Comanche vs Hokum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Efér középsõ gomb katt és utána a POV HAT-al nézelõdsz.
Scottt
Hogy lehet nézelõdni? Te talán-nagy EECH veterán vagy a szemembe😊-eltudod magyarázni melyik gombot kell nyomkorászni, hogy Hellfirével lõni tudjak mert egyenlõre nem nagyon akarnak elreppenni a rakéták:/

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Gyöször
De a 8 állású HAT-al lehet nézelõdni.
Viszont a joyt ha lehet programozni kell, mert a gomokat tényleg nem lehet beállítani játékon belül..

Dübörög a 965ös x4

Scottt
Tudom már tegnap este elkezdtem böngészni.Csak krvára zavar, hogy a joy 8állású kapcsolójával nem lehet nézelõdni,és nem lehet beállítani melyik joy gombra mit reagáljon^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Megoldottam a felszállási procedúrákat..
Valaki viszont elmagyarázhatná, hogy kell a FLIRt,Hellfire,meg a gépágyút kezelni meg úgy általában a fegyver rendszereket^^

Scottt
Igazából én a Mi-24sel szeretnék egy kis bodza termesztõ vadászatra indulni<#hehe>De csak a komancsnak volt leírva...:/
Annak valaki letudná írni az indítási sorrendjét?
Nem tudjátok lehet-e valahol buherálni a skineket?Úgy érzem ha lehet, akkor illene csinálni hozzá egy Magyar légierõs skint is😊

Hát nekem most az a gondom az EECH2 kieg alatt,hogy nem tudom beüzemelni
az MFD-ket😞
Nagyon nem vagyok otthon a billentyûzetkiosztásokban,de emlékeim szerint
http://www.eechcentral.com/wiki/index.php?title=Engine_startup
itt megvan minden.Lehet hogy én is felteszem,mert ez a kieg kiakaszt,pedig a grafika szép.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Scottt
Na megvan,nyúznám(egyenlõre frí flájt)De, hogy a gbe kell felszállni?😊
Írtam check listet,az EECHcentralon olvasott cikk alapján de nem stimmel😞
Ott azt írják, hogy
ctrl+[.Ez az lenne, hogy kontrol+shift+f betû?

Basszus Scott.improvizálj😊
Szerinted én honnan tudnám?
Na ,megvan a lemez,mindjárt visszamegyek windózba,megnézem jó e a lemez,mert az összes lemezemet elbaszta egy ismerõsöm kölyke a szaros
dvd-jével😞
Ha szerencséd van,lehet hogy van egy Oyama könyvem

Scottt
Fingom sincs,de megkérdezem a Sempaiktól😄

Hello Scott
Ha megmondod nekem ,mi volt a bika beceneve akinek Oyama elõsször leütötte a szarvát😊,este megkurkászom a gyûjteményem,hátha megvan az is.

Üdv
Hát aki jót akar kerülje el ezt a játékot.Végül is felszáltam vele,nézõpont választó nuku,felszállás közben beleakadt a z orr egy másik kopter farába,erre,fel-le-fel-le😊Repmodel nulla,amugy nem lenne csúnya szerintem.Ha valakikipróbálná,tudok linket adni(rpidos)
Olyan lelkibeteg lettem ,hogy le kellett zavarnom egy kört a Falconon.

Gyöszi
Hát úrnak születni kell.....
Kár hogy paraszt lettem😊)

Scottt
Köszönöm Wamusekm,de sztem a Komancse vées Apacsszkij kéne.Amit te linkeltél arra nem menne rá az EECH ALL Mod😞

Gyöször
Egyébként a finom szövegeden reggel óta nem tudok eleget röhögni 😄

Dübörög a 965ös x4

Ja,feltettem.....de be se tudom inditani😞
Nem emlékszem a szaros billentyûkombira,legalább feljavithatták volna a cockpitet és valaki azt irta egyszer hogy van Apache az EE2 ben,én se ebben, se az elõzõ kiadásban nem találom.
Érdekes hogy megjegyzia settingset,csak a control-t nem😞
Elsõ blikkre ugyanannak mondanám mint az elõzõt,de ha fel birok szállni vele,talán mást is látok majd.
Scott mester,mûködik a link?

Angyalbõr alap mû! 😄 Az Usztics hatalmasat játszik benne... 😉

www.smart-bus.hu

Gyöször
"Jelentem! Nemtudjuk!"
(Néz valaki Angyalbõrben-t? 😄)

Hivatalos oldalon az áll, hogy káming szún, itt meg ha jól gondolom egy német srác vásárolt belõle és azt írta amit..
Ha nem szólsz egyébként nem is tudok róla.

Dübörög a 965ös x4

Üdv
Megkérdezem itt is ,irgalmatlan nagy szeretettel szivemben,miközben
lelkem kristálykutjának felszökkenõ harmatával öntözöm lelketek virágoskertjét.....mi a f...om az a EE2 Desert operations?

#ofp.hu@irknet

Scottt
Srácok nem tudjátok, honna tudnám hkmmr "kézalól" megszerezni a "virágbolti" változatot mert nem sokan seedelik:/ Pedig úgy repkednék valami realisztikus heló szimulátorral.
Az allmod az fennt van sok helyen meg az free,az alap EECH kéne.Földim nem tudnád felrakni vmi tárhelyre?A te neted se perc alatt felrakná😄

Gyöször
Ilyen volt ja

Egyszer megpróbáltam én is feltenni a saitek új programját és ez volt a késdöfés bele, mikor rájöttem, hogy a régi jól megszokott eech.dat-omat nem tudom beolvastatni vele. 😊 Hát sajna ez van..

