94
  • sailor470
    'majd elfelejtettem www.reactos.com
    windows helyettesítésre tökéletes :)
  • sailor470
    Már csak az hiányzik hogy az ASVA meg a hasonlók is beszálljanak, és a munkahelyi rádióhallgatást is adóztassák...
  • atlagember
    Csak azt felejtik el, hogy ez a pénz 80%-ban kimegy az országból, tehát, nemzetgazdasági szinten baromi nagy ráfizetés.
  • Frank99
    próbáljál az EBEV-el adóbevallást csinálni Linux alatt, vagy könyvelni....

egy könyvelő....
  • Dodo55
    Az APEH is ügyes, nekiállt ő is folyatni a gázt, nem mintha ne lenne így is elég a levegőben, elég egy szikra, és megindul egy megállíthatlan robbanás...

Ezt persze nem szó szerint értem.
  • sathinel
    Hehe) elősegítik a linux fejlődését:D Ha így nyomják akkor max ha nagyon kell akkor fognak pénzes OS-t használni itthon. Ha nincs pénz akkor nincs ennyi.. Aztán meg egyre többen fognak hozzá érteni és már nem is lessz nehéz a használata. Bár a maiak is mennek 0 tudással.
  • Teppik Amon
    Szóval ha valaki visszaigényel lóvét a sulinetből akkor számíthat rá hogy az apeh bekéreti az adópapírokkal egyetemben a számítógépét is? Esetleg a gyorsreagálású apeh kommandó kimegy szoftvert ellenőrizni..meg úgy mellékesen megkérdezik hogy miből vette a kocsit mikor a fizetése csak egy kispolszkira elég?
    nemértem hogy egy állami szervezet hogy állhat össze egy ilyen társulással? A kukásokkal miért nem? Pedig lehetne a szemétbe is turkálni! (ahaaa 3 pizzás doboz pedig csak minimálbéres?! Gyanúús! ROHAAAAM!)
  • Gauge
    ...mondattal...
  • Gauge
    Szerintem az államnak csak akkor van joga számonkérni, amikor már a saját portáját rendberakta. Amíg elbasszák mások verejtékkel megkeresett pénzét és utána egy "bocsi, elkúrtam" mondtall elintézik, nem hiszem, hogy joga kioktatni mást a törvényességről és annak határairól.
  • Gauge
    Nyilvános vizsgálatot követelek az igen tisztelt úriemberek munkahelyéen lakásán és családi környezetében!!!!!!
  • szivar
    Szerintem meg az APEH nyugodtan végezhetne még egyébb ellenőrzéseket(ÁNTSZ,ISO,HCCP,Munkavédelmi,egészségügyi, társadalombiztosítási,munkáltatói,forgalmi,stb) is, mert olyan jól végzik a dolgukat hogy ez a kis munka még bátran beleférne. Mert ha jól megnézzük, akkor a hirtelengazdag réteg már egyálltalán nem követ el adócsalást meg ilyeneket, nekik is épphogyan csak futja a fűtött medencés villa fentartására, meg a 40 milliós gépkocsi üzemeltetésére - a minimálbéréből...
  • Mihail
    Az információ mindenkié :) úgyhogy szoftverkalózkodás volt van és nagyon de nagyon is lesz
  • syn7h37ic
    Két görény ha egyesül....
  • Tetsuo
    Csak olyat tudnék mondani, amit törölnének..