Comanche vs Hokum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyöször
Nyomor a köbön. Nincs szerver, nem szóltok, és még tanulnom is kell 😄

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
na mára ennyit a multizásról, tökéletesen mûködik, nemtom lehetene e javítani rajta, mert 5 fps re van rakva alapbeállításokban a szerver frissítés, tehát elég darabosan megy az ellenfél játékosa, majd itthon kipróbálom milyen áttenni mondjuk 15 re.

De lényeg hogy atom jó. Lehet csetelni is közben, de azt érdemes még felszállás elõtt lerendezni 😊 Az elõbb is játszottam egy gyerekkel, vele dumáltunk "sokat", bevitt egy éjszakai meccsbe de aztán kijelentette, hogy kilép, még mielõtt összecsaphattunk volna, így nemtom mi van ha lelõjjük egymást. Megismerem e, stb. Szerintem arról ismerem meg a másikat, ha épp szembe jön, hogy nem olyan bénán viselkedik mint a gépi ellenfelek 😊

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
IIIIde király!!!! játszottam egy másik arccal!! aztán kilépett, a játék meg elszálltt direct play errorral. Most van egy új szerver. az elõzõ fickótól megkérdeztem angolul h honnan való de nem válaszolt.. Megnéztem egy apache-al valamit gépfegyverrel lött rohadtul de nem volt idõm. Le akartam vadászni de a térképen nem találtam hirtelen ilyenkor meg pause ugye nincs 😊

Wampa: nekem élõben is rohadtul tetszik ez a helikopter, meg hogy magyarok volnánk és nekünk ilyen van, gondolom ezért vonzódom hozzá, de amúgy is szeretem az orosz technikát!

Ami linekt megadtál, ott már lehet hogy letölthetõ, nem? De ehhez kell egy Track IR szerintem hogy ugyan így nézzen ki, ami követi a fejmozgásod. anélkül szerintem sehogy nem tudsz átkukucskálni a köztetek lévõ plexin a lövészhez..

Nekem meg kell egy Saitek X52, csak nemtom mibõl spórolom össze az árát 😄

Na urak aki akar jönni, még van 1 hét vizsgaidõszakom, jövõ héten 7végén este beizzítom a "szerver"gépem és nem teszem ki láthatóvá, de megadom az IP-t ahová csatlakozni kell. Gyertek már lövöldözni egyet, mert ez annyira ász! Sosem tudod ki lõ le 😄 Majd MSN címeket cserélgetünk?

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Basszus ilyen nincs! Ezeket az arcokat már délután is láttam játszani, akkor egyedül volt Mischa, aztán meglett a térkép is, letöltöttem, feltettem átírogattam az összes ini be a hülyeséget, felismerte a program örülök -> megszûnt a szerver! 😞 áááh De tudtam volna hozzájuk csatlakozni, ha alaptérképen játszanak. 18 van alapból, nekik meg van már vagy 23

ezeket a linkeket találtam, nagy fanok vannak a világban 😊
http://www.simhq.com/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=2379766

ez a térkép amin játszottak Mischa ék
http://rs80.rapidshare.com/files/72125783/Kenai_Peninsula.rar

ez meg egy leírás térkép installra
http://www.simhq.com/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=2379766&fpart=1

Dübörög a 965ös x4

Erre gondolok,igen élvezném......Apache
Érdekes én az orosz gépeket nem komálom,vagyis nem is ,mert a Mi28 fülkéje igen jól van megcsinálva,de én a Komanche-ba vagyok belezugva.
Rendesen fájt hogy nem állitották rendszerbe.
Valami filmen ugy láttwam ,hogy az operátor még tudott kezelni egy UAV-t is,ami felderitette a légvédelmet,amit a comanche dolga lett volna megnyitni az Apachoknak
Uff😊))))
Nálad miért ez a vonzódás a nagy "bálna"iránt,Gyöször?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

L Viper
Érdekes, mert elvileg az all patch-ben mindnek benne kéne lennie.
Gyöször
ÍÍÍÍ baxxus mûködik és tudnék hozzájuk csatlakozni, de olyan térképen játszanak ami nekem nincs meg!! Honnan tudék leszedni térképeket??

