Comanche vs Hokum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hiuuz
Sikerült összehozni! Megvannak a mutatók. Most Russian Speech nélkül telepítettem. Tök gagyi 😊 Amúgy jobb volt. K jó hangulata van az orosz dumának, de nem értek semmit belõle.

Mindenkinek duplán kívánom azt, amit ő nekem!

Gyöször
Ja, sztem írtam is MSNbe múltkor, hogy indítsd el az apacsot 😊
7 fõ oké lehet addig én se érek rá. Ha teszel fel TS3at akkor dumálni is fogunk.

Amúgy átolvastam a simhq fórumok jó 70%át ki vagyok müvellõdve rendesen, de a laggolásra nem találtam igazán magyarázatot. Valaki pont bekérdezte ezt de a nagyközönség meg nem érette, hogy lehet az, hogy egy nagyon rövid gombnyomásra ellövi az összes tár ólmot 😊 Pedighát ez van amraam szeróján is.

Dübörög a 965ös x4

Hiuuz
Jövõhéten hétfõ este pl. Ha gép elé ülök MSN-re bejelentkezek úgy is. Most a havoc analóg mûszerek mutatóival kínlódok. Már másodszor rakom újra az egész kócerájt miatta. Most olvastam hogy minden telepítés és patchelés elõtt el kell indítani a játékot, hogy a grafikai cuccokat kitömörítse a játék.

Gyöször
Nem érsz rá mostanában?

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Legközelebb valamennyi mákot is le kéne darálni 😊

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Gondolom 😊

Dübörög a 965ös x4

Hiuuz
Na, lesz kávédarálás?

Gyöször
Ehh és mûködik. Az ok meg az volt, hogy nem szerettem, ha valaki látja, hogy játszogatok, elfelejtettem h átírtam 0ra 😊

Dübörög a 965ös x4

Hiuuz
Én egy darabig emiatt nem láttam a szervert: eech.ini-ben "usemaster=1" Nekem nulla volt.

Hiuuz
Sikerált nyomni egy kört a szerveren. kicsit laggos (ezt egyenlõre abból szûrtem le, hogy a hellfire és a gépágyú kb fél másodperces késéssel reagál. Én 1.13-al nyomom. Teamspeakot felraktam már ezer éve nem használtam 😊 Annakidején még Rainbow Six Rouge Spear-hoz használtam. MSN-t használsz? Az én címem - [email protected] - ha tudsz vegyél fel ott könnyebben leadminisztrálhatjuk a dolgot...

Gyöször
Válaszolt Amraam. Mostmár 7 a maxplayers de valamit nyûglõdött, hogyha hosszú ideig fut 1 pálya akkor visszamegy a maxplayers 1 re.

Viszont annyi van, hogy a szerver gépemrõl látom amraam játékát, amin játszanék azon nem.. Vagy valamit benézek, vagy nemtom. Megoldom (talán😊 Mikor darálnánk le egy kis kávét? 😊

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
nem válaszolt, viszont újraindította a szervert mert egy ideig nem írt semmit a hoxdna, viszont maradt a maxplayers 1 😊

Ettõl függetlenül annyira okos voltam mikor mondtam h mit kell csinálni, hogy multizni lehessen az EECHval, de most meg én nem tudom meghenkelni, próbálkozok 😄

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Írtam neki.

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Hmm, hát igen, nem figyeltem én sem.
Current players: 1
Max players: 1
Hoxdna szerint...
Tudtam a srác emailcímét, majd elõvadászom valahonnét segítõkész, csak biztos nem figyelt oda..

Mikor érsz rá? 1.13-ra vagy patchelve? Én még 1.12, de majd megoldom. Itthon maradt a másik gépem, ha megbeszéljük beízzítom a szervert.

Dübörög a 965ös x4

Hiuuz
Aha, lehet azért nem enged mert a név mellett a zárójelben 1/1 van ami a jelenlegi és max játékosokat jelenti...

Hiuuz
Na! Nagynehezen sikerült addig összehozni, hogy látom a szervert a multiplayer pont alatt, de ha rákattintok nem történik semmi...

