Comanche vs Hokum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://simhq.com/forum/ubbthreads.php/topics/3185855/EECH_Downloads.html

De ugye a SimHQ-ra regisztrálni kell. EECHCentral már sajnos nem elérhetõ.
A mod már nem egy fájlban van, hanem több külön telepítõ. Pontosabban négy.

Azt nem tudja senki, hogyan lehetne a szimpla irányítást beállítani. Marha nehéz úgy irányítani, hogy a pedálom nem mûködik rendesen és még az egyenes haladáshoz is taposni kéne.
A korábbiakban emlékeim szerint még ment és be lehetett állítani, hogy a farokrotorral csak kevésbé kellett kompenzálni, de ebben az újban valahogy nem akar mûködni.

DonZorro
Letölteni honnan lehet???

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

L Viper
Asszem ezt én is meglesem <#eljen>
Már kint is van a 15. :-D
Nem rossz. Csak már elfelejtettem, hogyan kell, beállítani, illetve melyik konfig az az eech.ini-ben, amivel egyszerûsíteni lehet az irányítást. Minden oké, csak az a rohadt fõrotor forgatónyomaték. Elég régen repültem EECH-val, és moost jól jönne, ha annyira nem kéne azért szórakozni a pedállal. Pláne azért sem, mert behalt.

Köszi, már sikerült azóta, mindent feltettem amit találtam, de az OpenAL volt a hibás. Akármi is az.
A 14 es van fent, nagyon ok

Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!

Gyöször
Ez nem jelenthet problémát! 😊
Vagy:
Installation procedure

0. Move your current installed game somewhere for backup purposes.

If you have EEAH
1. install EEAH
2. run the game once
This will unpack the graphics files.
3. download and install patch 1.1E
4. run the game once again

5. install EECH
6. download and install eech-allmods-1.14.0.exe
7. download and install eech-maps-1.14.0.exe
8. download and install eech-terrain-1.14.0.exe
9. download and install eech-smoke-1.14.0.exe

10. you can copy your players.bin/players2.bin/playersv.bin files from the previous installation to save your pilot progress.

11.1 Either launch COHOKUM_DS.EXE with DirectSound
11.2 Or install OpenAL and launch COHOKUM.EXE.

Figyelmedbe ajánlom a 11.1 pontot 😊

Dübörög a 965ös x4

Valami szívás volt az openAl proggival, de más nem jut eszembe.

Ilyesmi lesz az...Open Al.32.dll is missing, from my gépemrõl😊 ilyemsit ir, de még nem volt idõm utánavakarni, mondom, hátha te tudod...nem emlékszem rá hogy lett volna gondom, nekem is a játék install jött sokáig, de most elment sóért😞

Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!

Gyöször
Figyu nemtom, a 900as hsz-ben írtam valamit, amire már nem is emlékszem.
Mikor új gépet vettem, a régi vinyót is beletoltam és arról indult szépen. Igaz, hogy 'tán kettõt nem játszottam vele azóta se mióta tavaly bejelentettem, hogy vettem gépet.

Talán majd most télen párszor le tudok ülni.
Valami szívás volt az openAl proggival, de más nem jut eszembe.

Dübörög a 965ös x4

Te Gyöszi, nem irnád le win7 64 bit alá a teljes felrakási inditási procedurát, feltettem mindent ami van, erre nem indul

Gyöször
Gyöször
Tegnap betoltam egy GTX 560at a pécémbe, aminek a procimagjai is megduplázódtak.
Végrevégrevégre!!!! Van FPS a persistent smoke-ba repülve. Méghozzá nem is kevesebb mint 45-49 az eddigi 2-5-10 helyett <#taps>
Nemsoká eljönnek nálam az EECHval töltött esték ideje!! <#gun>

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Na akkor linkelnék megint! <#nevetes1>
Jött ki 1.14!
Viszont olvasgattam a topikját eléggé bugzik...

Dübörög a 965ös x4

Ne linkelj😛

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Gyöször
Nem én lõttem, csak a linkelõ vagyok 😊

Dübörög a 965ös x4

Szép képek fõnök!