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
nagyon faja Viper 😊 már el is felejtettem hogy néz ki az öreg hind szimó. A képek örömére beültem egy hindbe, nekiestem egy ellenséges bázisnak, láttam, hogy a túloldalt van egy M163 Vulcan de a másodpilótám a támaszpontunkon felejtette a szemüvegét és mindenáron csak a bazi nagy parabola antennákat célozta, akkor kitaláltam hogy jó, legyen leromboljuk õket és akkor végre kiszúrta a Vulcant, de akkor már késõ volt 😊 képeket sajna nem volt idõm csinálni 😄

Wampa: van valami 3D apache cockpit opció az EECH.ini ben, de nem repülök úgyse az apaccsal, így nem próbáltam még.

Dübörög a 965ös x4

L Viper
http://hoxdna.org/eech/

Most is van két játékos! Ha ezt a linket futtatod, mutatja az aktív szervereket.

E69 Misha IP: 213.231.124.59
L Viper
Az is és még más D.I. szimek.
Ez a Hind szimo?
Senki nem tud az Apache fülkérõl?
Nekem tetszenek a képeid Gy.😊

L Viper
Igazi helikopter fanatikus vagy :-)

Ezért egy kis jutalom:

Meglepi :-)
Gyöször
na urak, feltettem a gyengébbik gépemre a játékot, fel kellett rá tenni az 1.9et is mert csak így jön össze 2 gép, nem kell a masterserver sem, simán felismeri egymást a két gép, a másik gépen lehet bámészkodni, hogy repülök, vagy azzal is be lehet szállni a csetepatéba (az éppen megfigyelt helipoteren U gomb)

Szóval Karaj! 😊

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
az elsõ rákattintásra amit bead az jó. Ha nem jó marad Viper módja vagy találomra átváltod. Esetleg a programozható Joy od megfelelõ gombjainak felprogramozása volt a gond?

Dübörög a 965ös x4

L Viper
Csak a tengelyeket kell koordináta rendszerben elképzelni. Egyébként elég idióta megoldás valóban.
Iranyithatosag konfigolasa alatt azt ertettem, hogy nem tudtam konnyen bekonfigolni a joyomhoz. Nem a gepek realitasaval volt gondom, bar azokbol nem lattam tul sokat :/

#ofp.hu@irknet

Gyöször
milyen értelemben bonyolult?

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
bocs de csíra vagyok még itt és 20 Kb méret a kép limitem. Ez így olyan mint egy jó könyv, ha olvasod elképzeled milyen ha egy liternyi levegõben több ellenséges ólom van mint éltetõ oxigén 😊

Nekem Semptoron 3300as gépem van 9600as radeonnal 1G DDR1es rammal és tök jól ment a második rész. biztos lebutítottam mondjuk. Igaz h én ilyen kis igénytelen vagyok és nem igazán érdekel a grafika, persze bizonyos határig. Ha egy zöld izérõl tudom hogy az erdõ akkor maximális megelégedéssel bujok el a benne vezetõ út/ösvényben, vagy a folyók völgyében.

Mondjuk ez az irányíthatósági konfigolás alatt nemtom mit értesz, az alap verzió iányíthatósága nem volt túl életszerû nekem, de feltéve az AllMod-s ot (1.9) így sokkal jobban értékelhetõ a dolog, saccra megmondom hogy hány tonna a Hind, meg mennyi a Hokum ehhez képes, és mennyivel erõsebb a hajtómûve pld. Meg hogy mennyit jelent a koax rotor a Mi28N nagydarab, nyomatékos rotortömegéhez képest.

Szerintem ász a játék. Én kipróbáltam az UH-1et a Whirlwindet, egyrész nem is ment a gépemen, de lebutítottam csak hogy kipróbáljam és elrepültem valami ellenséges katonákig az erdõ felett, meglettek és lövöldöztek ész nélkül, én ott lebegtem elõttük és senkinek eszébe nem jutott volna rámlõni. Oké mondom akkor lövök én. Rálõttem egy fél tárat egy kiskatonára és az boldogan tüzelt tovább mindenfele kivéve rám, még ha saját katona lett volna akkoris illett volna megpurcannia. de nem tett semmit.

Dübörög a 965ös x4

Koszi, mar el is felejtettem hogy voltak itt szep nagy kepek.

Azt hiszem ez nem volt me'g itt linkelve, pedig mar feleves: http://arneh.at.ifi.uio.no/eech/point-nine-experience.wmv (124 mega)

#ofp.hu@irknet

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Kedvicsnalonak meg normalis felbontasu kepeket rakja be, ne belyeg meretueket.

