Comanche vs Hokum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyöször
EEAH majd ezt a játékot elindítod, hogy kitömörítse magát. Ezután EECH majd a legújabb megapatch van vagy 600 mega, vagy több. Töltsd le és olyan lesz mint nekünk.

Dübörög a 965ös x4

Sziasztok! Lenne pár kérdésem. Ti eredetivel nyomjátok? Miket kell felrakni hozzá hogy olyan legyen mint nektek. Vagyis jó. 😊 Nemigazán tudok errõl még semmit. Ha van valahol valami eldugott nagyon hasznos oldal, akkor megköszönném ha informálnátok róla. 😄
Köszönöm elõre is!

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

Gyöször
Amraam az ausztrál srác újra tolja a szerverét masszívan. www.hoxdna.org/eech

Ti tudtok hozzá kapcsolódni? Sztem a mostani verzióban van bibi, mert már mikor kijött, a lengyel srácokkal sem tudtunk játszani.

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Királyság 😄 Mostmár van még1 ember akinél ez így mûködik 😊

Dübörög a 965ös x4

L Viper
LeonSilver
Nem kellene felületesen olvasnom <#rolleyes>
Így most fasza!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Az EEAH-t el is indítottad egyszer, ahogy Gyöszi javasolta?
Állítólag az elsõ induláskor számol egy csomó ideig, szerinte az kell neki.
Amúgy érdekes, mert én úgy emlékszem, hogy régen trükközés nélkül volt mutató, de majd megnézem ezzel a "mindent felrakok, indítom" módszerrel is.
LeonSilver
Most feltettem elõször az AH-t aztán erre az CH-t végül pedig az 1.12-es allmodot.A 28-as tövábbra is mutatók nélkül üzemel. :cry:
Egyre jobban azt gondolom, hogy ezekkel a csillivilli új vga kártyákat nem komálja.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Pár hete leszedtem mindent a gépemrõl,azóta nem jutottam visszatenni,ugyhogy rajtad kivül csak egy ember van(uis a vipera is ember😊

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Gyöször
de legalább nem csak egyedül játszogatok vele, van még 2 ember az egész országban 😊

Dübörög a 965ös x4

L Viper
Nekem jól irányítható.
Freetrack-el meg nagy élmény.
Szerintem ebben a szimben a leghasznosabb a freetrack, ill. trackir.
Üdv
Te Vipera,a repmodellel hogy jössz ki az újban?
Mert mikor fennt volt nekem,olyanokat csinált,hogy csak na😊Szálltam pld
fel és a gép orra beleütközött az elõttem állóba,erre dojng- dojng elkezdett a gépem jojózni😊

Gyöször
És tökéletes. 😊

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Most töltöm a tacview-ot
Tacview 0.94

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Szerintem csinálok errõl a rakéta indításról egy videót ha lesz kedvem és idõm, mert itt nem azzal van a baj, hogy elmegy a freetrack miatt a kép, hanem 10 fokkal lejjebb kell lõni a rakétát mint a céljel mutat a HUD on. Freetrack nélkül is. De ha bekapcsolom a FLIR-t az alsó monitorra a Mi-28ban, vagy a Ka52ben periszkópon nézgelõdök, akkor a rakéta pont oda megy, ahová a periszkóp vagy a flir célkeresztje mutat - persze ha nincs befogva semmi és centerbe rakom a flirt/periszkópot.

Az amcsi gépekkel ilyen bajt nem fedeztem fel, apaccsal kifejezett jól lehet rakétázni, szinte irányított rakétás találatokat tudok vele csinálni. (igaz, hogy õ autómatikusan pár fokot föl-le tud mozdítani a konzolon)

Dübörög a 965ös x4

L Viper
Köszi. Csinálni akarok egy új installt a legújabb allmoddal amúgy is.

