987
Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum
  • Gyöször
    EEAH majd ezt a játékot elindítod, hogy kitömörítse magát. Ezután EECH majd a legújabb megapatch van vagy 600 mega, vagy több. Töltsd le és olyan lesz mint nekünk.
  • sftomee
    Sziasztok! Lenne pár kérdésem. Ti eredetivel nyomjátok? Miket kell felrakni hozzá hogy olyan legyen mint nektek. Vagyis jó. :) Nemigazán tudok erről még semmit. Ha van valahol valami eldugott nagyon hasznos oldal, akkor megköszönném ha informálnátok róla. :D
    Köszönöm előre is!
  • Gyöször
    Amraam az [azthiszem] ausztrál srác újra tolja a szerverét masszívan. www.hoxdna.org/eech

Ti tudtok hozzá kapcsolódni? Sztem a mostani verzióban van bibi, mert már mikor kijött, a lengyel srácokkal sem tudtunk játszani.
  • Gyöször
    Királyság :D Mostmár van még1 ember akinél ez így működik :)
  • L Viper #783
  • LeonSilver
    Nem kellene felületesen olvasnom
    Így most fasza!
  • L Viper #781
    Az EEAH-t el is indítottad egyszer, ahogy Gyöszi javasolta?
    Állítólag az első induláskor számol egy csomó ideig, szerinte az kell neki.
    Amúgy érdekes, mert én úgy emlékszem, hogy régen trükközés nélkül volt mutató, de majd megnézem ezzel a "mindent felrakok, indítom" módszerrel is.
  • LeonSilver
    Most feltettem először az AH-t aztán erre az CH-t végül pedig az 1.12-es allmodot.A 28-as tövábbra is mutatók nélkül üzemel. :cry:
    Egyre jobban azt gondolom, hogy ezekkel a csillivilli új vga kártyákat nem komálja.

• Wampa
    Pár hete leszedtem mindent a gépemről,azóta nem jutottam visszatenni,ugyhogy rajtad kivül csak egy ember van(uis a vipera is ember:)
  • Gyöször
    de legalább nem csak egyedül játszogatok vele, van még 2 ember az egész országban :)
  • L Viper #777
    Nekem jól irányítható.
    Freetrack-el meg nagy élmény.
    Szerintem ebben a szimben a leghasznosabb a freetrack, ill. trackir.
  • Wampa
    Üdv
    Te Vipera,a repmodellel hogy jössz ki az újban?
    Mert mikor fennt volt nekem,olyanokat csinált,hogy csak na:)Szálltam pld
    fel és a gép orra beleütközött az előttem állóba,erre dojng- dojng elkezdett a gépem jojózni:)
  • Gyöször
    És tökéletes. :)
  • Gyöször
    Most töltöm a tacview-ot
    Tacview 0.94
  • Gyöször
    Szerintem csinálok erről a rakéta indításról egy videót ha lesz kedvem és időm, mert itt nem azzal van a baj, hogy elmegy a freetrack miatt a kép, hanem 10 fokkal lejjebb kell lőni a rakétát mint a céljel mutat a HUD on. Freetrack nélkül is. De ha bekapcsolom a FLIR-t az alsó monitorra a Mi-28ban, vagy a Ka52ben periszkópon nézgelődök, akkor a rakéta pont oda megy, ahová a periszkóp vagy a flir célkeresztje mutat - persze ha nincs befogva semmi és centerbe rakom a flirt/periszkópot.

Az amcsi gépekkel ilyen bajt nem fedeztem fel, apaccsal kifejezett jól lehet rakétázni, szinte irányított rakétás találatokat tudok vele csinálni. (igaz, hogy ő autómatikusan pár fokot föl-le tud mozdítani a konzolon)
  • L Viper #772
    Köszi. Csinálni akarok egy új installt a legújabb allmoddal amúgy is.

