Comanche vs Hokum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk nekem elõbb egy videokari sem ártana, mert az csak az alaplapi van. Bár egyrészt jobb, mint az AGP-s 7600GT-m volt, másrészt meg az is bírta az EECH-ot. 😉

Gyöször
Szeretnék valamit fejleszteni a gépen, mostanában sokat van használva videóvágásra és alsóhangon bele akarok tolni 4 giga ramot. Késõbb meg majd ha kell akkor még 4et. És ki akarom próbálni magát a 'rencert, hogy milyen lenne 😊
EECH-n kívül tényleg nem csinálok semmi kényeset aminek baja lehetne a 64 bittel.

Dübörög a 965ös x4

Én a biztonság kedvéért fent hagytam egy XP-t. Win7-bõl 32 bites van fent, mert egyrészt csak 2 giga ramom van, másrészt meg egy csomó progi van, ami vagy biztosabban mûködik 32 biten, vagy 64 biten el sem indul, vagy nem profitál a 64 bitbõl. EECH Win7 32-biten elindul.

Gyöször
Megmenekült az XP, 2 órája küzdök a hetessel, de eredmény nulla. Nyilván így lesz jó 😊

Dübörög a 965ös x4

Mûködik, tanusítom. Csak kell hozzá valami aol nevû fájl. De lehet az a videókarihoz kell, nemtom.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Gyöször
Egyéb okok miatt úgy tûnik lassan meg kell válnom hõn szeretett XP SP3amtól. Örömmel olvasom, hogy mûködik az egyetlen játék amivel játszok x64es win7 alatt is!!

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Valami olyasmi rémlik, hogy bekrepált Arneh videókártyája, vagy joya vagy mindkettõ. Nemtom ez aktuális infó-e még.

Dübörög a 965ös x4

Sajnos nincsenek készen. És, ahogyan olvastam az adott fórumot, 2010 novembere óta semmi változás.

Hmm.. ezek az új MFD képernyõk elérhetõek már? Állat jól néznek ki 😊

Láttam, hogy betetted PCPilot-on is a "felhívást". 😊

Azért amit Arneh mûvelt az MFD-vel, az nem semmi. Fõleg az a kép tetszik, amin a sisak kijelzõn megjelennek a domborzat vonulatai. Elõnyös lenne, mert a játékban nem mindig érezni 100%-osan a domborzati viszonyokat.

De kegyetlen jól néz ki. 😊

A realistic bevált. Fura, hogy én alapból mindig arra állítom, de valamiért nem mentette el a beállításokat. De most jó. Mit jó!? Tök jó. 😊

A hover gondot megoldottam. A lényege, hogy 20 csomó alatt ha elengeded a botot és nem nagyon változik a föggõleges sebességed akkor berak függeszkedésbe. Csak az a gáz, hogy ilyenkor a gázkarra se reagál, szóval ezzel nem lehet a hegy mögül szivatni a légvédelmet..

Gyöször
De. A beállításokban (simán a játék menüben) minden avionikát realistic re kell tenni. Mert így magától kezel mindent. Aztán mûködnie kéne a numapadnak célzásnak stb. (nekem minden úgy megy ahogy kell) Ha nem találod, akkor utánanézek pontosabban miket is kell beállítani. De múltkor láttam fent van ez az eechcentral troubleshooting faq jában.

Ha nem találod majd megnézem pontosan.

Egyébként éjszakánként általában fent szoktam lenni, játszogatok a grand canyon pályán. Ha aksrtok csatlakozni akkor az iniben ezt lõjjétek be

cpds=256
cgs=1
crls=1000
crl=10
cpt=1000.0
crto=1.0
mur=5
cig=1
cvc=1
cptl=1
cto=15
eufr=2

Én a vörös oldalon állok, ez mondjuk lehet a kékeknek kedvez 😄

Dübörög a 965ös x4

2-3 napja én is újra elõvettem. Persze EEAH+EECH+AllMods 1.13. Viszont van vele egy-két problémám, ami fõleg az irányítással van. Egyrészt numerikus billentyûzeten egyik gombra sincs reakció, kivéve a / és * gombokat. Ugyanakkor az X-52-höz profile editorban targetre NUM0 be van állítva és mûködik is. Az viszont idegesítõ, hogy azt megnyomva nem csak vált a célpontok között, de "felé is fordul", ami alacsony repülésnél, ha a cél mellettem van (és cockpit nélküli nézetben vagyok), akkor néha foglamam sincs, hogy "merre nézek", ami alacsony repülésnél eléggé veszélyes. Néha ilyenkor a földhöz is csapom a gépet.

