83
  • Picizöldfül
    én egyszerűen évek óta ezen fogom a fejem hogy a jó Istenbe lehet még a BK ien sikeres,már egyszerűen annyira kiszámítható és klisés hogy az már fáj,de télleg. Alapképlet: A szereti B-t,B nem akarja a kapcsolatot mer A régi csaja C még mindig hajt rá,de C anyjának cége jóban van A-nak az unokahugával, A unokahuga súlyos lelkitraumában szenved,ezen elmegy kb félév,aztán fordulat,A meghal/megsebesül/megverik,ezen megin elmegy félév az ügy kigobozásában,kiderül hogy C tervelte ki,de lebukott mer B-nek a szomszédja meglátta ahogyan C megverte/megölte A-t. És ez megy 4ezer valahányszáz epizódon keresztül, Emberek kell ez nekünk??
  • Lyan Kyj
    sry, my bad, azt hittem ez a tegnapira vonatkozott..
  • pauly
    Hát engem ez se fogott meg,ez is elég gyenge szvsz...
  • winnie
    "a barátok közt egy nagyon olcsó költségvetésü sorozat a hősökhöz képest"

a hősök az olcsóbb. a tv2 nem a gyártási költséget fizeti, az rtl azonban heti 125 percet gyárt.
  • winnie
    "winnie, hozzátok is kikerül a hír, vagy a heti listában lesz?"

hmm? sg fázis késik, mi már hétfőn megírtuk, szerintem mindenki előtt.

http://www.sorozatjunkie.hu/2007/03/05/a-hosok-nezettsege/

sőt.

http://www.sorozatjunkie.hu/2007/03/06/sorozatnezettsegek-magyarorszagon-0226-0304/
  • Lyan Kyj
    winnie, hozzátok is kikerül a hír, vagy a heti listában lesz?
    vagy esetleg az rtl nemcsak a reklámért fizetett?
  • Tinman #37
    Egy sorozat szereplőválogatásán gondolhatod, hogy a keresett karakternek nem csak a külseje fontos, hanem a HANGJA is.
    Az elmés szelektáló emberkék, pedig úgy választják ki a sorozat karaktereit, hogy a hang, megjelenés jól passzoljon ahhoz a karakterhez, amit meg kell személyesítenie a kiválasztott színésznek.

Ennyit a lámákról és a szövegelésükről ^^
  • kuci06
    4. részt láttad? Abban majd meglátod, hogy milyen lesz Hiro ;)
    Amúgy meg Sylar a legjobb :D
  • menpe
    "..amúgy miért mindig hiro-t rakják be képnek(szinte mindenhol)?"

mert ő a leglazább arc a sorozatban IMO, rajta lehet a legjobbakat röhögni. Lúzerként kezd, és ki tudja, hova jut (még csakegy pár részt néztem )
  • Su0my
    gyűlölöm ezt a kibaxot mindenütt elhangzó közhelyt, hogy jaj én az eredeti szinkront szeretem blablabla... Írhátok már ki a homlokotokra, hogy két szót értetek angolul, plz... Tény, hogy sok film szinkronját elkúrják, de annyira unalmas már ez a láma szöveg, hogy az nem igaz...

Más. Abba gondoljatok bele, hogy ha az egész közvéleménykutatás kamu, akkor így kb az összes TV-társaságtól kezdve egy jó pár multi már rég megbukott volna/vagy nem..

Tény, hogy furcsa 1000 fő alapján 10millára vetíteni valamit, de műxik, egész jó hatásfokkal.. az meg , hogy ismerek valakit, aki ismer valakit, akinek a kutyájának a gazdájának a főnökének a leányának blabla jó kis indokok.
  • BCs design
    olyan mint a 4400 it is a sorozat 80 % a lelkizéssel megy el
    2 percre van valami action időleálítás stb oszt annyi végíg csak rínyálnak meg érzelgősködnek mint valami szappan operában
  • BCs design
    azért ha máshogy nézzük
    a barátok közt egy nagyon olcsó költségvetésü sorozat a hősökhöz képest
    így már nem olyan jó az arány szerintem :(
  • winnie
    "Mikor jön a kövi évad heroes-ból? "

ősszel, mint általában a sorozatoknak. (prszágos tévén)
  • winnie
    "Lol! viasat 3 nem jön sok helyen? Ott helyszínelők összes változata már ismétlődik ha jól láttam."

50% a lefedettsége kábé, miért? de ezt szerintem te is megtudtad volna nézni.
  • Shodan
    Pedig nagyon jól sikerült a szinkron szerintem.
    TFT-n meg utálom nézni, mert a kis betekintési szögek miatt ha ágyból nézem, akkor a felét nem látom, TN paneles tft nem az igazi erre.De a reklámok miatt én is inkább gépen nézem.
  • sathinel
    Lol! viasat 3 nem jön sok helyen? Ott helyszínelők összes változata már ismétlődik ha jól láttam. Vagy nem a magyar helyzetről van a cikkben szó?
  • sathinel
    x-men kicsit megmagyarázva genetikával sorozatban:D tömören kb ennyi de jól meg van csinálva.
  • Gladiator
    amugy ez mirol szol?
  • mikloss
    Már láttam az összes eddigi részt a heros-nak és nemfogom megnézni még1szer mert szinkronos, amúgy minden eredeti hanggal sokkal jobb sztem, a szinkront nagyon el tudják néha cseszni. Utálok TV-t nézni nagyon vibrál a kép meg van vmi magas 17khz környéki sípoló hangja a TV-nek, TFT&Torrent 4ever. Mikor jön a kövi évad heroes-ból?
  • barnie1990
    Csak azért nem nézem,mert már láttam az összes eddigi részt,viszont drukkolok neki.Talán a sok berényis-láma észreveszi,hogy van jó sorozat is a világon.
  • winnie
    "jajj, hagggyukmán' eztet. füllentés, hazugság, statisztika. "