Én úgy oldottam meg, hogy mindig Freetrackel repkedek, de használom a Center funkciót, amit az egérgörgő kattintó funkcióra tettem a Freetrack progin belül.
    Az EECH-nál meg az egérgörgö kattintás vált a PovHat és az egérnézelődés közt.
    Ha fix nézetet akarok és vissza, akkor csak kattogni kell és frankó.
  • Gyöször
    Ja-ja, de a razorworkson belüliket már ő csinálja, ez a lényeg. Telepítőnél csak annyit adj meg, hogy \Razorworks legyen a vége a kjönyvtárnak. Ezen belül nekem van
    \aphavoc
    \cohokum
    \common
    install.log
    unwise.exe
    unwise32.exe

Megpróbálom ezt a fix nézetet, de épp az lenne a lényeg, hogy felnézek középre, és beletolom az arcom a monitorba - persze csak az X52-őn lévő csúszkával zoomolok, mivel 1 leddel nyomom :)
  • L Viper #770
    Akkor van egy EEAH és egy külön EECH mappád is egy Razorworkson belül?

Ha fix nézetet használsz akkor jó. Freetrackel nekem sem jó a találati hely.
    Addig használd a fix nézetet, amíg raksizol.
  • Gyöször
    Másik meghajtóra másik könyvtárba, tehát esetemben e:\Games\Razorworks -ben van minden. Azt hiszem a rezorworksot ő írja be én csak rámutatok a games-ra. Múltkorában 2x telepítettem így újra, semmilyen trükk nem jut eszembe. Mikor felment az EEAH elindítottam, majd EECH fel és azt is elindítottam, kipróbáltam. Ez után tettem fel a megapatchet, de sztem gyári patchet sem raktam fel külön, csak azt amit a mega ad.
    Most meg az 1.11.1 re csak rátettem a kis 1.12 patchot, de leszedtem a 600megásat is.

Megy a Mi-28, nem is játszanék vele, ha a mi-24; mi-28 nem lenne penge benne.

Sajna a mi-28al és a Ka-52 vel olyan bajom van még mindig, hogy az irányítatlan rakéták nem oda mennek ahová a HUD célkeresztje mutat. Próbáltam a wideview-ben (Ű gomb) pozicionálgatni a pilótát, de úgy sem lett tökély, a célzójel meg elmászik a francba (Kör pöttyel a közepén) általában fölfelé kivándorol a HUD ból és érthetetlenül a magassággal arányosan mozog. Kipróbálnátok? Ha nem lehet érteni amit itt gügyögtem a célzójelről, csinálok róla egy videót. Legalább Arneh-nek is be tudnám mutatni a gondom szavak nélkül..
  • L Viper #768
    Oda rakod, ahová "gyárilag" ajánlja, vagy másik meghajtóra?
    Utána az EECH-t hová rakod? Külön mappába, szintén, ahová "gyárilag" rakná?

Nem tudom de régen voltak a Havocban mutatók, de sajna nem emlékszem, akkor hogy raktam fel.

Írd már le, ezt is légyszi.
  • Gyöször
    Szerintem kell EEAH és indítsátok is el telepítés után magát az EEAH-t mert első indításkor valamit hosszú percekig tömörít!
  • L Viper #766
    A patchelés a Reloaded-re vonatkozik, a Desert Ops az alapból 2.0 ,arra nem tettem semmit fel.
  • L Viper #765
    Jahh :-)
    A Desert Operation szépen fut, és régebbi EECH2 Reloaded is. Felpatcheltem asszem 1.12-re (53 megás) Elég sok dolgot javítottak benne.
    A korea helyszín miatt érdemes azt is felrakni. Nem rossz.

• LeonSilver
    Megnéztem én is ezt az új eech2-t.A víz tényleg fasza és gondolom nem hullámzik az egész bizbasz alatt..
  • L Viper #763
    Köszi. Akkor majd rakok egy alapról EEAH+EEAH-t és arra az új 1.12-es allmodot.
    Most a fércelt van fent. Legalább letesztelem és akkor a régi allmod már nem is kell.

