987
Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum
-
#307 IGEN!! Gyöszi elszállt :D -
blash #306 Kaptal te is privit... -
#305 Itt ugyanez van inverzbe, azóta is verem a fejem a falba, hogy láttam, de nem vettem meg. Agyalok Bucser ajánlatán a 900 megás tárhelyet illetően, hogy lehetne megjátszani, mert ez azért email attachmentnek egy kissé combos...A Ludensen sajna csak 50 megám van, ha mindent letörlök (és tekintve, hogy 2002 óta már nincs ELTE-s hallgatói jogviszonyom, nem valószínű, hogy adna tárhelyet a rendszergazdi...) -
#304 Simán felmennek az extrák a törtre is tudomásom szerint. Gondolom akkor multizni is lehet vele.
Az enyém szép piros Tesco szimulátor sorozatos verzió, áldom az eszem, hogy anno bedobtam a kosárba kb 1000 FT-ért :-)
-
#303 Lenne egy kérdésem még csak eredeti progival lehet szerverre menni? -
#302 Gombokat nem programoz, azt nem is tudom, hol lehet konfigolni. -
#301 Dehogy, a joy-t a játékban állítod a setupjában. -
#300 A Gombokon lenne a hangsúly van belőle 12db jó lenne használni is valamire:) -
#299 Köszi és azt hogyan lehet csak a ini be? -
#298 Természetesen, de valóban nem szokványos.
Az X, Y, Z tengelyekre kell rákonfigolnod. -
#297 Köszönöm a segitséget sikerült nem is lehet abba hagyni lenne még egy kérdésem a Joy-t ill a gombokat be lehet valahogy konfigolni? -
blash #296 Ez azt hiszem az alap ini: http://pastebin.ca/965474
Ez meg, amit bekonfigoltam magamnak, de jobb ha magadnak atirkalod a wiki alapjan: http://pastebin.ca/965477 -
#295 Megcsináltam mindent de nem indul a progi van valakinek ötlete?Az ini-t is átirtam bár nekem hiányzik belőle egy két sor valaki eltudná küldeni a [email protected] re az ini filet?
Segitségetek előre is köszönöm -
blash #294 Igen, eleg az EECH. Legfeljebb letoltod a EEAH terkepeit, innen: http://www.eechcentral.com/files/Texture%20packs/
erdemes olvasgatni: http://www.eechcentral.com/wiki/index.php?title=Manual_installation_guide -
#293 ill telepitteni na bocs fére irtam
-
#292 Enemy Engaged: Commanche vs Hokum
Elég csak ezt letölteni és az össz patch et?
-
#291 Mondtam már ezerszer. keressetek 900 mega tárhelyet valahol és feltöltöm. -
#290 Sziasztok!
Nagyon érdekelne a játék végre ráleltem erre a topikra de sajnos a EE CH-t sehol nem találom valaki tudna segitteni válaszotokat előre is köszönöm. -
Wampa #289 Ha Gyöszi meglátja megháborodik:)) -
blash #288 Jol nez ki. Arra szamitottam, hogy az Apache utan a Mi-28-nak csinalnak 3D-s belsot. Remelem, hogy azt sem felejtik el. -
#287 Ezt Láttátok?
Nagyot fog ez ütni ! -
#286 Szia!
Én is nagy rajongója vagyok az EF2000-nek és bizony a mai masinákon ez a probléma.
Létezik olyan program, hogy Cpu Killer, de már az új masinámon nem jó, mert túl korszerű már neki. Újabb verzió kell.