#ofp.hu@irknet

Kiprobaltam en is az egyet is es a kettot is, de az egy iranyitasi konfigolhatosaga nem tetszett, meg tul sok idot nem is szantam ra, hogy utana olvassak, a ketto meg jo lassu 9600-on es 3000+-os athlon64-en.

Jatszanek en az eggyel, csak lusta vagyok foglalkozni vele.

Erdekelne, mer heli szimulatorbol nincs semmi sem. Arma/OFP helijei tul butak, sok mindenre nem tartom alkalmasnak. A Black Shark meg "szorgosan" keszul a szep Flanker 2.0-ra epitve :]

#ofp.hu@irknet

ColdFire
bonyolult ez nekem 😞

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Gyöször
van itthon egy másik gépem, csak pici benne vinyó, illetve még win 98ra volt particionálva, 2,5 giga. Namost az alap XP fenlment, volt is mellette hely, csak elkezdtem letöltögetni az auto frissítéseket, és egyészen 0 bájtig csökkent a hely azóta nem felel a gép semmiféle pozitív irányú ráhatásra 😊 De majd tornászom rajta és felteszem rá a játékot, P2es de sztem szervernek jó lesz. Ha én tudok rá majd innen a fõ helyrõl csatlakozni, akkor megpróbálom megnyitni a tûzfalat, hogy ti is. És akkor nem is terhelném ezt a gépet, mert ez se túl bika, majdnem szaggat, lényeg hogy az 1.9es mipmap és ilyen fimnomságokat igencsak ki kellett kapcsolni az iniben.

Na a Mi24es csapásmérõ képességem fejlesztgetem, az olyan pályák jönnek be pld SEAD ahol a térképen viszonylag kevés ellen erõ van, be lehet repülni a Chaparralok közé, nem fedik nagyon egymást és a lényeg, hogy a waypoint X pont a kilövendõ harckocsin van. Ekkor navigációval elmegyek odáig, hogy már csak kb 2 kilóméter van hátra, akkor a waypoint X karikája általában már a földön a pontos helyre mutat, na oda kell nagyon sok S-40es rakéta 😄 kicsit megmozgatom a fantáziáját ezzel a Chaparralnak, esetleg ki is lõ ellenem egy rakétát amit jó szerencsével (az esetek 51%ában 😄) sikerül lerázni, de amikor a Chapi a rakétát indítja, nem számol vele, hogy nekem van egy Sasszem túlképzett ruszki tiszt az elsõ ülésben, az kiszúrja mint a héja HMS el, de akkor ált megvan FLIR el is már ami biztosabb egy kicsit és mehet az AT-6 Swatter 😊 Ha saszem nem túl kancsi akkor következõ rakétát már nem kell kerülgetni.

Más a helyzet az M163 Vulcan-al azt nemtom hogy kiszedni, marad a waypoint X re rakétakráter messzirõl S-40el, aztán vagy kiszúrja vagy nem. A 8 kilóméter az 8 kilóméter, a magasságtartást nem bíznám a gépre, mert abból mindig robbanás van, én megbízhatóbban tartom, ált ALT-F1 el kilépek teljes képernyõbe és ott tudom bujkálni a FLIR képernyot más kérdés, hogy vannak a 7 8 9 gombok a analfabétikus billentyûzeten amivel közelebb meg távolabb hajol a HUD hoz sasszem, na azzal én már többmindent kiszúrtam mint sasszem a FLIRel.

Most PLD jövök egy ütõs kis bevetésrõl, egy FARP unkat lõtte az elleséges tüzéség, volt egy árva Mi24es, felszálltam vele, nem mentem 1 kilómétert és egy völgyben szembe jött 2 Comanche. Köszöngtem nekik szépen S-64 el, kikerülték, végre kiszúrta a sasszem HMSel éjjellátóval, az egyiket megszelídítettem egy Falangával a másik meg elkérte mind az 1430 23 miliméteres lövedéket, már untam a hangját, de úgy kacsázott össze vissza, észen volt a barátom, hogy nem tudtam eltalálni S-64 el ami idõközben el is fogyott😄

Szóval a teljes tár kell egy Comanche fõrotor agyába mire enged. Jobban mondva maradt egy 100 darab, de azt már úgy gondoltam hogy postázom neki, ha már úgyis odaszántam 😄 ne kelljen már hazavinni.

