133
The Darkness-X360
-
bbuffy #93 thx megpóbálom,ha kibonyolódtam az msn párbajból:)) -
Gabe18 #92 Na annak a bunkernek van 2 ilyen folyosó szerü járata.Az egyik végén (ball oldali asszem) van egy nagy löszeres láda.Ott valahol hívj elő egy "Kamikaze" lényt aki kirobbantja a falat. -
bbuffy #91 trenches a pálya neve -
bbuffy #90 nem..vagyis az melyik?
szárnyas mukis pálya végén van egy bunker oda bementem ott is kill,és ennyi..passz -
Gabe18 #89 Az angol táborba átjutottál? -
bbuffy #88 most bent vagyok a pokolban:))
ott van fent a dombon egy szárnyas muki,mkit kinyirtam és over....sehova,semerre.mit is kell csinálni?thx -
david4u #87 nem tudom te hogy nézel ki?:) -
Kgero1 #86 köszi!!
egy darabig lőhettem volna:D -
partizan182 #85 Közel mész hozzá.
Nem szabad lőni, mert attól csak erősödik. -
Kgero1 #84 azt a mukit hogy kell kinyírni aki ugy néz ki mint én ? -
Kgero1 #83 köszi -
Gabe18 #82 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A táskát a rendőrfőnök akarja vissza.Igy őt fel kell hivni,és megbeszélni vele egy találkozót.Ha ez megvan és a táskába is bekerül a robbanóanyag,akkor a temetőbe kell visszamenni ahol az egész játék kezdődött,és ott már be tudsz menni a templomba. -
#81 Shorte's briefcase from the turkish baths=Shorte aktatáskája a török fürdőből
ha nem volt tovább a szöveg akkor annyi,hogy mi az egyáltalán ami az inventorydban van -
Kgero1 #80 köszi idáig megvan,csak még mindig ott a feladatok között a táska és ezt irja ki :Shorte's briefcase from the turkish baths sajna nem tok angolul ugyhogy fingom sincs mit jelent! -
Gabe18 #79 Vidd vissza a WC-be ahol a kulcsot találtad régebben. -
Kgero1 #78 sziasztok !!
az aktatáskás feladatnál mit kell csinálni miután felvettem az aktatáskát kinyirtam mindenkit és visszamentem a metróállomásra azt vkinek oda kell adni vagy mi ??pls help -
Kgero1 #77 köszi a segítséget!!!! -
Gabe18 #76 Azóta talán már meglett.Ha nem akkor ugyanazon az állomáson ahol a kulcs volt (ez már nem biztos),keres egy rácsos ajtót ami gyakorlatilag a metró alagútba vezet be,csak ugye nem a sinen mész (még jó...) hanem melette.A rácsos ajtó előtt áll is egy ember,aki asszem a testvérét keresi szintén a City Hall állomáson. -
Kgero1 #75 sziasztok!
megint elakadtam,megtaláltam a wc-ben a kulcsot és most el kéne jutnom a city hall-hoz de nem tudom merre induljak el!pls help -
Gabe18 #74 Nem is értem mért kell lövöldözni... Egy tea mellett le kellett volna ülni ott a metrófeljárónál és megbeszélni hogy mégis mi a probléma.A végén meg békében távozott volna mindenki.
Csak akkor mi lett volna benne a játék? -
partizan182 #73 Nem kell lövöldözni, én nem is nagyon csináltam a második felében.
Beküldesz a tömegbe a robannós darklinget, aztán idézel egy géppityusat hogy feltartsa a tömeget, megtámogatod egy black-hole-lal és a creeping dark-ak kígyó módjára levadászod a fedezék mögé bújt ellent.