Dübörög a 965ös x4

LeonSilver
Hát nemtudom, majd meglátom mi lesz.Tudod elõször is újra kellene konfigolni ezt a qrva x52-t mert az új szoftver ( illetve ami vista /w7 64bit-hez van ) az nem kompetibilis a régi profillal.Komolyan nemtudom felfogni, hogy mi a faxxert nemcsinálnak hozzá valami szart ami átkonvertálná.

Csak nekem tûnik szögletesnek vagy iylen volt régen is ??

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Gyöször
Mondjuk nekem a villódzás megmaradt, de a felhõk bugjai eltûntek. Csinálhatnál még pár nappali külsõ/belsõ képeket, esetleg videót!! <#buck>

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Akkor áthelyezték a játékot a következõ idõszámításba. (Windows7) 😊) Csak gratulálni tudok nekik!!!

Dübörög a 965ös x4

LeonSilver
Igen!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

42nd Intruder
Ha jól látom akkor pöpec? 😊

LeonSilver
<#merges2><#merges2>

Windows 7 Ultimate ( RC1 Build 7057, 64bit ; ATi HD4850 ) :

LeonSilver
Megvan <#zavart1>
Mindjárt felteszem.

LeonSilver
Ehhhh... nem lelem az EECH CD-t 😞

LeonSilver
Mert ugye nekem is éppen ez a gondom ( #580 )

LeonSilver
Mindjárt megnézem ( HD4850 ) ha megy 64-es oprencceren meg ha metalálom a cuccokat.

Gyöször
Valamelyik nap nyálaztam át a simhq-t láttam h dolgoznak az atisoknak hogy menjen a játék. Valaki kipróbálná, 3870es vagy 4830as kártyán? (vagy hasonlón) Ha mûködne végre vennék egy új videókártyát.

Elég sok dolgot piszkált benne Arneh, remélem nem teremtett még több hibát benne. Ha jól mûködne végre a troop insertion, annak tudnék örülni...

Ja és remélem a multiplayer mûködni fog mostmár.

Dübörög a 965ös x4

42nd Intruder
Köcci szépen.Megpróbálom mindkettõtök ötletét.😄
Gyöször
nézegettem a terepkövetéses dolgot, a billentyû kiosztáson van ilyen, hogy altitude hold: alt+H ezt még sosem próbáltam. Meg van olyan hogy +altitude hold: alt+K és -altitude hold: alt+J Régebben valami nem mûködött, talán ez. Itt a fórumon írogatták. Nem tudom én sosem próbáltam még szeretek mélyrepülni vele kézzel. Célzáskor néha használom a Stable hover hold-ot: Shift+H az mûködni szokott, de van hogy földetérek pedig világít a hover visszajelzõ lámpa.

Dübörög a 965ös x4

42nd Intruder
Probáld ki azt, hogy ami alapbol ON-on van a beállításoknál, azt kikapcsolod OFF-ra...

Nem azt kérdeztem,hogy Te bekapcsolnád-e.
Gyöször
óriási válasz: nem tudom de ha lenne se kapcsolnám be 😊

Dübörög a 965ös x4

Óriási kérdés!

Nincs ebben a játékban olyan beállítási lehetõség mint a LONGBOW 2 -ben,hogy ha elõre nyomod a gép orrát akkor csak a sebességed növekszik és a magasságból semmit nem vesztesz???
Tudom akkor ez már nem szimulátor de hátha! Vagy van esetleg benne terepkövetés??? (az autópilótán kívül)
LeonSilver

Gyöször
konkrétan mire gondolsz? Az MFD-ken a FLIR/DVO tv-s célzó, vagy a sisakcélzásra gondolsz? Így látatlanból még azt tudom mondani, hogy a beállításoknál ezt a célzásos dolgokat mindent tegyél realistic-re, mert novice módban nem tudsz semmit se csinálni.

Dübörög a 965ös x4

Hmm.Most mûködik a körbenézés.Újra rakott xp csodákat tesz.
Még egy kérdés!Nektek mozog a célzó az apache-ban (all mod) ha ráváltotok? (az a zöld színû célkeresõ) Mert nekem az istennek sem akar megmozdúlni.
42nd Intruder
Szerintem a cerka proci lesz a ludas..

Egyébként most akarok újat.De amíg külföldön melózok nincs idõm.
Intel Celeron 3.2
Ati Radeon 9550
1,5 Ghz ram
Gyöször
Mármint ha szétnézel a kabinban egérrel? Sajna nincs tippem. Egyébként milyen géped van?

Dübörög a 965ös x4

Halihó!
Nah.Én is elkezdtem ezzel a game-val játszani! Multizni hogyan lehet vele?
És nekem az egérrel miért akad ha belülrõl mozgatom???

Üdv
Gyöször
Akkor úgy néz ki egyedül maradtam ezzel a játékkal. Nem baj. Sztem nagyon jó.

Dübörög a 965ös x4

L Viper
Semmi nincs, a skacok egy része BS-ezik, én inkább a Falcont tolom (a 4.7-es OF jó lett ), már ha jut idõ a közösségre.
Egyébként nagyon jó cucc a 24-es <#eljen> !