987
Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum
-
#467 Nah jó, de a drágábbat nem biztos, hogy mindenki megengedheti magának. Viszont egy reklám az is ha sokan használják, mégha hülyék is hozzá... Mind1 nem vagyok termék menedzser vagy ilyesmi, szóval nem értek hozzá. Mondjuk a Fighter Ops nem lesz olcsó az tuti, lehet ők nem számítanak vérpistikékre... -
Solt #466 Nem is kell vérpistikére gondolniuk... adják drágábban, az kompenzálja a pöcsösök elmaradását... -
#465 Ó igen... Ez a gépfeljavítósdi kicsit fusztráló, viszont az Il-2 netes hadjáratok valami őrült jók... Ilyesmi kellene Lomac-ba, vagy akár az elkövetkező szimekbe is. -
#464 Jó a szó, csk ugye ez így rétegjáték. Vér Pistát nem biztos, hogy meghatja a full kiképzési rendszer meg a nemtudommilyen technika totál integrálása egy játékba. Ők inkább csak be akarnak pattanni a pilótafülkébe (ez még a jobb eset, mert ahol a külső nézetet keresik az már gáz) és csak az értelmetlen rakétalvészetet akarják. Sajnos ők vannak többségbe így a fejlesztőknek rájuk is kell gondolniuk. Oleg ezt régen elég jól össze tudta kombinálni anó az Il-2-vel, hiszen volt arcade és szimulációs beállítás is. Mondjuk nemrég néztem az ezzel foglalkozó topikot szomorúan kellett olvasnom, hogy az újabb részekben bár erőteljesen feljavítottak 1-2 gépet, hogy a 2 oldal 1 szinten legyen, ezzel se a valósághűséget szimulálva, hanem inkább az akcióra, a kiegyenlített harcra terelje a dolgokat. Vagy ez már nem az alaptémához vág?:D -
gsg16 #463 az biztos,hogy egy jó szimulátor évekig szórakoztatja azt a réteget,akik rajonganak érte.lásd lomac,falcon,vagy az eech.én pl a rainbow six:vegas2-őt másfél nap alatt játszottam végig.ezért kellene 12ezret kiadni a boltban?viszont egy magas színvonalú szimulátorért,igenis komoly pénzt lennék hajlandó áldozni én is. -
#462 láttam már, nem gyenge a hatása mikor elereszt egy hosszú sorozatot az ikergépágyúval.
Azonkívül úgynézem belehúztak a hindbe egy pár 10méter rézdrótot (a jobbik fajtából) kicsit okosabb lett :) -
Solt #461 Egy kis finomság! :) -
#460 Mint anno C=64-en az F-14 Tomcat-ben.
Egyébként én is ammondó vagyok, hogy inkább legyen kicsit drágább mint egy mezei lőődözös izé csak legyen már ;) -
#459 Elvileg a Fighter Ops ilyen lesz. Addig nem ülhetsz bele az F-16-osba meg a később kijövő többi gépbe, amíg a kötelező elméleti és gyakorlati kiképzést le nem zongorázta a (l)user a motoros kiképző géppel és a T-38-assal :D -
Solt #458 Én sem dúskálok, de összekaparnám... főleg, hogy egy ilyennel tényleg évekig ellenne az ember... -
#457 valóban nem anyuci veszi a gépet, de én nem tudnék kiadni érte 50et. Ha mégis, akkor további 250et a számítógépre főleg nem. Pláne, hogy alig érek rá, nem érné meg a befektetés. Néha van 1-2 hét amikor játszom, de most pl kipusztult a bóvli joyom, oda van gariba, venni kéne alapból egy X52őt, de annyi helyre elfér az a pénz. Tulajdonképpen nekem az EECH tökéletes. -
Solt #456 Világ viszonylatban szerintem sokan vagyunk, ráadásul ez a réteg nem anyuci pénztárcájából él. Vagyis magamból kiindulva, akár 50ezret is adnék egy igazi profi szimulátorért (amit pl gsg16 összefoglalt), főleg, hogy egy ilyen játék nem pár órás szórakozást kínál... -
#455 hát igen csak ennek a rétegnek megéri e programot írni? Alig lehetünk páran a lövöldözősjátékosokhoz képest. -
Wampa #454 Én is régóta álmodozok ilyenről......mondjuk ne az uj cuccokra,de teszem azt, a már nem repült gépekre egy olyan szimo,ahol végig kellene tanulni egy karriert,egy tökéletesen élethű oktató szimulátor------nem lenne kevesebb "pilota"mert hiába árkádosabb valami,ha csak olyan kézikönyve van "csak"mint a Lock onnak,már ugyis csak az a réteg megy rá......ez a réteg meg minnél durvábbról álmodik. -
#453 gsg16 for president !!!! -
gsg16 #452 az igazán jó szimulátor szerintem valahol a LOMAC,és a FALCON közt lenne.az egyiknek szép a grafikája,és jók benne a repmodelek,a másiknak interaktív a fülkéje,és jók a hadjáratok benne.ezeket a tulajdonságokat kellene összegyúrni,és egy olyan szimet gyártani,aminek jó a grafikája,interaktív a fülkéje,dinamikus hadjáratok vannak benne,és akár több gépet is lehet benne repülni.helikoptert,meg repülőgépet is.én azt is szívesen venném,ha pl végig kellene csinálni egy kiképzést az adott típusra,aztán ha a játékon belül másik géppel repülnél,akkor átképzésen kellene részt venned. -
#451 én nem játszottam sosem LOMAC ot, de ha arra gondolok, hogy mennyi lehetőséget kihagytak 1990 körül az EECH sosorzatból, mennyi mindent bele lehet tuningolni a játékba, akkor félő egy picit, hogy a BS is így jár. Bár ahogy elnézem ezek a srácok nem határidőre gyártják a játékot, hátha lesz belőle egy igazi odabaszós szim. (olyan amikor 2 hétig gyakorlod a hajtóműbeindítást) -
gsg16 #450 az biztos,hogy a BS megjelenése napján,örömtüzek fognak gyúlni szerte a galaxisban! -
#449 Hát ha végre kijön én Isten bizony 2* körbeszaladom örömömben a szovjet hősi emlékművet ( már ami maradt belőle ) itt, szombathelyen. -
gsg16 #448 amúgy szerintem a BS sokkal hamarabb készülne el,ha bevonnának a munkákba olyan szent őrülteket,mint aki ezt a MI-24-es fülkét is gyártja.ő lelkesedésből csinálja,megszálott,fanatikus szimulátor rajongó. -
gsg16 #447 naná hogy elviselném.minden elismerés azé,aki képes ennyi időt,és energiát beleölni egy ilyen fülke elkészítésébe.egyébként szerintem ettől lesz nagyon állat majd,az ilyen apróságoktól,hogy megy egy kis ventillátor a fülkében.én egy-egy a gépemet ért találatnál még azt is elviselném,ha pl orosz káromkodás is elhangzana a fülkében,az én itthoni káromkodásomon kívül.de persze ez csak álom.a BS-t meg várjuk továbbra is.hátha egyszer... -
Wampa #446 Tényleg jó.....elviselnéd olyan minőségben mint a BS?