Aztán a radarral és egyebekkel is gondom van, mert az alapverzióban megcsoktam, hogy bármelyik érzékelõre nyomok, akkor megjelenik valamelyik MFD-n, illetve az MFD képernyõket váltogatva az alapverzióban bejött az összes érzékelõ képernyõje, legfeljebb az adott érzékelõ ki volt kapcsolva. De ez itt nem mûködik. 'HOME'-ra pl. nem jön be a radar és az MFD-n lapozva sem.

Nem tudtok valami megoldást?

A vizsgaidõszakokon már én is túl vagyok hálaégnek, asszonypajti van otthon most egyfolytában. Bár holnap vizsgázik, szal este elutazik, csak még nem tiszta, hogy mikor.

TS3 már megvan, elég komolyan nyomtam régebben az il2-t, ahhoz meg kellett 😊

Most kicsit leálltam vele, igazából újdonságot 8 év után már az új peccs sem hozott. Várjuk ezerrel a következõ verziót, a Battle over Brotain-t. Bár lehet nagy csalódás lesz 😊 Attól nem kell tartani, hogy miatta kell új gépet vennem, nem mostanság jelenik meg, bár már "állítólag" béta tesztelésen van az ügy, de még egy rendszerkövetelményt nem tettek közzé, csak élsimítatlan kedvcsináló képeket.

Tegnap kipróbáltam a vörös oldalt. Hát ezek a Ka52 AI-k még a kékeknél is hülyébbek. Lebegnek 10m-en, és lövik a sivatagot. Hihetetlenek. Biztos a Vikhr gyorsulási szakaszának spirálozása tesz be nekik, mert õk ugye erre nincsenek "felkészülve" (bug)😊

Gyöször
Igen a rádiózás az nálam is elég élénk szokott lenni, hacsak nem olyan kicsi a feladat, hogy magam is megbírkózom vele. Vagy pedig durva vagyok, berepülök én is a wingman(ek) meg kapnak egy weapons free-t 😊
Életem vizsgaidõszakos részén szerencsére már túl vagyok, még a nyelvvel kéne valamit kezdeni, hétvégén meg szintén nõ uralom van. Felvettelek MSNre, és holnap lehet, hogy lesz party is. Én majd úgy repülök be ahogy akarok, nem kell nyomkodni a rejoint, úgyse jövök vissza 😄
Összesen akkor már lennénk 3an holnap, ha minden összejön. TeamSpeak3at telepítsd fel, van jól bevált szerver!

Van valami weboldalon segítség a küldetés teljesítéséhez, pld, hogy melyik a tank/helikopter gyár meg szervíz, mit kell megszórni az ellenséges bázisokon. Gondolom az EECHCENTRAL-on mindent megtalálsz. Ha kiszedem a légvédelmet, akkor nem szoktam megvárni mire újra kigurítanak egyet kettõt, mert nem gyorsan történik az egyszer biztos. Ami vagy jó vagy nem 😊 Tény, hogy izgalmasabb lenne, ha már azonnal indulna a pótlás, mikor a légvédelmisták berikkantanak rádión, hogy bajban vannak.

Dübörög a 965ös x4

Oks, akkor felveszlek msn-re. Privben elküldöm a címemet. Én is hétköznap érek rá, hétvégén hazaér az asszony. Bár amíg vizsgaidõszak van addig minden necces 😊

El nem ítélhetõ módon én most a kék oldallal szórakoztatom magam (Ed Macy: Apache könyve után), nekiálltam a Kuwait kampánynak, de csak nem akarunk elõre haladni. Igazából az ellenség harci ereje egy kimeríthetetlen zsákból jön elõ. Emlékeim szerint a repterek támadásánál elõször a javító mûhelyeket kell kiiktatni, mert amíg az áll, addig az összes kilõtt járgány/repcsi úgy gurul ki onnan, mintha ott lenne a gyár.

Arról van tapasztalat, hogy a légvédelem mennyi idõ alatt éled újra? Ami a FARP-ok elõtt van, azt egy küldetés alatt kinyiffantják, aztán árválkodnak csak ott magukban szegény kopasz FARP-ofákok, az enemy meg úgy nyüzsög mint a szúnyogok egy szép nyári estén.

