987
Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum
-
#267 Hát nem tudom. Ha jól értem akkor az AH-1Z-hez fejlesztenek egy radart amit az AH-64D Longbow radarjából akarnak kifejleszteni. Namármost kerestem utalást de nem nagyon találtam, hogy akkor most ez is rotoragyas megoldás lenne, vagy másmilyen, de én ezt tartom elképzelhetőnek költséghatékonyság és egyéb tekintetében. -
Wampa #266 ah 1w
Itt a válasz
Longbow International (a joint venture of Lockheed Martin and Northrop Grumman) is developing the Cobra Radar System for the AH-1Z, based on the Longbow millimetre wave radar on the AH-64D Apache. Cobra is a pod-based radar that can be mounted on a wingtip or in a stores position. Cobra can automatically search, detect, classify and prioritise multiple moving and stationary targets. It has a range of 8km against moving and 4km against stationary targets. -
#265 Nagyon élik a ruszkik ezt a zöld festéket. Állítom, hogy megegyezik az alapanyaga a vodkáéval :D -
#264 Havoc
Jó lapos, hogy ne vegyetek majd észre ha multizunk :D -
#263 utánaolvastam, igazából a Ka 50 és 52esen nincs radar, külön lehet felszerelni rájuk. A MI28 viszont igen, fel van alapból radarozva az orrában ott van a radardóm mint egy rendes harci repülőnek.
Ka50 -
#262 Igen.Tényleg az ;) -
#261 Hööö?! Az érdekes... Akkor erre valami spécit csinálhattak... -
Wampa #260 Itt se látod pedig ez a z és ebben a gyártó szerint,meg minden szerint egyértelműen van -
#259 A harci helikoptereknek a radart a rotoragy tetejére rakják, mivel az orrban általában a különféle lézeres, infravörös etc felderítő eszközöket pakolnak. Az EECH-ban a Cobráknak meg nincs a rotoragyon radar, így egyértelműen nincs is radar. Olyan ez mint az alap Apache, meg a Longbow :) -
Wampa #258
Gyönyörű..... -
Wampa #257 Hali
Kipróbálom az inis izéket......
Szerintem nincs radar a W-ken sem.....ja most nézegetem a Z re ráfejlesztették a Longbow cuccát.
Ez szerintem amivel mentem(nem sokáig)nem super volt csak sima.
Su/cobra
Lehet hogy nem ártena tanulmányoznom a "konzervek"sziluettjeit,ma sikeresen szétlőttem egy saját
páncélos csapatot:))Nem biztos hogy megkaptam a silver start -
#256 routert akartam írni. Szal alapból nem megy router mögül, a tűzfalat meg be kell állítani bizonyos TCP és UDP portokra. Ha valakinek ilyen baja van szóljon átkutatom a fél netet újra, egyébként az EECHcentral valami multiplayer troubleshooting pontban tételesen fel van sorolva miket kell engedélyezni. -
#255 naigen ez nekem a HMS :)
Wampa: egyébként az AH-1 is már a felújított Supercobra, és abban lennie kéne radarnak nem? Ezt a supercobra dolgot csak onnan szedtem, hogy már lőttem le sok ilyet :)) Nem hiszem hogy pont a Ka-50 Black Sharkban ne lenne..
De az nem zavar, mert a Lock On trailer videóban egy nő dohányozgat ott a kabinban, tehát ha ő el tudja vezetni akkora engem már nem is érdekel a Hind az igazi férfimunka :DDD Ebbe 100%h nincs radar, de a legközelebbi motorostalálkozómon majd azért megkérdem az egyik kollégát, ő Hind pilóta volt :)
Egyébként engem a Hindhez fűznek ilyen gyenge érzelmi szálak, de legalább már nem én vagyok egyedül ezzel a dologgal és ez jó.
Utána jártam a multiplayernek. Nem megy tűzfal mögül, illetve megy de portfowardingolni kell, akit ez érint járjon utána én nem értek hozzá, nekem nincs, de biztos 1x-ű (www.portfoward.com) asszem.