Mostanában nem EF-eztem ugyan, de itt nézzél szét lassítás ügyben:
CPU Lassítás ! -
#285 Próbáld DosBox-al estleg a kompatibilitást állítsd át Win95-re. -
blash #284 Eltevedtel... -
Lysandus #283 OFF:
Segítséget szeretnék kérni. Nem tudja valaki, hogyan lehet rábírni a Eurofighter 2000-et hogy normál sebbeséggel fusson a gépemen? Most körülbelül ötször olyan gyorsan szalad mint kéne. Egyébként vmi SuperEF2000-es verzióm van, windóz alatt is működik. Thx! -
Solt #282 Bucser ügyes okos aranyos! :)) (így már biztos elnéző lesz! :D) -
Wampa #281 :))
De nem igen röhögünk ha Bucser átvágja a torkunkat (nomen est omen) -
Solt #280 Mivel gyermekkorom nyarait egy gyönyörű kis zalai faluban töltöttem, ahol sűrűn történt mókás találkozás a helyi állatvilág prominens képviselőivel, emiatt úgy érzem egy utolsó kis "offot" megér ez a sztori. Felfedeztük unokatesómmal, hogy a megkötött serdülő kecske kifejezetten érdeklődik az udvarban folytatott labdarugó tevékenységünk iránt. Felvetettem unokatesómnak azt a számomra evidens ötletet, hogy engedjük el. Természetesen unokatestvérem (aki helyi lakos) hevesen tiltakozott, hivatkozva a kecske 2-3 centiméteres szarvára, és arra a tényre, hogy azaz oktondi állat nem ismeri a szabályokat. Összegezve az érveit, közölte, hogy nem lesz jó vége, fájni fog! Erre én ellenérvként felhoztam, hogy ennyit muszáj kockáztatnunk, mert rendkívüli mókázás van kilátásban! Éreztem, hogy ez kevés az ő érveivel szemben, ezért látván bizonytalanságát gyorsan kilátásba helyeztem egy általam fizetett kólát (7.-Ft volt!) a helyi vendéglátó egységben. Abban az időben ez elég jelentős érv volt, nem lehetett nemet mondani egy ilyen csábításra! Beleegyezett, de miközben elengedte a kecskét, még az orra alatt hozzá fűzte, hogy ennek tényleg nem lesz jó vége. Elengedtem a fülem mellett, gondoltam majd az élet eldönti kinek lesz igaza, a mókára fogunk emlékezni, vagy a fájdalomra. Lekerült a kötél a kecske nyakáról, de az csak állt egyhelyben. Elkezdtük rugdosni előtte a labdát, mint azt tettük eddig is, de semmi reakció. Berágtam, hogy hát erre fizettem én ki 7 Forintot? Tiszta erőből nekirúgtam a labdát. Erre már a kecske is berágott és elkezdett lehajtott fejjel a labda után futni. Na ez az, gondoltam, kezdődik! Amerre a labdát rúgtuk, a kecske azt árkon-bokron át követte, nem kis felbolydulást és pánikot okozva a baromfiudvar többi, ez idáig külső szemlélője közt. Azt mondanom sem kell, hogy 10-11 évesen ez hatalmas örömet okozott nekünk. Pesti gyerek lévén nem értem be ennyivel, fokozni kellett a dolgokat. Elkezdtem unokatestvérem felé rugdosni a labdát, és látván a rémült fejét, amit a felé robogó kecske váltott ki belőle még nagyobb kacagásba kezdtem. Mivel ő sem az a mulya típus, azonnal visszarúgta felém. A kecske befékezett, megfordult, és elindult felém, amitől persze unokatestvérem jókedve jött meg, mivel most az én arcomra ült ki a döbbenet és a rémület meglehetősen vicces keveréke. Hosszú perceken keresztül rugdostuk így egymás felé a labdát és közben jókat röhögtünk. A kecske ellenben láthatóan egyre feszültebb lett, rendre közelebb vágtatott hozzánk és érezhetően kereste a lehetőséget, hogy bosszút álljon rajtunk, amiért bohócot csinálunk belőle. Belegondolván kilátástalan helyzetébe, amit mi okoztunk neki, megsajnáltam. Úgy éreztem neki jár a revans lehetősége, nekem pedig a móka fokozásának lehetősége dukál. Eme nemes gondolat következtében a következő felém érkező labdát az eddigiektől eltérően nem laposan rúgtam vissza, hanem megemeltem. Igyekeztem unokatesóm kezét célba venni. Olyannyira jól sikerült, hogy ő a döbbenettől lebénulva automatikus mozdulattal elkapta a labdát. A kecskének sem kellett több, érezte, hogy ez az alkalmas pillanat arra, hogy véget vessen kiszolgáltatott helyzetének, és egyben bosszút is álljon. Leszegte a fejét, szarvát a leendő áldozatra szegezte és vágtába kezdett. Az én arcomon a vigyor szélesedett, unokatestvéremén a pánik és a halálfélelem nemes kettőse lett úrrá, aminek látványától, ha lehet még tovább futott a szám széle! Elérkezett a pillanat, ahonnan nem volt visszaút. Az unokatesóm ugyan eldobta a labdát, de már későn, a kecske szeme előtt már csak a bosszú lebegett, nem érdekelte tovább a labda, elrugaszkodott, és