Gyöször
Uff Ülõ Kutya Nagymester! 😊
Semmiféle multiplayer extrákról szó nincs a modokban, sõt multiban gyakorlatilag élvezhetetlen a játék, de azért jól el lehet szórakozni vele, egyszer kétszer sikerült.
A két egér és nincs kép az teljesen megérthetõ dolog, azt hiszem senki nem várhatja el, hogy komodor64re megírt program fusson win7 alatt. És ez tényleg tünet. A hivatalos megoldás itt lenne... de error 404 a razorwors oldala, mivel megszûnt a cég.
Viszont itt leírja bõvebben a modos installt.
Az 1.4.1.c gyári patchot itt találod.
Ha megcsinálod kapsz egy sokkal szebb játékot. De mint látod a kezedben lévõ CD bizony kell hozzá, tehát nem hiába vetted meg. Egyébként nagyjából minden marad a régiben, játékmenet ugyan az, csak van benne ilyen:

meg ilyen

Meg sokminden egyéb, amivel egész jól néz ki a régi játék.
Majd eldöntöd, hogy legyen, megér-e ez 1,5 gigát. Nekem egy X52õt is megért 😊

Dübörög a 965ös x4

Nem is tudomki multizik itt Gyöszin kivül,uis ugy emlékszem ennek full dinamik hadjárata van,sima küldetésnél is ugyanolyanba tesz be

Szived joga.....azt azért értsd meg,ez nem multis mod,hanem viszonylag profi szimet csinál az egyébbként elég árkád játékból.
Én biztos nem tenném fel a ronda,pixeles,ma már gagyi alapjátékot.akkor inkább az EE2 de az is rosszabb mint a mod.

Egyébbként értem mi fáj,annak idején megvettem a Lock ont 12000 körül,rá volt irva fehéren,feketén,hogy Win 2000 alatt fut....teszem fel,KÉK KÉPERNYÕ,SZAGGATÁS STB....PEDIG A DEMO CSUCSON MENT.Mondom,videokari gyenge.2 azaz 2 db ot vettem mire kiderült,vagy xp kell neki,vagy a javitás ami késõbb jött.....azóta nem tudom hány gépem volt,de állitommaxra huzva még mindig szaggat

L Viper
Ha az eredeti játékot akarod futtatni a Razorworks gyári javításait próbáld rárakni. (1.4.1C, 1.4.7X)
Sajnos azonban ezekkel sem fogja az USB-s joyt látni a progi. Bizony. ilyen régi.
Sitting Dog
Igen ez egy kb. tíz éves játék, amit kb. tíz éve vettem, és kb. kilenc és fél éve nem tudok használni. Extrém kívánság, hogy a pénzért vásárolt szoftvert használni is szeretném? Anélkül, hogy az eredetileg kb. 700MB-os helyet foglaló játékra még egy 1,8GB-os "kis" kiegészítõt rápakolnék? Mivel az allmods telepítve ekkora helyet foglalna, és mint említettem ezen kívül a régebbi, kisebb modokat már próbáltam - sikertelenül. Sem sávszélességem, sem idõm, és jelenleg botom sincs az allmods által nyújtott multiplayer lehetõségek kiaknázására, így nem szívesen raknám föl, mert talán evvel mûködni fog. Ez javarészt elvi kérdés. De nem is hiszem, hogy ez a megoldás, itt máshol van a kutya eltemetve. Csupán azt reméltem van valakinek konkrét, egyszerû megoldása.

Papa01
Köszi az infókat, utána kérdezek. :-)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa,talán valami ini file ban lehet beleirni dolgokat,mert valamit szivtam vele én is,csak nem emlékszem mit.

Szia Papa
Az Enemy Engaged2 az az EECH második része.....nekem ment xp alatt,win 7 alatt talán próbáld kompatibilis módban.....de valami szarba bele lehet futni,van valami beállitós része emlékeim szerint,ott ha rosszul állitasz valamit,crashel állandóan....keresd meg Viperát a Falconon,õ nagyon ott volt ezekkel(van egy kieg lemeze is az EE 2 nek)
Nekem amugy nem jött be ez a régi,modolva 1000 jobb.Valahol láttam egy virágboltit,ha érdekel,nem tudom itt kinek van eredeti egy 1000 éves dologból

Ez amugy Dognak is,basszus,ez egy 2000 körüli játék,nem mondod hogy mod nélkül akarod játszani,moddal van vagy 1.5 GB az nem lehet hely bakker,tegnap láttam egy tabletet80 körül,amiben 500GB háttértár volt....a mod texturáz,uj fülkéket tesz be,realisztikusabbá teszi a dolgot,meg az ujabb hardvereken is játszhatóvá teszi szvsz.

