987
Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum
  • gsg16
    lehet ezzel multiban is repkedni?próbáltam a mkulti részét beálítgani,de nem jutottam vele semmire
  • Gyöször
    Készülget, készülget, én meg tűkön ülve várom. Bár most tavasztól őszig nem nagyon lesz időm egy jóízűt játszani vele a PC nálam a télisportok közé tartozik :)
  • gsg16
    ez létező kiegészítés a játékhoz?vagy csak lesz majd egyszer?
  • Gyöször
    Itt elég normálisan viselkedik a hind már. Eddig ha leszálltam mindig hanyattesett (elsőkerék a levegőben)
    Az EECH ból hiányoltam ezeket a durvább landolásokat, amiket szerintem egy ilyen harcigépnek ki kell bírnia. (persze itt inkább az apacsra gondolok, nem a hindre)
  • gsg16
    ez túl szép ahhoz,hogy igaz legyen
  • gsg16
    na sikerült elindítani,köszi a segítséget.egyébként lehet multiban is játszani?a másik pedig,hogy ha megy multiban,akkor ketten ülhetnek egy gépben?mert ugye mindegyik gép két űléses.
  • Charly
    Én elhiszem de mikor lesz repülhető?:)
  • LeonSilver
    Próbáld meg ezt.

Q?[/] ->I get a black screen after updating the game.
    [b]A!
    Delete game.cfg. Deleting this file causes the game to reevaluate your hardware and maybe fix your problems.
    path: \Razorworks\cohokum\game.cfg.

( http://www.eechcentral.com/ )
  • gsg16
    üdv!feltettem a játékot,feltettem az EECH all mods nevű csomagot,ezután feltettem az 1.02-es patch-et,és nem indúl a játék.pár másodpercig sötét a képernyő,aztán kilép a windowsba.az all mods után is próbáltam indítani,akkor sem indúlt el.mi lehet a gond?előre is köszi
  • LeonSilver
    Ezt nemhiszem el ...
  • blash
  • blash
    EECH suspension test

Added: April 12, 2008
    "Showing the new suspension modelling I'm making for the Mi-24 in EECH. Mostly me doing some aweful landings."
  • Gundark
    És milyen jó kis videók voltak a missziók között. No meg a gyalogság géppuskázása :) Azóta sem szórtam aknát helikopterből :)
  • L Viper #334
    Hát még én !
    De sokat is repültem még a D.I. Hinddel, még DOS alatt. Végigjátszottam az ősszes hadjáratot, tréninget minden hadszíntéren.
    Nemrég elővettem és a DOSBOX-al is remekül futott.
    A repmodellje mai szemmel is nagyszerű, a grafika fölött sajnos eljárt az idő, de jó volt újra hallani natasát: "Hájnd líder, klír to tékáff"
  • LeonSilver
    Annyira várom már ....

• blash
    ezek meg irl:

• L Viper #331
    Készülget a "drága":

• Bucser
    TrackIr Topicot olvasd át.
  • LeonSilver
    Hát kérlek szépen ez a trekk igen óccsó volt.
    Volt itton egy qrva régi web kamera.LifeView USB robocam.Isten bizony már vagy 8 éves.Ingyé vót anno.
    A szoftver is ingyé vót ( freetrack ).A 3 infra LED és az elemtartó került pénzbe ( ~ 1000 ft ).Az elektronikát megcsinálta a sógorom.

A fejeden csak kicsit kell mozdítani.Először nagyon szokatlan, rángatja az ember össze-vissza de néhány óra alatt meglehet szokni és utána már elsem tudja képzelni az ember, hogy hogyan lehetett meg eddig nélküle.
    A sisakcélzás egyenesen fantasztikus vele!!

Szerintem még nincs kész a kabin.Én is nagyon várom már!!
  • Gyöször
    Jó valamire ez a track IR? mennyibe kerül? Ha balra nézek akkor a szobaablakon nézek ki, akkor honnan látomn, hogy mi van a monitoron? :) nem fárasztó körözni a szemeddel, hogy mindig lásd a monitort?

