Comanche vs Hokum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#ofp.hu@irknet

EECH suspension test http://youtube.com/watch?v=gKb5gELlD1Y

Added: April 12, 2008
"Showing the new suspension modelling I'm making for the Mi-24 in EECH. Mostly me doing some aweful landings."

#ofp.hu@irknet

Gundark
És milyen jó kis videók voltak a missziók között. No meg a gyalogság géppuskázása 😊 Azóta sem szórtam aknát helikopterbõl 😊

L Viper
Hát még én !
De sokat is repültem még a D.I. Hinddel, még DOS alatt. Végigjátszottam az õsszes hadjáratot, tréninget minden hadszíntéren.
Nemrég elõvettem és a DOSBOX-al is remekül futott.
A repmodellje mai szemmel is nagyszerû, a grafika fölött sajnos eljárt az idõ, de jó volt újra hallani natasát: "Hájnd líder, klír to tékáff"
<#vigyor3>
LeonSilver
Annyira várom már ....

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Készülget a "drága":

Bucser
TrackIr Topicot olvasd át.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LeonSilver
Hát kérlek szépen ez a trekk igen óccsó volt.
Volt itton egy qrva régi web kamera.LifeView USB robocam.Isten bizony már vagy 8 éves.Ingyé vót anno.
A szoftver is ingyé vót ( freetrack ).A 3 infra LED és az elemtartó került pénzbe ( ~ 1000 ft ).Az elektronikát megcsinálta a sógorom.

A fejeden csak kicsit kell mozdítani.Elõször nagyon szokatlan, rángatja az ember össze-vissza de néhány óra alatt meglehet szokni és utána már elsem tudja képzelni az ember, hogy hogyan lehetett meg eddig nélküle.
A sisakcélzás egyenesen fantasztikus vele!!

Szerintem még nincs kész a kabin.Én is nagyon várom már!!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Gyöször
Jó valamire ez a track IR? mennyibe kerül? Ha balra nézek akkor a szobaablakon nézek ki, akkor honnan látomn, hogy mi van a monitoron? 😊 nem fárasztó körözni a szemeddel, hogy mindig lásd a monitort?

Mondtam én, hogy jó a hind 😊 kész van már a 3d kabinom, nem tudjátok?

Dübörög a 965ös x4

LeonSilver
Huhuhuuuu skacok.Eddig nem is próbáltam de a Hindel egy élmény repkedni!!

LeonSilver
Srácok.Ezt a trekkIr-t belehet állítani úgy, hogy amerre nézek a FLIR is arra mozduljon??Tök állat lenne úgy czélozni 😊

Gyöször
akkor ez ilyen, meg kell szokni 😊

Dübörög a 965ös x4

sure
Jelenleg a #225 szerinti állapot van a gépemen (1.10.2), a 6-os "Mûvelõdni" pont még nincs abszolválva teljesen...<#zavart1>

Isten nem bottal, hanem VMware.

Gyöször
feltetted az 1.9 és a többi modot? Az 1.9ben az alapjátékhoz képest eléggé megváltozik a rep modell szerintem. Próbálj ki egy Mi24 et, annak nincs játék helikopter jellege, "érezni" a súlyát 😊

Dübörög a 965ös x4

Ez a commanche nál nem annyira zavaró....az valójában is hasonló lehet

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Errõl irhatnál valamit,ha off,akár priviben is ,ugyanis én se tudok az 1600 on drivert frissiteni.Felmegy ,de nem indit 3d alkalmazást.Az utolsó a 7.6 os ami jól mûködik

sure
EECH-t meg épp csak ízlelgetem, szépek a kabinok, meg a helik is kívülrõl, a táj is OK, de sajnos még "advanced flight modell"-el is eléggé játékhelikopter jellege van az irányításnak.

Na azt ne, mert xp-hez muveszet felimadkozni a driveret.

#ofp.hu@irknet

Gyöször
köszi, hogy mondod. megpróbálok egy HD2600as radeont úgy néz ki..

Dübörög a 965ös x4

Ja....bár ha azt nézed hogy van olyan hirdetés hogy a képen egy Omega alatta az ár 4999(!)ft

sure
OFF

Nem biztos, hogy egy Sempron 3300+ -ot érdemes egy 3000+ -as Athlonra cserélni, pár kilónyi L2 cache miatt azért, hogy 0.5-1 FPS-el több legyen átlagban, + a Radeon 9600-as is elég szûk keresztmetszet. Egy használt Geforce6-ossal többet tudnál javítani a teljesítményen, de mindez szigorúan SZVSZ (én upgradeltem anno - SocketA-s Sempron 2600+ -ról 3200+ AthlonXP-re, az alig adott valami pluszt, az R9600Pro-ról GF6600GT-re váltás viszont 2-3x -os teljesítménynövekedést hozott játékokban)

ON

LeonSilver
loál ... egy ~2millás órát 18-ért?Made in balra a második dzsunka 😄

Nézegess árveréses oldalakon....tegnap láttam Athlonokat valamelyiken.
Végül is .....igaz láttam Rolex Submarinert 18e -ért meg 22-ért Brietlinget😊)

Gyöször
ha tudtok egy megbízható eladó Athlon 3000+os procit 754es foglalatba, tudjátok kinek kell szólni! 😊

Dübörög a 965ös x4

LeonSilver
Igen az.Olyan mint az Intelnél a Celeron.Kevés bennük az L2 cache és ettõl "butábbak" a többinél.