Sitting Dog
Köszönöm a válaszokat! OK, hogy mod nélkül senki sem játssza - de ezek tengernyi helyet igényelnek, általában a multiplayerre vannak kihegyezve, sokszor az egyjátékos üzemmód már el se indul (valamelyik COD-nál tapasztaltam). Kisebb modokkal próbálkoztam, de ezek el se indulnak, mindenféle fájlokat hiányolnak, gondolom a hozzávaló kiegészítõket még össze kellene vadászni hozzá. Amúgy is azt írják a mostani verzióról, hogy ez a program már nem az a program - amiért hajdan fizettem. Én meg csupán avval szerettem volna játszani... Nagyon kiábrándító ez az egész. Nem vesz valaki egy eredeti dobozos verziót? 😊

Papa01
Sziasztok!

Én régebben ezt a programot vettem meg: Enemy Engaged 2. Sajnos ennek az elindításával is voltak gondjaim.. Erre esetleg van ötletetek? Vagy ez egy teljesen másik játék? 😊
A válaszokat elõre is köszi! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

42nd Intruder
A lényeg, hogy telepítés után az utolsó (fene se tudja hanyas) gyári patch-et fel kell rakni. Arra kell még figyelni, hogy érdemes lehet verziófrissítgetés után elindítani legalább egyszer a progit, hogy jó legyen. Lentebb van egy írásom, hogy win7 alatt mit hogy telepítettem, lehet xp alatt is kelleni fog neki valami azokból, nézd meg, hátha...

Szia
Nekem xp alatt nem volt semmi gondom,igaz,nem az eredeti van,nem is tudom mi a sorrend,EE APACHE,aztán A COMMANCHE,ugy a mod.....nekem jól mentATI tökömtudja hanyas(1600 körüli vel,az már uj kártya vol)meg ezzel a 9600 assal is,de simán a gyárival,mod nélkül senki nem játssza
Aztt nem vettem ki,a moddal nem megy?
Ezek a hibák itt szerintem a modoltra vonatkoznak....basszus,olyan régen volt fent,nem jut eszembe a mod neve😊

Sitting Dog
Sziasztok!

Az elõzményekkel kezdem:
Anno ez volt az elsõ - és a késõbbi fejlemények miatt - az utolsó szoftver amit boltban, becsületesen, súlyos összegekért megvásároltam - never more...

Még Win98 alatt kipróbáltam, mûködött rendesen. De hamarosan áttértem az XP-re, azóta egy másodpercig se. Volt már itt hasonló problémája másnak is, ami megoldódott, csak a megoldás nem lett leközölve. Szóval semmilyen 3D-s dolog nem rajzolódik ki, csak a tejföl látszik:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1173737032&no=580
Mellékesen két egérkurzor van a játékban, a Windows-é (ez többnyire homokóra, de nem mindig), meg a játék sajátja. Idõközben kétszer cseréltem komplett gépet, A gép házán és az XP-n kívül minden lecserélõdött, Geforce2->Geforce4->HD4670, gyári és késõbb frissített drájverekkel. A fellelhetõ összes patch-el próbálkoztam már...
Más játékoknál nem volt probléma.

Idõrõl-idöre, mikor eszembe jut, próbálkozok vele, hátha...
Amíg az agyvérzés közelébe nem jutok és elcsomagolom a francba az egész pakkot.

HELP!

Gyöször
Off lesz:
Nálam héten megkezdõdött a "tavaszi zsongás" már annyit hegesztettem, hogy megpirult a képernyõmön a bõrke 😊
Fórumot nézem, de repült órákból az elmúlt 1 hónapban se gyûlt már egy perc se össze. Szóval úgy néz ki télen találkozunk a repkedni vágyó jómadarakkal, addig gyúrjatok a multira, sírájtok ki angol fúrumokon, hogy ne laggoljon semmi, legyen legalább 20 repülhetõ típus mindegyik kétülésesen és multiban egyszerre játszhatóan 😊)) és hasonló jókat

Dübörög a 965ös x4

42nd Intruder
Új Apache model a szokott helyen 😊

Gyöször
Ez tök jó, mert bármit rajzolhatsz a heli helyére, pld ha elég ügyes vagy összejöhet egy Ka26 aztán mehetünk kukacot bombázni 😄

Kicsit bõvebben fejtsd ki, hogy milyen gép, pontosan milyen patchokat telepítettél fel, hogy telepítetted fel a játékot, volt-e valaha jó, stb ilyesmi.