Én úgy oldottam meg, hogy mindig Freetrackel repkedek, de használom a Center funkciót, amit az egérgörgõ kattintó funkcióra tettem a Freetrack progin belül.
Az EECH-nál meg az egérgörgö kattintás vált a PovHat és az egérnézelõdés közt.
Ha fix nézetet akarok és vissza, akkor csak kattogni kell és frankó.
Gyöször
Ja-ja, de a razorworkson belüliket már õ csinálja, ez a lényeg. Telepítõnél csak annyit adj meg, hogy \Razorworks legyen a vége a kjönyvtárnak. Ezen belül nekem van
\aphavoc
\cohokum
\common
install.log
unwise.exe
unwise32.exe

Megpróbálom ezt a fix nézetet, de épp az lenne a lényeg, hogy felnézek középre, és beletolom az arcom a monitorba - persze csak az X52-õn lévõ csúszkával zoomolok, mivel 1 leddel nyomom 😊

Dübörög a 965ös x4

L Viper
Akkor van egy EEAH és egy külön EECH mappád is egy Razorworkson belül?

Ha fix nézetet használsz akkor jó. Freetrackel nekem sem jó a találati hely.
Addig használd a fix nézetet, amíg raksizol.
Gyöször
Másik meghajtóra másik könyvtárba, tehát esetemben e:\Games\Razorworks -ben van minden. Azt hiszem a rezorworksot õ írja be én csak rámutatok a games-ra. Múltkorában 2x telepítettem így újra, semmilyen trükk nem jut eszembe. Mikor felment az EEAH elindítottam, majd EECH fel és azt is elindítottam, kipróbáltam. Ez után tettem fel a megapatchet, de sztem gyári patchet sem raktam fel külön, csak azt amit a mega ad.
Most meg az 1.11.1 re csak rátettem a kis 1.12 patchot, de leszedtem a 600megásat is.

Megy a Mi-28, nem is játszanék vele, ha a mi-24; mi-28 nem lenne penge benne.

Sajna a mi-28al és a Ka-52 vel olyan bajom van még mindig, hogy az irányítatlan rakéták nem oda mennek ahová a HUD célkeresztje mutat. Próbáltam a wideview-ben (Û gomb) pozicionálgatni a pilótát, de úgy sem lett tökély, a célzójel meg elmászik a francba (Kör pöttyel a közepén) általában fölfelé kivándorol a HUD ból és érthetetlenül a magassággal arányosan mozog. Kipróbálnátok? Ha nem lehet érteni amit itt gügyögtem a célzójelrõl, csinálok róla egy videót. Legalább Arneh-nek is be tudnám mutatni a gondom szavak nélkül..

Dübörög a 965ös x4

L Viper
Oda rakod, ahová "gyárilag" ajánlja, vagy másik meghajtóra?
Utána az EECH-t hová rakod? Külön mappába, szintén, ahová "gyárilag" rakná?

Nem tudom de régen voltak a Havocban mutatók, de sajna nem emlékszem, akkor hogy raktam fel.

Írd már le, ezt is légyszi.
Gyöször
Szerintem kell EEAH és indítsátok is el telepítés után magát az EEAH-t mert elsõ indításkor valamit hosszú percekig tömörít!

Dübörög a 965ös x4

L Viper
A patchelés a Reloaded-re vonatkozik, a Desert Ops az alapból 2.0 ,arra nem tettem semmit fel.
L Viper
Jahh :-)
A Desert Operation szépen fut, és régebbi EECH2 Reloaded is. Felpatcheltem asszem 1.12-re (53 megás) Elég sok dolgot javítottak benne.
A korea helyszín miatt érdemes azt is felrakni. Nem rossz.

LeonSilver
Megnéztem én is ezt az új eech2-t.A víz tényleg fasza és gondolom nem hullámzik az egész bizbasz alatt..

L Viper
Köszi. Akkor majd rakok egy alapról EEAH+EEAH-t és arra az új 1.12-es allmodot.
Most a fércelt van fent. Legalább letesztelem és akkor a régi allmod már nem is kell.

