Comanche vs Hokum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyolcert jobb vetel lett volna egy Cyborg.

#ofp.hu@irknet

Gyöször
na vettem valamit, mert csak ez volt a környék boltjaiban 6000ért
König Joy
megkérdeztem a Speed-link joyt elõtte, árgép szerint az egyetlen forgalmazó egy debreceni cég, MSNezgettem az ügyfélszolgálatossal, hirtelen nagy cimbora is lett. Mondta h nincs a pesti raktárban sem, de majd szól, ha jön be ilyen a távol keletrõl. Oké mondom akkor arra sem kell várni. Épp volt egy fuvarom és beugrottam az elsõ boltba, megvettem az elsõ joyt amin van throttle, rudder, hat és ez lett. Jó. Hogy majd meddig bírja nemtom, de nagyon tetszik, rohadt jó, hogy végre tudom tekerni is, olyan szépen lehet így repülni 😊

Dübörög a 965ös x4

L Viper
A Black Widowom nekem is már 3 éves és hidd el rengeteget nyúzom.
Masszív, nagy a talpa, nagy bazi a gázkarja. A lábkormány nem csavargatós, mint az EVO-n, hanem a gázkar elején van és nagyon szépen lehet vele pedálozni.
A szokásos gombokon kívûl még van 4 programozható nagy gomb rajta, amik kézreállnak.
Szerintem az árához képest meglepõen jó, nekem bevált.
42nd Intruder
Én is Evo-t használok, immár 3 éve. Vagy 4? Már nem tudom, de azt igen, hogy kifogástalanúl müködik még most is.

Gyöször
Viper neked azon a Joy-on rá lehet programozni billentyûket a gombokra?

Dübörög a 965ös x4

Bucser
3-at elfogyasztottam, mind gari idõn belül ment tönkre. Szerintem logitech joystickok felejtõsek... Akkor már inkább vegyél Saitek Cyborg Evot.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gyöször
aha errõl a taktikáról tudtam csak nem tudtam h ez a bob-up. Majd gyakorlom. Bár én legtöbbet Hindezek, azon még radar sincs 😊

KEzdtem megszokni a 2000 forintos gagyistickemet, kitaláltam h nem is kell nekem jobb ilyen kevés játékhoz, erre nem eltört benne valami fene enné meg csak venni kell. X52 nem lesz, de kinéztem a Logitech Extreme 3D Pro-t. Valaki használ ilyet? Vagy úgy általában Logitech et? tartós darabok?

Viper megnéztem, volt a cora-ban black widow, összetapecoltam, de nekem valahogy nem jött be az a pedál elhelyezés.

Dübörög a 965ös x4

Bucser
A bob up lényege, pl Longbow Apachenál, hogy csak a radar és érzékelõ kupola a rotor tetején lóg ki a rejtekhely fölé. Kijelölöd a célt felmész tüzelsz visszabújsz.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gyöször
tud nekem valaki mesélni a bob-up lényegérõl? vagy valami írás? nagyjából átfutottam a netet, de nem találtam semmit egyenlõre.

Elõre is köszi.

Dübörög a 965ös x4

Nagyon megéri ugy feltenni ahogy A-6😊mutatja......Én kipróbáltam elõsször az alap Apache -ot
én csalódtamNem értettem miért ezt nyomják Viperék ,ha van EECH2.Aztán mikor a Comanche ra
ráment a patch,dõltem borultam.Nem lehetett "kirángatni"a pitjébõl😊
Aztán jött az Apache fülke......kész.Annyit mondok hogy nem inditottam be egy hétig az RV-t.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

L Viper
A 4. pont nagyon szépen elmagyarázza az ini-ben a dolgokat. Ez nagyon sokat segít egy kezdõnek.
Hálás köszönöet! 😊

42nd Intruder
Nah ámbörök!

Ha EE: C vs H-t akar valaki 1.10.2-esbe akkor a következõ a teendõ:
1. Alapjáték telepítése
2. All Mod
3. 1.10.2
4. eech.ini fájl beállítása
5. cohokum.exe indítása
6. Mûvelõdni

Lehet lassan be kéne fejezni a saját oldalamat amibe kéne egy kis FAQ-ot csinálni, meg leírást? Lusta vagyok és különbenis.... 😄

Ahham nos ez remek hír! 😊 Köszi mindenkinek!