Dübörög a 965ös x4

DonZorro
Hali Mesterek! Nekem valami ilyen hibát generál. Addig minden OK amíg nem kell helit választani.

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Kösz!

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Gyöször
Ott vannak a térképek között. Razorworks\common\maps és azon belül vannak a map számok, na abban találod hogy pld camp01
Azon belül meg sav és sch szerintem ez a kettõ kell.

Dübörög a 965ös x4

Hali!

A save-eket hova menti az EECH?

Feltettem egy új kamuflázs pakkot, aztán összekevert valamit a rendszer, és hibaüzenettel kidob töltésnél (clash camo). Újratelepíteném, de sajnálnám a save-emet odadobni, ha esetleg felülírja.

Ötlet?

Na, akkor újra megpróbálhatjuk a multizást, hátha 😊

Gyöször
http://simhq.com/forum/ubbthreads.php/topics/3191560

Itt meg van új fa.

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Tegnap valamit elqrhattam mert elindult az EECH Win7x64 alatt. (öröm) Nem sikerült rájönni a hiba okára, csak feltelepítettem újra. Viszont most rájöttem, hogy az x52 profilomat sehogy se fogom tudni betölteni a win7es saitek profiler programba, így elkezdtem megkreálni újra. Ha kész lesz kipróbálom a blekkhókot.

Dübörög a 965ös x4

42nd Intruder
Van új Havoc model is! Mondjuk én a Blackhawk-ot se tudtam müködésre bírni, mert ami volt a rar-ban fájlok azokkal nem lehetett semmit se felülírni... -.-

Gyöször
Van valami F16 textúrája is, de azt most én sem tudom letölteni
HQ
http://www.sendspace.pl/file/9495ed7bb99a135e786fc2f
Alacsony Q 😊
http://www.sendspace.pl/file/238166d11da4109e69cd339

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
http://data.hu/get/3464321/ah60_v1.0.rar

Tegnap nekem se jött le, meg a képekre se gyúrtam rá, de megnéztem már simhq-n is h mirõl van szó.

Dübörög a 965ös x4

42nd Intruder
Új UH-60-as model, de eddig a lengyel szerverrõl nekem nem sikerült letöltenem...

Gyöször
Ez mi lenne?

Dübörög a 965ös x4

42nd Intruder
Gyöször
Az megvan. Anélkül openal dll hiányt ír ki, el se indul. Többek között ezért jutott eszembe feltenni 😊

Olvasgattam fórumokat, másnak is csinál ilyet.

Dübörög a 965ös x4

Nemtom, én még az "openal" progit tettem fel, aztán mûködött a dolog csuklás nélkül.

Gyöször
Ja és a freetrack valami dx9... file hiánnyal szállt el win7x64 alatt. Ennek okán nemtom milyen vad ötlettõl vezérelve indítottam egy DX9c installt és a freetrack jó lett... de a cohokum nem.

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Megoldódott már köszi. Az easyBCD programban elkövettem egy hibát, hogy ragaszkodtam a H:\ meghajtóhoz XPnek, de azt csak akkor kell beírni, mikor hozzáadok egy másik rendszert a BCD listához. Utána már C:\ helyen kell keresni az ntldr-t mert ha az a rendszer indul akkor a H meghajtón már nyilván nem talál semmi ilyesmit..

Ettõl függetlenül win7x64 alatt nekem nem mén a cohokum. Nyitókép villog, alul nem jelenik meg semmi zölddel, hogy pld loading sound system. Bár sokat nem is tudtam vele szöszmötölni. Viszont mostmár elindul az XP, tolhatjuk a multit 😊

Dübörög a 965ös x4

Lehet az XP-t veszi alapértelmezett oprendszernek, nem a Win7-et. Húzd le az XP-s vinyót.

A vezérlõpultban is meg lehet adni, hogy a 2 oprendszerbõl melyiket indítsa el -> Vezérlõpult -> Rendszer -> Speciális -> Indítás és helyreállítás

Állítsd át a másik oprendszerre, vagy adj meg idõt, hogy választhass közülük.

Gyöször
Na nekem az a win7X64 nem jött össze...
Az a "mókás" a dologban, hogy egy másik winyóra telepítettem, hogy XP maradjon, de hiába bütykölöm a BCD-t egyszer elindult a régi xp-m régi vinyón azóta többetse..

Úgyhogy egyenlõre kimaradok a netes multis pörgésbõl, remélem ti abáljátok rendesen 😊))

Dübörög a 965ös x4