A Hősök elkenték Berényiék száját

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vargilius
nagyon jó film

melyik jóslatra gondolsz? sajnos egyelõre még fábryt duplaannyian nézik, de remélem az idõ eldönti.

viszont a miami helyszínelõk kint is, itthon is nagy siker, horatio ide vagy oda,
Winnie, asszem bejött a multkori jóslatom. Még azt is megkockáztatom hgy Fábryval is felveszi a kesztyût. Már sokan unják!

"A Heroes "Hõsök" porig fogja alázni az egész RTL-t levelestül ágastúl!
Szeptemberbe kezdték amcsiba, azóta megszálottan nézem. Szerintem a Miami helysz. a
legrosszabb a rendõrösdis filmekbõl! Horatio a napszemcsiével?! lol 😊"
Atisz
Spoileres? Az hogy a japán gyerek fogdos egy katanát? Hmm, ok...
Amúgy Euréka már van egy ideje 😛 (tv2 szombat azt hiszem)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

ja, és köszi elöre is<#nyes><#nyes>
gyerekek, hogy lehet BitGatere regisztrálni? ott az eddigi lejátszott magyar részek vannak, v lehet találni angolul is?
ha vki tud, kérem irja meg az [email protected] ra

kül láttam már 11 részt, és egyre csak jobb (limewire)...
khmm khmm...
Ugye-ugye, h nem is olyan "Holmi Hõsök" 😊
DJ Boss
LOL!!!!

😄😄

Ez a megközelítés igen szimpatikus... Hogy ez eddig nem jutott eszembe???

Tinman
Ja, megõrültünk... néha ferdítgetek, de ettõl függetlenül oda, még nem sikerült bejutnom ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

pbanfa
Bocsánat a tudatlanságomért, de mi az a BitGate?

In a world without walls and fences, we don\'t need windows and gates!

Griphons
TV?????! Megõrültél? Én a magyar részeket is a BitGate-rõl töltöm 😄
Egyáltalán nem lep meg, hogy elkezdte döntögetni a csúcsokat, ez még csak a kezdet!!!

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

dookie
mi az a tv??? ti még nézitek??

áááá nem negyvenes. van az ötvenes is.
A barátok közttõl nagyobb kupac szart komolyan mondom, egy ménes sem tudna összetermelni két hét alatt. A legjobban az a negyvenes szõke kurva idegesít, aki vagy ideges, vagy aggódik valamiért, vagy azért aggódik hogy ideges lesz-e...(nem szoktam nézni, haverom hülye nõje gubbaszt elõtte állandóan) Még az elején a Kontabarbi mellei miatt érdemes volt berohanni a szobába ha meghallotta az ember a hangját.
mi a tipikus ebmeri magatartás, ha néz valamit és elmegy az adás? ha csak tévét néz, átkapcsol. ha mûsort nézett, akkor vagy kikapcsolja a tévét vagy úgy hagyja.

az lenne a durva, ha nulla lenne a nézettség akkor. sok logikus magyarázat létezik. háttértévéznek és nem veszik észre, hogy elhallgat a tévé. nem adják meg, hogy meddig lesz szünet, így ott hagyják a tévét, hogy hallják mikor folytatódik. vagy csak nem akarják elszalasztani a folytatást.

(az adásszüneteknél valami 85%-kal csökkent a csatorna nézettsége - 15%-nyi birka, óvatos, nemtörõdöm ember belefér.)
Sadist
Jah, nyílván ertéeléknek is azért volt több százezres nézettségük, még az ORTT határozat miatt elsötétített képernyõvel is, mert annyira jó a rendszer 😊 Hogyne, én meg a mikulás vagyok 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Le kene szallnod a magas lorol. Nekem sem tetszett, pedig intelligens vagyok az iq tesztek szerint. Az alapotlet jo, de valami hihetetlen unalmasnak talaltam az elso ket reszt. Persze lehet, hogy a tobbi jobb lesz, de en inkabb maradok a 24-nel, most vegeztem a 2. evaddal.
Csero90
Most néztem meg a 18.részt!! fúúúú nem tudném abbahagyni ha lenne még rész amit nézhetnék xD
Ismerõseim közül úgy vettem észre h az inteligensebbeknek tetszett a vasárnapi dupla rész...akik nem fogták fel h mirõl szól azok csak lexarozták és elkapcsoltak...jól tették, jó nekik a gyõzike show.
(természetesen semmi problémám sincs Gyõzikével)<#banplz>

a tökéletes ellenpélda talán a Rocky lehetne.