A multiplayer előtt ki kell kapcsolni a Visible rotor downwash (por) opciót az iniben (dwash=0)
Csak a 4 repülhető gép közül szabad választani és mellőzni kell a gépágyú és irányítatlan rakéta tömegek használatát. Gyakorlatilag semmi értelme az egésznek. Azt hittem nálam van a baj, lehetelen célozni a gépágyúval multiban. nem látni a nyomjelzőket se csak néha felrobban valami.
A HMS neked jól működik? ha nem akkor próbáld meg night visiont bekapcsolni, az amcsiknak be van építve a flir is és világítanak a tankok elég szépen nappal is. FLIR és DTV nél ha az MFD-n nem látod rendesen a célt vannak az iniben erre rengeteg kapcsolók. Pld a 'notnl' nekem 1 be jó ami előtte van az meg 0 ba, csak így van a Mi28 Havoc műszerfalán képe a FLIR nek különben csak a mutatókat látom oldalt.
Azonfelül lehet állítani a grafikáját is a FLIR/LLLTV/DTV nek, van rá 2 kapcsolo (ini) , egyiket 0-4ig lehet állítani azt 4esbe téve jobb a kép, jobban látni a célt. Van alatta valami palette opció 0-2ig azt nemtom mi nem változik. A célokat továbbra is ejti nekem a FLIR és LLLTV ami rohadtul idegesít mikor emiatt kárba megy a rokettám. Igaz, hogy mozgó célon szoktam tesztelni INI buzerálás után a dolgot... lehet túl sokat akarok?
NA befejeztem a mai rizsát :D megyek lövök még 1et -
Wampa #254 Köszönöm..... -
#253 Sisakcélzó (HIDDS) a Page Up.
-
Wampa #252 Radar nuku....vagy fáradt vagyok,vagy a szemem romlik....mindenhol mellégépelek.
Éljen Gép Elek -
Wampa #251 Üdv Gyöszi
Baxus te nagyon kened......beültem egy Ah-1 be,radra nuku,valamiért a flir se fogta be a célt mint az Apachénál,hát nem sok kellett hogy halljama saját sikolyom.
Nem tudja valaki hogy az apachon az egérrel kijelölhető tüzelési szektorokat hogyan kell használni?
Ez a flir működtetés Ah-1 en is igen érdekelne....szeretem azt a gépet.
A leglámább,elfelejtettem hogy a gépágyut milyen billentyűvel kapcsolom a sisakcélzóhoz.....
end?page down?Basszus.....
-
Solt #250 Kezdem faragni a szobrodat... :)) -
#249 Adjatok egy FTP helyet ahol van 950 mega szabad hely és felrakom. -
#248 naigen, de azon a problémán meg végképp nem segít semmilyen fakú :) hacsak nincs benne egy jó link... -
#247 Ha adsz egy elérést talán tudok segíteni. Ha jól emlékszem megvan valahol mind az EEAH mind az EECH nekem. -
bgabor #246 Sajnos pont a két alapjáték beszerzése a problémás kérdés. -
#245 Igen pont ilyen lesz. De nem kell ehhez FAQ felteszed a 2 alapjátékot, majd a mostani 1.10.2es patchot és heló.
Viszont nekem meg olyan kérdésem lenne, hogy mitől lehet az, hogy az EO dolgok (FLIR, LLLTV) mindig elvesztik a célt? kijelölök egy tankot pl és többé kevésbé megtartja de egy idő után elejti, pedig nem is mozdul a helikopter (a kereső határain belül marad a cél). Akkor rossz, mikor már kilőttem a rakétát rá és nem sikerül hamar újracélozni.
-
bgabor #244 Kár, hogy az alapjátékot nem lehet beszerezni valahonnan a netről.
De ha megcsinálja valaki az összes pontot, amit leírtál, akkor a játék ILYEN lesz?
Lesz benne apache is?
