987
Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum
-
gsg16 #427 na az is megvan.az ini.-t álítottam,viszont a freetrack-ben az adott tengelyek érzékenysége szinte nulla volt.álítottam rajta,és azóta működik szépen -
öööööö.... Gondolom állítottál eech.ini-t is... Akkor passzolom... Valami nem nagyon tetszik neki... :S -
gsg16 #425 fent van ez a kabin már,és mégsem működik benne a 6DOF -
Bocs a dupláért de ez jó lehet ha elkerülte volna a figyelmed... All mods -> 1.10.2 -> Apache kabin sorrend linkkel, FAQ stb...
Mondjuk ide fórumra is mehetne banner + FAQ mert szép számal van érdeklődő ahogy elnézem :) -
Apache kabin külön, ezt tedd fel! -
gsg16 #422 sikerült benne MI24-el repülni. -
Örülök, hogy összejött !
-
gsg16 #420 sikerült elindítani.a patch-eket rakosgattam fel,szépen egymás után,egyenként,és a végén elindúlt.igazából nemtudom mitől,de megy.köszi a segítséget.az egyik videóban láttam,hogy az apache kabinjában hajlongott a pilóta trackir-rel.hogy lehet beálítani a 6DOF-ot?mert nekem nem működik ez a kabinban,csak forgolódni tudok a freetrack.el -
Wampa #419 Én is igy hallottam:)) -
gsg16 #418 nekem azóta újabb videókártyám lett.bár mindkettő ATI kártya.azóta csak ennyi változott. -
hogy te miket tudsz, de így van. :) És elviekben tényleg nem kell hozzá EEAH. csak mondtam h nekem van és így történt a felpakolás. -
Nem kell hozzá. Elég az EECH is. Meg régen ment nálad is, azt írtad...
Azért remélem összejön.
Tudtommal megy annak is, akinek nem gyári EECH van. -
gsg16 #415 nekem arra nem csinál semmit sajna.elindítom,pár másodperc fekete képernyő,és ki is lép belőle
-
blash #414 Eleg csak az EECH is. -
gsg16 #413 üdv!akkor a dolog itt lehet megb...va,mert nekem az EEAH nincs meg.csak az EECH.kerestem már mindenfelé,de nem találom. -
Én raktam simán az EECH-ra is semmiféle gyári peccsre az allmodot, ment simán jól. ( EEAH nélkül ) -
én így csináltam:
1: apache havoc install (EEAH)
2: EEAH 1.1 patch
3. EECH install.
4. EECH gyári peccseket leszedtem külön és addig pakolgattam őket míg 1.4.7.V vagy mi lett belőle, ekkor már látta az USB-s joystickot.
5. Ezután, hogy kipróbáltam a játék faja, leszedtem az 500 megás 1.9 es allmodot, és feltettem, majd sokáig játszottam vele.
6: Ezután jött ki az 1.10, majd 1.10.1 majd 1.10.2. Ezekből nekem 1.10.1 lett feltéve, majd 1.10.2 Valamelyikre ilyen sötét képenyőt produkált nekem is. Ekkor újra feltettem asszem az allmodot, akkor kipróbáltam futott. majd rá valamelyik 1.10.akármit. Lényeg hogy most 1.10.2 tehát valszeg a 10.2őt nyomtam az allmod után. De ha ez nem megy, viszont az allmod után kipróbálod és fut a játék, akkor az 1.10ekkel hülyülj. Ha már az allmod al sem megy, akkor érdemes szétnézni az ini ben esetleg, de nincs abban semmi kulisszatitok, amitől a tiéd elindulhatna. Tehát azt alapból nem kell szerkeszteni, hogy menjen a játék.
Bocsi ha zavaros lenne, késő van. -
egy normál 7köznapi kék vagy piros lednek valóban 10-20 mA a max árama amit hosszútávon el bír viselni. De az én ledjeim nagy fényerejűek, az adalapjukon van megjelölve 350 mA max, így a 250el még sehol sem vagyok, de már tökéletesen világít. A régebbi távirányítóba való 5 miliméteres ledjeim pedig 150 mA szerettek, datasheet szerint. -
gsg16 #409 én nem azzal patch-eltem fel,hanem az allmod-al,és az 1.102-ővel.és nem indúl az istennek sem.az ini file szerkesztése nélkül is el kellene indúlni?mert ahhoz nem nyúltam még.nem is nagyon van kedvem szerkesztgetni,mert nem sokat értek hozzá -
20 miliampernél ne follyon több a leden mert attól kipurcan. :) -
Az egy másik játéknak a patch-je az Apache Havoc-é.
(Én meg régen a Comanche Hokumot akartam fölpeccselni vele, húbazzeg mennyit szoptam... :D) -
Ja és ha már régen ment nálad, akkor mennie kellene újra is. -
Hát pont ez az, hogy nem emlékszem az allmodban nálam kellett -e mahinálni az alapbeállítást. Elvileg a Comanche Hokumra kell rakni, nekem eredetiben van meg. Az allmodban benne a gyári peccs, az biztos, de ha már peccselt az alapjátékod, kikapcsolható az allmod ezen opciója. -
gsg16 #404 az alap játékom 1.01-eshogy kell ezt patch-elni?