Gyöször
Igen játszottam már, kicsit laggolt, de jó volt, viszont azóta nem 1 hanem 5 megás a netem. Szervert is csináltam már, mûködött remekül. Viszont most kb 3-4 napra kölcsön lesz adva a második képem, így az jövõ héten kilõve, de a hoxdna oldalon elég masszívan fent van AMRAAM és ha õhozzá fel tudsz lépni akkor hozzám is fel fogsz. De ha mégsem akkor játszunk nála. Ennyi 😊 Jó próbálkozást! Azért tûzfalat kapcsold be, nem tudom az eset hogy mûködik nekem norton van, de ahhoz is biztos meg lehet adni a programok szabályozását. Én nem is pötyögtem be ezeket az értékeket, hanem a cohokum exe ki és bejövõ minden portot használhat. Így mûködik.

Dübörög a 965ös x4

Hiuuz
Ha itt lesz szerver és a játékban látni fogom a multiplayer résznél akkor elvileg minden okés.

Te játszottál már multit EECH-ban? Szervert csináltál már?

Hiuuz
Átnéztem és úgy látom tegnap az ESET tûzfala viccelt meg. Most kikapcsolva nyitva vannak a megfelelõ portok is, szóval elvileg mûködnie kellene.

Gyöször
Hát igen azokat szabaddá kell tenni..

Itt egy kis infó.

Dübörög a 965ös x4

Hiuuz
Bocsesz a késésért, család meg miegymás 😄

Szóval nézegetem, hogy hogyan lehet beizzítani a multit EECH-ban. A TCP/IP kapcsolatnál magyaráz valami portokat amiket szabaddá kellene tenni... Mit tudsz errõl?

Gyöször
Nagy a csend, mi a helyzet?

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Nem hiszem, hogy tettek kísérletet.

A Jane's LB2 nagy kedvencem volt, egyszer régen leszedegettem hozzá valami peccseket, de odáig nem jutottam, hogy megpróbáljam mûködésre bírni XP-alatt, sõt ki se volt idõm próbálni, hogy egyáltalán elindul-e. A patchre is vírust jelez a keresõm, csak úgy sikerólt megvédeni, hogy jelszóval mentett rarba raktam 😊 Ha gondolod tolhatjuk azt is, de abba még bele kell jönnöm. EECH 1.12 nél járok én most, nem emlékszme, hogy volt ilyen kísérlet, hogy ketten egy gépben, meg mostanában nem érek rá simhq fórumokat bengészni, hogy van-e ilyesmi tervben.
Hétfõ kedd csütörtök estéken általában minden héten ráérek! Néha a péntek is jó.

Dübörög a 965ös x4

Hiuuz
Benne lennék!

Ha minden jól megy öcsémet is rá tudom majd "izgítani" a játékra!
Jelenleg a Longbow2 multijával pepecselek. Ha sikerül összehozni, akkor abban a pilóta/lövész páros lenne nagy fíling! De hosszabb távon az EECH mellett maradnék meg, szóval jó lenne ha itthon össze lehetne szedni pár embert akikkel lehetne néha multizni egy jót...

Azt nagyon sajnálom, hogy az utóbbi években elhanyagoltam a szimulátorokat! Én az 1.13-as verziónál csatlakoztam, szóval az elõzményekkel nemigen vagyok tisztában. Nem tudom, hogy a modderek az EECH multiban tettek-e kísérletet az egy helikopter/két játékos módra, nagyon nagy lenne!

Gyöször
Ja és lehet, hogy még mûködik unokatesómék teamspeak szervere is. Majd rákérdezek mi újság azzal, ha érdekel.

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Helló!
Játszhatunk multiban! Elviekben tudok én is csinálni szervert, és akkor azon a pályán megyünk amelyiken szeretnénk, de ha nem jönne össze, akkor van egy srác asszem ausztrál, beszéltem már vele, szinte mindig fut a szervere. Amraam. A hoxdna.org/eech oldalon látható.
Neked milyen idõpontok lennének jók? Nekem hétköznap este.

Dübörög a 965ös x4

Hiuuz
Üdv!

Itthon mennyien játszanak az EECH-val? Gondolom kb. maroknyian 😊
Van valakinek tudomása olyanokról akik rendszeresen játszanak, esetleg multiznak?

Kb egy hónapja a vaterán találtam egy eredeti dobozos verziót a játékból! 2000Ft-ért le is csaptam rá azonnal, még a hagyományos nyomtatott kézikönyves verzió. Az angol nyelvû mellett magyar is benne van! Simán megérte!