Nem nagyon értek a procikhoz,de mintha a sempron tényleg valami butitott Athlon lenne amit Dél Amerikába szállitottak fõleg,a neve is mintha olyasmi lenne a semper +athlon szavakból
Ha nem akkor Mea culpa.....
Én mondjuk csipem az AMD ket,az Athlon abban az idõben, mikor vettem, igen ott volt ár-teljesitmény terén.Már régen nincs oka kullogni az AMD nek az Intellel szemben.Nagyon régen.

Gyöször
jó hát nekem meg egy Sempron 3300 as procim van ASUS alaplappal, 1G ram és egy gagyiradeon 9600 kártya 256 rammal. Van most tervben, hogy a sempron procit lecserélem egy ilyen régi 754 foglalatos Athlon ra. Egy tag aki ezt megjátszotta, azt mondta a windows rettentõen megélénkült tõle. Játszani nem játszik, ilyen különbségekrõl sajna nincs infó. Viszont ha abból indulok ki, hogy mikor ezt a procit vettem 18ezer volt a boltban, az Athlon meg 30 ezer...

Dübörög a 965ös x4

Üdv
Nekem semmivel nem megy roszabbul mint a régi kabinokkal.....pedig egy õsi Athlon xp-m van,
alsókateg alaplap,1600 xp kártya,meg 1,25 Gb memoria.Meg xp😊)
Ma már egy tescós konfig is erõsebb........
Szépséges kabin lesz.....

Gyöször
<#wow1><#circling><#szeret><#szeret><#taps>

Kb így tudnám kifejezni szeretetem a készülõ Mi24V kabin iránt. 😄 Az apacs eddig annyira nem hozott lázba, így fel sem tettem, sõt utána sem jártam hogy kell, viszont nem fogom szeretni, hogy nem fog menni a gépemen (gondolom). Jobban eszi a procit, mint a sima 2D kabin? Nincs valami CPU killerrel ellentétes progitok? 😄

Bocsi h ritkán járok, bedöglött a motorbiciklim és éjt nappallá téve azt tuningolom... persze meló után között és helyett is néha amikor sikerül 😄 Szóval EECH ra nem sok idõ jut, de majd bepótolom egyszertalán...

Dübörög a 965ös x4

Gyöször
IGEN!! Gyöszi elszállt 😄

Dübörög a 965ös x4

Kaptal te is privit...

#ofp.hu@irknet

sure
Itt ugyanez van inverzbe, azóta is verem a fejem a falba, hogy láttam, de nem vettem meg. Agyalok Bucser ajánlatán a 900 megás tárhelyet illetõen, hogy lehetne megjátszani, mert ez azért email attachmentnek egy kissé combos...A Ludensen sajna csak 50 megám van, ha mindent letörlök (és tekintve, hogy 2002 óta már nincs ELTE-s hallgatói jogviszonyom, nem valószínû, hogy adna tárhelyet a rendszergazdi...)

L Viper
Simán felmennek az extrák a törtre is tudomásom szerint. Gondolom akkor multizni is lehet vele.
Az enyém szép piros Tesco szimulátor sorozatos verzió, áldom az eszem, hogy anno bedobtam a kosárba kb 1000 FT-ért :-)
Charly
Lenne egy kérdésem még csak eredeti progival lehet szerverre menni?

L Viper
Gombokat nem programoz, azt nem is tudom, hol lehet konfigolni.
L Viper
Dehogy, a joy-t a játékban állítod a setupjában.
Charly
A Gombokon lenne a hangsúly van belõle 12db jó lenne használni is valamire😊

Charly
Köszi és azt hogyan lehet csak a ini be?

L Viper
Természetesen, de valóban nem szokványos.
Az X, Y, Z tengelyekre kell rákonfigolnod.
Charly
Köszönöm a segitséget sikerült nem is lehet abba hagyni lenne még egy kérdésem a Joy-t ill a gombokat be lehet valahogy konfigolni?

Ez azt hiszem az alap ini: http://pastebin.ca/965474

Ez meg, amit bekonfigoltam magamnak, de jobb ha magadnak atirkalod a wiki alapjan: http://pastebin.ca/965477

#ofp.hu@irknet

Charly
Megcsináltam mindent de nem indul a progi van valakinek ötlete?Az ini-t is átirtam bár nekem hiányzik belõle egy két sor valaki eltudná küldeni a [email protected] re az ini filet?
Segitségetek elõre is köszönöm

Igen, eleg az EECH. Legfeljebb letoltod a EEAH terkepeit, innen: http://www.eechcentral.com/files/Texture%20packs/

erdemes olvasgatni: http://www.eechcentral.com/wiki/index.php?title=Manual_installation_guide

#ofp.hu@irknet

Charly
ill telepitteni na bocs fére irtam

Charly
Enemy Engaged: Commanche vs Hokum

Elég csak ezt letölteni és az össz patch et?

Bucser
Mondtam már ezerszer. keressetek 900 mega tárhelyet valahol és feltöltöm.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Charly
Sziasztok!

Nagyon érdekelne a játék végre ráleltem erre a topikra de sajnos a EE CH-t sehol nem találom valaki tudna segitteni válaszotokat elõre is köszönöm.

Ha Gyöszi meglátja megháborodik😊)

Jol nez ki. Arra szamitottam, hogy az Apache utan a Mi-28-nak csinalnak 3D-s belsot. Remelem, hogy azt sem felejtik el.

#ofp.hu@irknet