Comanche vs Hokum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dübörög a 965ös x4
Köszönöm elõre is!
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
Ti tudtok hozzá kapcsolódni? Sztem a mostani verzióban van bibi, mert már mikor kijött, a lengyel srácokkal sem tudtunk játszani.
Dübörög a 965ös x4
Így most fasza!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Állítólag az elsõ induláskor számol egy csomó ideig, szerinte az kell neki.
Amúgy érdekes, mert én úgy emlékszem, hogy régen trükközés nélkül volt mutató, de majd megnézem ezzel a "mindent felrakok, indítom" módszerrel is.
Egyre jobban azt gondolom, hogy ezekkel a csillivilli új vga kártyákat nem komálja.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Dübörög a 965ös x4
Freetrack-el meg nagy élmény.
Szerintem ebben a szimben a leghasznosabb a freetrack, ill. trackir.
Te Vipera,a repmodellel hogy jössz ki az újban?
Mert mikor fennt volt nekem,olyanokat csinált,hogy csak na😊Szálltam pld
fel és a gép orra beleütközött az elõttem állóba,erre dojng- dojng elkezdett a gépem jojózni😊
Tacview 0.94
Dübörög a 965ös x4
Az amcsi gépekkel ilyen bajt nem fedeztem fel, apaccsal kifejezett jól lehet rakétázni, szinte irányított rakétás találatokat tudok vele csinálni. (igaz, hogy õ autómatikusan pár fokot föl-le tud mozdítani a konzolon)
Dübörög a 965ös x4
Én úgy oldottam meg, hogy mindig Freetrackel repkedek, de használom a Center funkciót, amit az egérgörgõ kattintó funkcióra tettem a Freetrack progin belül.
Az EECH-nál meg az egérgörgö kattintás vált a PovHat és az egérnézelõdés közt.
Ha fix nézetet akarok és vissza, akkor csak kattogni kell és frankó.
\aphavoc
\cohokum
\common
install.log
unwise.exe
unwise32.exe
Megpróbálom ezt a fix nézetet, de épp az lenne a lényeg, hogy felnézek középre, és beletolom az arcom a monitorba - persze csak az X52-õn lévõ csúszkával zoomolok, mivel 1 leddel nyomom 😊
Dübörög a 965ös x4
Ha fix nézetet használsz akkor jó. Freetrackel nekem sem jó a találati hely.
Addig használd a fix nézetet, amíg raksizol.
Most meg az 1.11.1 re csak rátettem a kis 1.12 patchot, de leszedtem a 600megásat is.
Megy a Mi-28, nem is játszanék vele, ha a mi-24; mi-28 nem lenne penge benne.
Sajna a mi-28al és a Ka-52 vel olyan bajom van még mindig, hogy az irányítatlan rakéták nem oda mennek ahová a HUD célkeresztje mutat. Próbáltam a wideview-ben (Û gomb) pozicionálgatni a pilótát, de úgy sem lett tökély, a célzójel meg elmászik a francba (Kör pöttyel a közepén) általában fölfelé kivándorol a HUD ból és érthetetlenül a magassággal arányosan mozog. Kipróbálnátok? Ha nem lehet érteni amit itt gügyögtem a célzójelrõl, csinálok róla egy videót. Legalább Arneh-nek is be tudnám mutatni a gondom szavak nélkül..
Dübörög a 965ös x4
Utána az EECH-t hová rakod? Külön mappába, szintén, ahová "gyárilag" rakná?
Nem tudom de régen voltak a Havocban mutatók, de sajna nem emlékszem, akkor hogy raktam fel.
Írd már le, ezt is légyszi.
Dübörög a 965ös x4
A Desert Operation szépen fut, és régebbi EECH2 Reloaded is. Felpatcheltem asszem 1.12-re (53 megás) Elég sok dolgot javítottak benne.
A korea helyszín miatt érdemes azt is felrakni. Nem rossz.
Most a fércelt van fent. Legalább letesztelem és akkor a régi allmod már nem is kell.