félreértettél - pedig tényleg csak egy mondatot írtam. ha a kollega tudná, akkor ráhallgatnénak, de nem tudja. ha nem tudsz alátámasztani egy adatot, attól még lehet igaz, mint ahogy lehet hamis is. egy álló óra is napi két percben mutat helyes időt.

" ez elsősorban a hirdetői rétegnek szól, h valami alapjén dönthessen. közelítő adatnak jó, erős %-os torzítással."

és éppen ezért a tévének. egy tévécsatornának az a feladata, hogy olyan műsort kínáljon, ami egy (beszéljünk általánosságban) mérce szerint magas értéket kap. a mércének nem kell korrektnek lennie, de mivel az számít és a tévé ismeri a mérce alapján kapott eddigi eredményeket, ezért ha valami siker vagy bukás, akkor nem a mérce hibája, hanem a tévéjé, hogy rosszul mérte fel az eddigi adatokat. (remélem így érthető)
  • gyuri12
    sztem Hiro egymaga elkenné Fábryt,és az egész műsorát:) megállítani az időt,és... amúgy miért mindig hiro-t rakják be képnek(szinte mindenhol)?
  • avman
    jajj, hagggyukmán' eztet. füllentés, hazugság, statisztika. erről ennyit. és nem én mondtam, hanem vmi stat előadáson a prof. bóbiskoltam, de erre felriadtam.
    aki meg egy kicsit is közelebbről hallott már arról, h működik az egész rendszert az tudja, h mennyire nem lehet(ne) rá alapozni. ez elsősorban a hirdetői rétegnek szól, h valami alapjén dönthessen. közelítő adatnak jó, erős %-os torzítással.
    én pl. ismerek valakit aki már hallott olyanról, akinek a rokona ebben dolgozott...
  • sathinel
    reklámok? Nem tudom hogy vagytok vele de nem halnék éhen ha nem volna annyi kajareklám... Pl: Norbi fogyasztó kajája... Sokan beették, és aztán meg kiderül hogy semmi hatása...
  • sathinel
    Kircsi a film nekem most jön a HD formátumban az első 11 rész. De már fenn van elég sok. Magyar szinkronnal nagyon kevés film ami bejön. Tehát inkább töltök és nézem angolul. Bár tévében is bejövős volot. De HD egy plazmatévén azért csak mozisabb:D
  • edios
    Én spec seederekre, leecherekre valamint pájlotokra(ill trélerekre) és stábra alapozok. De nem vok kíváncsi nyuszomuszó legújabb kalandjaira, valamint inkább direkt a legdrágább mosóport fogom használni, mert azért mégis hülye vagyok.
  • zooleeh
    Én nem szoktam sorozat filmeket nézni, de ez brutálisan jó.
  • asysoft
    Mitől spoileres? Mert egy katanát vesz ki egy japán a tokjából?:)
  • winnie
    "Olyan birkák az emberek, nem? Engem például épp a reklámok riasztanak el úgy általánosságban TV nézéstől."

ha nem lenne reklám, mi alapján döntenéd el, hogy milyen filmet vagy sorozatot nézel vagy mit eszel?:)
  • kuci06
    "...Kiszel Tünde, Molnár Anikó és Hajdú Péter álomtrióval várja a nézőket..."
    most komolyan, érdekelnek ezek még valakit???
    Amúgy Heroes 4 ever :D
  • Gerygrey
    a nézőket ilyenkor csakis a reklámok ereje viszi képernyő elé

Olyan birkák az emberek, nem? Engem például épp a reklámok riasztanak el úgy általánosságban TV nézéstől.
  • winnie
    "Az AGB Nielsen adatai messze vannak a valóságtól. Ez tény."

és az is, hogy ezt nem tudhatod.
  • Tetsuo
    Az AGB Nielsen adatai messze vannak a valóságtól. Ez tény.
  • Zedas
    Jó, bocs, én spec torrentezni szoktam, úgyhogy annyira nem vágom hogy TVben mi megy és mi nem. Elnézést. Csak azért írtam hogy az még jó.
  • winnie
    "Még jöhetne a Dexter, meg az Eureka."

ja, hogy erre írta a kollega. azért nem rossz, hogy valaki vár egy sorozatot, amit már egy hónapja bemutattak itthon:) még az sg-n is írták
  • winnie
    úgy érti szerintem ,hogy jövő héten lesz a hetedik rész
  • Kobaljov
    Eureka van szombaton már egy ideje
  • azirafael
    Eureka jövőhéttől a TV2-őn..
  • sKie
    Jah Dexter jo lenne. Heroes-t en inkabb torrentezem. Kiszel Tuncike meg lehuzhatja magat.
  • Zedas
    Mennyire szpojleres a 2. kép, apám!

Ezt nem kellett volna :)

Még jöhetne a Dexter, meg az Eureka.