Nekem itthon egy jó öreg 2.4Ghz-es P4-em van egy Ati X1950pro-val 2Gb rammal megtámogatva, Win Xp alatt fut. Ahogy Buren írta az eredeti játék telepítése után kell a hivatalos patch, majd utána jöhet az 1.13 allmods. Nekem más nem kellett. Ezután az "eech.ini" file-t kellett átnézni és módosítani itt-ott ahhoz, hogy minden rendben legyen. Ezt az EECH-Central leírása alapján tettem meg.
Az Ati catalyst vezérlõjén keresztül bekapcsoltam az vonalsimítást, anizotróp szûrést és egyéb nyalánkságokat. Jelenleg 1280x960-ban fut a játék max. grafikai beállítások mellett és átlag 30Fps-t tud a játék. Csak a városok közelében lassul be a játék a sok épület miatt. Szerintem nagyon jó gépigény/grafika aránya van a játéknak.

Gyöször
Találtam egy videót de lehet csak nekem új.

Dübörög a 965ös x4

42nd Intruder
Müködik faszán, majd még be kell állítanom, de az már rutin. THX!

Buren
Az Allmods 1.13 elõtt fel kell rakni az 1.41c hivatalos patchet (enélkül biztos NEM indul!) utána pedig az OpenAL nevû valamit (nem tudom hogy ez mennyire kell) Nekem ugyan 32bit-es rendszerem van de próba cseresznye...

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

42nd Intruder
Kicsit bajba vagyok... A jómúltkor felraktam a EECH-t Win 7 x64-re, utána egybõl a 1.13-at. Na mármost nem indult, mondom nem probléma, rendszergazdai jogokkal, kompatibilitással indítottam, de semmi. Valakinek van valami ötlete, hogy hogyan kéne müködésre bírni Win7 x64 alatt?

Öreg szimulátoros vagyok, a kedvencem volt..de azért köszi. A cápa után nagyon reménykedtem, de hát a-10. Ez van.

Buren
A Janes Longbow 2-t szerintem érdemes kipróbálni, nézz körbe simhq-n hogy kell telepíteni új rendszeren.

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Köszönöm. Gondolom ezen meg a black sharkon kívül nincsen több(jó) heli szim.

Köszi.

Gyöször
Nem tudom mostanában már én se követem. Sajnos nincs idõm gépezni.

Dübörög a 965ös x4

42nd Intruder
Sérülés model most se változott, viszont az avionika ha azt nézzük sokat fejlõdött, de még mindig nem egy DCS:BS szinvonal.

hali. Valaki meg tudná mondani, hová soroljam ezt a játékot? Mondjuk a Black Shark-hoz képest. Régen játszottam az alappal, de szinte semmi sérülési modell nem volt, ez változott? Köszi.

Üdv Gyöszi
A kattingatható uj apache MFD még nem jött ki?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Gyöször

Dübörög a 965ös x4

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

42nd Intruder
Elvileg írja, hogy EEAH telepítés után el kell indítani. Namármost ott kért CD-t a EECH az nekem orginal 😄

Melyik cd kell?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Gyöször
Nekem szerencsére nem kéri. Sztem errõl beszéltünk régebben, sajna nemtom mikro és kivel, nézegesd vissza, hátha meg lesz a válasz. Sztem nekem más "verzióm" van meg.. Ha érted mire gondolok 😊

Dübörög a 965ös x4

42nd Intruder
Sajna 1.12.2-ben valamiért korlátozták a nézelõdési szöget kabinban. Remélem késõbbi változatban visszaállítják.

Másik, hogy leszedtem az EE:AH-t de nem tudom elindítani mert kéri az eredeti CD-t, így viszont a Hokumnak még mindig nincsenek mûszerei. Ti hogy csináltátok meg, hogy jó legyen?

Gyöször
Nemtom, nem tettem fel a legújabbakat. Viszont most tettem újra a win-t, most meg nem tudom kipróbálni 😊

Dübörög a 965ös x4

42nd Intruder
Az normális, hogy a 1.12.2-es verziónál a Chomache kabinban nem lehet teljesen lenézni, csak éppen az MFD-k alsó részéig? Így nem látok olyat mint pl a kollektív kar, vagy magát a botkormányt, ami kicsit idegesítõ, mert ezelõtt mindig le lehetett nézni teljesen. Valaki tud erre megoldást? Hokumban még nem néztem.

42nd Intruder
Egyébként van már 1.12.2-es patch is. Sajna most nincs hely a gépemen, de nagyon gondolkodtam rajta, hogy újra fel kéne tenni 😊

Köszönöm! 😉 Már töltöm a patchet 566 mega. Összement a mosásban. 😄 Még majd lehet lesz pár kérdésem. Ahogy magamat ismerem...
Hali!

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"