Comanche vs Hokum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is nagy rajongója vagyok az EF2000-nek és bizony a mai masinákon ez a probléma.
Létezik olyan program, hogy Cpu Killer, de már az új masinámon nem jó, mert túl korszerû már neki. Újabb verzió kell.
Mostanában nem EF-eztem ugyan, de itt nézzél szét lassítás ügyben:
CPU Lassítás !
#ofp.hu@irknet
Segítséget szeretnék kérni. Nem tudja valaki, hogyan lehet rábírni a Eurofighter 2000-et hogy normál sebbeséggel fusson a gépemen? Most körülbelül ötször olyan gyorsan szalad mint kéne. Egyébként vmi SuperEF2000-es verzióm van, windóz alatt is mûködik. Thx!
www.smart-bus.hu
De nem igen röhögünk ha Bucser átvágja a torkunkat (nomen est omen)
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
www.smart-bus.hu
Aztat láttad volna mikor egy kecskével kumitéztem....a hibbant ugy jött mint egy pitbull.Lehet személyiség zavaros volt😊)Na aztán mikor már kezdett zsibbadni a kezem ,levertem neki egyet....
elég zavartan mekegett egy darabig.
De ha off legyen kövér:Egy haverom disznókat tartott.Volt egy kicseszett rosszindulatu röfije.
Egyszer kihajtotta az ólból és neki állt tisztogatni,jönne kifelé, a disznó elé áll és ront neki.
Röhejes,de aki látott disznóvágást,tudja mire képes egy ekkora dög.
Odáig fajult hogy a srácnak ki kellett bontani a tetõt,ott kimászni.
Szépen odaballagott a kamrához egy vasrudért,aztán a kucu már kiabálhatott a genfi egyezményrõl
Abban az évben elõbb akasztgatták a hurkákat a kampókra😊)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Tudatalattim jelzett,az ugrott elõ belõle hogy a babfõzelék nyúlpaprikással meghatározó dolog volt
gyerekkoromban😊)
Gyerekkorombean harapott meg nyuszi kibirtam röhögés nélkül.
Egyszer meg elvert egy nagy dög pulyka....ráült a vállamra és szétverte a fejem(biztos részeg volt)
Azóta nagy hive vagyok a Hálaadás napi pulyka sütésnek😊))))
Vigyázzni vele,pitbull nyúl,csak a szent kézigránát végez vele😊)
Amit beraktál AH-1es videót nagyon jó. Nekem is tetszik a gép. Meg az, hogy a tank be volt állítva az autópálya híd alá, felül mászkáltak a kocsik, alul meg kilõtte késõbb a tankot.
Dübörög a 965ös x4
kuksizót és vezetem a tüzet képesség,gondolom kiemelkedik "radarszintig"legalább és a Cobre nem annyira páncélozott mint az Apache.Bár nekem jobban tetszik😊)

Ott van hogy pod-based,azaz függesztményként hordozható,azt irják hogy a szárnyakra vagy egyébb függesztményes helyre szerelhetõ,automatikusan keresi meg,fogja be,osztályozza fontossági sorrendbe
teszi a célpontokat legyenek mozgóak vagy statikusak.
Longbow:Cobra Radar System
Ez a Longbow oldalán van,kb ugyanez ,fényezik orba szájba.

Itt a válasz
Longbow International (a joint venture of Lockheed Martin and Northrop Grumman) is developing the Cobra Radar System for the AH-1Z, based on the Longbow millimetre wave radar on the AH-64D Apache. Cobra is a pod-based radar that can be mounted on a wingtip or in a stores position. Cobra can automatically search, detect, classify and prioritise multiple moving and stationary targets. It has a range of 8km against moving and 4km against stationary targets.
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
Ka50
Dübörög a 965ös x4
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Gyönyörû.....
Kipróbálom az inis izéket......
Szerintem nincs radar a W-ken sem.....ja most nézegetem a Z re ráfejlesztették a Longbow cuccát.
Ez szerintem amivel mentem(nem sokáig)nem super volt csak sima.