teljes lendületből felöklelte áldozatát, aki a fizika törvényeinek köszönhetően a mögötte lévő drótkerítésnek vágódott. Ebben a pillanatban az én lábam alól is kiszaladt a talaj, egyszerűen nem bírtam állva maradni úgy röhögtem. A kecske diadalmasan félre állt, és a látszat kedvéért azért még elballagott a labdáért. Amikor unokatestvérem csak nem akart röhögni, akkor azért egy picit sértve éreztem magam, hogy nem osztozik velem ezen a remek eseménysoron. Közelebb mentem hozzá, hogy számon kérjem a mulasztását illetően, amikor láttam, hogy az arcára most a fájdalom ült ki ellenvetést nem tűrően. Hozzám intézett válogatott szitkok sorolása közben (a legenyhébb az volt, hogy egy büdös pesti bunkó vagyok, és örülne neki, ha a prostituált édesanyámat rögtön a kecske után meghágnám)lassan összekapta magát, de bizony a kecskével történt frontális ütközése örök emlék marad, mert a kecske szarva jó 8-10 centiméter hosszan felszakította a bőrt a bordáinál, és a mai napig látszik a heg. Végül is az élet mindkettőnket igazolt, fájt is, és jót is röhögtünk, igaz az én röhögés okozta hasizom fájdalmam nem hasonlítható az unokatesóm által érzett kecske szarv okozta fájdalomhoz, viszont az unokatestvérem nem érezte azt a fájdalmat amit a kocsmában éreztem a pultnál, amikor az utoló 20 forintosomat kénytelen voltam felváltani az előre beígért kóla miatt. A történet úgy kerek, ha beismerem, hogy azt a húszast tőle nyertem tekén! :))))))))))) -
Wampa #279 Akkor már megvan kit láttam a Puerto Rico kampányban lebegni egy Apache-val és szarrá lőni egy baromfiudvart:))
Aztat láttad volna mikor egy kecskével kumitéztem....a hibbant ugy jött mint egy pitbull.Lehet személyiség zavaros volt:))Na aztán mikor már kezdett zsibbadni a kezem ,levertem neki egyet....
elég zavartan mekegett egy darabig.
De ha off legyen kövér:Egy haverom disznókat tartott.Volt egy kicseszett rosszindulatu röfije.
Egyszer kihajtotta az ólból és neki állt tisztogatni,jönne kifelé, a disznó elé áll és ront neki.
Röhejes,de aki látott disznóvágást,tudja mire képes egy ekkora dög.
Odáig fajult hogy a srácnak ki kellett bontani a tetőt,ott kimászni.
Szépen odaballagott a kamrához egy vasrudért,aztán a kucu már kiabálhatott a genfi egyezményről
Abban az évben előbb akasztgatták a hurkákat a kampókra:))
-
Solt #278 A kakashere pörkölt azóta ünnepi ételnek számít nálam! :)) -
Solt #277 Engem kakas nézett konkurenciának a baromfiudvarban, a hátamra röppent és próbált mintát venni a tarkomból... hat évesen nem volt őszinte a mosolyom! :)) -
Wampa #276 Gyerekkorombean.....:))
Tudatalattim jelzett,az ugrott elő belőle hogy a babfőzelék nyúlpaprikással meghatározó dolog volt
gyerekkoromban:)) -
Wampa #275 Ja.ja.....de ez ellen kevés lehet.Most nézem a dögnek mekkora fogai vannak.
Gyerekkorombean harapott meg nyuszi kibirtam röhögés nélkül.
Egyszer meg elvert egy nagy dög pulyka....ráült a vállamra és szétverte a fejem(biztos részeg volt)
Azóta nagy hive vagyok a Hálaadás napi pulyka sütésnek:))))) -
#274 Az a bizonyosos antiókiai szent kézigránát ? -
Wampa #273 Kellemes Húsvéti ünnepeket kivánok mindenkinek
Vigyázzni vele,pitbull nyúl,csak a szent kézigránát végez vele:)) -
#272 ugyan így oldják meg a radart a hokumoknál is, pilonra függeszthető. Viszont a hokumnak a pilótafülke tetején vannak az EO keresők, szemben az összes helikopterrel.
Amit beraktál AH-1es videót nagyon jó. Nekem is tetszik a gép. Meg az, hogy a tank be volt állítva az autópálya híd alá, felül mászkáltak a kocsik, alul meg kilőtte később a tankot. -
Wampa #271 Fura tényleg,de logikus....bár ezzel szerintem oda az APACHE,COMMANCHE,KIowa WARIOR féle kidugom a
kuksizót és vezetem a tüzet képesség,gondolom kiemelkedik "radarszintig"legalább és a Cobre nem annyira páncélozott mint az Apache.Bár nekem jobban tetszik:)) -
#270 Jaja utána megtaláltam... Mindenesetre érdekes megoldás :) -
Wampa #269
-
Wampa #268 Hello
Ott van hogy pod-based,azaz függesztményként hordozható,azt irják hogy a szárnyakra vagy egyébb függesztményes helyre szerelhető,automatikusan keresi meg,fogja be,osztályozza fontossági sorrendbe
teszi a célpontokat legyenek mozgóak vagy statikusak.
Longbow:Cobra Radar System
Ez a Longbow oldalán van,kb ugyanez ,fényezik orba szájba.