33
-
Hirvaer #33 Válaszomat olvastátok a #24-es hozzászólásra -
Hirvaer #32 A baj ott kezdődik, hogy el akarod dönteni ki alkalmas élerte, s ki nem, pedig te is ugyanolyan gyarló és tudatlan ember vagy mint mindannyian. S hogy jogot formálsz arra, hogy mások életéről dönts (mert ezzel a megnyilvánulással azt tetted, még ha nincs is hatalmad hogy foganatosítsd), gyarlóbbá tesz téged. Nem tudthatod, hogy a fogyatékosok ahogy te nevezed őket mennyivel többek vagy kevesebbek nálad, csak annyi a különbség, hogy a mi fajtánkból (egészségesek) több van s ezért hiszik néhányan hogy mi vagyunk a normálisak. És hogy közülük senki nem akarnak minket kiírtani önös céljaikért... -
ulrik #31 Huuu van egy újabb trailer elég kemény
http://www.youtube.com/watch?v=-SiO_d28CuE&mode=related&search= -
#30 -
Mihail #29 ha vkinek kell link (rapidshare) a kamerás verzióhoz, priviben elküldöm -
Mihail #28 300 trailerei HDTV felbontásban: link
HBO betekintés a kulisszák mögé: link
-
Mihail #27 innen l tudjátok szedni a mindkét trailert HDTV felbontásban:
link -
YakHead #26 Ezzel teljes mértékben egyet értek. Sokan azt mondják gagyi lesz a film a sok CGI miatt. Sokan viszont ennek az ellenkezőjét állítják. Így vagy úgy, de sokan meg fogják nézni. Esetleg az utóbbi táborból kicsit többen. -
YakHead #25 Te meg emberséges vagy és bármit megtennél másokért igaz? Emberségből és könyörületből tartanál életben olyan embereket, akik inkább a halált választanák ahelyett az élet helyett, amit te és a hozzád hasonló "emberséges" emberek kényszerítenek rá. Lehet, hogy szánalmas és fogyatékos gondolkodásmódom van, de a tied sem egészséges felfogás lássuk be. -
YakHead #24 Szóval szégyeljem magam? Rendben van valóban kicsit túloztam belátom. De abba belegondoltál már mi lesz, ha több "fogyatékos" fog születni mint egészséges? Hangsúlyozom itt csak és kizárólag az olyanokról beszélek, akik orvosi műhiba vagy drogos anya jóvoltából születésénél fogva fogyatékos.
Miért nem lehet belátni, hogy nem a hozzád hasonló emberek felfogása jelenti az emberiség számára a jövőt? Itt a te hozzáállásoddal is baj van nem csak az enyémmel. -
Wittgen #23 nem történelmet filmesítettek meg, hanem képregényt, ami csak a történelmi eseményeken alapult
Úgyhogy aki azt várja, hogy majd a film megnézése után ismeri a görög történelmet, az téved.
Egyébként meg igazából is megtörtént, hogy párszáz harcos feltartóztatta a perzsa sereget a szorosnál, nem t'om mit kell hírózni meg minden. Régen még lehetett ilyet csinálni, de ma csak odavágnak egy kis atomot, aztán baszhanák a beásott védelmi állásaikat.
A mai technika mellett pedig már lehet elég jó CGI-ket csinálni. Csak azért látjuk benne, hogy nem élő szereplős film, mert tudjuk, hogy szgéppel csinálták az egészet+mi már sz.gépeken edződtünk, így nagy valószínűséggel a szemünk+agyunk kiszűri egyből, ha vmi nem eredeti (pl díszlet) hanem cgi. De ha a filmet megnézné egy afrikai gyerek, ott szarná össze magát, mert azt hinné, hogy valódi seregeket lát... -
blakshep #22 köszönjük :P -
ulrik #21 Üdv!
Egyértelműen egy túlspirázott faszság lesz tökéletes testű lényekkel férfiak és nők akiket persze mindenki megbaszna:)
szuper harcosokkal, hősökkel akik leölnek 3-4 ezer embert fejenként majd a végén hősi halált halva halnak meg egy olyan sztoriban aminek semmihez semmi köze
max egy szerepjátékhoz, de biztos jó lesz meg minden én is várom már, nyilván nem a művészi értéke miatt lesz jó a film, hanem a számítógépes animációk miatt ennyi. -
kandeláber #20 Minden idők legerősebb márciusi észak-amerikai nyitónapját produkálta a film 27,8 millióval, és az imdb szavazásán a nézők 8,4 pontot adtak, ami nagyon magas, tehát úgy néz ki,nem csak a füstje nagy, de a lángja is. -
#19 Magyar vagyok, szittya vagyok, nem vágyok sokra, de egyet akarok:
300-at a MOziba megnézni!!! -
#18 21 vagyok és meg fogom nézni!
MOZIBAN! -
haxoror #17 Nem csak a spártaiak szabadultak meg a fogyatékosoktól viszont a spártaiak túlbuzgóbbak voltak, ők tökéletes katonákat és CSAK tökéletes katonákat akartak és aki erre alkalmatlan volt azt ledobták a Taigetoszról.
