Comanche vs Hokum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyöször
Nem igazán értem a dolgokat. Mindenki várta a Mi24et, most megvan. EGyáltalán azóta elindította valaki a programot, hogy kipróbálta a Mi24et? Vagy ez most csak így bekerült a gyûjteménybe? A BSes srácok ha jól látom rendszeresen multiznak, mi meg még1x sem játszottunk, csak 1 alkalommal kipróbáltuk Intruder-el, hogy elviekben lehet. Ez volt kb fél éve.. Azóta az ausztrál srác sem futtatja a szervert, valamint Rogalék is látványosan leálltak. Se egy post itt a fórumon, semmi. Tehát összegezve: MI VAN VELÜNK?? 😄

Dübörög a 965ös x4

L Viper
Köszi a tippet, ki fogom próbálni, valamikor, ha lesz rá idõm.
Gyöször
Az a helyzet, hogy nagyon le vagytok lassulva!!! 😄

Említettem már, hogy talán úgy lesz mûködõ mûszerfala, a Mi-28 nak, ha EEAH telepítés és EEAH 1.1es patch után el is indítjátok, mert elsõ indításkor valamint nagyon csomagol a kis élet.

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Hé Apacherek! Ki kéne próbálni ezt az 1.11.0 verziót multiban mert lõttünk volna egyet a lengyel fanokkal (Rogal) de sehogy sem sikerült csatlakozni, pedig régebben mindig oké volt velük a balhé. Valaki? Lennék én a szerver.

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
nagyon komoly majdnem egyforma gépünk van, annyi hogy nekem core2duo a procim (asszem ebbe nagyobb a cache) csak ez alapból 1,86GHz, nekem most pont 2,4en fut 😊 Ja és 2 giga 800 MHz-s Kingston ramom van 😊 A vidkártyám 512 megás Gainward silent. Lehet újrarakom a gépet és az EECH-t is valamikor.

Dübörög a 965ös x4

L Viper
A mûszer mutató gond másból fakad a Mi28-nál. Kipróbáltam rengeteg drivert, régit, újat nem az okozta.
Újra kéne raknom az egészet, EEAH-s multi installal.

Egyébként az új EECH.ini-ben az FPS 30-ra van lockolva alapból.
Juteszembe, volt még egy bug, amit sikerült fixálnom.
Nálam a nagyítótt MFD nézetnél villogott a textúra elég zavaróan.
A Graphics szekcióban "nrt=1" -et állítottam az alap 0 helyett, így jó lett ez is.

Nincs húzva semmi nálam, Win XP SP3 van fent, a Procim Intel Dual Core 2,4 GHz 2 Giga Kingmax (800-as) memória és 8600 GT kártya (512-es)
Gyöször
az hogy lehet, hogy nekem ilyen 16Xos beállításoknál már csak slideshow ban élvezhetem az EECH-t? Jó mondjuk nem teljesen, de bekapcsolt hosszú ideig füstölgõ dolgoknál, nem nagyon kell közel repülni a füsthöz, mert akkor már irányítatlan rakétával képtelenség eltalálni bármit is. Ha mindent legalacsonyabbra teszek, akkor van füst nélküli képernyõm 60 fps. Milyen a procid? Fel van húzva a videókártya?

Omega driverrel van már mûszer Mi28ban?

Dübörög a 965ös x4

42nd Intruder
Nekem is 8600GTS-el valamelyik legutolsó hivatalos driverrel szintén semmi probléma...

L Viper
Nekem 8600 GT -re világbajnok az Omega driver ( nvidia_omega_xp2k_216921 )

Totálisan jól be tudtam konfigolni, a Falconnál és a Lock Onnál is baromi jó a kép. Nomeg az EECH-nál is természetesen.

Ezek a beállításaim:

Gyöször
nekem 8600al olyat csinál, hogy a moddolt grafika (hullámhó víz és új ég) kb 2-3 perc játék után puff eltûnik, a víz majdnem fehér lesz, a táj meg az eredeti játék minõségére esik vissza. Ezmitõl lehet?? <#rinya><#conf>

Dübörög a 965ös x4

Mostmár igen... :-)

XP-vel továbbra is megy, Vistával szarozik.
Zsolo007
És ugyanazon verziójú driver van mind2 oprendszeren?