Su/cobra
Lehet hogy nem ártena tanulmányoznom a "konzervek"sziluettjeit,ma sikeresen szétlõttem egy saját
páncélos csapatot😊)Nem biztos hogy megkaptam a silver start
Dübörög a 965ös x4
Wampa: egyébként az AH-1 is már a felújított Supercobra, és abban lennie kéne radarnak nem? Ezt a supercobra dolgot csak onnan szedtem, hogy már lõttem le sok ilyet 😊) Nem hiszem hogy pont a Ka-50 Black Sharkban ne lenne..
De az nem zavar, mert a Lock On trailer videóban egy nõ dohányozgat ott a kabinban, tehát ha õ el tudja vezetni akkora engem már nem is érdekel a Hind az igazi férfimunka 😄DD Ebbe 100%h nincs radar, de a legközelebbi motorostalálkozómon majd azért megkérdem az egyik kollégát, õ Hind pilóta volt 😊
Egyébként engem a Hindhez fûznek ilyen gyenge érzelmi szálak, de legalább már nem én vagyok egyedül ezzel a dologgal és ez jó.
Utána jártam a multiplayernek. Nem megy tûzfal mögül, illetve megy de portfowardingolni kell, akit ez érint járjon utána én nem értek hozzá, nekem nincs, de biztos 1x-û (www.portfoward.com) asszem.
A multiplayer elõtt ki kell kapcsolni a Visible rotor downwash (por) opciót az iniben (dwash=0)
Csak a 4 repülhetõ gép közül szabad választani és mellõzni kell a gépágyú és irányítatlan rakéta tömegek használatát. Gyakorlatilag semmi értelme az egésznek. Azt hittem nálam van a baj, lehetelen célozni a gépágyúval multiban. nem látni a nyomjelzõket se csak néha felrobban valami.
A HMS neked jól mûködik? ha nem akkor próbáld meg night visiont bekapcsolni, az amcsiknak be van építve a flir is és világítanak a tankok elég szépen nappal is. FLIR és DTV nél ha az MFD-n nem látod rendesen a célt vannak az iniben erre rengeteg kapcsolók. Pld a 'notnl' nekem 1 be jó ami elõtte van az meg 0 ba, csak így van a Mi28 Havoc mûszerfalán képe a FLIR nek különben csak a mutatókat látom oldalt.
Azonfelül lehet állítani a grafikáját is a FLIR/LLLTV/DTV nek, van rá 2 kapcsolo (ini) , egyiket 0-4ig lehet állítani azt 4esbe téve jobb a kép, jobban látni a célt. Van alatta valami palette opció 0-2ig azt nemtom mi nem változik. A célokat továbbra is ejti nekem a FLIR és LLLTV ami rohadtul idegesít mikor emiatt kárba megy a rokettám. Igaz, hogy mozgó célon szoktam tesztelni INI buzerálás után a dolgot... lehet túl sokat akarok?
NA befejeztem a mai rizsát 😄 megyek lövök még 1et
Dübörög a 965ös x4
Éljen Gép Elek
Baxus te nagyon kened......beültem egy Ah-1 be,radra nuku,valamiért a flir se fogta be a célt mint az Apachénál,hát nem sok kellett hogy halljama saját sikolyom.
Nem tudja valaki hogy az apachon az egérrel kijelölhetõ tüzelési szektorokat hogyan kell használni?
Ez a flir mûködtetés Ah-1 en is igen érdekelne....szeretem azt a gépet.
A leglámább,elfelejtettem hogy a gépágyut milyen billentyûvel kapcsolom a sisakcélzóhoz.....
end?page down?Basszus.....
www.smart-bus.hu
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Dübörög a 965ös x4
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Viszont nekem meg olyan kérdésem lenne, hogy mitõl lehet az, hogy az EO dolgok (FLIR, LLLTV) mindig elvesztik a célt? kijelölök egy tankot pl és többé kevésbé megtartja de egy idõ után elejti, pedig nem is mozdul a helikopter (a keresõ határain belül marad a cél). Akkor rossz, mikor már kilõttem a rakétát rá és nem sikerül hamar újracélozni.