Mondtam én, hogy jó a hind :) kész van már a 3d kabinom, nem tudjátok?
  • LeonSilver
    Huhuhuuuu skacok.Eddig nem is próbáltam de a Hindel egy élmény repkedni!!
  • LeonSilver
    Srácok.Ezt a trekkIr-t belehet állítani úgy, hogy amerre nézek a FLIR is arra mozduljon??Tök állat lenne úgy czélozni :)
  • Gyöször
    akkor ez ilyen, meg kell szokni :)
  • sure
    Jelenleg a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1173737032&no=225]#225[/URL] szerinti állapot van a gépemen (1.10.2), a 6-os "Művelődni" pont még nincs abszolválva teljesen...
  • Gyöször
    feltetted az 1.9 és a többi modot? Az 1.9ben az alapjátékhoz képest eléggé megváltozik a rep modell szerintem. Próbálj ki egy Mi24 et, annak nincs játék helikopter jellege, "érezni" a súlyát :)
  • Wampa
    Ez a commanche nál nem annyira zavaró....az valójában is hasonló lehet
  • Wampa
    Erről irhatnál valamit,ha off,akár priviben is ,ugyanis én se tudok az 1600 on drivert frissiteni.Felmegy ,de nem indit 3d alkalmazást.Az utolsó a 7.6 os ami jól működik
  • sure
    EECH-t meg épp csak ízlelgetem, szépek a kabinok, meg a helik is kívülről, a táj is OK, de sajnos még "advanced flight modell"-el is eléggé játékhelikopter jellege van az irányításnak.
  • blash
    Na azt ne, mert xp-hez muveszet felimadkozni a driveret.
  • Gyöször
    köszi, hogy mondod. megpróbálok egy HD2600as radeont úgy néz ki..
  • Wampa
    Ja....bár ha azt nézed hogy van olyan hirdetés hogy a képen egy Omega alatta az ár 4999(!)ft
  • sure
    OFF

Nem biztos, hogy egy Sempron 3300+ -ot érdemes egy 3000+ -as Athlonra cserélni, pár kilónyi L2 cache miatt azért, hogy 0.5-1 FPS-el több legyen átlagban, + a Radeon 9600-as is elég szűk keresztmetszet. Egy használt Geforce6-ossal többet tudnál javítani a teljesítményen, de mindez szigorúan SZVSZ (én upgradeltem anno - SocketA-s Sempron 2600+ -ról 3200+ AthlonXP-re, az alig adott valami pluszt, az R9600Pro-ról GF6600GT-re váltás viszont 2-3x -os teljesítménynövekedést hozott játékokban)

ON
  • LeonSilver
    loál ... egy ~2millás órát 18-ért?Made in balra a második dzsunka :D
  • Wampa
    Nézegess árveréses oldalakon....tegnap láttam Athlonokat valamelyiken.
    Végül is .....igaz láttam Rolex Submarinert 18e -ért meg 22-ért Brietlinget:))
  • Gyöször
    ha tudtok egy megbízható eladó Athlon 3000+os procit 754es foglalatba, tudjátok kinek kell szólni! :)
  • LeonSilver
    Igen az.Olyan mint az Intelnél a Celeron.Kevés bennük az L2 cache és ettől "butábbak" a többinél.
  • Wampa
    Nem nagyon értek a procikhoz,de mintha a sempron tényleg valami butitott Athlon lenne amit Dél Amerikába szállitottak főleg,a neve is mintha olyasmi lenne a semper +athlon szavakból
    Ha nem akkor Mea culpa.....
    Én mondjuk csipem az AMD ket,az Athlon abban az időben, mikor vettem, igen ott volt ár-teljesitmény terén.Már régen nincs oka kullogni az AMD nek az Intellel szemben.Nagyon régen.
  • Gyöször
    jó hát nekem meg egy Sempron 3300 as procim van ASUS alaplappal, 1G ram és egy gagyiradeon 9600 kártya 256 rammal. Van most tervben, hogy a sempron procit lecserélem egy ilyen régi 754 foglalatos Athlon ra. Egy tag aki ezt megjátszotta, azt mondta a windows rettentően megélénkült tőle. Játszani nem játszik, ilyen különbségekről sajna nincs infó. Viszont ha abból indulok ki, hogy mikor ezt a procit vettem 18ezer volt a boltban, az Athlon meg 30 ezer...
  • Wampa
    Üdv
    Nekem semmivel nem megy roszabbul mint a régi kabinokkal.....pedig egy ősi Athlon xp-m van,
    alsókateg alaplap,1600 xp kártya,meg 1,25 Gb memoria.Meg xp:))
    Ma már egy tescós konfig is erősebb........
    Szépséges kabin lesz.....
  • Gyöször

Kb így tudnám kifejezni szeretetem a készülő Mi24V kabin iránt. :D Az apacs eddig annyira nem hozott lázba, így fel sem tettem, sőt utána sem jártam hogy kell, viszont nem fogom szeretni, hogy nem fog menni a gépemen (gondolom). Jobban eszi a procit, mint a sima 2D kabin? Nincs valami CPU killerrel ellentétes progitok? :D

Bocsi h ritkán járok, bedöglött a motorbiciklim és éjt nappallá téve azt tuningolom... persze meló után között és helyett is néha amikor sikerül :D Szóval EECH ra nem sok idő jut, de majd bepótolom egyszertalán...