A megapeccs az az 547mb ? ( EECHAllMods.exe ? )

Nekem is igy megy......

L Viper
Nem kell az õsi Apache Havoc.
Elég a Comanche vs Hokum erre rakod a megapeccset és benne lesz az apache is, meg minden kieg, hadszíntér stb.
Nézd meg légyszives a galériámban lévõ borítót, h az -e ? Ezt a 3 játékot találtam és ebbõl a EECH2 meg is van dobozosban de a másik kettõt nem ismerem. Azért akadékoskodok ennyit, mert ennek a nevében nincs benne az Enemy Engaged viszont a gyártó az stimmel. ( RAzorWorks ) Mert ha ez az akkor megrendelem az Amazonról vagy valahonnan csak véletlenül sem szeretnék mellélõni mert tõlem azért ez bõven kitelik! 😊

Bucser
Ez kell neked

EE: Apache vs. Havoc

A gamespotos linket nem tudom megnézni ugyanis szûrt url a cégnél.

Ugyanis kicsit belezavarodtam...

Olyanra aminek Enemy Engaged a neve és az Apache is benne van nincs találatom.

Viszont találtam egy Enemy Engaged -et 2000 évi kiadással és a második részét tavalyi kiadással... De ezekben nincs benne az Apache szó...

Kicsit belezavarodtam. 😊

Ez az Apache Havoc ami nekem kell ?

Bucser
Mázlid van most értem fel egy 1,5 órás megbeszélésrõl és nem volt kedvem azonnal dolgozni kezdeni😄

Fuhh ez gyors volt! Köszönöm szépen! 😉

Bucser
Elõször Enemy Engaged Apache vs Havoc, azután rátelepíted az Enemy Engaged Commanche vs Hokumot. Majd erre ráteszed a a patcheket majd a végén superpatchet asszem és arra a javításokat.

De ha rákeresel, hogy eech mod community ott az alapverziók feltelepítési sorrendjét is megtalálod egy EECH wiki szerû oldalon.

Na most lehet agyonvágtok, de lenne egy kérdésem. 😊 Mit is kell beszereznem ( játékot, patchet, modot ) és milyen sorrendben föltelepítenem, hogy mûködõ és használható játékot kapjak ?

Ha jól gondolom akkor az Apache Havoc és a Commanche vs Hokum game kell hozzá? Igazából a telepítési sorrendre és a beszerzendõ patchekre és modokra lennék kíváncsi.

Elõre is THX!

De oda már a pilota barna gatyája kell és õ adja a hûtõvizet is😊

LeonSilver
Több mint 60k € 1 darab forgószárnylapát <#zavart2> és 1/2 órán át repül olaj nélkül is!Beszarás...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
NGC-n éppen egy Apache összeszerelését nyomatják 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Adam II
Hogy lehet megszabadulni a gusztustalan camoktól és attól az idióta kartonpapírszínû "sivatagi" Comanche fülkétõl. A sivatagi küldetésekkel ezért nem szeretek játszani más pályákon meg a Comanche zöld camoján van egy cseh felségjel a kabinnál.
Már megpróbáltam kihagyni a coolcamo telepítését de akkor hibaüzenetet ír ki ,hogy nem találja a textúrát.

Ja én is az exét cseréltem,erre kifehéredett a szaudi apache,fehér lett a futója meg ilyenek.....

Én le tudtam szedni

Gyöször
megvan már nekem is. Feltettem 1.10.1 re az egészet, habár állítólag csak az EXE-t kéne kicserélni. Az eredmény: nem indult a játék. Újratettem az 1.9et majd rá egyenest az 1.10.2õt és jó lett.

Azt írják azért kisebb mert jobban le van tömörítve...

Egyébként vártam volna egy értelmesebb FLIR és LLTV célzást, de azon kívül, hogy a nagy semmit is kijelöli már célnak semmi értelmes változást nem látok.

Idegesítõ, hogy ha pld Hinddel megyek (tök véletlen persze 😊) akkor ha véletlen találok valami célt FLIR el vagy HMS el, akkor indítok rakétát és habár fényesen látszik a cél, mégis elveszti, vagy célt vált és az amúgy sem sok (4) irányított rakétámból máris oda egy nembeszélve arról, hogy mire ezekkel a dolgokkal megtalálom az ellenséget, már régen késõ, és jó volna gyorsan cselekedni.