Egyébként fent van az Enemy Engaged 2 is. Annyira azért nem rossz. Szép a táj is, a városok is. Annyiban jobb, hogy a textúrakészlet is nagyon jó, nem látszanak "törések" a reptér és amelletti résznél. Olyan homogén. A víz is tuti jó.
Sajnos villanyvezetékeket nem látok sehol. Csak ez a két típus nagyon kevés.
LeonSilver
Biztos kell mert nekem most sincs.

L Viper
Gyöszi, ahhoz, hogy jók legyenek a mutatók a Havocban, immár elég az EECH + az 1.12-es allmod, vagy még mindig kell az EEAH is ?
LeonSilver
Ezt #751
Az ezelõttivel nekem nem volt kabin meg szinte semmi textura.Valahol itt van is shot róla.

Nekem voltak gondjaim vista64 alatt. Melyik modot használod?

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

Gyöször
Mert a régi kabin a Mi-28 é volt. Való igaz, hogy gépágyút nem próbálgattam de fõleg az amúgy is csekély hatékonysága miatt. Most jövök egy játékbõl, jobbat nem tudok, Periscope-ot kell kapcsolni, (page Down) és akkor Flir vagy LLLTV vel tudsz célozni, vagy rábízod magad a co-pilot-ra, nyomkodva a numpad 0-át. Joyra felprogramozva elég jól mûködik a dolog. Egyébként sem sokat használtam a HMS-t amirõl beszélsz, csak esetleg akkor, ha valami ellenséges bázis felett akartam tömegpusztítást végezni.

Dübörög a 965ös x4

LeonSilver
Jó persze.De a régi kabinnal mûködött ez, most meg nem.

42nd Intruder
Mert mondjuk a Mi-24-en nincs sisakcélzó. 😊

LeonSilver
Jaa.Ami be van karikázva az a töttény.

LeonSilver
Kipróbáltam ezt az új modot és most nagyon pöpecül megy vista ( 64-es ) alatt is.Mire viszont nemtudok rájönni az az, hogy ha a HIDSS-t ( pageup ) használom akkor a Hind-ben nincs az a célzó bizbasz.Így meg elég nehéz célozni.A képen is látni, hogy nemlátni semmit.

Gyöször
Én eddig nem is hallottam errõl a tacview rõl. Persze sajnos még nem mûködik, várom nagyon a 0,94es verziót. De a logokat már gyûjtöm 😊)

Akkorát játszottam vele, ráéreztem a hindre is. Nagyon jól megcsinálta Arneh, pedig elõször nem tudtam repülni sem vele, most meg már comanche okat szedegettem le. SEAD küldetést be nem vállaltam volna a mi-28 belsõs hinddel, most meg veszteség nélkül gyûrtem le egy pár ilyesmit.

Dübörög a 965ös x4

42nd Intruder
Azta.... EECH-ban Tacview! Nah azt hiszem lassan már nem lehet mit kitalálni ehhez a játékhoz sem 😄

Gyöször
Eljött az én idõm:

Kuksizzátok!

Dübörög a 965ös x4

L Viper
A vonalsimítás nálam is "hazavágta" az MFD-ket.
A víz nagyon szép. Alapból elég sötét lett a játék, sajnos atextúrák sem lettek a legszebbek. Még a legjobb felbontáson is kicsit katyvasz képet mutat. A régiben jobb volt, bár egyszerûbb, de akkor is.

A moddolt régi szerintem használhatóbb, jobb.
Gyöször
Még nem volt idõm kipróbálni, de most jut eszembe, hogy az Arneh-ék EECH jében is szokott lenni MFD gond, az init kell buherálni. Van hogy átlátszóak a tankok meg ilyenek. Meg a Mi-28ban szokott olyan lenni, hogy nincs semmi.

Dübörög a 965ös x4

Közben nekem lement véletlenül,Isten nyugtassa.
Lehet hogy azért nem volt MFD m mert rajtahagytam véletlenül a 8 szoros AA+Q-tTegnap vettem észre,játszottam a Bro in arms legutóbb részével és le volt esve az fps.Azért mikor kikapcsoltam,visszaállt a dolgok rendje,de nem mindennapi amugy,ahogy a VGA-k avulnak el.
Amugy érdemes a kényszeritett AA-t bekapcsolni,nekem ég és föld az EECH.

