Comanche vs Hokum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dübörög a 965ös x4
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Köszönöm mégegyszer. <#worship>#worship>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Részleteket privátban, ha van aki megcsinálná nekem.
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
Mutassuk már meg nekik, hogy mit tud a vörös oldal, ha akar!!
Dübörög a 965ös x4
Meg a WUT ba babráltak bele, szerintük így mennyire élethû meg mittom én. Szerintem simán sz@r volt, de õk tudják 😊 legalább volt szerver. Annyira tudnak wutolni, hogy innentõl a gépágyú felejtõs náluk. Aszondták majd megtanulom használni. Oké 😊
Egyébként az egyik gyerek RoGaL volt a simhq fórumról.
Amúgy jó volt. 😊
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Elértem, hogy azonfelül, hogy kint van a szerverem a HOXDNA-n lehet is hozzá csatlakozni. Csodás 😊
Skubizzátok meg ezt az oldalt: Link
Fel van sorolva, hogy melyik portokat kell engedélyezni a cohokum.exe-nek. Amint ez megtörténik rendesen, nem kell többé IP címeket pötyögni a multiplayer menübe, simán üresen kell hagyni, -Multiplayer- ott lesz a küldetések felett, és megkeres minden aktív szervert. Meg is találja és csatlakozik.
Ezekután már csak egy restart kellett, hogy a tökéletes állapotból átmenjen az egész tökéletlenbe. 😊 Na és innentõl ketyegett az a bizonyos 2 óra szívás 😄 Még egy kicsit bizonytalan a dolog, de már rá lehet fogni h jó.
Ezen az oldalon meg remélhetõleg mindenki megtalálja a számára kedves tûzfal beállításait, játékokra lebontva! LINK
Dübörög a 965ös x4
mur=25, cptl=100; eufr=25
Így már tök simán mozog a helikopterem a szerveren, célzás minden oké, de ki kellene próbálni bírja-e a net.
Aki akarja, használja az egész INImet, de elõtte mentsétek le a tiéteket.
ja és multi elõtt a dwash=0 -ra kell állítani.
EECH.INI
Dübörög a 965ös x4
Tolongjatok 😊
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
Lett rá megoldás. EECH iniben a 'mur' értéket 5rõl át kell írni 25 re. Innentõl tökéletes minden a helyi hálózaton (100 mbit/s) DE!! nemtom a kis 1024/128 K-s netemmel mit tudnánk kezdeni online. Nem akarjuk kipróbálni? Valakinek jobb nettye? (akinek van második gépe szervernek?) 😊
Dübörög a 965ös x4
Baromi jó volt pilótaként és WSO-ként is játszani. Jó volt egy gépben összedolgozni.
Ja pixelesen is jó, a DOSBOX-on szuperül fut, Win 98 kompatibilitásban a gépágyú túl gyors a konfigomon, egyébként menne.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Dübörög a 965ös x4
Hind1
Hind2
Dübörög a 965ös x4
Ejjjjj de sokat nyomtam a D.I. Hindet. A 3DFX-es változat valami elképesztõ szép volt akkoriban.
Végre megint lesz Hind kabinunk.
"Tököm húzzál haza" (Rádió: wingman 1 return to base) 😄
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
Egyébként nézegettem a simhq fórumait és valami olyasmit láttam h behalt Arneh mester videókártyája talán augusztus elején. Csekélyke angol tudásommal ezt hoztam ki. De most 19 én már jöttek a képek, úgyhogy ez a gondja talán megoldódott.
Dübörög a 965ös x4
Az a konfig meg tökéletes lesz nem az EECH-hoz.Fõleg annyiért ...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Borzasztóan várom. Közben nagyokat játszok az X52 vel. Még ezt a SHOOT hangfelismerõt kéne beizzítani a rádiózáshoz. Nem sokat szõröztem vele, de azt tudom h rohadtul nem ment 😊
Ja egy komám felajánlotta Abit IB9 alaplapját, E6320as procival meg gainward 8600 nvidiás videókártyájával 512 megás egyebet nem tudok róla, 25 pénzért. Az jó lehet EECH-zni?
Dübörög a 965ös x4
Az utolsó két oldalon.