133
The Darkness-X360
-
Since #13 Milyen hosszú a játék? -
#12 valaki tugya hogy kell kinyirni a végén a főelenfelet? -
#11 Az SC Double Agent -ben pl. feketével satirozták ki néhány sötétebb helyet. Hiába vettük világosabbra a moncsit, állitottunk a vidi driverén ugyanolyan fekete foltok voltak...ezért volt olyan franko a graf a világosabb helyszineken, mert lesporolták a sötétebb helyekröl. Ezért hagytam hagytuk abba a gámát mert nem izgi volt, hanem tré munka.
Bocsi nem Offolok! :) -
mbz #10 hello
nyírd ki az embereket és menj vissza a metróba...
a telepre nem lehet bejutni...
metróba és folytatódik a sztori.
-
sleepyhead #9 hát én játszogatok vele, és nagyon jó. sőt... iszonyat jó sztori, a legkisebb dolgokra is odafigyeltek a készítők.
viszont elakadtam :]
amikor kijövök a metróállomsról, egy kisutcaszerűségben találom magam, van 2 fickó akit lelövök, be lehet menni egy ajtón, valami lakásszerűségbe ahol van sok ajtó, de egyiket sem lehet nyitni, ha visszamegyek meg lehet idézni egy berserker-t, de semmerre se lehet menni. Hogyan tovább? -
sleepyhead #8 attól hogy valami sötét, nem lesz kevesebb rajzolni való, lsd doom3. -
#7 Megjelent! Próbálta már valaki? -
#6 Csak az a "zsákutca" ha félösre csinálják, akkor egyenes arányban egyböl sötét helyszineket raknak be. Ezzel letudják a kevesebb rajzolni valót, meg aszthiszik hogy igy tökre izgalmas...(hogy nem lehet látni semmit). De reméljük azé ennél inteligensebbek a készitők! -
#5 nah szal ez is egy képregény
ha vkinek van kedve itt bővebben olvashat a sztoriról
és sztem csipázni fogja mindenki,mert ingém videók is úgy néznek ki,hogy bokám lefosom -
#4 Durva egy játéknak tnik. Úgy nézem itt a játékossal vannak a szörnyek nem? Én nem szeretem az ilyen félelmetesebb, fosós gémeket (pl Doom 3), de ez megtetszett. -
#3 Sztem tuti valamilyen gyilkolós gonoszos, de mindenesetre jól néz ki! -
#2 miről szól a game? -
#1 na akkor gondoltam megnyitom me mingyán gyün
hivatalos oldal