L Viper
Megnézem mindenképp, de szokás szerint nem tudom mikor lesz rá idõm.
<#szomoru1>
Közben küldeni akartam többieknek is,de kiment nyilt posztként😞
Na sebaj,akit érdekel,kint van a falkonon.....
Scottynak még elment.....
Amugy azóta feltettem én is az új modot(a 24 essel)hát simán veri .....
Az esõ effekttõl beélvezek😊
Le is szedtem ezt a nyamvadt EECH2 kieget.
Bár a viz tetszett,kiváncsi vagyok Vipera mit szól hozzá.

Gyöször
Heló! Megtaláltam egy igencsak gazdaságos polcon ezt a játékot, de kipróbálni nem tudom, mert hétfõn van szakdoga leadási határidõ <#rolleyes><#wilting> majd utána... meg lesz más, de ha nem lesz akkor meglátjuk mit tud..

Dübörög a 965ös x4

Este elküldöm a cimet

Gyöször
melyik release-t vásároljam meg? 😄

Dübörög a 965ös x4

Üdv
Vipera,Gyöszi,kipróbálhatnátok ezt az uj EE2 Desert Ops.ot
A repmodel okádék szerintem,továbbra sem tudom beüzemelni az MFD-ket,de
érdekes, hogy a FLIR meg a tv kamera mûködik.
Viszont a környezetbõl amit láttam,az igen szép.Nekem tetszik legalább is.
Lehet hogy a gépcsere miatt😊de igen stabil,nem láttam grafikai hibát,
a tenger meg igen szép.Ha be tudnám azt a k. kijelzõt kapcsolni én tolnám.
Igen szépek a gépek és elértem hogy a gépágyú követi a sisakcélzót.
Érdekes a hivatalos honlap,annyi áll rajta:Coming soon.

Gyöször
Hehe ismerõs, nekem olyan szokott lenni, hogy 2 hajtómû kampec, gyorsan autorotálok, olyan 50%ban leszállok (de minek nemtom, csak így realisztikus) és akkor ugyan ez az élmény.

Ennél nagyságrendekkel jobb, mikor támadás alatt lévõ bázisról kell felszállni. Puerto Rico // Nightmare pályán van ilyen asszem az elsõk között amit bead abból az egyik CAS misszio.
Robban minden melletted meg masszív gépágyú sorozatok repkednek naésakkor rázendítesz, hogy: APU start. Jobb hajtómû ignite, majd throttle up. stbstb 😄😄 Mondjuk mindezt egy Hind-el amikor esélyed nincs felszállás után becélozni senkit, de ha mégis sikerül, akkor a flir meg éppen elveszti a jelet, mire odaérne a Falanga az M163hoz vagy az M2A2 Bradleyhez... amit általában alapból nem nyír ki egy falanga.. Nyomjelzõk az arcba.. 😄

Dübörög a 965ös x4

Scottt
Tegnap reppentem egy kört,de hamar lekaptak a Ka-52sek de olyan alacsonyan sunyoltam, hogy csak a fõrotor sérül meg a találattól a zuhanástó semmi baja nem lett,szóval ott dekkoltam mûködõ mûszerekkel míg ki nem lõttek:/(Durva élmény volt látni a géptõl 5 méterre becsapódó rakétát😄)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Gyöször
😊 régen lõttem már az a helyzet. Bár nemrég rávettek egy kis unrealra, de az nem ugyanaz 😊

Szóval valami olyasmi, hogy beizzítod a földi radart: Insert
Numpad 0 val tudsz váltogatni a célok között
Backspace (visszatörlõ) gombbal tudsz váltogatni a fegyverek között
Ha elõtted a cél és nem takarja ki hegy stb akkor Space-el lõsz
Hogy ez hogy képezõdik le a joy-odra arról gõzöm nincs, de insertet biztos nyomni kell a földi radarhoz.

Dübörög a 965ös x4

L Viper
Efér = Egér :-)