987
Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum
-
droidka #387 Gyöszi:
”Egyébként engem a Hindhez fűznek ilyen gyenge érzelmi szálak, de legalább már nem vagyok egyedül ezzel a dologgal”
-Nem, nem vagy, egyedül! :)
Bevallom, eddig én még normális helikopterszimulátorral nem futottam össze. Az EECH lenne a legjobb?
’’Lényeg, hogy ebben a 1.10.2es verzióban már nem nyílik az ajtó a kerékkel, így oszt fajinul csődöt mondtam egy troop insertion küldetésben.’’
-ÁÁÁÁÁ, beszarok Mi-24-essel ilyen küldetés is van, hogy gyalogosokkal kell kitakarítani a bázist ! ÁÁÁÁÁÁ :)
Meg ha a radart bekapcsolod, akkor tényleg hamarább kiszúrnak, mint mikor a FLIR-t használod? Meg látom van benne IR / ECM zavaró gomb / funkció…
Bakker! Meg az számít-e (radarvisszaverő felület nagysága szempontjából), ha Komanccsal becsukva tartod a fegyveröblöt, futóművet? -
#386 Idő? most jó idő van, de lehet hogy egy kicsit már meleg is :) -
#385 Nem a fene vigye, nem jutottam el még odáig :-(
Valami webkam kéne első körben, aztán egy kis idő. -
#384 Viper csinálgattad már? Van ehhez fórum is itt. ott pörgök most :D -
#383 bocsi hogy csak most írok.
Na emberek megvan a tuti:
http://www.szamfa.axelero.net/hu/RAKTAR_net.htm
ezen az oldalon keressétek meg a
GV-IRPB8-4G
ledet. Na ilyenből rendeltem postán 3at. 2284 Ft ot fizettem érte.
Teljesen fullos, el tudom fordítani a fejem annyira, hogy már nem látom a monitort, tehát annyira amennyire nem kell. 250 mAmperral hajtom meg, a jelet sosem veszti el, mindig arra néz a Freetrack amerre kell. 1 ledet használok, mivel trutymó a webcamom és 3al mindig kimegyek a képből.
De ez így nekem fullos. Egyébként nem sokat tököltem vele, de úgy tűnt mintha az EECH nem vette volna észre a 6DOF módomat. nem csinált olyanokat mint a yútúbos videókon, hogy mögénézhettem a periszkópnak a Ka52ben meg ilyenek.
Használjátok.
GSG: LED ek előtét ellenállásának számításához használhatod a free trackon lévő proggit
http://www.free-track.net/english/hardware/calcled/?PHPSESSID=396da4f74edec662410624f12a23468a
vagy ezt:
http://www.freeweb.hu/bss/index.php?id=245
figyelj a soros/párhuzamos kapcsolásra. A freetrackos számoló egyesével előtétezi a ledeket, úgy is lehet meg a BSS es variáció is tökéletes, csak az a lényeg, hogy mindenképpen mérd le egy digit multiméterrel a kész kapcsolást, mert amiket vettem ellenállásokat nem pont annyik amennyiknek kéne lenniük (jó ócsó volt, gondolom nagy a szórás) nehogy túlhajtsd a ledet. 2,4 voltos 2 tölthető ceruzaelemmel hajtom meg a ledem, ilyen pici feszültségénél a legkisebb ellenállás pontatlanság is gáz.
De én ezekhez abszolút nem értek, csak kértem sokfajta ellenállást, kimértem őket és betettem ami a legjobbnak tűnt. -
gsg16 #382 üdv!tud valaki a LED-ek áramellátásáról,összekötéséről,elhelyezéséről,rajzot adni?előre is köszi -
#381 tedd fel a proggit, lődd be a webcamot és próbálkozz egy távirányító fényével. Teljes elsötétítés ajánlott a szobában. Nem baj ha teszel valamit a kamera elé, mondom nekem a film nagyon bejött, a cikk a floppy lemezt ajánlja, de nekem azon keresztül nem megy át a távirányító fénye sem.
