Comanche vs Hokum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dübörög a 965ös x4
Említettem már, hogy talán úgy lesz mûködõ mûszerfala, a Mi-28 nak, ha EEAH telepítés és EEAH 1.1es patch után el is indítjátok, mert elsõ indításkor valamint nagyon csomagol a kis élet.
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
Újra kéne raknom az egészet, EEAH-s multi installal.
Egyébként az új EECH.ini-ben az FPS 30-ra van lockolva alapból.
Juteszembe, volt még egy bug, amit sikerült fixálnom.
Nálam a nagyítótt MFD nézetnél villogott a textúra elég zavaróan.
A Graphics szekcióban "nrt=1" -et állítottam az alap 0 helyett, így jó lett ez is.
Nincs húzva semmi nálam, Win XP SP3 van fent, a Procim Intel Dual Core 2,4 GHz 2 Giga Kingmax (800-as) memória és 8600 GT kártya (512-es)
Omega driverrel van már mûszer Mi28ban?
Dübörög a 965ös x4
Totálisan jól be tudtam konfigolni, a Falconnál és a Lock Onnál is baromi jó a kép. Nomeg az EECH-nál is természetesen.
Ezek a beállításaim:

Dübörög a 965ös x4
XP-vel továbbra is megy, Vistával szarozik.
:-)
ASUS 8800GTS karival , vagy valami Nvidiás kártyával van tapasztalat?
Egyébként azért gondolom, hogy a Vista a ludas, mert egy másik partíción XP alatt nincs ilyen gond.
Szóval azt akartam írni, hogy:
Vista alatt próbáltam a game-t, és a grafikus képek szétesnek, egy idõ után teljesen fehér lesz a kép. Van valami javítás e hiba ellen, vagy Vista alatt ne próbálkozzak a játékkal?
Válaszotokat elõre is köszi
Vista alatt próbáltam a game-t, és nem a grafikus képek szétesnek, egy idõ után teljesen fehér lesz a kép. Van valami javítás e hiba ellen, vagy Vista alatt ne próbálkozzak a játékkal?
Dübörög a 965ös x4
Létezhet, hogy ezért nem "húzza" át a mutatókat?
Próbáltam egy rakat drivert, persze kitakarítottam mindig Driver Cleanerrel is. Lehet a videókarim nem szereti, de csak ez az egy kabin?
A fene emlékszik már, de mintha a régi karimmal lett volna mutató a Havocban.
A mutatók nekem akkor szûntek meg, mikor felraktam az általad is használt omega drivert. Aztán rengeteget kínlódtam mire visszajöttek, nem is tudom hogy sikerült. De nem csak sima driver cserével. Nekem ugye feltûnõ volt, mert omega driver elõtt voltak mutatóim. Ja és hivatalosan elõször az EEAH-t kell feltenni, majd ugyan abba a könyvtárba (razorworks) az EECH-t. Így van mûszer.
Dübörög a 965ös x4
Azok a területek is ilyen csúnyák, amiket anno tartalmazott az EECH vagy az EEAH ?
Mert ha igen, akkor valami nem jó. Néhány Community-s terület eléggé alultextúrázott.
Nézd meg Tajvant, vagy Líbiát, azok eredeti területek.

Ez tényleg megoldotta, ráadásul úgy, hogy nekem a legújabb béta driver van fenn! (180.??)
<#worship>#worship>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
A
notnl=0 a jó érték és semmi villogás meg égtextúrahiány.
felette van még egy dolog, amit átállítottam:
32bit=1 - nem tudom miért ez is 0-n volt, noha az 1.09-ben alapból 32 bitesen hagyták.
Az eredményt köszönhetem a régi ini-nek, azzal hasonlítgattam össze a mostanit.
Az ég hibátlan:
Csak az EECH-raktam fel és ezt az 1.09-es allmodot.
Régen nem volt ilyen. Elõkotrok egy régebbi allmodot, amiben még nincs Apache kabin és kipróbálom.
Jó lenne a végére járni az anomáliáknak.
Felrakom újra az AACH-ra az EECH-t és úgy a megapatchet. Az a legbiztosabb.
Én az EECH-t anno a Tescoban vettem 1000 Forintért, nem bántam meg :-)
Közben rájöttem magam is 😊
#654: Igen, nekem is pont így van fent és mûködik tökéletesen.
A sima EECH-t hol lelem meg? Mert a megapakkot ezen az oldalon linkeltétek^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Van valami ötletetek hogyan lehet ezt megoldani?
Köszönöm!
Az összes helyszínen átneveztem a: CLOUDDRY.dds-t, úgy nem a moddolt felhõkép van bent, hanem az alap és az eleve olyan kékes tónusú, mint a "szakadás". Elvagyok vele így is, bár jó lenne megoldást találni :-)
1: nem megyek magasra
2: nem játszok eleve sivatagos pályán (nincs hová bújni 😊
jó ez a játék, én már megszoktam a villódzást meg a égképet is.
Engem az zavar nagyon, hogy be van kapcsolva a mipmapping meg a dynamic water, és kb 2-3 perc játék után kikapcsol egyik pillanatról a másikra, onnantól vakítóan fehér a víz, a táj meg lebutul alap állapotra. Ilyet nektek nem csinál?
Dübörög a 965ös x4
Egyébként engem az zavart baromira, hogy a terep textúrák annyira picik, és annyira szabályosan vannak bepakolva, hogy olyan érzésem volt, mint amikor az út mellett átnézek a szabályos sorokba ültetett fasorokon. Az egész telep ugyanabból a pici textúrából tevõdik össze, ameddig csak ellátok. Ez másnál is így van, vagy én csesztem el valamit a felrakáskor?
Mert, ha ez eleve ilyen, akkor az nagyon szomorú.
Bár itt a korábban belinkelt képeken nem olyan, mint nekem.
Sajnos akkor ez egy bug a játékban, ami a mi kártyánkon jelentkezik és az Apache kabin óta van, ahogy Gyöszi mondja.
Lehet valamelyik külföldi fórumon lesz megoldás. :-)
Mindjárt rakok fel egy másik drivert, hátha...
Dübörög a 965ös x4
ATI 3850esek is azt mondják, hogy valami régebbi drivert kel feltenni és akkor lesz kép.
Dübörög a 965ös x4
Ja 8600 GT + Omega van fent nekem is.
Lock On FC-nél határozottan szebb és gyorsabb a képem ezzel a driverrel és az FSX-nél is.
Lehet próbaképp felrakok egy másik drivert.
Érdekesek ezek a driver dolgok is. Van olyan progi, ami meg a legújabb drivereket nem szereti.

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Nem lehet valahol visszaállítani a régi égboltot? Az eech.iniben van erre sor? Még nem piszkáltam bele nagyon, csak a 32 bites színmélységet raktam 1-re, de 16 bitnél is jelentkezett a hiba, még ettõl durvábban:

Megváltoztatták volna a billentyûzet kiosztást, vagy valami hiba van!?
Mindjárt ki is próbálom. :-)