A Hősök elkenték Berényiék száját

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

olyan mint a 4400 it is a sorozat 80 % a lelkizéssel megy el
2 percre van valami action idõleálítás stb oszt annyi végíg csak rínyálnak meg érzelgõsködnek mint valami szappan operában

azért ha máshogy nézzük
a barátok közt egy nagyon olcsó költségvetésü sorozat a hõsökhöz képest
így már nem olyan jó az arány szerintem 😞

"Mikor jön a kövi évad heroes-ból? "

õsszel, mint általában a sorozatoknak. (prszágos tévén)
"Lol! viasat 3 nem jön sok helyen? Ott helyszínelõk összes változata már ismétlõdik ha jól láttam."

50% a lefedettsége kábé, miért? de ezt szerintem te is megtudtad volna nézni.
Shodan
Pedig nagyon jól sikerült a szinkron szerintem.
TFT-n meg utálom nézni, mert a kis betekintési szögek miatt ha ágyból nézem, akkor a felét nem látom, TN paneles tft nem az igazi erre.De a reklámok miatt én is inkább gépen nézem.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Lol! viasat 3 nem jön sok helyen? Ott helyszínelõk összes változata már ismétlõdik ha jól láttam. Vagy nem a magyar helyzetrõl van a cikkben szó?
x-men kicsit megmagyarázva genetikával sorozatban😄 tömören kb ennyi de jól meg van csinálva.
Gladiator
amugy ez mirol szol?

mikloss
Már láttam az összes eddigi részt a heros-nak és nemfogom megnézni még1szer mert szinkronos, amúgy minden eredeti hanggal sokkal jobb sztem, a szinkront nagyon el tudják néha cseszni. Utálok TV-t nézni nagyon vibrál a kép meg van vmi magas 17khz környéki sípoló hangja a TV-nek, TFT&Torrent 4ever. Mikor jön a kövi évad heroes-ból?

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

barnie1990
Csak azért nem nézem,mert már láttam az összes eddigi részt,viszont drukkolok neki.Talán a sok berényis-láma észreveszi,hogy van jó sorozat is a világon.

Zene nélkül mit érek én?

"jajj, hagggyukmán' eztet. füllentés, hazugság, statisztika. "

félreértettél - pedig tényleg csak egy mondatot írtam. ha a kollega tudná, akkor ráhallgatnénak, de nem tudja. ha nem tudsz alátámasztani egy adatot, attól még lehet igaz, mint ahogy lehet hamis is. egy álló óra is napi két percben mutat helyes idõt.

" ez elsõsorban a hirdetõi rétegnek szól, h valami alapjén dönthessen. közelítõ adatnak jó, erõs %-os torzítással."

és éppen ezért a tévének. egy tévécsatornának az a feladata, hogy olyan mûsort kínáljon, ami egy (beszéljünk általánosságban) mérce szerint magas értéket kap. a mércének nem kell korrektnek lennie, de mivel az számít és a tévé ismeri a mérce alapján kapott eddigi eredményeket, ezért ha valami siker vagy bukás, akkor nem a mérce hibája, hanem a tévéjé, hogy rosszul mérte fel az eddigi adatokat. (remélem így érthetõ)
sztem Hiro egymaga elkenné Fábryt,és az egész mûsorát😊 megállítani az idõt,és... amúgy miért mindig hiro-t rakják be képnek(szinte mindenhol)?

jajj, hagggyukmán' eztet. füllentés, hazugság, statisztika. errõl ennyit. és nem én mondtam, hanem vmi stat elõadáson a prof. bóbiskoltam, de erre felriadtam.
aki meg egy kicsit is közelebbrõl hallott már arról, h mûködik az egész rendszert az tudja, h mennyire nem lehet(ne) rá alapozni. ez elsõsorban a hirdetõi rétegnek szól, h valami alapjén dönthessen. közelítõ adatnak jó, erõs %-os torzítással.
én pl. ismerek valakit aki már hallott olyanról, akinek a rokona ebben dolgozott...

reklámok? Nem tudom hogy vagytok vele de nem halnék éhen ha nem volna annyi kajareklám... Pl: Norbi fogyasztó kajája... Sokan beették, és aztán meg kiderül hogy semmi hatása...
Kircsi a film nekem most jön a HD formátumban az elsõ 11 rész. De már fenn van elég sok. Magyar szinkronnal nagyon kevés film ami bejön. Tehát inkább töltök és nézem angolul. Bár tévében is bejövõs volot. De HD egy plazmatévén azért csak mozisabb😄
edios
Én spec seederekre, leecherekre valamint pájlotokra(ill trélerekre) és stábra alapozok. De nem vok kíváncsi nyuszomuszó legújabb kalandjaira, valamint inkább direkt a legdrágább mosóport fogom használni, mert azért mégis hülye vagyok.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

zooleeh
Én nem szoktam sorozat filmeket nézni, de ez brutálisan jó.

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

asysoft
Mitõl spoileres? Mert egy katanát vesz ki egy japán a tokjából?😊

/*WTF?!*/

"Olyan birkák az emberek, nem? Engem például épp a reklámok riasztanak el úgy általánosságban TV nézéstõl."

ha nem lenne reklám, mi alapján döntenéd el, hogy milyen filmet vagy sorozatot nézel vagy mit eszel?😊
kuci06
"...Kiszel Tünde, Molnár Anikó és Hajdú Péter álomtrióval várja a nézõket..."
most komolyan, érdekelnek ezek még valakit???
Amúgy Heroes 4 ever 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Gerygrey
a nézõket ilyenkor csakis a reklámok ereje viszi képernyõ elé

Olyan birkák az emberek, nem? Engem például épp a reklámok riasztanak el úgy általánosságban TV nézéstõl.
"Az AGB Nielsen adatai messze vannak a valóságtól. Ez tény."

és az is, hogy ezt nem tudhatod.
Tetsuo
Az AGB Nielsen adatai messze vannak a valóságtól. Ez tény.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Jó, bocs, én spec torrentezni szoktam, úgyhogy annyira nem vágom hogy TVben mi megy és mi nem. Elnézést. Csak azért írtam hogy az még jó.

"Még jöhetne a Dexter, meg az Eureka."

ja, hogy erre írta a kollega. azért nem rossz, hogy valaki vár egy sorozatot, amit már egy hónapja bemutattak itthon😊 még az sg-n is írták
úgy érti szerintem ,hogy jövõ héten lesz a hetedik rész
Eureka van szombaton már egy ideje
azirafael
Eureka jövõhéttõl a TV2-õn..

Jah Dexter jo lenne. Heroes-t en inkabb torrentezem. Kiszel Tuncike meg lehuzhatja magat.

\"Genyo Kapitany nem kegyelmez!\"

Mennyire szpojleres a 2. kép, apám!

Ezt nem kellett volna 😊

Még jöhetne a Dexter, meg az Eureka.

InfectedMann
Go Heroes Go 😊
A premier napján beleszerettem úgyhogy már meg is néztem az összes eddigi részt 😛
Király sorozat.
Ott a helye a Prison Break és a 24 mellett <#crazya>

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Davidus
végre valami lenyomja azt a szart^^

V9ykn8_TZL0

Sir Quno Jedi
Nohát NA! Én még Fábrik úrral szemben IS a hírózt néztem, mer rendes! Pedig kétesélyes vala, mert az FFXII-t nyomtam éppen és az még vonzóbb volt, de elõbb PIP-ben bambultam ezt is-azt is, aztán végül offswitch és maradtak a butahõsök! Urrá!

Jóaz!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

← ElőzőOldal 2 / 2