Tényleg kéne egy FAQ. -
#243 ja még a kedvencem a high oil pressure és a low oil pressure egyszerre. :))
Volt egy kis szitu amikor próbáltam menekülni a golyózápor elől, ment a gép még, össze vissza kacsáztam, de csak eltalált egy egy sorozat mindig. A lágy női hang meg egykedvűen mondogatta szépen sorba a hibalistát, de vagy 1 percig folyamatosan, közbe menekültem és lőttek, végülis kampó lett. A vinyó meg épp előtte megtelt így elveszett a felvétel :((( -
#242 No van ebben a játékban néha olyan bug, hogy mikor kiválasztok egy küldetést, majd egy gépet, nyomok egy confirm-ot, és már robbanok is fel. Arra már rájöttem, hogy azért van mert néha a helikopterek a föld felett 5 méterre vannak leparkolva, és ha én kiválasztok egy ilyen gépet, akkor elindul le és azonnal bumm..
Azt találtam ki, hogy helikopter kiválasztás előtt nyomok egy pause-t, kiválasztom, majd cockpit, és megnézem, hogy mi a helyzet. Ha magasan van akkor, quit mission, mert a gép nem robban fel vele.
Így jöttem rá egy olyan dologra, hogy Hind ajtaja miért nem nyílik. Régebben ha leengedtem a futóművet nyílt vele az ajtó is, de nyilván panaszkodtak rám a katonák a fejlesztőknek, mert sűrűn megyek leengedett kerékkel, biztos huzatot kaptak vagy nemtom. Lényeg, hogy ebben a 1.10.2es verzióban már nem nyílik az ajtó a kerékkel, így oszt fajinul csődöt mondtam egy troop insertion küldetésben.
Most ezzel a pause os dologgal jöttem rá, hogy mikor kiválasztom a gépet még nyitva van az ajtó, de egyből becsukódik. És hirtelen beugrott az ALT+C dolog és váá működik :)) mehetek újra bázist elfoglalni tök jó :)
Próbálgattam FRAPS al felvenni egy pár necces helyzetet, de még nem sikerült semmi jó, vegytek már fel ti is, aztán nyomkodjuk fel yútúbra, szívesen megnézném ti hogy játszotok! Kicsit népszerűsítenénk a játékot is.. -
#241 A nézőpontválasztó a nagy szürke pötty a joy tetején (az nem gomb, hanem 8 állású POV) jól működik rajta minden, mondom ezt így hogy nem volt még saitek és thrustmaster termék a kezemben. Még vibrálni is tud, de nem kerestem játékot amivel kipróbálom. Ja meg 6 gomb van rajta, az EECH spec nem kezeli az utolsó kettőt, de nem igazán látom hátrányát.
Természetesen senkinek nem ajánlom, hogy ilyet vegyen, csak azért jelentettem be, mert örültem h végre játszhatok, színtiszta szükségmegoldás volt a részemről, de ha ezt tudja még legalább 4 évig akkor maximálisan meg leszek vele elégedve. -
#240 hát én eddig ezt a König nevet se hallottam, nem hogy még porvédő is legyen rajta.. :)
Nekem is genius volt, egyszer roppant egyet és megszűnt a rugózás jobbra balra, amúgy működik, csak egészségtelen elengedni a joyt mikor FLIR el kutatok valami ellenség után :)
Szóval jó a játék, jó :) Nagy kedvenc lett most a függesztett nem irányított gépágyú. Akkora ász ellenséges helit ledarálni vele hátulról :))) A másik nagykedvenc meg az irányítatlan rakéta. Eddig nem nagyon voltam benne jó, de végre feltaláltam a 2odik világháborús Stuka módszert. Halálpontos :))) Csak ki kell szedegetni a sima Abrams harckocsik közül a Bredliket, mert ők is elég jól céloznak ugye....
Ami viszont szintén tetszett, de nagyban káros volt az egészségre, mikor az Abrams harckocsiból kiugrott Rambó, megragadta a toronygépágyút és tüzelt... Szóval ez a zuhanóbombázás taktika vagy sikerül, vagy rohadt gyorsan kereket kell oldani, mert elég elkeseredetten tudják húzni a ravaszt :))) -
Wampa #239 Tehettek volna rá egy porvédőt.....hol van a nézőpont választó rajta?
