A Hősök elkenték Berényiék száját
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont a miami helyszínelõk kint is, itthon is nagy siker, horatio ide vagy oda,
"A Heroes "Hõsök" porig fogja alázni az egész RTL-t levelestül ágastúl!
Szeptemberbe kezdték amcsiba, azóta megszálottan nézem. Szerintem a Miami helysz. a
legrosszabb a rendõrösdis filmekbõl! Horatio a napszemcsiével?! lol 😊"
Amúgy Euréka már van egy ideje 😛 (tv2 szombat azt hiszem)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
ha vki tud, kérem irja meg az [email protected] ra
kül láttam már 11 részt, és egyre csak jobb (limewire)...
Ugye-ugye, h nem is olyan "Holmi Hõsök" 😊
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
In a world without walls and fences, we don\'t need windows and gates!
Egyáltalán nem lep meg, hogy elkezdte döntögetni a csúcsokat, ez még csak a kezdet!!!
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
az lenne a durva, ha nulla lenne a nézettség akkor. sok logikus magyarázat létezik. háttértévéznek és nem veszik észre, hogy elhallgat a tévé. nem adják meg, hogy meddig lesz szünet, így ott hagyják a tévét, hogy hallják mikor folytatódik. vagy csak nem akarják elszalasztani a folytatást.
(az adásszüneteknél valami 85%-kal csökkent a csatorna nézettsége - 15%-nyi birka, óvatos, nemtörõdöm ember belefér.)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ismerõseim közül úgy vettem észre h az inteligensebbeknek tetszett a vasárnapi dupla rész...akik nem fogták fel h mirõl szól azok csak lexarozták és elkapcsoltak...jól tették, jó nekik a gyõzike show.
(természetesen semmi problémám sincs Gyõzikével)<#banplz>#banplz>
Persze õk azok, akik nem tudták mi az a PB, de amikor mondtam nekik, hogy nyugodtan nézzék, pár rész után rákaptak annak is az ízére...
nem akarják lenyomni és nem is fogják. egyszerûen a 4. rész elõtt még megpróbálnak új nézõt szerezni, hátha valaki csak hallomásból értesült a sorozatról vagy fábry miatt lemaradt. nálunk ez luxusnak számít, de szerintem jó ötlet.
ó, ezeken kívül még sokkal több sorozatot
"most rtl-en nézzük,vagy letöltjük a netrõl pl)"
nem hinném. az egyik idõhöz kötött, megmondja, hogy mikor nézd és reklámokat kínál, a másikat pedig te döntöd el.
Én már jónéhány éve nem nézek sorozatot,egyedül rém rendest nézek meg néha esténként ha tudok,ennyi...Vagy discovery meg ilyeneket...
nem nézek tévét igazán. nem akarom, hogy értelmeset adjanak, mert nincs olyan vágyam, hogy napi félórát tévé elõtt töltsek.
Miért neked meg csak az az 1 csatorna van hogy addig nem kell tv-t nézni?vagy csak rtl-t nézel? 😊)
((de legalábbis 40percet kibírtok, nem e? 😄))
practitioner of the forbidden arts of death
Starcraft + Diablo III - esemve
valami kényszer van benned, hogy naponta rtlklubot nézz 20.20-20.50-ig? tök jó, hogy van bk, addig sem kell tévét nézni.
a hõsök az olcsóbb. a tv2 nem a gyártási költséget fizeti, az rtl azonban heti 125 percet gyárt.
hmm? sg fázis késik, mi már hétfõn megírtuk, szerintem mindenki elõtt.
http://www.sorozatjunkie.hu/2007/03/05/a-hosok-nezettsege/
sõt.
http://www.sorozatjunkie.hu/2007/03/06/sorozatnezettsegek-magyarorszagon-0226-0304/
vagy esetleg az rtl nemcsak a reklámért fizetett?<#beka2>#beka2>
Az elmés szelektáló emberkék, pedig úgy választják ki a sorozat karaktereit, hogy a hang, megjelenés jól passzoljon ahhoz a karakterhez, amit meg kell személyesítenie a kiválasztott színésznek.
Ennyit a lámákról és a szövegelésükrõl ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy meg Sylar a legjobb 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
mert õ a leglazább arc a sorozatban IMO, rajta lehet a legjobbakat röhögni. Lúzerként kezd, és ki tudja, hova jut (még csakegy pár részt néztem <#vigyor3>#vigyor3>)
nincs, nem is lesz...
Más. Abba gondoljatok bele, hogy ha az egész közvéleménykutatás kamu, akkor így kb az összes TV-társaságtól kezdve egy jó pár multi már rég megbukott volna/vagy nem..
Tény, hogy furcsa 1000 fõ alapján 10millára vetíteni valamit, de mûxik, egész jó hatásfokkal.. az meg , hogy ismerek valakit, aki ismer valakit, akinek a kutyájának a gazdájának a fõnökének a leányának blabla jó kis indokok.<#falbav>#falbav><#gun>#gun>
Blackmail the Universe