a magyar szinronok tényleg elég jóra szoktak sikerülni(erre talán a legjobb példa a Vissza a jövõbe).

elvbõl a tv2-ön leadott sorozatok mindig is jobbak voltak mint a retek klubbon lévõk..szerintem!😄
azért vannak, akiknek nem tetszik a heroes sorozat. pl vannak munkatársnõim akik prison breakért odavannak, de a heroes elsõ 2 része nem jött be nekik, aszondsják nem nézik.
Persze õk azok, akik nem tudták mi az a PB, de amikor mondtam nekik, hogy nyugodtan nézzék, pár rész után rákaptak annak is az ízére...
"Gondolom az esti ertéeles mûsort akarják lenyomni. De ismétléssel???"

nem akarják lenyomni és nem is fogják. egyszerûen a 4. rész elõtt még megpróbálnak új nézõt szerezni, hátha valaki csak hallomásból értesült a sorozatról vagy fábry miatt lemaradt. nálunk ez luxusnak számít, de szerintem jó ötlet.
most láttam az újságban, hogy jövõ hét szombaton a tv2 megismétli s heroes elsõ 3 eddig leadott részét. Gondolom az esti ertéeles mûsort akarják lenyomni. De ismétléssel??? Ha a 4-6 részeket nyomnák majd, még megérteném...
Jó persze,ezt csak azért mondtam,hoggy ugye mindenképp az idõdet töltöd vele,pedig"jobban is elleehetne tölteni az idõt" 😊

"Mondjuk ha jól látom te nézel vagy néztél lostot,meg szökést,"

ó, ezeken kívül még sokkal több sorozatot

"most rtl-en nézzük,vagy letöltjük a netrõl pl)"

nem hinném. az egyik idõhöz kötött, megmondja, hogy mikor nézd és reklámokat kínál, a másikat pedig te döntöd el.
Mondjuk ha jól látom te nézel vagy néztél lostot,meg szökést,jobban is elüthetnéd az idõdet ilyen alapon 😊(az teljesen mindegy,hogy most rtl-en nézzük,vagy letöltjük a netrõl pl)
Én már jónéhány éve nem nézek sorozatot,egyedül rém rendest nézek meg néha esténként ha tudok,ennyi...Vagy discovery meg ilyeneket...

köszi. épp ezért csodálkoztam olyasmin, hogy "jaj, legyen valami értelmes a tévében". oké, tudom, hogy sokak szeretnének ker. tévéket nézni napi rendszerességgel, de jobban is el lehet ütni az idõt.
grat

"Miért neked meg csak az az 1 csatorna van hogy addig nem kell tv-t nézni?vagy csak rtl-t nézel? 😊)"

nem nézek tévét igazán. nem akarom, hogy értelmeset adjanak, mert nincs olyan vágyam, hogy napi félórát tévé elõtt töltsek.
cikkbe << hehe ez gáz<#merges2><#szomoru1><#pias>
Amúgy a legjobb poén az ebbe a cikbe hogy miért pont a 18. résznek a képét rakják bele?<#fejvakaras> az RTL még nem tart ott..<#vigyor2><#banplz> sajnos azonban a lényeg az hogy Aprilis 23.ától újra lehet függni a torrenten tekintve hogy Amerikába akkor folytatódik a 19.résszel<#worship><#worship>
Nem,de adhatnának valami értelmesebbet is...
Miért neked meg csak az az 1 csatorna van hogy addig nem kell tv-t nézni?vagy csak rtl-t nézel? 😊)

Mármint felíratos😄
Hát lehet hogy sznob állat vagyok😄 De pl a Mátrix film magyarul nagyon xar lett. De lehet hogy csak azért mert angolul néztem meg elsõnek. És igen eleinte nem nagyon értettem az angolt. De mikor 5-6 alkalommal megnéztél egy filmet, és koncentrálsz a szövegre egy idõ után elég jól érted még a zenék szövegét is. Ja és nem tanulok angolul csak net+játékok+filmek+használni mertni mégha csak én lenni magyar he szöveg megy angolul. Aztán csak belejössz.Angolul kelett dolgoznom a szigeten és ment úgyhogy nem rossz tanulni. Pl romániában sokkal többen tudnak más nyelveken, mert minden szinkronos szinte.
Frosty01
10. epizódtól lesz nagyon jó, érdemes követni!
((de legalábbis 40percet kibírtok, nem e? 😄))

practitioner of the forbidden arts of death

smv
Szentem a hõsök nyomába se ér a 4400-nak (A Szökés pedig a BEST, tehát annak a közelébe se ér). Mindenesetre adok még neki pár esélyt, de ha 2-3 részen belül nem tud meggyõzni, akkor részemrõl ennyi volt. Eddig baromi lapos és uncsi.