Nekem nem ATI kártyám van, így az a driver biztosan nem lesz jó.
:-)

ASUS 8800GTS karival , vagy valami Nvidiás kártyával van tapasztalat?
Egyébként azért gondolom, hogy a Vista a ludas, mert egy másik partíción XP alatt nincs ilyen gond.
Zsolo007
Nekem is Vistán fut és semmi ilyesmi nem jelentkezik....próbáld ki másik driverrel. (X1600 8.5-ös driver van nálam)

Na megtanulok beszélni. :-)

Szóval azt akartam írni, hogy:

Vista alatt próbáltam a game-t, és a grafikus képek szétesnek, egy idõ után teljesen fehér lesz a kép. Van valami javítás e hiba ellen, vagy Vista alatt ne próbálkozzak a játékkal?

Válaszotokat elõre is köszi
Sziasztok!

Vista alatt próbáltam a game-t, és nem a grafikus képek szétesnek, egy idõ után teljesen fehér lesz a kép. Van valami javítás e hiba ellen, vagy Vista alatt ne próbálkozzak a játékkal?
L Viper
A GUM áruházban adják olcsón, ünnep utáni árleszállításon <#nyes>, de ez kincstári darab, ami jár az egyenruci alá.
Gyöször
Naa, te is ilyen kékcsíkos pólót veszel fel a pilótaruha alá, ha Ka52vel repülsz? Énis 😄

Dübörög a 965ös x4

L Viper
Még pár havas:

L Viper
Kevés a kép a fórumon, rakok pár kedvcsinálót :-)

Gyöször
nekem valami e:\games\razorworks be van

Dübörög a 965ös x4

L Viper
Gyöszi, Te hová telepítetted a progit? Oda, ahová gyárilag felajánlja? Én a D:\Razorworksra szoktam átírni.
Létezhet, hogy ezért nem "húzza" át a mutatókat?
L Viper
Próbáltam EEAH-t is és természetesen a Razorworksba mindkettõt, de akkor sem volt. Nem tudom, nekem teljesen külön dolognak tûnik, bár anno lehetett multiban tolni a két játékot egymás ellen.
Próbáltam egy rakat drivert, persze kitakarítottam mindig Driver Cleanerrel is. Lehet a videókarim nem szereti, de csak ez az egy kabin?
A fene emlékszik már, de mintha a régi karimmal lett volna mutató a Havocban.
Gyöször
ez a geforce TNL vagy mi bekpcsolása, próbáltam már, nekem nem hozott eredményt.
A mutatók nekem akkor szûntek meg, mikor felraktam az általad is használt omega drivert. Aztán rengeteget kínlódtam mire visszajöttek, nem is tudom hogy sikerült. De nem csak sima driver cserével. Nekem ugye feltûnõ volt, mert omega driver elõtt voltak mutatóim. Ja és hivatalosan elõször az EEAH-t kell feltenni, majd ugyan abba a könyvtárba (razorworks) az EECH-t. Így van mûszer.

Dübörög a 965ös x4

L Viper
Ez melyik hadszíntér?
Azok a területek is ilyen csúnyák, amiket anno tartalmazott az EECH vagy az EEAH ?
Mert ha igen, akkor valami nem jó. Néhány Community-s terület eléggé alultextúrázott.
Nézd meg Tajvant, vagy Líbiát, azok eredeti területek.
Nekem nagyon zavaró a textúrázás.

Buren
<#eljen>

Ez tényleg megoldotta, ráadásul úgy, hogy nekem a legújabb béta driver van fenn! (180.??)