Na gyûljünk itt minél többen, próbálok berakni kedvcsináló képeket is 😄

Dübörög a 965ös x4

L Viper
Csatlakoztam egyszer valakiére, aztán kilépett :-)
Elvileg megy, de mostanában nincs sok idõm szimezni, még nem jártunk utána, hogy mi tudunk -e egymásra csatlakozni.
42nd Intruder
Nah igen, emiatt 2 fõs általában egy harci helikopter 😊 Igazából ezt a játékon belül valahogy úgy lehet megoldani, hogy a céltól kb 8km-re legyél, lehetõleg tereptárgy nyújtotta fedezékben és akkor bekapcsolni az automata magasságtartást. Ekkor a gázkarral tudod szabályozni a magasságot, meg az oldalkormánnyal a heló elõrenézési pozicióját, így a FLIR-el (egérrel mozgatva gyorsabb) bár könnyebben tudsz célokat keresni, persze közben odafigyelni a magasságra, a hajtómûteljesítményre, a gép orrára stb. Nem egyszerû a dolog.

Viper! Multival mivan? Sikerült szerverre menni? Nem emlékszem, hogy meddig jutottál el 😊

Gyöször
Urak azt mondjátok meg, hogy radar nélkül (Mi24) hogy a fenében lehet a náthán kívül bármit is elkapni? HMS az egy jó dolog, 100ból egyet kiszúr, azt is már csak akkor mikor a fél helikopterem legyalázta egy M163, a FLIR és az LLLTV oké hogy ellát messzire, de ha a szemem kigúvad, akkor sem látok rajta semmit. Az elvtársakat a közelékben weapons free-re szoktam tenni, csinálnak egy kis csihi puhit, egy két tank a célból elkezd füstölögni, na az már jó, akkor ha tök precízen rávittem a FLIR-t a célra akkor mintha be akarta volna fogni, sikerült is, már épp nyomni akartam hogy S-40 Salvo 4 és hadd szóljon, akkorára Sanyi volt nekem. Azért idegesítõ, mert hadjárat közben általában nekem jutnak a mocskok, Mi24, meg Ka50 (nemigaz h a Ka50esen nincs radar)

Mit kéne csinálni? WUT file-t ha szerkesztgetnék, abban meg lehet adni, hogy milyen helikopteren van radar és min nincs? A Ka50re kéne, persze a Mi-24 re nem, azzal meg meg kéne tanulni bohóckodni rendesen. RPGs arcokat kiszúrja a HMS és marha jól lehet õket irtani S-54el 😄

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Ma is sikerült egy jó kis tankvadászatot összehozni, regeteget kell tanulni, hogy ki tudjam használni a helikopterem képességeit. Annyira ász kiemelkedni a fák mögül és a Hokum gépágyújával porrá lõni egy MLRS-t még mielõtt rájönne hogy mi is történt 😊 Kell nekem egy Saitek X52 joy 😄

Dübörög a 965ös x4

L Viper
Nem tudom, mert egy ideje nem játszottam vele és nem vagyok képben.
L Viper
Debreceniben láttam.
Nekem sokkal jobb a gázkaron elõl lévõ lábkormány, mint a boton lévõ csavargatós ami a Cyborg evon van, de azt is igen könnyû megszokni a használói szerint.
Salut
A ctr x engem is leszivat mindig,fõleg mert reflexbõl forogni akarok
Viper ,nem tudod le lehet tölteni valahol azt a 3d-s apache fülkét amit fejlesztgettek?Igen jól néz ki képen.....

Gyöször
ezt a ctrl - X billentyûkombinációt igazán kivehették volna belõle, vagy legalább kérdezzen rá. Marha idegesítõ, hogy gondolkozás nélkül kilép, ha véletlen arra matatok... 😄

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
Melyik korába jársz?
Könnyen meg lehet szokni hogy ott kell matatni a gázkaron elõl ha kormányozni akarsz? Köszi a választ, legalább több bizalmam van a gyártóhoz.

