Perfect World (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
...
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Ez végre egy olyan játék lehet, ami sokakat meg fog fogni. Mért? Nekem a WoW pl. nagyon tetszett, de egyszerû volt, és anno 60 fölött nem lehetett semmi mást csinálni mint insztákba járni, 50000szer lemenni, és kutakodni a tetemekben, vagy elmenni és harcolni orrvérzésig a Battlegroundsban. (még mielõtt túl demagóg leszek, hozzáteszem, hogy legfõbb indokom az volt, mikor abbahagytam, hogy megbomlott a közösség) Grafikailag én egy picit a WoWhoz húzok, ámbár emléxem, hogy mikor megláttam maxgrafon a PWt, egy fél percig kurzormozgatás nélkül néztem csak ki a fejembõl. Node visszatérve a kérdésre ...
A lényegre tapintottál: SZAVATOSSÁG! Ez az amiben a WoWot kenterbe veri. A végjáték lehet a fõ erõssége a gammának: saját házad lehet, ami kicsit boostol a karaktereden (egyéb dolgokon túl ... amúgy ezt még a MY verzió nem implementálták); a guildodnak lehetnek territóriumai, amikért idõrõl idõre más klánokkal meg kell küzdeni ... mindezt nagy ostromgéppekkel természetesen; és persze itt is megtalálod a high level instákat is. Persze meg kell említeni hogy a Sims 2t megszégyenítõ módon alakíthatod ki karaktered (sõt majd késõbb ruháid is), létezik egy házassági rendszer a játékban, oda repülsz ahova akarsz, stb. ... de ezek csak múló örömök, egy két érdekes fícsör, de hamar megszokottá válik (hasznos, de nem esik le az állad minden egyes esetben, mikor kinyitod szárnyaid).
Elég sok olyan funkció, fícsör került bele a játékba, ami a többibõl kimaradt. Igazából olyan érzése van az embernek, mikor játszik vele, mintha fogták volna az összes eddigi MMORPGt, majd kiválogatták volna a jó dolgokat, és összegyúrták volna. Megint meg kell említenem még mielõtt beszippant magába bennünket a rózsaszín köd, hogy ezen funkciók között elõfordul olyan is, amit más játékokban jobban/szebben/v. használhatóbban valósítottak meg. Türelemre inteném a népet ezügyben, hisz még béta verzióban van a játék, és sok átalakításon fog végigmenni, míg kijön az official release.
Röviden tömören: ez a játék szerintem must-have, muszáj kipróbálni. A dolog viszont ott válik trükkössé, hogy ahhoz, hogy teljes véleményt tudj kialakítani róla, meg kell ismerned a végjátékot is 😊.
UI: Ki gondolta volna pár éve, hogy egy ilyen sokrétû játék majd teljesen ingyenes játszható lesz?
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
2007. szeptember 28. 7:30 (+8 GMT)
szal ez azt jelenti hogy nalunk 13:30 kor lesz elerheto a szerver? ... vagy en ezt most nem ertem xD
a lenyeg hogy hulyevagyok es naon buszke... xD
...
...
...
Vannak képek ahol szép van ahol csunya a játék föld pixeles stb..
LineageII ben volt hogy kilométereken át csak textura se fa se semi és az nagyon nemjön be nekem. WoW ban részletesebb a vidék van fü sok fa stb..
A víz sokkal szebb ebben az nagyon látszik.. Aki már próbálta az hova tenné ezt a játékot WoW és Lineage II hez hasolitva?
Be Positive! MMO GAMER
(* Az emberek: Swordsman vagy Mage
* A Wingek: Archer vagy Cleric
* A Werebeastek: Summoner vagy Metamorphs (alakváltók))
olyan game kell ahol van vagy 30kaszt vagy még több...akkor tutira ellennék de így :S
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Gyertek a magyar fan sitera, több szerver esetén ott bejelentjük majd melyik szerót szemeltük ki a magyaroknak 😉
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
GW: Axino Hun;
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
GW: Axino Hun;
Még egy kérdésem van. Valamilyen oknál fogva a játék sûrûn disconnectel, mégpedig úgy, hogy az egész netem leáll. És még csak rá sem foghatom a UPC-re mert csak ennél a programnál fordul elõ:S Ezt miért csinálhatja?
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
A register gomb nem jó, nem találja az oldalt.
szoval 3 éve mmozok volt msot kisebb leallas, eddig cabal gw wow l2 sro etc, egy volt amiben nem igazan talaltam helyem, gw, nem voltam igazan jo abban a fajta pvpben, szal ott is inkább csak farmoltam, l2 pvp isten, cabal pvp szinten nagyon bejott, SROrol ne is beszeljunk:p
szoval, melyik szerveren van sok magyar?😊 hogy tudok joinolni egy magyar klanhoz?😊 ja és egy, amit még igazábol meg sem néztem, hogy valtok szervert?😊
:*
A karakteralkotás nagyon frankó a karkterek is nagyon szépek a ruhák fegyverek is tetszenek. Az egész világ, nagyon frankón megalkotott igazán látványos és magával ragadó, ahol teljesen jó a szabadságérzet(néha azon kaptam magam, hogy csak úgy sétálgatok és nézelõdök teljesen céltalanul). Ebben a nagyon klasszul megalkotott világban tudok mászkálni és poénból vagy valami „küldetés” keretében hentelni, aztán tulajdonképp ennyi. Már most alacsony szinten is dögunalom, hogy annyi a játék, hogy erigy oszt csapj le 20-30-40ilyenolyanakármilyen mobot.