-
gsg16 #403 van egy ilyen könyvtár a lemezen "Apache Havoc Patches v1_1e".ez mond valakinek valamit?ez azt jelenti,hogy az alapjátékkom patch-elt? -
Amikor az allmodot rakod akkor fontos, hogy van -e már gyári patch az alapjátékon. Már nem emlékszem az allmodban mi az alapbeállítás a gyári patch meglétére, de be kell állítani azt is. Esetleg lehet itt is a gond... -
gsg16 #401 üdv.nemtudok rájönni mi a gond.nem indúl,és kész -
sajnos (nekem szerencsére) nem tudok segíteni ebben semmit, mivel nekem nem produkált sosem ilyet. Még kompatibilis mód sem kell. -
gsg16 #399 újra telepítettem a patch-eket,kompatibilitást álítóttam,és a config-file-t is töröltem,illetve visszamásolta,az isten tudja hányszor,és hány variációban.mára lefekszek,majd holnap megint küzdök vele.köszia segítséget addig is! -
Kompatibilitás beállítása, patch-ek újratelepítése, game.cfg törlése... Hírtelen ennyi ötletem van... -
gsg16 #397 elfeketedett a képernyő,és kilép a programból. -
gsg16 #396 üdv!feltettem az alapjátékot,utánna az allmod-ot,meg az 1.102-es patch-et,de nem indúl a játék.mod-nélkül,meg patch nélkűl ment.mi a bánat lehet? -
szerintem 4-5 kilóméter a flir, utána már alig lát illetve be sem fog 6 km fölött semmit. legalábbis a hindben biztos, mert én azzal játszom. Így igazából nem is nagyon tudok nyilatkozni a radarról.
Egyébként a hindet nem csak troop insertion küldetésre lehet bevetni, hanem ha adja akkor bármire. Vannak olyan pályák ahol csóró a piros nép és tele van hinddel a pálya. De van olyan campaign ahol alig találni egy kettőt.
Droid ja a katapultálás annyira nem sokat hoz a konyhára, nemtom a pilot logban írja e hányszor haltam meg, sosem néztem, csak a fegyverek találati arányára szoktam néha rápillantani.
Hogy mennyivel jobb hátulról lőni a tankot rakétával azt nemtom, túl sok idő nincs gondolkozni, mikor már a hinddel észreveszel egyet akkor 10 másodperc múlva már nagyon izzad a homlokom :) De van hogy csak úgy veszem észre, mikor már a földön pislogok kiégve.
Én régebben sokat játszottam a Jane's Apache LongBow 2 jével. Csak aztán nem indult el XP alatt. Most leszedtem már hozzá cuccokat, majd egyszer kipróbálom, ott ezek a radaros dolgok úgyemléxem feltűnöen jobban számítottak.
Én volt hogy mi28al radarral követtem 2 apacsot és nem csináltak azok semmit csak mentek navigálva a cél felé.
Jameghát a nagy kedvencem a GSL500 vagy mi, a gépágyú konténer. Hátazz valami félelmetesen nagy.
-
OK megnéztem a keymap-ot :)
Az a trükk, hogy ott ugye kékkel van írva, azaz a SHIFT + / kombóval fog egyet scanelni a radar. -
Hmm... Nincs most kéznél a bill. kiosztás, de a numpad "/" az simán kapcsolja a radart, nem néztem még meg, hogy van-e benne ilyen funkció...
FLIR hatótávjáról nem tudok nyilatkozni, de az biztos, hogy 10km-t eléri, sőt még több is :) -
droidka #392 Üdv!
Na, végre működik a joy!
Meg akkor a ''single radar sweep'' funkciónak (default: numpad / gomb)végülis mi haszna lenne?Mert akkor annak pont az kéne hogy legyen a lényege, hogy csak rövid ideig küldjön árulkodó kisugárzást... Nem?
FLIR-nek mekkora a hatótávja? -
Sorjába pár kiragadt gondolat :)
Az új verzióban nem tudom, hogy igaz-e, de az egyik régebbiben Chomanche-al mentem felderítő küldetést lopakodtam, mikor az egyik domb mögött jött srégan egy Ka-52-es géppár. Szépen beálltam melléjük és mentem velük. Sisakcélzóra nem reagáltak, ezért gondoltam megnézem a radart. Ahogy bekapcsoltam egyből sétrebbentek, szóval a játék ezt is nézi elég erősen. Így a FLIR-nek nagy haszna van pl domb fölött kilebegtetve jóval a radar hatótávján kívülről felderíteni és megsemmisíteni a célokat :)
Az EECH-ban is le lett modellezve ha jól tévedek, hogy a tankoknak hol erősebb a páncél és az új ballisztikának köszönhetően mostmár szépen pattannak is le a lövedékek.
Mi-24-et végülis akkor lehet választani, ha sikerül elcsipned olyan küldit amihez ezekkel a vasakkal lehet menni.
Joy-t érzékelnie kell, nézz körbe jobban a beállításokba!