<#worship>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

L Viper
Na tisztelt uraim, akinek eddig vacakolt az ég annak leírom, hogy az eech.ini-ben kell egyetlen dolgot átállítani:

A -ben van az ominózus "szivatgató" sor:

notnl=0 a jó érték és semmi villogás meg égtextúrahiány.

felette van még egy dolog, amit átállítottam:
32bit=1 - nem tudom miért ez is 0-n volt, noha az 1.09-ben alapból 32 bitesen hagyták.

Az eredményt köszönhetem a régi ini-nek, azzal hasonlítgattam össze a mostanit.
L Viper
Na elõvettem az 1.09-es Allmod-omat.
Az ég hibátlan:

Csak az EECH-raktam fel és ezt az 1.09-es allmodot.
L Viper
Nos érdekes dolgot tapasztaltam. Nem jók a mutatók a Havocban akkor sem, ha az EEAH-ra rakom az EECH-t és a legújabb allmodot.
Régen nem volt ilyen. Elõkotrok egy régebbi allmodot, amiben még nincs Apache kabin és kipróbálom.
Jó lenne a végére járni az anomáliáknak.
L Viper
Na miket írok :-)
Az "AACH" természetesen az EEAH akart lenni ( Enemy Engaged Apache Havoc )
L Viper
Igen, elég a szûz EECH és rá a megapatch, de a múltkor lehet rosszul emlékeztem, mert most nekem sincsenek a mûszerekben mutatók a Havocban. Lehet ez is az Apache kabin óta van, vagy én tudtam rosszul.
Felrakom újra az AACH-ra az EECH-t és úgy a megapatchet. Az a legbiztosabb.

Én az EECH-t anno a Tescoban vettem 1000 Forintért, nem bántam meg :-)
Zsolo007
Köszönöm!

Közben rájöttem magam is 😊

#654: Igen, nekem is pont így van fent és mûködik tökéletesen.

Scottt
Földim akkor szûz EECH rá az 1.11es megapakk aztán enjoy?
A sima EECH-t hol lelem meg? Mert a megapakkot ezen az oldalon linkeltétek^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

42nd Intruder
eech.ini-be kell a megfelelõ sort átírrni, hogy ha sisakcélzót használsz, akkor azt kövesse, de ha van aktív cél, akkor már az legyen neki az elsõdleges.

Zsolo007
Sziasztok! nemrég fedeztem fel a játékot és megtetszett. Egyenlõre csak free flightban ismerkedek, használom a legújabb 1.11-es modot. Felmerült 1 fontos dolog amit nem bírok megoldani: a manual szerint a gépágyú automatikusan követi az aktív célpontot, nos nekem nem teszi, akár lockolt a cél akár nem. Az egeret ha mozgatom akkor mozog, de nincs autamata követés és ez elég zavaró....
Van valami ötletetek hogyan lehet ezt megoldani?

Köszönöm!

L Viper
Igazság szerint az eget nézem legkevésbé. Mélyrepülésben a gép orra sem arra néz. A bevillanás is csak néha van, amikor betölt. Utána elmúlik.
Az összes helyszínen átneveztem a: CLOUDDRY.dds-t, úgy nem a moddolt felhõkép van bent, hanem az alap és az eleve olyan kékes tónusú, mint a "szakadás". Elvagyok vele így is, bár jó lenne megoldást találni :-)
Gyöször
nem nagyon értem a problémát, vagy talán mégis. Sivatagi pályán, ha irreálisan magasra megyek akkor látszik, hogy zsebkendõnyi területekbõl van összerakva az egész látómezõ, de
1: nem megyek magasra
2: nem játszok eleve sivatagos pályán (nincs hová bújni 😊

jó ez a játék, én már megszoktam a villódzást meg a égképet is.
Engem az zavar nagyon, hogy be van kapcsolva a mipmapping meg a dynamic water, és kb 2-3 perc játék után kikapcsol egyik pillanatról a másikra, onnantól vakítóan fehér a víz, a táj meg lebutul alap állapotra. Ilyet nektek nem csinál?

Dübörög a 965ös x4

Kösz.