Most van valami új opció a Co pilotnak, de nem vettem igazából hasznát. Lehet ezek csak apacsban mûködnek? Vagy én vagyok nagy béna ennyi gyakorlás után? Nyilván beállítok valami halhatatlan módot ha van ilyen és berepülök egy nagycsomó tank fülé és addig gyakorlom a célzást, míg rá nem jövök hogy kell vagy ki nem derül h tényleg fapados 😊

Dübörög a 965ös x4

L Viper
Ezt az 1.10.1 után kell feltenni ? A mérete kisebb az újnak...
Gyöször
igen épp kerestem, de sajna ezen a fórumon most nem mûködnek a linkek. Egyéb letöltési lehetõség?

Dübörög a 965ös x4

42nd Intruder
LeonSilver
~34.5 mega

Gyöször
a sima 1.10 install hány mega?

Dübörög a 965ös x4

LeonSilver
Skacok.Ha van valakinek egy jóképû x52 profilja a gémhez az megdobhatna vele <#worship>

LeonSilver

Hun van e?Akarom😊)

LeonSilver
I've uploaded an updated version 1.10.1 to fix a crash when locking a target with EO. If you have already downloaded 1.10 and don't want to do the full download again, you can replace your cohokum.exe with this one.

LeonSilver
Nekem sima 1.10

Gyöször
na töltöm énis, nekem eechsetup1.10.1.exe jön, ezt raktátok fel ti is?

Dübörög a 965ös x4

Ma gondoltam segitek Adam kollégának szétlõni P.Ricot
Már szétlõttem majdnem mindent,mikor a kisérõmtõl azt hallottam:A ló seggét!
Szegény elég bárdolatlan,de megbocsátom neki ugyanis Hooveybõl való,Arizona államból.Ha lezuhanunk ,nagy segitségemre van.Johnnak hivják.
Na a gép,az uj Apache,megáll kb 800 láb magasan és csak áll és áll.....Hiába mozgatom a joyt,szarik rá.
Közben megjelent két Aligátor.Na mondom,ezt nézzétek,fogtam,RPM le nullára,rotor nullára,motor kikap.A gépem meg tovább lebegett.Lehet hogy bug?
Ha véletlenül látja valaki a Kamovokat ,szóljon nekik hogy hazamehetnek,meg hogy amit látak azt minden mezei Apache pilóta tudja😊

L Viper
A régi hadszíntereken olyan az erdõ mint régen, az újakon jobb.
Sajnos ilyen modról nem tudok.
Adam II
Nincs valami mod ami befásítaná a pályákat?
A Puerto Ricoi tök jó a pálmafákkal csak valami mazoist csinált hozzá kampányt mert 100 méterenként van egy FARP légvédelemmel és amint felszállok lõnek rám.

LeonSilver
<#worship><#worship>

Kampany legelejen csak oldalt tudsz valasztani. Ugyanitt, ha free flightban nyomod, akkor nem csak oldalt tudsz valasztani, hanem a negy fele heli kozt.

Tehat a kampanynal az oldal kivalasztasa utan a terkepen lehet kivalasztani azt az egyseget, amivel repulni szeretnel

#ofp.hu@irknet

Nekem is elszáll....de jó hogy irtad,azt hittem a gépemen a hiba,ugyanis mostanában a SWAT mod is elrepült ugyanezzel.

Érdekes amit irsz Leon,én pont freeflightban nem tudok mással repülni,skirmishben meg igen.Kampányt még nem kezdtem,ugyanis megigyeltem hogy ott le akarnak lõni......
Commanche kabin nekem is ugyanannak tûnik,nem tudom mi a különbség.
Az uj apache(külön felment)brutális.

Adam II
Én nem értem mit csinálok rosszul tegnap tök jól mûködött az Altidude Hold ma meg megint mintha hullámvasút lenne csapkodja a helikoptert. Az alapverzióban minden patch nélkül még mûködött aztán kijött az elsõ hivatalos patch és azóta szar.

Adam II
Van benne új Comanche kabin? Nekem úgy tûnik mintha a régi lenne csak szétcsúszott.