Starcraft + Diablo III - esemve

"Hát ja,mostmár tényleg ideje lenne hogy befejezzék azt a vackot."

valami kényszer van benned, hogy naponta rtlklubot nézz 20.20-20.50-ig? tök jó, hogy van bk, addig sem kell tévét nézni.
Mióta neten jönnek a filmek azóta nagy ívben elkerülöm a tévé szinkronos/reklámos csöcsét. Nem az angolon van a hangsúly, hanem a szinészek eredeti hangjáról.

Hát ja,mostmár tényleg ideje lenne hogy befejezzék azt a vackot.

Picizöldfül
én egyszerûen évek óta ezen fogom a fejem hogy a jó Istenbe lehet még a BK ien sikeres,már egyszerûen annyira kiszámítható és klisés hogy az már fáj,de télleg. Alapképlet: A szereti B-t,B nem akarja a kapcsolatot mer A régi csaja C még mindig hajt rá,de C anyjának cége jóban van A-nak az unokahugával, A unokahuga súlyos lelkitraumában szenved,ezen elmegy kb félév,aztán fordulat,A meghal/megsebesül/megverik,ezen megin elmegy félév az ügy kigobozásában,kiderül hogy C tervelte ki,de lebukott mer B-nek a szomszédja meglátta ahogyan C megverte/megölte A-t. És ez megy 4ezer valahányszáz epizódon keresztül, Emberek kell ez nekünk??

sry, my bad, azt hittem ez a tegnapira vonatkozott..

Hát engem ez se fogott meg,ez is elég gyenge szvsz...

"a barátok közt egy nagyon olcsó költségvetésü sorozat a hõsökhöz képest"

a hõsök az olcsóbb. a tv2 nem a gyártási költséget fizeti, az rtl azonban heti 125 percet gyárt.
"winnie, hozzátok is kikerül a hír, vagy a heti listában lesz?"

hmm? sg fázis késik, mi már hétfõn megírtuk, szerintem mindenki elõtt.

http://www.sorozatjunkie.hu/2007/03/05/a-hosok-nezettsege/

sõt.

http://www.sorozatjunkie.hu/2007/03/06/sorozatnezettsegek-magyarorszagon-0226-0304/
winnie, hozzátok is kikerül a hír, vagy a heti listában lesz?
vagy esetleg az rtl nemcsak a reklámért fizetett?<#beka2>

Tinman
Egy sorozat szereplõválogatásán gondolhatod, hogy a keresett karakternek nem csak a külseje fontos, hanem a HANGJA is.
Az elmés szelektáló emberkék, pedig úgy választják ki a sorozat karaktereit, hogy a hang, megjelenés jól passzoljon ahhoz a karakterhez, amit meg kell személyesítenie a kiválasztott színésznek.

Ennyit a lámákról és a szövegelésükrõl ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kuci06
4. részt láttad? Abban majd meglátod, hogy milyen lesz Hiro 😉
Amúgy meg Sylar a legjobb 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

"..amúgy miért mindig hiro-t rakják be képnek(szinte mindenhol)?"

mert õ a leglazább arc a sorozatban IMO, rajta lehet a legjobbakat röhögni. Lúzerként kezd, és ki tudja, hova jut (még csakegy pár részt néztem <#vigyor3>)

nincs, nem is lesz...

gyûlölöm ezt a kibaxot mindenütt elhangzó közhelyt, hogy jaj én az eredeti szinkront szeretem blablabla... Írhátok már ki a homlokotokra, hogy két szót értetek angolul, plz... Tény, hogy sok film szinkronját elkúrják, de annyira unalmas már ez a láma szöveg, hogy az nem igaz...

Más. Abba gondoljatok bele, hogy ha az egész közvéleménykutatás kamu, akkor így kb az összes TV-társaságtól kezdve egy jó pár multi már rég megbukott volna/vagy nem..

Tény, hogy furcsa 1000 fõ alapján 10millára vetíteni valamit, de mûxik, egész jó hatásfokkal.. az meg , hogy ismerek valakit, aki ismer valakit, akinek a kutyájának a gazdájának a fõnökének a leányának blabla jó kis indokok.<#falbav><#gun>

Blackmail the Universe

Oldal 1 / 2Következő →