Dübörög a 965ös x4

L Viper
A Black Widow tökéletesen kirakható a kalibrációs beállításnál a sarkokba.
A Corában láttam még legutóbb is belõle.
Jó nagy masszív talpa van és elég messze van a bottól a gázkar. A gázkar is jó nagy, T alakú és abba van a lábkormány is beépítve. ( A "T" felsõ szárában elõl. Én szeretem, precíz, kezes az árához képest jónak tartom.
Persze a Saitek X52 az más világ, talán lesz olyanom is egyszer :-)
Gyöször
Üdv! Örülök h írtál!
ha nagyon ráérnék bohóckodni a géppel, akkor azonnal vennék egy saitek X52 simát, nem pro-t, láttam 25ért, nagyon komoly, ezzel lehetne igazán játszani, de mivel jön a nyár, meg sosem érek rá épp ilyen kategóriájú joy ok bõven jók lennének, a rudder a lényeg, máskülönben elbohóckodok a 2000 forintosommal is. Nameg a pontosság. Nekem olyan gixxerek vannak vele, meg láttam már más olcsóbb kategóriájú joynál is, hogy pld windows kalibráló képernyõn ha csak elõre hátra tolom akkor kitér maximum állásba, de ha jobbra elõre tolom 45 fokban pl akkor megáll úgy a 2/3ad ánál, ami végülis érthetõ mert ezt a joyt ugye körbe tudom forgatni, nem sarkosan de ugy nézem a tiéd ki lehet tenni a sarkokba is. a mechanikája olyasmi. Igazából a sppedlinktõl a black hawk-ot néztem ki magamnak. Hallottál már róla valamit? Más valaki tipp? bár ahogy elnézem ez is körbe forgatható, nem megy ki a sarokba.
rossz mikor tolnád neki, meg kanyarodni is kéne, vagy csak egyenesben tartani.

Dübörög a 965ös x4

L Viper
Elég régen volt fent a játék, mert a Falcon 4 eléggé leköti a kevés szabadidõmet, inkább azzal multizunk rendszeresen.

Azzal a nagy megapath-el használom én is ezt a frankó helis szimet. Jó a hullámzó víz nagyon és több helyszín van, mint az EECH2-ben. Na szóval sokkal jobb ez a régi feljavított verzió. A téli tájak iszonyat jók.

Nagyon még én sem búvárkodtam bele a moddolt verzió rejtelmeibe, a régivel többet játszottam.

A Joy-on mindenképp legyen gázkar, hogy milyen típus az már csak pénztárca függvénye. Nekem Black Widow van, kb 7-8 ezer lehet most, nagyon meg vagyok elégedve vele.

Multiban még nem néztük, de a szervereket láttam, olvass lentebb, mit kell átírni az ini-ben. Csatlakozni is tudtam, de mire lett volna valami eltûnt az illetõ aki indította.

Gondolom mivel publikus, állandó szerver nincs, csak "baráti körök" repülik elõzetes egyeztetés után.
Gyöször
Urak jár még erre valaki? Kb fél éve megkaparintottam a régen hõn áhított EnemyEngaged játékokat, az Apache Havoc nálam olyan furcsán mûködik, hogy megyek a helikopterrel és mintha kis idõugrásokat hajtanék végre, meg-megugrik a kép, aztán pillanatokon belül a földbe fúródok, de annyira nem zavar, mert a comanche hokum nem csinál ilyesmit. Mikor meglett nekem is csak annyit csinált USB joystickkal, hogy hanyatt vágta magát a gép és felrobbant. 😊 aztán pachvadászat 1.4.7.x megoldotta, repülgettem vele, de annyira idegesítõ volt a gyári rep modell, hogy nem tudtam boldogan bújkálni a tereptárgyak között, mert mindig elkezdett csökkenni a magasság és hiába húztam a kolletívot már semmi sem segítet. Nem vagyok nagy gémer de imádom az utolsó csavarig kidolgozott szimulációt, "játékokkal" nem játszom. Viszont nem vagyok az a végigvivõs tipus, csak úgy szeretek játszogatni.

Kiporóbáltam az EECH2-t is, tök szép meg minden de végülis ugyan az mint az 1 egy csomó buggal. Pld nem világítanak a hibakijelzõ lámpák stb. Na mondom akkor patch. Azóta meg kódot kér: mondom akkor fórum. Így leltem rátok: erre és a másikra. Tulképp az EECH2 továbbiakban nem is érdekel, mert letöltöttem a modding installt egybe (én nem is tudtam hogy létezik ilyesmi) feltettem most hajnal 1 kor és ez akkora állat szép és jó, lehet bújkálni, sokkal életszerûbbnek tûnik a repülési modell, úgy vettem észre, hogy mostantól végre nem lehet látni az ellenség utolsó elhajintott zsemléjét is a térképen, csak ha felderítem radarral; szóval eszméletlen, de 3 kor muszály volt feladnom, mert már jojóztak a szemeim