Ha sikerül forgatni a programban lévő koponyát a távirányítóval akkor minden oké indítsd el az EECH-t bűvöld be hogy felismerje a futó programot. Asszem a mouselook-ot kell kapcsolgatni és valamikor kíírja, hogy track IR: Running
Ha elindult tedd a fejedre a távirányítót, és úgy egyhelyben állva nézz szét. Állítom egyből csinálsz egy sapkát! :D (nekem így volt)
És addigra lesz kép is! :) (talán a kész 3 ledesről is) -
#380 Jöhet fotó, érdekel a technikai megvalósítása is. 1 Leddel is ilyen jó ? Ez zsíííír -
#379 nekem az van amit ez a cikk lehúz :D (nem most vettem ez volt) Trust WB-1400T ha bekapcsolom a webcamot, akkor (CTRL-ALt-DEL szerint) 40%ot megeszik a prociból. (tehát ez valóigaz) de annyi biztató van, hogy a FreeTrack program meg semmivel sem többet "fogyaszt" tehát vel együtt is 40%. Ha kell kép, a tákolmányomról tudok küldeni. Jól sikerült. Levettem a látható fényt 2 réteg, a lencse elé ragasztott exponált, előhívott de üres fényképező filmkockával, IR szűrőt nem kellett kivenni, remekül látja az ir fényt, a jelet szinte sosem veszi el, majdnem 90fokban tudom forgatni a fejem, egyenlőre csak 1 leddel nyomom, de este talán lesz időm valami vázat fabrikálni a másik kettőnek.
Majd beszámolok róla, hogy érzékeli azt.
A ledjeim: TSUS5400 100mA ral kergetve -
#378 ITT van néhány kamera felsorolva. -
#377 Igazán nincs mit.Az érdem elsősorban nem az enyém.És hát valóban sokkal nagyobb az élmény így, trekkel. -
#376 Már régóta meg akarom én is csinálni, de természetesen másra is alig van időm
Milyen típusú a webkamerád egyébként ? -
#375 Bár ez már egy régebbi ügy, de
Köszi a tippet Leon!
Urak utánajártam és csináltam magamnak énis egy FreeTrack sapkát. Amerre fordítom a fejem arra nézek a heliben, iszonyatosnan jó!! Nem is tudom én sem, hogy játszhattam eddig enélkül
Aki úgy érzi megpróbálná nagyon szivesen segítek neki! -
#374 akartam berakni képet is de nem jött össze úgynézem :) De jó, keressétek meg :) -
#373 -
#372 Készülget a térkép..
-
#371 Kiprobáltam a 3D Apacsot.
HúúúHúúúHúúúú de kell azaHind!!!!
(nem is szaggat meg semmi gáz vele, pedig féltem tőle)
Minden nap nézem a simhq fórumot, de semmi.. Esetleg annyi, hogy az első elkészült műszer a mágneses iránytű fent.
Arneh:
Just a small update. But still a bit significant as it's the first working instrument (apart from the HUD and map). A magnetic compass:
Válasz rá
This compass is so... magnetic.
(ezen röhögök egy hete :D) -
#370 Nekem is -
#369 Ez teccik nékem :)
Ezt fogom majd művelni a 24essel is :) júújdevárom máár!! :) -
Wampa #368 Ej basszus de szépességes...... -
#367 Nem bizony, de inkább beszúrom, mert ez a "Békás" feltöltő...ÁÁÁÁÁÁÁÁ
A "zaj" azért jól mutat a textúrán, de valóban a 24-es cockpit jobban kéne -
#366 Nem gyenge ez a kép
A következő verzióban meg állítólag kapunk egy kis zajt a textúrára és akkor minden jobb lesz. Éljen. Igazán hegeszthetné Arneh ezek helyett a Mi24et :)
-
#365 Ja. hát főleg az enyémet. Most átkandikáltam az ArmA topicba, már rég ki akartam próbálni azt a játékot is, de semmi időm nincs rá. Viszont azért biztos nem veszek gépet, elég lesz majd egyszer lépni egy nagyot a Black Shark hoz. Addig gyűjtögetek meg EECH zom, már ha van időm :) -
#364 Jó lesz, de a gépeinket szerintem lehet is fejleszteni miatta.
-
#363 biztos láttátok már, de jónak tűnik...
DCS Black Shark preview -
Solt #362 Tisztelt Uraim! :)
MI-17 pilóta kerestetik Armed Assault IC hadjárathoz.