A saját helik meg hótt hülyék. Direkt megállok az ellenséges légvédelem hatókörén kívül, kilebegtetek, és szórakozok a FLIR-rel, keresgélem a célokat, néha kiadok egy parancsot, hogy lõjék ki a célomat. Erre fogják magukat, és "Seeking firing position" dumával mélyen berepülnek a légvédelembe, ahol akkurátusan megdöglenek. Én meg várhatom a Transport mission-öket, hogy legyen mivel repülni.. Kissé idegölõ. Úgyhogy az Attack my target után a Rejoin formation jön egybõl.. hülye AI-k 😊

Gyöször
Multizni azt csak úgy, hogy megbeszéljük MSNen és már multizunk is. Sajnos van egy kis gond a gépágyú viselkedésével, elég laggos, de egyébként minden oké a rakétákkal.

Dübörög a 965ös x4

A profilhoz találtam segítséget, köszi 😊

Multizni merre szoktatok?

Azért próbálgattam a Comanche-ot, mert ott van visszajelzõje. Viszont úgy fest elég, ha a magasságtartást betolom, így ha elengedem a joy-t akkor majdnem függésbe hozza magát. A kis sebesség kódorgást meg trimmel csillapítgatom.

Én is felpeccseltem 1.13-ra az allmods-ot. Egész jól megy már a repkedés, meg a kúszás az enemy elõl. Még a légiharcra kell rágyúrnom. Ebbõl a szempontból jobb a vörös oldal, a Vikhr-re nem hat a csali 😊

A gép visszejzõ hangjait (pl rakétaindításnél, fegyverváltásnál stb) lehet állítani? Elég halkan suttog, alig értem, hogy enabled vagy disabled.

Gyöször
Én általában a piros oldalt szoktam választani, meg persze fel van peccselve most 1.13ra, ott gond nélkül szokott mûködni a hover. De le kell lassítani szinte állóra és úgy lehet kapcsolni.
Profil az emailedre mehet? Én kreáltam, már kb 1 éve, azóta kezdem megtanulni is 😊 Nem biztos, hogy elsõre könnyû lesz vele élni.

Dübörög a 965ös x4

Ja igen, Comanche-ban van egy visszajelzõ fénye a Hover-nek, de az se villan fel, szóval valamiért nekem nem mûködik a függeszkedés. Pedig jó lenne, mikor sokmindenre kell figyelni.

Üdvözletem!

Örömmel látom, hogy él ez a fórum 😊

Nos, újra leporoltam én is ezt a kis gyöngyszemet. Az alapjátékkal játszottam még fõsuliban (kb 6 éve), még klaviatúrával 😊 Azóta látom sokat fejlõdött a dolog.

Lenne néhány kérdésem. Miért nem mûködik a Hover a legtöbb esetben? Van neki valamilyen magassági/sebességi kritériuma (esetlen a magasságtartásnak?).

Mivel nem találtam neten, tudna valaki adni egy egy X52 profilt a játékhoz?

Köszönöm elõre is 😊

Glo

Gyöször
Ezt a peccset teszed fel az EECH-ra?

Van ilyen, hogy EEAHMAPSETUP http://www.eechcentral.com/files/game%20patches/official%20patches/ itt, ez az EEAH térképeit telepíti fel, de nem hiszem, hogy ez lenne a baj.

Game.cfg-t próbáltad kitörölni? Joystickod ha van bedugva esetleg húzd ki hátha arra javul meg.

Dübörög a 965ös x4

Na szóval:

Felteszem a game-t, tökéletesen megy ,játszok stb. Már ha patch-et felrakok akkor is game over ,fekete képernyõ, villan egyet és kidob az asztalra hibaüzenet nélkül.
Hát még próbálkozok aztán majd lesz valami.
Köszönöm a nagyon sok segítséget 😊
Gyöször

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Ja ez ugyan az, legalábbis szerintem. De ha nem akkor megmondja Intruder majd.

És akkor hogy? Alap EECH elindul. Felteszed az 1.4.1.mittomén hanyas gyári paccsot elindul? Aztán felteszed az 1.13as modot (ami egy exe és a mérete egészen pontosan 705 M😎 meg az openal-t és onnantól seképsehang?

Game.CFG-t próbáltad már kitörölni?