Egyébként engem az zavart baromira, hogy a terep textúrák annyira picik, és annyira szabályosan vannak bepakolva, hogy olyan érzésem volt, mint amikor az út mellett átnézek a szabályos sorokba ültetett fasorokon. Az egész telep ugyanabból a pici textúrából tevõdik össze, ameddig csak ellátok. Ez másnál is így van, vagy én csesztem el valamit a felrakáskor?
Mert, ha ez eleve ilyen, akkor az nagyon szomorú.
Bár itt a korábban belinkelt képeken nem olyan, mint nekem.

L Viper
Na megnéztem a létezõ legújabbat és egy nagyon régit is. ( 178.24 és 158.27 ) A hiba maradt.
Sajnos akkor ez egy bug a játékban, ami a mi kártyánkon jelentkezik és az Apache kabin óta van, ahogy Gyöszi mondja.
L Viper
Két újabb drivert néztem, de ugyanaz. Holnap kotrok egy régebbit, de attól tartok itt nem a driver a bûnös.
Lehet valamelyik külföldi fórumon lesz megoldás. :-)
L Viper
Állítgattam én mindenféle értékre, de ugyanaz. Talán a "Puerto Rico" hadszíntéren a legfeltûnõbb.
Mindjárt rakok fel egy másik drivert, hátha...
Gyöször
Azért nem tudsz radar módokat váltogatni és célozni, mert NOVICE ra van állítva a célzás valamelyik almenüben az optionsban. Tegyél át mindent realistic ra, meg ízlés szerint very hard-ra és akkor jó lesz 😊

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Ugyan erre a villódzásra panaszkodtam énis régebben srácok. Fõleg mikor helikopter választás után megnyomom a cockpit gombot akkor rohadtul villodzik, utána alábbhagy. Ja és az égbolt idétlenkedés is megvan, már az 1.10.2ben is megvolt. Asszem a videókártya élsimítás meg ilyenek piszkálásával változott a helyzet. Ha az AA beállításokban azokat a mittomén milyen szorzókat áttettem legjobbra, 16x meg ilyenek (szakszerû vagyok most bocsi <#idiota>) akkor javul a helyzet, viszont eléggé romlik az FPS fõleg füstnél. Gainward 8600gt silent 512 mb és az az nvidia driver amit legújabbnak adott hozzá 1-2 hete, talán 179.24? mittomén.
ATI 3850esek is azt mondják, hogy valami régebbi drivert kel feltenni és akkor lesz kép.

Dübörög a 965ös x4

L Viper
Ja igen, villanás is van néha, csak arról nincs screenem.
Ja 8600 GT + Omega van fent nekem is.
Lock On FC-nél határozottan szebb és gyorsabb a képem ezzel a driverrel és az FSX-nél is.
Lehet próbaképp felrakok egy másik drivert.
Érdekesek ezek a driver dolgok is. Van olyan progi, ami meg a legújabb drivereket nem szereti.
Buren
Nekem is ugyanez van, ráadásul még egy-egy pillanatra ilyen "villanások" is elõtünnek..<#confused> (gf8600 + omega driver)

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

L Viper
A Libanon helyszínen próbálkoztam, a CLOUDDRY.dds letörlésével is, ekkor a régi égbolt jött be, de a hiba maradt sajnos.

L Viper
No tesztelgettem, nagyon frankó minden, de nálam van egy idegesítõ bug. A felhõzetben "szakadások" láthatóak.
Nem lehet valahol visszaállítani a régi égboltot? Az eech.iniben van erre sor? Még nem piszkáltam bele nagyon, csak a 32 bites színmélységet raktam 1-re, de 16 bitnél is jelentkezett a hiba, még ettõl durvábban:

Lehet, emlékszem rosszul, de emlékeim szerint a numerikus billentyûzeten lehetett állítani a radarmódokat. A pásztázás szögét, a távot meg egyebeket. Most ez valahogy nem megy. Waypointot 'W'-vel nem tudok ugrani.
Megváltoztatták volna a billentyûzet kiosztást, vagy valami hiba van!?

Ok. Kösz

Mindjárt ki is próbálom. :-)