Egyébként fent van az Enemy Engaged 2 is. Annyira azért nem rossz. Szép a táj is, a városok is. Annyiban jobb, hogy a textúrakészlet is nagyon jó, nem látszanak "törések" a reptér és amelletti résznél. Olyan homogén. A víz is tuti jó.
Sajnos villanyvezetékeket nem látok sehol. Csak ez a két típus nagyon kevés.
Az ezelõttivel nekem nem volt kabin meg szinte semmi textura.Valahol itt van is shot róla.
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Dübörög a 965ös x4
Akkorát játszottam vele, ráéreztem a hindre is. Nagyon jól megcsinálta Arneh, pedig elõször nem tudtam repülni sem vele, most meg már comanche okat szedegettem le. SEAD küldetést be nem vállaltam volna a mi-28 belsõs hinddel, most meg veszteség nélkül gyûrtem le egy pár ilyesmit.
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
A víz nagyon szép. Alapból elég sötét lett a játék, sajnos atextúrák sem lettek a legszebbek. Még a legjobb felbontáson is kicsit katyvasz képet mutat. A régiben jobb volt, bár egyszerûbb, de akkor is.
A moddolt régi szerintem használhatóbb, jobb.
Dübörög a 965ös x4
Lehet hogy azért nem volt MFD m mert rajtahagytam véletlenül a 8 szoros AA+Q-tTegnap vettem észre,játszottam a Bro in arms legutóbb részével és le volt esve az fps.Azért mikor kikapcsoltam,visszaállt a dolgok rendje,de nem mindennapi amugy,ahogy a VGA-k avulnak el.
Amugy érdemes a kényszeritett AA-t bekapcsolni,nekem ég és föld az EECH.
Na sebaj,akit érdekel,kint van a falkonon.....
Scottynak még elment.....
Amugy azóta feltettem én is az új modot(a 24 essel)hát simán veri .....
Az esõ effekttõl beélvezek😊
Le is szedtem ezt a nyamvadt EECH2 kieget.
Bár a viz tetszett,kiváncsi vagyok Vipera mit szól hozzá.
Dübörög a 965ös x4
Vipera,Gyöszi,kipróbálhatnátok ezt az uj EE2 Desert Ops.ot
A repmodel okádék szerintem,továbbra sem tudom beüzemelni az MFD-ket,de
érdekes, hogy a FLIR meg a tv kamera mûködik.
Viszont a környezetbõl amit láttam,az igen szép.Nekem tetszik legalább is.
Lehet hogy a gépcsere miatt😊de igen stabil,nem láttam grafikai hibát,
a tenger meg igen szép.Ha be tudnám azt a k. kijelzõt kapcsolni én tolnám.
Igen szépek a gépek és elértem hogy a gépágyú követi a sisakcélzót.
Érdekes a hivatalos honlap,annyi áll rajta:Coming soon.
Ennél nagyságrendekkel jobb, mikor támadás alatt lévõ bázisról kell felszállni. Puerto Rico // Nightmare pályán van ilyen asszem az elsõk között amit bead abból az egyik CAS misszio.
Robban minden melletted meg masszív gépágyú sorozatok repkednek naésakkor rázendítesz, hogy: APU start. Jobb hajtómû ignite, majd throttle up. stbstb 😄😄 Mondjuk mindezt egy Hind-el amikor esélyed nincs felszállás után becélozni senkit, de ha mégis sikerül, akkor a flir meg éppen elveszti a jelet, mire odaérne a Falanga az M163hoz vagy az M2A2 Bradleyhez... amit általában alapból nem nyír ki egy falanga.. Nyomjelzõk az arcba.. 😄
Dübörög a 965ös x4
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Szóval valami olyasmi, hogy beizzítod a földi radart: Insert
Numpad 0 val tudsz váltogatni a célok között
Backspace (visszatörlõ) gombbal tudsz váltogatni a fegyverek között
Ha elõtted a cél és nem takarja ki hegy stb akkor Space-el lõsz
Hogy ez hogy képezõdik le a joy-odra arról gõzöm nincs, de insertet biztos nyomni kell a földi radarhoz.
Dübörög a 965ös x4