Én az RV ben is meg a Lock onban is szivok a geniusommal..... -
#238 biztos, de ha 160 kilóméteres környéken nincs, és 2000 forint a posta, akkor inkább ez. Ha annyira rá akartam volna költeni, X52őt veszek. Igazából volt Szolnokon is cyborg evo 12 ért. Az meg annyira nem buli már.
Viszont örömömben megcsináltam Skagway-t gyakorlásképp, most tájföldön pörgök, ez azért már kemény... Asszem legalábbis tájföld, a küldetés neve Critical Mass. Természetesen vörös oldal :) Amikor lehet, Mi24el ami biztos halál Hard módon, de azért igyekszem. Nagyon élvezem, hogy nincs radar és csak a térképre meg az "ösztönökre" lehet hagyatkozni :)) -
blash #237 Nyolcert jobb vetel lett volna egy Cyborg. -
#236 na vettem valamit, mert csak ez volt a környék boltjaiban 6000ért
König Joy
megkérdeztem a Speed-link joyt előtte, árgép szerint az egyetlen forgalmazó egy debreceni cég, MSNezgettem az ügyfélszolgálatossal, hirtelen nagy cimbora is lett. Mondta h nincs a pesti raktárban sem, de majd szól, ha jön be ilyen a távol keletről. Oké mondom akkor arra sem kell várni. Épp volt egy fuvarom és beugrottam az első boltba, megvettem az első joyt amin van throttle, rudder, hat és ez lett. Jó. Hogy majd meddig bírja nemtom, de nagyon tetszik, rohadt jó, hogy végre tudom tekerni is, olyan szépen lehet így repülni :)
-
#235 A Black Widowom nekem is már 3 éves és hidd el rengeteget nyúzom.
Masszív, nagy a talpa, nagy bazi a gázkarja. A lábkormány nem csavargatós, mint az EVO-n, hanem a gázkar elején van és nagyon szépen lehet vele pedálozni.
A szokásos gombokon kívűl még van 4 programozható nagy gomb rajta, amik kézreállnak.
Szerintem az árához képest meglepően jó, nekem bevált. -
#234 Én is Evo-t használok, immár 3 éve. Vagy 4? Már nem tudom, de azt igen, hogy kifogástalanúl müködik még most is. -
#233 Viper neked azon a Joy-on rá lehet programozni billentyűket a gombokra? -
#232 3-at elfogyasztottam, mind gari időn belül ment tönkre. Szerintem logitech joystickok felejtősek... Akkor már inkább vegyél Saitek Cyborg Evot. -
#231 aha erről a taktikáról tudtam csak nem tudtam h ez a bob-up. Majd gyakorlom. Bár én legtöbbet Hindezek, azon még radar sincs :)
KEzdtem megszokni a 2000 forintos gagyistickemet, kitaláltam h nem is kell nekem jobb ilyen kevés játékhoz, erre nem eltört benne valami fene enné meg csak venni kell. X52 nem lesz, de kinéztem a Logitech Extreme 3D Pro-t. Valaki használ ilyet? Vagy úgy általában Logitech et? tartós darabok?
Viper megnéztem, volt a cora-ban black widow, összetapecoltam, de nekem valahogy nem jött be az a pedál elhelyezés. -
#230 A bob up lényege, pl Longbow Apachenál, hogy csak a radar és érzékelő kupola a rotor tetején lóg ki a rejtekhely fölé. Kijelölöd a célt felmész tüzelsz visszabújsz. -
#229 tud nekem valaki mesélni a bob-up lényegéről? vagy valami írás? nagyjából átfutottam a netet, de nem találtam semmit egyenlőre.
Előre is köszi. -
Wampa #228 Nagyon megéri ugy feltenni ahogy A-6:)mutatja......Én kipróbáltam elősször az alap Apache -ot
én csalódtamNem értettem miért ezt nyomják Viperék ,ha van EECH2.Aztán mikor a Comanche ra
ráment a patch,dőltem borultam.Nem lehetett "kirángatni"a pitjéből:)
Aztán jött az Apache fülke......kész.Annyit mondok hogy nem inditottam be egy hétig az RV-t.