Feladat: A Magyar szakasz frontra, illetve front vonal mögé juttatása épségben! :)
Őszinte leszek, az ArmA heli fizikája nem hasonlítható az EECH fizikájához, de a hangulat, illetve a nemes feladat felértékeli az élményt, méghozzá azt az élményt, hogy mindenki rátok fenné a fogát! :D Nem ritka, hogy Kobra, Harrier, illetve stinger is vadászik a mi kis csapatszállítónkra! Szóval, ha valakit izgat a feladat, hogy ilyen zord körülmények közt is leszállítson minket a drop zone-ra, akkor szeretettel várjuk. További infó tőlem az ArmA fórumban, vagy privátban.
Üdv:
Solt
-
#361 némá most van egy EECH2 szerver, ilyet se láttam még... -
#360 nekem nem kellett betenni a masterszervert 1 re, jó 0án is meg végülis ez a kapcsoló csak akkor ér valamit, ha te csinálod a szervert. De ha normál módban indítod, akkor ez a kapcsoló végülis értelmetlen. Kipróbáltam, ha szerver módban indítom és ez 0án van, akkor nem látszik a szerverem a hoxdna-n de lehet hozzá kapcsolódni. Tehát akkor MSNen kell IP címet cserélgetni a haverokkal és biztos nem jön senki Ausztráliából. ha 1en van akkor látszik a szervered. Amúgy nagynehezen megkreáltam az irományt privátba, de szerintem ugyan ezeket amiket írtam neki leírtam régebben ide a fórumra is. Szerintem ez a játék jól működik ADSL nettel, kivéve ha router van de akkor gondolom a routernek kell betanítani, hogy a megfelelő portokat hagyja nyitva. -
#359 Az eech.ini-be a multis résznél ez legyen beállítva:
usemaster=1 (alapból 0 van nem 1) Legalábbis nálam így volt
Ezután látod a szervereket.
help 1.
help 2.
help 3. -
gsg16 #358 Üdv!még várom a netes beálításokat,ha még emlékszel rá,a multis játékhoz.köszi -
Wampa #357 Üdv
Mint látom tőled sem áll távol szétlőni mindent xarrá aztán még csodálni egy darabig...
Furcsa de én is várom már a 24-et. -
#356 Majd kipróbálom, de úgy emléxem ha a saját hálómon játszottam akkor is idétlenkedett. Bár ez nem biztos. Ha itthon jó lesz, megpróbálhatunk majd 1x egy kis csihi-puhit.
az A-10 lenne még bejövős nekem mint gém, mindig is tetszett az a vas.
De most akkor várom tovább szorgalmasan a hind kokpitem :) -
#355 Valószínűleg rossz volt a pinged és ez okozta. Ha itt Magyarországon belüli felhasználók játszanának ez a jelenség nem állna fenn. -
#354 HA tényleg kijön a gém asszem én egy hétig ki sem kapcsolom a gépet -
Wampa #353 Az Apache igen kell.....szerintem már a Lock onból is hiányzott vagy a 16-os vagy a 18-as.
Az impozánst javitanám igen realisztikusra.Mikor láttam hogy inditja a gépet,a felénél lefordultam a székről:)) -
#352 A DCS:BS köv 2 release-e az Apache és az A-10 lesz. -
Wampa #351 Nem tudom hogy tervezik....de a pitje impozáns.Beletehettek volna egy Apache-t legalább.
-
#350 Hejjjjjjjj ha egyszer végre kiadják a blekk sárkot .... -
#349 nekem sikerült már legyártani a multit, szerintem régebben lepötyögtem mit hogy csináltam, ha nem írj privátot amire emléxem leírom szívesen. De nagyon nem erőltettem mert gépágyú használhatatlan volt, a sok kis lövedék adatát irtó lassan viszi át a net, és utánaolvastam kicsit, nem is ajánlják multiban a gépágyúzást. Anélkül meg semmi értelme. Szaggatott. De kipróbálhatjuk, tudok csinálni olyan szervert amit látsz a Viper által említett oldalon. Csak időm nem nagyon van. -
#348 Persze, lehet:
Itt láthatod, ha van aktív szerver a neten.