Ez a jó a game-ben, úgy játszod ahogy jól esik. -
#72 Nagyon jó lenne ez a játék csak ne szakítanák félbe folyton ilyen gagyi lövöldözéssel. Nem tehetek róla én már csak ilyen shenmue megszállott vagyok. De tudom ma már csak a belem kifordul, erősködök, gyilkolok játékokra van igény (sajnos). -
david4u #71 WWW.PLAYSTATION360.BLOG.HU Eladó xbox 360 játékok,a lista folyamatosan bővül!!! -
tsabigo #70 pier19-be csak a végefelé kell menni. -
#69 nem kellett tetőröl leugrálnom,kinyírtam mindenkit és bementem a Pier 19 nevű alagútba,majd ott folytatódik a napló szerint.
köszi a segítséget,mára befejeztem. -
partizan182 #68 Ugorj le a tetőről (kinyírni nem lehet a helikoptert) -
#67 na sikerült
eddig nyomtam,most kinyírtam csomó zsarut de van egy helikopter is,micsinájjak neki? -
#66 igen,1 hete kezdtem kb,és eddig jutottam,nem jáccok éjjel nappal,de ez kifogott rajtam.
na akkor szétnézek a negyedben,pill. -
partizan182 #65 Akkor még nem találkoztál Bucherrel, ez az első (jó az elején jársz még). Kínai negyedben kell keresned, egy ilyen zsákutca-beugró szerűségben. Pillants rá a térképre (van egy csomó belőle az utcákon), asszem az utca neve is Green Olive Grove. -
#64 tehát:
This must be the way to the Green Olive Grove
Restaurant's kitchen entrance.
Butchersaid he'd unlock the door for you.
valami ajtót kell kinyissak.minden ajtóval probálkoztam a kinai negyedben de egy se nyílt eddig.ott egyszer voltam a csajnál valahol. -
partizan182 #63 Ez így elég sovány, többször is kell Burcherrel találkozni.
Próbáld meg felhívni telefonon, hátha.
Ha még az elején vagy (tehát még nem találkoztál Butcherrel) akkor Chinatown-ban kell keresni (ahol a csajod is lakik), egy mellékutca (térképen szerintem megtalálod).
Utána emlékeim szerint a nagynénédnél találkozol vele mindig.
De ha begépeled amit az inventory-ban látsz mint feladat akkor tudok segíteni. -
#62 ilyen nevű éttermet eddig nem láttam -
#61 hát ha arra gondolsz ami a Back gomb lenyomásával jön elő menü és azon belöl a INVENTORY opcio,akkor: BUTCHER
ennyi,azon kivül az amit írtam,hogy valami green olive grove restaurant.... -
partizan182 #60 "Mit ír a naplód, mit kell csinálni? " -
#59 az ST.MARY'S árvaház felé se tudok menni,ott is zárva a rács,
kivül meg ott az őr szintén. -
partizan182 #58 Akkor most robbant az árvaház gondolom.
Menj ki az árvaházas kijáraton, ott találkozol (még a metróban) a csajoddal meg egy manussal.
Mit ír a naplód, mit kell csinálni? -
#57 nem tudok kimenni a Lower East Side kijáraton,
zárva van a rács meg kivül áll az őr csávó. -
#56 na mingyárt megnézem -
partizan182 #55 Már van végigjátszás a gamespoton.
A Green Olive (étterem) emlékeim szerint a Lower East side-on van A Fulton station-nél. Nem véletlenül a nagynénédet kell meglátogatni?
Mert akkor Lower East-en ki a metróból jobbra mész kb 20 métert az út ott beletorkollik egy másikba és balra az első ház ( a sarkon) -
#54 hát én nem boldogulok ezzel a játékkel gyerekek.
a gun hill, a temető, a kinai negyed, Canal st. meg a metrókon kivül sehova nem tudok menni,nem tudok semmit se csinálni,a sötét erővel se.
mindenkit kinyírtam az utcákon akik lőttek rám.
van pár exit a metróba ahol ál őr és nem nyílnak az ajtók,de nem is ír ki semmit.
a menübe annyi van hogy valami Green Olivas chiken....mittommi.
a térképen képtelen vagyok eligazodni,csak jövök megyek körbe körbe már 1 hete,kurvára unom már.
mikor lesz ehhez a sz..hoz valami végigjátszás féle mer már kivágom a csába úgy idegel.vagy csak öreg vagyok már zekhez.
lécci segítsen már valaki
thx