cool. Holnap állítólag nyomulás lesz, viszont én meg barátnõzök, majd valahogy szinkronizálom a 2 dolgot 😊

Meg a WUT ba babráltak bele, szerintük így mennyire élethû meg mittom én. Szerintem simán sz@r volt, de õk tudják 😊 legalább volt szerver. Annyira tudnak wutolni, hogy innentõl a gépágyú felejtõs náluk. Aszondták majd megtanulom használni. Oké 😊

Egyébként az egyik gyerek RoGaL volt a simhq fórumról.
Amúgy jó volt. 😊

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
írtam Amraam-nak levelet aki masszívan nyomatja a szerverét. Örült, hogy valaki foglakozik a játékkal valaki. Nem is vette észre, hogy néha fellépek 😊 Változtatott a MUR értéken, én egyedül kipróbáltam, elég jó lett. Ki kéne próbálni többünknek, akár 5 perc alatt is meg lehet nézni mit mutat a szerver. Még van 2 paraméter amit javasolhatok neki módosításra. Aki csatlakozni akar ->MSN

Dübörög a 965ös x4

DonZorro

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

LeonSilver
Ilyent akarok 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Látom dolgozol.
Sajnos most multira nincs idõm, de örülök, ha jó lesz.
Gyöször
tévedtem.. 😞

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
No emberek, min látjátok 2 órát idétlenkedtem a tûzfallal de megérte!
Elértem, hogy azonfelül, hogy kint van a szerverem a HOXDNA-n lehet is hozzá csatlakozni. Csodás 😊
Skubizzátok meg ezt az oldalt: Link

Fel van sorolva, hogy melyik portokat kell engedélyezni a cohokum.exe-nek. Amint ez megtörténik rendesen, nem kell többé IP címeket pötyögni a multiplayer menübe, simán üresen kell hagyni, -Multiplayer- ott lesz a küldetések felett, és megkeres minden aktív szervert. Meg is találja és csatlakozik.

Ezekután már csak egy restart kellett, hogy a tökéletes állapotból átmenjen az egész tökéletlenbe. 😊 Na és innentõl ketyegett az a bizonyos 2 óra szívás 😄 Még egy kicsit bizonytalan a dolog, de már rá lehet fogni h jó.

Ezen az oldalon meg remélhetõleg mindenki megtalálja a számára kedves tûzfal beállításait, játékokra lebontva! LINK

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
valahogy így kéne:

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Itt van az EECH.INI-m pár dolgot tegnap óta is módosítottam a communications részben ezeket megcsillagoztam a # leírásban.
mur=25, cptl=100; eufr=25
Így már tök simán mozog a helikopterem a szerveren, célzás minden oké, de ki kellene próbálni bírja-e a net.

Aki akarja, használja az egész INImet, de elõtte mentsétek le a tiéteket.
ja és multi elõtt a dwash=0 -ra kell állítani.
EECH.INI

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Fent van a szerverem, de én spec nem tudok csatlakozni hozzá internetrõl csak helyi hálón. Ezekután gyakorlatilag bármikor meg tudom csinálni a szervert de kellene valaki aki kívülrõl próbál csatlakozni hozzá, hogy be tudjam állítani a tûzfalat! Aki ráér ilyesmire, vegyen fel msnre!

Tolongjatok 😊

Dübörög a 965ös x4

42nd Intruder
MEgtörtént. Ninsc Router, elvileg szabadon garázdálkodik neten minden. Lehet eech.ini-ben nincs valami átírva vagy valami....

Gyöször
Amraam szokott futtatni szervert. Épp most játszottam nála egy jót. Csak tökegyedül voltam, olyan mintha szólóban játszanék. Vegyél már fel MSNre és akkor tövirõl hegyire megkonzultáljuk a problémát. Biztos jó lesz az. Routered van?

Dübörög a 965ös x4

42nd Intruder
Ez hazudás... De valami nem kóser, mivel én mindig nem látok szervert, pedig port tuti nem baj... Mit kúrok el?

Gyöször
úgynézem rohadtul kihaltatok 😄

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Fiatalság! Arra jutottam, hogy mégiscsak van esély EECH-ban multizásra. Régebben nyavalyogtam, hogy semmi értelme, mert gépágyúval lõni lehetetlen olyan lassan küldi a golyók adatait, hogy se célozni se semmit nem lehet. Még irányítatlan rakéták kilövésével is bajok voltak.

Lett rá megoldás. EECH iniben a 'mur' értéket 5rõl át kell írni 25 re. Innentõl tökéletes minden a helyi hálózaton (100 mbit/s) DE!! nemtom a kis 1024/128 K-s netemmel mit tudnánk kezdeni online. Nem akarjuk kipróbálni? Valakinek jobb nettye? (akinek van második gépe szervernek?) 😊

Dübörög a 965ös x4

L Viper
Sajnos még nem készült el vele Arneh, de az itt levõ képek bíztatóak.
L Viper
Hú mekkorákat multiztunk régen a D.I. Hinddel, Pilot / WSO egy gépben.
Baromi jó volt pilótaként és WSO-ként is játszani. Jó volt egy gépben összedolgozni.
Ja pixelesen is jó, a DOSBOX-on szuperül fut, Win 98 kompatibilitásban a gépágyú túl gyors a konfigomon, egyébként menne.
le lehet már tölteni valahonnan?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Gyöször
mondjuk én fontolgatom, hogy megnyomom a "Donate" gombot...