Elég kevés spártai filozófus született mert okosnak ÉS táposnak is kellett lenniük egyszerre ami egy gondolkodónál nem túl gyakori.
pár kiegészítés:
Ma Athén Görögország fővárosa és nem Spárta, nem véletlenül.
A Spártaiak nem tudtak annyit kefélni hogy elegendő übersoldat szülessen az állandó háborúikhoz, spárta alkonyakor már csak a parancsnokok voltak egyedül igazi spártaiak, a katonák "csak" átlagos emberek voltak, az egész rendszerük bukásra volt ítélve.
...soha a büdös életben nem fognak temelni és hasznot hajtani a társadalomnak
Spárta rabszolgatartó társadalom volt szal egy spártai csak harcolt, de nem dolgozott.
A rabszolgáiknak hála tehették meg hogy a "hobbijuknak" éljenek (és haljanak) :) -
atothhu #16 Törölje valaki!
Neked kéne szégyellni magad, és csodálkoznék ha barátokkal mennél, csodálkoznék ha lenne!
Képzeld azért vagyunk társadalom, ho a gyengéket istápoljuk! Képzeld 2. Mindenki gyenge valamiben! Te több szempontból is csatlakozva az előttem szólokhoz! ;) -
cateran #15 De igaza van!:) -
#14 ha spártai rendszerben működne a mai magyar állam, te most nem kommentelnél itt, hanem ugy 14-16 éve varjak zabálták volna fel szétroncsolódott tested, miután lelöktek a gellért hegyről ...
bizonyos tekintetben ugyanis Te is fogyatékos vagy, ez teljesen átjön az irásodon. -
#13 Hát akkor ne nézd meg, de akkor TV-be sem, bár végül is nem indokoltad meg, hogy miért xar szerinted, egyedül a CGI-t hoztad felm, de szerintem ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy egy film jó e vagy sem.
De igazad van, légy te a különc! -
virs lee #12 Azért mozifilm hogy olyat mutasson fel, amit egy rejsz felügyelő meg a sok kutya-nagyi-kölyök fostalicska tvfilm nem képes. -
virs lee #11 Nem a fogyatékosokra, hanem a cigányok 30-asával gyártott kölykeire költik. -
YakHead #10 Szar mi?
még jó, hogy nem statisztákat ölnek halomra a nézők kedvéért
Amúgy Jancsó Miklós Rulez mi? Azok aztán a fasza filmek. Talán meg is lehet nézni belőle egyet kettőt a sok sznob művészléleknek. -
Dömsödi #9 Ez egy nagy sz.r lesz, nem az év filmje. 16-18 éves korosztály fogja nézni.
Tiszta számítógépanimáció az egész. Ráadásul nem is probálják elrejteni.
Én biztos nem nézem meg moziban. majd ha a TVben adják esetleg -
YakHead #8 Ez a film sztem az év filmje lesz...legalábbis nálam. Ha megkapja a 18-as karikát hát megkapja. Remélem nem lesznek a vetítésén 12 éves pöcsök, mert ha elkezdenek vinnyogni, hogy pisilniük kell hát biztos idegrohamot kapok és elküldöm a Taigetosz-ra a jó édes anyjával (vagy apjával együtt), mint a fenti kisfilm elején
Amúgy elég logikus társadalom volt a spártai. A gyengéket nem nevelgették meg istápolták, mint manapság (a mai társadalomban az egészséges dolgozik mint a barom és elszedik a pénzét, hogy születésüktől fogva fogyatékos embereknek adják, akik soha a büdös életben nem fognak temelni és hasznot hajtani a társadalomnak). Ha valaki botrányosnak merné nevezni azt a kort az akkori szokások miatt, akkor az szégyelheti magát.
A filmnél maradva: már alig várom, hogy megnézhessem. Barátokkal vagy azok nélkül nekem mindegy. -
Csaba007 #7 Nagyon durva!! Szerintem megkapja a 18 as karikát!!!
Inkább haverokkal nézném!!:))) -
Wittgen #6 Jó kis film lesz. Mi gondoltok, nővel vagy haverokkal érdemesebb nézni? (műfaj miatt haverok)
off: nálam a youtube, videa, stb. helyeken levő videók megnézésénél nincs hang, nem tudjátok vmilyen codec kell hozzá, vagy flash szotver? -
#5 lesz látvány bőven a filmen :)
biztos sokat dolgoztak rajta -
UnnameD #4 Talán túl sok a fröccsenő vér, dehát ezek mégiscsak az ókori világ terminátorai :) -
Lordboxi #3 nekem is, de ennyi az egész. Írják is hogy hány perces. Ezt muszály megnézni, már nagyon rég várom. -
#2 emberek,nektek az egész 5percet mutatja?? nekem csak 3percig,aztán vége,és szürkeség... -
#1 Hát ez nagyon meggyőző előzetes. Várom is ;-)