Dübörög a 965ös x4

Jaj azt már próbáltam. Azzal se történt semmi.
Gyöször
Te nem jössz multizni? De csak ha megígéred, hogy nem büntetsz meg ha gyorsan repülök 😊)

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
El ne olvasd a #846-ot mert még hót véletlen bejönne egy letöltés, ha rákattintasz a linkemre...

Dübörög a 965ös x4

Persze, úgy tökéletesen mûködik, az Open all meg micsoda?:SS
Meg mit kell onnan letölteni mert azt látod még nem próbáltam.
Gyöször
Mikor feltelepíted a sima EECH-t mindenféle patch meg mod nélkül az elindul?

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Open all = open al = Link?

Dübörög a 965ös x4

ÉN nagyon szívesen kipróbálnám multiba ,de sehogy se akar mûködni ,hogy szomorodjon meg 😞
Nagyon kezdõ vagyok (még) benne ,próbálkozok hát ha össze jönn 😛
42nd Intruder
Win7 x64 oprendszerre így tettem fel:
- alap EECH install
- utolsó hivatalos patch (http://eechcentral.com/)
- 1.13 allmods
- open all alkalmazás (google a barátod)
- 0001.rar telepítés, így az Apache-on nincs textura hiba (http://home.comcast.net/~p51ds/site/?/page/MISCELLANEOUS/)

Így nekem fekete képernyõ nélkül indult pöcre...

Gyöször
Ki szeretne multizni?

Dübörög a 965ös x4

LeonSilver
Nem baj, azért csak írd le 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

42nd Intruder
Holnap, vagy holnap után leírom én is a telepítést Win7-re csak jelenleg alig vagyok neten. De lehet addigra meg is oldódik 😊

Gyöször
Nekem van EEAH-m is.
Ha nem patchelted fel a legújabb gyárival (valami 1.4.1.x vagy mi, fejbõl mondom) akkor sztem azt tedd meg, hátha.

Dübörög a 965ös x4

Neked ,hogy volt a telepítési sorrend ?
ÉN felraktam az EECH-t utána egybõl az allmodot.
Ugyan úgy fekete képernyõ, villan egyet és kilép😞
Én úgy tudom,hogy ehez a progihoz nem kell patchelni mert bele van építve a modba. Vagy nem?:S
Gyöször
Jah, még valami, amit fel kell tenni, nekem hiányzó openal32.dll el szállt el mikor 1.12rõl 1.13ra patcheltem.
Kértem egy ilyet Hiuuztól, aztán már elindult, de nem volt hangja.
EZT szedtem le és megjavult!

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Gyakorlatilag ugyan az mint nekem, csak gyengébb a gépem (E6320, 8600 GT). Annyit tudok csak javasolni, hogy olvass itt vissza hátha megoldásra lelsz, aztán gyakorolj és gyere velünk multizni, mert frenetik a hangulat 😊

Dübörög a 965ös x4

Ja és a játék a régi Ezt ved meg sorozatból van és a verziószáma: 1.0.2c
Elnézést nagyon kapkodtam 😊
Az alap játék kitûnõen mûködik, de amit felteszem egybõl fekete halál volt 😞.
Amúgy Widows Xp SP3, GeeForce 9800GT, Intel Core Duo E8400 , 2 Gb Ram a gépem 😛
Leszedtem próbának 1 nem hivatalos patchet is ,de azzal is szörnyet hal a játék 😞
Gyöször
Helló!
Egy kicsit több infó pld oprendszer ilyesmi. De sajnos én nem értek az ilyen telepítgetõs bánatokhoz, nekem nem szokott baj lenni vele.

Dübörög a 965ös x4

Helló Mindenkinek!

Bocsi új vagyok a témába:S
Sikeresen letöltöttem a eech-allmods-1.13.0.exe fájlt.
A leírás annyi volt,hogy legyen fent a Commanche vs Hokum arra kell rátelepíteni és utána mûködik is. Na igen...
Elindítom a játékot és a fekete képernyõ után kilép a programból.
Kérlek segítsetek mi a bibi😞
Elõre is köszönöm.
Hiuuz
Nem felejtettelek ám el!

Holnap este mehetünk!

Volt egy kis kavalkád, majd szóban elmesélem.

Mindenkinek duplán kívánom azt, amit ő nekem!

Gyöször
Ma nem érsz rá esetleg? Oda kéne pirítani egy két gonosz fémdoboznak 😊

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Azt addig értettem mikor a zónákat kezdi mondani hol van gubanc: "Agyin-agyin.. " 😄

Dübörög a 965ös x4