Egyébként fent van az Enemy Engaged 2 is. Annyira azért nem rossz. Szép a táj is, a városok is. Annyiban jobb, hogy a textúrakészlet is nagyon jó, nem látszanak "törések" a reptér és amelletti résznél. Olyan homogén. A víz is tuti jó.
    Sajnos villanyvezetékeket nem látok sehol. Csak ez a két típus nagyon kevés.
  • LeonSilver
    Biztos kell mert nekem most sincs.
  • L Viper #761
    Gyöszi, ahhoz, hogy jók legyenek a mutatók a Havocban, immár elég az EECH + az 1.12-es allmod, vagy még mindig kell az EEAH is ?
  • LeonSilver
    Ezt #751
    Az ezelőttivel nekem nem volt kabin meg szinte semmi textura.Valahol itt van is shot róla.
  • lerboy
    Nekem voltak gondjaim vista64 alatt. Melyik modot használod?
  • Gyöször
    Mert a régi kabin a Mi-28 é volt. Való igaz, hogy gépágyút nem próbálgattam de főleg az amúgy is csekély hatékonysága miatt. Most jövök egy játékből, jobbat nem tudok, Periscope-ot kell kapcsolni, (page Down) és akkor Flir vagy LLLTV vel tudsz célozni, vagy rábízod magad a co-pilot-ra, nyomkodva a numpad 0-át. Joyra felprogramozva elég jól működik a dolog. Egyébként sem sokat használtam a HMS-t amiről beszélsz, csak esetleg akkor, ha valami ellenséges bázis felett akartam tömegpusztítást végezni.
  • LeonSilver
    Jó persze.De a régi kabinnal működött ez, most meg nem.
  • 42nd Intruder
    Mert mondjuk a Mi-24-en nincs sisakcélzó. :)
  • LeonSilver
    Jaa.Ami be van karikázva az a töttény.
  • LeonSilver
    Kipróbáltam ezt az új modot és most nagyon pöpecül megy vista ( 64-es ) alatt is.Mire viszont nemtudok rájönni az az, hogy ha a HIDSS-t ( pageup ) használom akkor a Hind-ben nincs az a célzó bizbasz.Így meg elég nehéz célozni.A képen is látni, hogy nemlátni semmit.

• Gyöször
    Én eddig nem is hallottam erről a tacview ről. Persze sajnos még nem működik, várom nagyon a 0,94es verziót. De a logokat már gyűjtöm :))

Akkorát játszottam vele, ráéreztem a hindre is. Nagyon jól megcsinálta Arneh, pedig először nem tudtam repülni sem vele, most meg már comanche okat szedegettem le. SEAD küldetést be nem vállaltam volna a mi-28 belsős hinddel, most meg veszteség nélkül gyűrtem le egy pár ilyesmit.
  • 42nd Intruder
    Azta.... EECH-ban Tacview! Nah azt hiszem lassan már nem lehet mit kitalálni ehhez a játékhoz sem :D
  • Gyöször
    Eljött az én időm:

Kuksizzátok!
  • L Viper #750
    A vonalsimítás nálam is "hazavágta" az MFD-ket.
    A víz nagyon szép. Alapból elég sötét lett a játék, sajnos atextúrák sem lettek a legszebbek. Még a legjobb felbontáson is kicsit katyvasz képet mutat. A régiben jobb volt, bár egyszerűbb, de akkor is.

A moddolt régi szerintem használhatóbb, jobb.
  • Gyöször
    Még nem volt időm kipróbálni, de most jut eszembe, hogy az Arneh-ék EECH jében is szokott lenni MFD gond, az init kell buherálni. Van hogy átlátszóak a tankok meg ilyenek. Meg a Mi-28ban szokott olyan lenni, hogy nincs semmi.
  • Wampa
    Közben nekem lement véletlenül,Isten nyugtassa.
    Lehet hogy azért nem volt MFD m mert rajtahagytam véletlenül a 8 szoros AA+Q-tTegnap vettem észre,játszottam a Bro in arms legutóbb részével és le volt esve az fps.Azért mikor kikapcsoltam,visszaállt a dolgok rendje,de nem mindennapi amugy,ahogy a VGA-k avulnak el.
    Amugy érdemes a kényszeritett AA-t bekapcsolni,nekem ég és föld az EECH.