Comanche vs Hokum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Viszont a joyt ha lehet programozni kell, mert a gomokat tényleg nem lehet beállítani játékon belül..
Dübörög a 965ös x4
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Valaki viszont elmagyarázhatná, hogy kell a FLIRt,Hellfire,meg a gépágyút kezelni meg úgy általában a fegyver rendszereket^^
Annak valaki letudná írni az indítási sorrendjét?
Nem tudjátok lehet-e valahol buherálni a skineket?Úgy érzem ha lehet, akkor illene csinálni hozzá egy Magyar légierõs skint is😊
az MFD-ket😞
Nagyon nem vagyok otthon a billentyûzetkiosztásokban,de emlékeim szerint
http://www.eechcentral.com/wiki/index.php?title=Engine_startup
itt megvan minden.Lehet hogy én is felteszem,mert ez a kieg kiakaszt,pedig a grafika szép.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Írtam check listet,az EECHcentralon olvasott cikk alapján de nem stimmel😞
Ott azt írják, hogy
ctrl+[.Ez az lenne, hogy kontrol+shift+f betû?
Szerinted én honnan tudnám?
Na ,megvan a lemez,mindjárt visszamegyek windózba,megnézem jó e a lemez,mert az összes lemezemet elbaszta egy ismerõsöm kölyke a szaros
dvd-jével😞
Ha szerencséd van,lehet hogy van egy Oyama könyvem
Ha megmondod nekem ,mi volt a bika beceneve akinek Oyama elõsször leütötte a szarvát😊,este megkurkászom a gyûjteményem,hátha megvan az is.
Hát aki jót akar kerülje el ezt a játékot.Végül is felszáltam vele,nézõpont választó nuku,felszállás közben beleakadt a z orr egy másik kopter farába,erre,fel-le-fel-le😊Repmodel nulla,amugy nem lenne csúnya szerintem.Ha valakikipróbálná,tudok linket adni(rpidos)
Olyan lelkibeteg lettem ,hogy le kellett zavarnom egy kört a Falconon.
Gyöszi
Hát úrnak születni kell.....
Kár hogy paraszt lettem😊)
Nem emlékszem a szaros billentyûkombira,legalább feljavithatták volna a cockpitet és valaki azt irta egyszer hogy van Apache az EE2 ben,én se ebben, se az elõzõ kiadásban nem találom.
Érdekes hogy megjegyzia settingset,csak a control-t nem😞
Elsõ blikkre ugyanannak mondanám mint az elõzõt,de ha fel birok szállni vele,talán mást is látok majd.
Scott mester,mûködik a link?
www.smart-bus.hu
(Néz valaki Angyalbõrben-t? 😄)
Hivatalos oldalon az áll, hogy káming szún, itt meg ha jól gondolom egy német srác vásárolt belõle és azt írta amit..
Ha nem szólsz egyébként nem is tudok róla.
Dübörög a 965ös x4
Megkérdezem itt is ,irgalmatlan nagy szeretettel szivemben,miközben
lelkem kristálykutjának felszökkenõ harmatával öntözöm lelketek virágoskertjét.....mi a f...om az a EE2 Desert operations?
#ofp.hu@irknet
Az allmod az fennt van sok helyen meg az free,az alap EECH kéne.Földim nem tudnád felrakni vmi tárhelyre?A te neted se perc alatt felrakná😄
Egyszer megpróbáltam én is feltenni a saitek új programját és ez volt a késdöfés bele, mikor rájöttem, hogy a régi jól megszokott eech.dat-omat nem tudom beolvastatni vele. 😊 Hát sajna ez van..
Dübörög a 965ös x4
Csak nekem tûnik szögletesnek vagy iylen volt régen is ??
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mindjárt felteszem.
Elég sok dolgot piszkált benne Arneh, remélem nem teremtett még több hibát benne. Ha jól mûködne végre a troop insertion, annak tudnék örülni...
Ja és remélem a multiplayer mûködni fog mostmár.
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
Nincs ebben a játékban olyan beállítási lehetõség mint a LONGBOW 2 -ben,hogy ha elõre nyomod a gép orrát akkor csak a sebességed növekszik és a magasságból semmit nem vesztesz???
Tudom akkor ez már nem szimulátor de hátha! Vagy van esetleg benne terepkövetés??? (az autópilótán kívül)
Dübörög a 965ös x4
Még egy kérdés!Nektek mozog a célzó az apache-ban (all mod) ha ráváltotok? (az a zöld színû célkeresõ) Mert nekem az istennek sem akar megmozdúlni.
Ati Radeon 9550
1,5 Ghz ram
Dübörög a 965ös x4
Nah.Én is elkezdtem ezzel a game-val játszani! Multizni hogyan lehet vele?
És nekem az egérrel miért akad ha belülrõl mozgatom???
Üdv