Katapult után a földre ért személyzet eltünik... Sajna, dehát 2000-es játék ezt kell szeretni. A gépveszteségnek annyi a lényege, hogy a dinamikus küldetéseknél 1 géppel kevesebb. Várni kell az utánpótlást :) -
droidka #390 Tehát a RAH-66-tal jelent egyáltalán valami előnyt, hogy lopakodó borítása van?Pl: kisebb távolságról lehet-e becélozni? Vagy nem számít semmit? -
droidka #389 Nekem kinézetre jobban tetszenek a orosz helikopterek! Ezek az elmebeteg ruszkik teletömik mindet annyi páncéllal, ami még egy tankban sincs, plusz annyi fegyverrel, hogy beszarsz! :) Hogy ilyen félelmetes, ormótlan, ronda dögök! IMÁDOMIMÁDOMIMÁDOM!!!:) :)
Akkor a FLIRnek észlelhetőség szempontjából semmi előnye?Francba! Pedig az lenne a lényeg! Bár az még poén, hogy a terep hőképét mutatja a kamerával, poén úgy forgatni, oszt' azzal nézgelődni.:)
(Egyszer láttam egy ismeretterjesztő filmben, hogy vannak olyan pillangók, amik a denevérek radarja ellen direkt ilyen tak-takoló hangot adnak ki magukból, hogy öszezavarják a denevér ultrahangját, hogy az ne tudja elkapni őket... Azon dobtam egy hátast.Félelmetes, hogy pont ugyanezt csinálják lényegileg, csak pár millió év tapasztalatának előnyével...)
Én annó nem tom' hogy nem hallottam erről a játékról mert csak ilyen Gunship + Commanche 4-szintű játéktermi vackokkal találkoztam eddig.
Mondjuk a Gunshipnek elég állat volt a bevezető videója, ahogy jött elő a Hokum a füstből... :)
Meg abban a játékban egy dolog volt, ami igazán tetszett: hogy a gépágyúval ha a tank elejét találtam el, akkor szépen lepattantak róla a lövedékek, de ha feljebb céloztam -ahol a tetetjén a legvékonyabb a páncél- akkor szépen felrobbant lerepült az egész torony!
Az EECH-ban ez mennyire számít, hátulról esetleg rakétákkal könnyebb kilőni a tankokat?
Feltettem (asszem') az 1.02 verzióra az allmodot, de abban még hirtelenjében nem találkotztam Mi 24-gyel... Az küldetésfügggő? Még nem barmoltam sokat vele, mert egyenlőre a joyt nem érzékeli, csak billentyűzetről szerencsétlenkedem, de már ez is több, mint a semmi.
És ha katapultálsz a Hokumból, akkor bevisznek-e a bázisra másik gépért, vagy annak semmi haszna?
Na üdv! Jó irtást!:) -
Üdv!
Lényegesen jobb mint bármi amivel eddig játszahattunk. (szerintem)
Elég komplex, de remélem az ezután valamikor megjelenő Black Shark orvosolja a hibáit ennek.
tehát pölö nem igazán vettem észre, hogy a bekapcsolt radar alapból bajt jelentene, ha olyan géppel megyek amin van radar mindig bekapcsolva tartom. Ha mögébújok 2 gyanútlanul navigáló Apacsnak, nemis szoktak észrevenni, ami azért viccnek is rossz. Persze ha ráváltok mondjuk egy irányított rakétára és elkezd fütyülni, mert bemértem és lőhetek akkor aztán megbolondulnak előttem a fiúk, de addig nem.
ECM meg ilyen dolgok vannak, de azokat rá szoktam bízni a fegyverzet kezelőre. Persze infracsapdát szoktam eregetni énis ha baj van bőséggel :)
A Mi24 vs gyalogosokkal kitakarítás stimmel, de ne gondolj túl nagy dolgokra, az a lényeg hogy el kell vinni őket a legyepált bázisra (minden fontos dolgot le kell rombolni előtte) majd csinálni kell egy olyan küldetést, amikor ellenörzöd a pusztítást, és hogy inakív a bázis, majd jöhet a Mi 24. De az egész nagyjából annyi mint mikor régen Command& conquerbe elvittem a chinook al 5 mérnököt és bevették az ellenség construction yard-ját. Elviszed a MI24 el a katonákat leszállsz, kinyitod az ajtót aztán mennek dolgukra, csak onnan a kék bázis piros lesz és tankolhatsz rajta meg rakétát vételezhetsz, ha harc hevében elfogyott a számunka oly kedves falanga rakéta :) Mert az bizony gyorsan fogy, és egyenlőre a Mi24 sűrűn elveszti a célt Flir módban. Aztán akkor egyből kárbament egy, ami bosszantó. Reméljük ezt javítja arneh az új 3Ds mi24 kabinban.. De amúgy meg egy M1A2 kiiktatásához 2 falanga kell, nem túl nagyot robban szegénykém. Nem sikerül még olyan jól eltalálni egy tankot se hogy eggyel kiolvasszam belőle a legénységet. Az irányítatlan rakétákkal meg borzasztó nehéz célozni orosz oldalon. Bezzeg az apacs, azzal tudok célozni precízen.. Az tudja fel le mozgatni a pylonokat.