Pár apró kérdésem lenne: meg lehet e csinálni, hogy a kollektív aktuális értékét továbbra is kijelezze a HUD, valamint a rakéták számát, és salvo értékét sem lenne rossz látni. Na egyenlõre ennyi, majd még átolvasgatom a fórumot újból tövirõl hegyire, tegnap sokminden még kínai volt, aztán nekifutok újra, hátha már okosabb vagyok

Ja és még egy nagyon fontos kérdés (nekem😊 MILYEN JOYT ajánlotok? végre van egy játék amihez vennem kell egy komolyabbat, régebben Gravis Firebird 2 vel játszottam, de idõk múlásával kifingott, és nem is volt rajta rudder, viszont volt egy csomó programozható gomb. Aztán vettem egy 2000 forintos Geniust, a Search And Rescue 4-hez tökéletes volt (azt ismeritek? nagyon tetszik az is)

Ja és a régiek közül megvolt nekem a Janes LongBow2, de nem vitte az akkori videókártyám csak szoftveresen, nagyon szaggatott, de sokat játszottam vele, most meg nem indul el, nemtom miért talán egy XP-patch kéne hozzá, mert win98 mód sem hat semmit. A HINDet meg imádtam, de sosem volt meg csak a demója, sosem találtam meg boltok polcán, most meg hiába keresem még illegálijból sem tudom megszerezni.

Na happy hovering fiúk, remélem sikerült már játszanotok multiba, mert egyszer nyomhatnánk egy ütõs kis partit. JA és remélem írtok, mert csak miattatok regisztráltam ide az SGre 😄

Dübörög a 965ös x4

L Viper
Helyszínek számában is jobb a régebbi.
Azért jó lenne az új ilyen terû moddolhatósága, mert sok mindenben szebb.
Hello
Nekem meg érdekes stabilan fut az EE 2 .Vannak bugok,dehát miben nincsennek?
A libanonni helyszinen a városok fölött indokolatlanul leesik az fps.
Leszállohelyeknél láttam textura hibát pld.
Ez se lesz modolható mint az AF?Mert ha az lenne,lenne benne potenciál.
L Viper
Van a játék mappájában egy : DEDICATE.BAT file !

Azt elindítva, majd alt+tabban kilépve és a játékot indítva a cohokum.exe-vel, a saját szerveremet is megjeleníti a multi részen és csatlakozni is lehet.

A DEDICATE.BAT -ban át lehet írni dolgokat, pl helyszín. A fenti részen ki van "rem-elve", hová milyen számokat lehet írni.
Scottt
Ok és az advanced engine izénél ,hogy kell

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

42nd Intruder
Persze, ha nem az advanced engine start van beállítva 😄
Joy-t meg a beállításnál állítsd be. Ha bevan de elveszti no para, nyomj egy pause-t, enter, majd jobb felsõ sarokban a taktikai képernyõnél ott a beállítás és újra állítsd be. Nálam kb 2szer vesztette el, de azóta se.. Jah hogy ma telepítettem windowst... ok 😄

L Viper
R - rotor bekapcs, majd add a fordulatszámot. Az én Joy-omnál alapban a gázkar fordítva mûködik ezért reversre állítottam.
Scottt
Hogy kell felszállni?Nyomkodtam mindent de semmia joy-t se érzékeli:S

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Azért vannak bugok ebben is, pl. a földi egységek (tankok jármûvek)szépen átmasíroznak egymáson, mintha levegõbõl lennének. Elég mókás két tankot egy blokkban látni. <#vigyor1>

Na mindegy, a hullámzó tenger mindenért kárpótol. <#eljen>
L Viper
Majd kijavítják.
Én hiába nyomom nem tudok pl hajókat csak, vagy repülõket csak -ra állítani. Sorban adja. Érdekes, mert a saját oldal, ellenség és minden funkció viszont jó.
42nd Intruder
Nálam müködik az objektumok közötti lapozgatás, kategória megadás stb. Lehet kicsit érzékeny ez az 1.9-es?

L Viper
Tényleg csak az erdõk megjelenítésében gyengébb, viszont minden másban jobb, mint az EECH 2 !
Ja még a ctrl+F5 nem mûködik sajnos, pedig olyan jó volt mozizni a objektumokat fajta szerint szelektálva.