-
gsg16 #445 ezek goromba képek nagyon.mikor lesz ebből valóság?ez egyszerűen kell nekem.gondolom ebből előbb lesz valami,mint a black shark-ból -
#444 3 Szolnoki bácsi odakint volt oroszban, és Mi-17es helikopteren továbbképzésre jártak ahol elsajátították az éjjellátás csínját-bínját és még egyéb extrákat amit az előbb nem részletezett a szolnoki rádió. Ezekután előszeretettel fogok parkolni éjjel a szolnoki reptér mögött :) Múltkor megálltam mert este 10kor gyönyörűen ki volt világítva a pálya. Még ketyegett alattam a motor mikor valami furcsa zajt hallottam, nem tudtam hovátenni, leállítottam a gépet, aztán lett őrült robaj, kb 20 méterrel a fejem felett eltépett egy heli, se kivilágítva, se semmi, marhajóvolt :) -
blash #443
Pedig itt vannak azok linkelve. -
#442 Tisztelt uram! :) attól tartok a hiba az Ön készülékében van... -
gsg16 #441 nekem ezen linken semmi nem jön be -
Szépek az új képek. -
#439 Éppen megakartam kérdezni, hogy lesz e még valami ebből a projectből. -
#438 sokat nem haladt még Arneh Mi-24 projectje, de az új fejlesztésen jót mosolyogtam.
Vigyázni kell majd, hogy 6DOF módban bele ne hajoljak. Az abszolút élmény kedvéért veszek a kínain bézbólsapkát amibe a ferdeszeműek kis ventillátort integráltak és arra teszem a FreeTrack ledjeimet :D
Lásd ITT -
#437 ezt egy másik fórumon találtam, megosztom veletek az enyémhez hasonló jókedvetek reményében :)
----
Az U.S. Air Force pilótái által feljegyzett problémák és megoldások:
- A főfutó bal belső gumiköpenye majdnem cserére érett.
- A főfutó bal belső gumiköpenye majdnem kicserélve.
- Teszt repülés OK, kivéve, hogy a landoló automatika igen durva.
- Landoló automatika nincs a gépen.
- A 2. motor üzemanyag fogyasztása magas.
- A 2. motor üzemanyag fogyasztása normális - 1. 3. és 4. motor üzemanyag-fogyasztása alacsony.
- Valami meglazult a műszerfalon.
- Valami meghúzva a műszerfalon.
- A jobb főfutón olajszivárgásra utaló egyértelmű bizonyíték.
- Bizonyíték eltüntetve.
- A DME hangereje hihetetlenül nagy.
- A hangerő beállítva hihetőbb szintre.
- Robotpilóta magasságtartás üzemmódban 50m/perces süllyedést produkál.
- Hibát a földön nem sikerült előidézni.
- IFF nem működik.
- IFF soha nem működik OFF (kikapcsolt) állapotban.
- Gázkar rögzítő használatakor a gázkar beragad.
- Ezért van. -
blash #436 [url=http://youtube.com/watch?v=587BoPsTHa4]jutub: Apache gunship killing Taliban - pass #2[/url]
-
#435 Mi-24-nek még ninsc saját kabinja azt még most heggeszti az egyik őrült srác aki az Apache kabint is csinálta. Ha kész lesz vele majd akkor lesz 6DOF, meg ilyenek, addig a Mi-27 kabinját használja ami még EEAH származék... -
gsg16 #434 amúgy a MI24V kabinjában nem működik a 6DOF -
gsg16 #433 a kampány,taiwan,és azon belül valahol sikerült találni.végig kell nézni a különböző feladatokhoz,melyik típust adja. -
#432 Skirmish, meg hadjáratban fordúl elő 24-es. Probálj meg olyan hadjáratot indítani ami alapból benne volt az eredeti EECH-ban, ott nagy számban fordúlnak elő 24-esek. -
droidka #431 Hol? Mi a küldetés neve? Átnéztem egy csomót, de Mi-24 nuku... Free flightban, kampányban vagy skirmishben? -
#430 Feltetted az EEAH-t is ? -
gsg16 #429 köszi minden eddigi segítséget.amúgy fél éjjszaka repkedtem.hosszú lesz ez a mai nap. -
#428 Örülök, hogy sikerült, használd egészséggel :D