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
letöltöd. Ingyen lesz sztem mint az apacs is

Dübörög a 965ös x4

ez a fülke brutális.mikor lesz kész?hol lehet megvenni majd?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Gyöször
Hát nekem van még üzemképes konfigom amibe van 3dfx kártyám is. Gyere el hozzad a DI Hindet és nyomjuk hálóba 😊 Igaz csak egy kártya van. Nem baj, én beérem nélküle is amennyiben én ülhetek hátúl 😊

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Hindezgettem egy kicsit az "új" E6320 procimmal. Elég jó 😊 persze nem mehet minden Anti aliasing meg ilyenek 16xosba, de tûrhetõ ígyis ... 😊 Lényeges, hogy ki tudtam pipálni az .ini-ben minden részletjavító beállítást, így messzebbrõl tudom kémlelni a csatateret a FLIR / LLTV-vel. Az eredmény magáért beszél 😊
Hind1
Hind2

Dübörög a 965ös x4

L Viper
A videó az nem piskóta. Magas színvonalú lesz a Hind kabin, az tisztán látszik.
Ejjjjj de sokat nyomtam a D.I. Hindet. A 3DFX-es változat valami elképesztõ szép volt akkoriban.
Végre megint lesz Hind kabinunk.
Gyöször
ja, ma beüzemeltem a gamecommander2 nevû kis proggit. Ezzel az EECHzók által használt SHOOT al nem boldogultam sehogy, nem bírom mûködésre késztetni. GC2 viszont rohadt jó.
"Tököm húzzál haza" (Rádió: wingman 1 return to base) 😄

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
megörülök azért AHOGY megmozdul a hajtómû fordulatszám mérõje a nulláról áááh!!

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Most mákod volt. 9 körül jöttem be szokásomhoz híven csekkoltam a megfelelõ oldalt. Elájultam meg elment a netem. Nos, fõleg a második tény akadályozott meg abban, hogy ezeket közöljem veletek 😄

Dübörög a 965ös x4

L Viper
Ugye figyelsz Gyöszi?

Egyszer !

Kétszer !
Gyöször
Elcsattogtam ma megnézni a leendõ használt gépemet. E6320 C2D proci, 2 giga ram, ABIT IB9 alaplap, Geforce 8600GT 512 megás videó. Hát a persistent smoke opciót nem igazán szerette a kicsike, de amúgy lényegesn szebben megy a mostani gépemnél. Ha újat vennék, rákölthetnék egy 100ast, de ha belerepülök a füstbe és beszaggat annyi kiadás után akkor sírva fakadnék. Márpedig állítom beszaggatna. De ez hamar ki fog derülni, mert akitõl veszem most ezt a használt cuccot, vesz egy E8400as procit ATI 4870es videókarival. Énis ilyesmit néztem ki, de úgydöntöttem kell a péz másra is, fõleg hogy nincs 😊

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
azon dolgozom, hogy észrevegyem 😊

Egyébként nézegettem a simhq fórumait és valami olyasmit láttam h behalt Arneh mester videókártyája talán augusztus elején. Csekélyke angol tudásommal ezt hoztam ki. De most 19 én már jöttek a képek, úgyhogy ez a gondja talán megoldódott.

Dübörög a 965ös x4

L Viper
Oké Fanatik <#vigyor3><#eljen>, de vedd észre idõben!
LeonSilver
Hát kérlek (asszem) itt mindenki nagyon várja azt a kabint.
Az a konfig meg tökéletes lesz nem az EECH-hoz.Fõleg annyiért ...

Gyöször
Fanatik igen, valamint eldöntöttem, hogy az új kabin linkjét kizárólag én szúrhatom be ide 😄

Borzasztóan várom. Közben nagyokat játszok az X52 vel. Még ezt a SHOOT hangfelismerõt kéne beizzítani a rádiózáshoz. Nem sokat szõröztem vele, de azt tudom h rohadtul nem ment 😊

Ja egy komám felajánlotta Abit IB9 alaplapját, E6320as procival meg gainward 8600 nvidiás videókártyájával 512 megás egyebet nem tudok róla, 25 pénzért. Az jó lehet EECH-zni?

Dübörög a 965ös x4

L Viper
Fanatik <#hehe><#eljen>
Gyöször
Minden nap megnézem 2x de tényleg 😊

Dübörög a 965ös x4

L Viper
Ha mostanában nem néztétek, vannak megint új képek a Mi-24 V- kabinról, belsõ térrõl.
Az utolsó két oldalon.