Dübörög a 965ös x4
De ha megcsinálja valaki az összes pontot, amit leírtál, akkor a játék ILYEN lesz?
Lesz benne apache is?
Tényleg kéne egy FAQ.
Volt egy kis szitu amikor próbáltam menekülni a golyózápor elõl, ment a gép még, össze vissza kacsáztam, de csak eltalált egy egy sorozat mindig. A lágy nõi hang meg egykedvûen mondogatta szépen sorba a hibalistát, de vagy 1 percig folyamatosan, közbe menekültem és lõttek, végülis kampó lett. A vinyó meg épp elõtte megtelt így elveszett a felvétel 😞((
Dübörög a 965ös x4
Azt találtam ki, hogy helikopter kiválasztás elõtt nyomok egy pause-t, kiválasztom, majd cockpit, és megnézem, hogy mi a helyzet. Ha magasan van akkor, quit mission, mert a gép nem robban fel vele.
Így jöttem rá egy olyan dologra, hogy Hind ajtaja miért nem nyílik. Régebben ha leengedtem a futómûvet nyílt vele az ajtó is, de nyilván panaszkodtak rám a katonák a fejlesztõknek, mert sûrûn megyek leengedett kerékkel, biztos huzatot kaptak vagy nemtom. Lényeg, hogy ebben a 1.10.2es verzióban már nem nyílik az ajtó a kerékkel, így oszt fajinul csõdöt mondtam egy troop insertion küldetésben.
Most ezzel a pause os dologgal jöttem rá, hogy mikor kiválasztom a gépet még nyitva van az ajtó, de egybõl becsukódik. És hirtelen beugrott az ALT+C dolog és váá mûködik 😊) mehetek újra bázist elfoglalni tök jó 😊
Próbálgattam FRAPS al felvenni egy pár necces helyzetet, de még nem sikerült semmi jó, vegytek már fel ti is, aztán nyomkodjuk fel yútúbra, szívesen megnézném ti hogy játszotok! Kicsit népszerûsítenénk a játékot is..
Dübörög a 965ös x4
Természetesen senkinek nem ajánlom, hogy ilyet vegyen, csak azért jelentettem be, mert örültem h végre játszhatok, színtiszta szükségmegoldás volt a részemrõl, de ha ezt tudja még legalább 4 évig akkor maximálisan meg leszek vele elégedve.
Dübörög a 965ös x4
Nekem is genius volt, egyszer roppant egyet és megszûnt a rugózás jobbra balra, amúgy mûködik, csak egészségtelen elengedni a joyt mikor FLIR el kutatok valami ellenség után 😊
Szóval jó a játék, jó 😊 Nagy kedvenc lett most a függesztett nem irányított gépágyú. Akkora ász ellenséges helit ledarálni vele hátulról 😊)) A másik nagykedvenc meg az irányítatlan rakéta. Eddig nem nagyon voltam benne jó, de végre feltaláltam a 2odik világháborús Stuka módszert. Halálpontos 😊)) Csak ki kell szedegetni a sima Abrams harckocsik közül a Bredliket, mert õk is elég jól céloznak ugye....
Ami viszont szintén tetszett, de nagyban káros volt az egészségre, mikor az Abrams harckocsiból kiugrott Rambó, megragadta a toronygépágyút és tüzelt... Szóval ez a zuhanóbombázás taktika vagy sikerül, vagy rohadt gyorsan kereket kell oldani, mert elég elkeseredetten tudják húzni a ravaszt 😊))
Dübörög a 965ös x4
Én az RV ben is meg a Lock onban is szivok a geniusommal.....
Viszont örömömben megcsináltam Skagway-t gyakorlásképp, most tájföldön pörgök, ez azért már kemény... Asszem legalábbis tájföld, a küldetés neve Critical Mass. Természetesen vörös oldal 😊 Amikor lehet, Mi24el ami biztos halál Hard módon, de azért igyekszem. Nagyon élvezem, hogy nincs radar és csak a térképre meg az "ösztönökre" lehet hagyatkozni 😊)
Dübörög a 965ös x4