1447
  • Madmano
    Ok,köszi.De erre szükségem lesz később?Úgy értem,gáz,ha nem adok meg semmit ott?
  • Fayme
    érdekelne még a cuccok tuningolása. a csillagozás az miben számit? socketekbe mit lehet rakni? a csilagozás az a plusszolás vagy az egy harmadik funkció? :)
    a küldikből kapott mirage stone-val lehet uppolni?
    bocsi akezdő kérdésekért ^^
  • Sorius
    Mindegyik kaszt az elder-nél tudja felvenni késöbb pedig dragon city-be lehet. Flying tool-t 30-as quest-nél kapsz, meg lehet venni item mall-ba is.
  • Looooser
    a cultivation q-ek levannak írva valahova? legalábbis az ghogy melyi kkaszt hol és kinél vegye fel...
    és a flying tool-okat honnan took majd szerezni?
  • ZsZso
    bármilyen tetszőleg 10 számjegyből álló szám
  • Tombi
    ALT TAB problémára van megoldás XP alatt.

1.) Start menü --> Vezérlõpult
    2.) Területi és nyelvi beállítások
    3.) Nyelvek fül
    4.) Alul kiixelni a kelet ázsiai nyelvek telepítését
    5.) Alkalmaz
    6.) Telepítés után újraindítás és menni fog az alt+tab

Remélem segítettem valakinek.
  • Fayme
    köszönöm, közben már sikerült :)
  • Madmano
    Hali.Regisztrációnal az "IC/Passport No" rovatban mi fáj nekik?Mit szeretnének megtudni?Nem vagyok túl jó angolos....
  • Sorius
    Nézd meg hogy van-e cultivation quest-ed, ha van csináld meg aztán menni fog.
  • Fayme
    lenne másik kérdésem: w-elf priest vagyok, lv 9 lenne egy csomo skillem amit tanulhatnék de valamiért nem engedi. van sp-m, pénzem rá, és a skillek is megvannak hozzá, mégis valamiért nem engedi.
  • Sorius
    Kb. olyan lvl20
  • Gubberx
    OFF:ezt ismeritek? nemrég lett free to play
  • Fayme
    Sziasztok!

Azt szeretném megkérdeni, hogy ha én w-elf vagyok, barátnőm viszont mindeképpen róka akar lenni, mennyire kerülünk messze egymástól?
    Mi az a szint, amikor már tudunk együtt játszani?
  • TQ cheater
    lagg.A PW-hez hozzá tartozik(már régebbi serveren is volt),hogy akkora térbeli lagg nincs csak a nagyobb városokban,viszont a skillaktivizálásnál megnyilvánúl a serverhiba....idegesítő,de majd megszokod...
  • Looooser
    tényleg jó a játék szimultán több karival játszok mert mindegyikben más a jó
  • Fayme
    nvm, közben megjavult.
  • Fayme
    sziasztok!

próbálok regisztrálni, de az jön ki, hogy a kiszolgáló nem található.
    csak pillanatnyilag nem elérhető?
  • ZsZso
    Szólni kell a klán vezérének (ingame, vagy a Perfect World - HUngarian Scene -en) s ha szerencséd van már be is kerültél.

------

Szerintem elég összetett a játék. Legalábbis összetettebb mint az összes eddigi F2P MMORPG. Ami eddig nagyon tetszik, hogy eltekintve pár paraszt játékostól hihetetlen közösség alakult a Oracle szerveren. Eddig bunkó magyarral nem nagyon találkoztam, pedig ettől féltem a legjobban. Nem marják egymást a klánok (WoWban általános volt, bár itt még az elején járunk). A külföldiek is többnyire kedvesek, segítenek ahol tudnak. A játék igazán élvezetes, s a questek is változatosnak mondhatóak ... nem csak ÖLJ 10 mobot, meg ilyenek, utazgatni kell néha, "nyomozni" vagy épp növényeket vadászni. Kell ennél több? Nekem egyelőre nem.

(Kár hogy a csetelés nagyon gázul lett megoldva, de meg lehet szokni)
  • Titan
    Ha ismersz valakit és meghívnak...
  • pw00
    Hogyan lehet klánokhoz csatlakozni?
  • Titan
    Passz! Mondjuk ilyet már én is tapasztaltam, hogy lassan reagál műveletekre..:(
  • Ryleh
    sztem,a Lineage 2 kicsit komplexebb volt...
    Ti: -a slkillekhez külön könyveket kellett venni,nem kis pénzekért,
    -lvl 20 tol specializálodni lehetett a classodon belül..egy baromi hosszu küldivel,
    -ugyanigy lvl 40 nél is.

ami itt gáz...a nemek eröltetése----azaz bizonyos classok csak női karival játszhatóak.
  • Looooser
    huhh ez elsőre elég összetett majd rá jövök /kicsit össze tetteb mint a wow vagy az l2 ahogy én meglátom/
    ---
    1 kérdés nem tudjátok milehet a probléma hogy lenyomom a skill gombot és nem reagál azonnal hanem 1-2 mp-vel késöbb
  • Marcus_
    Hullo!

Milyen a pingetek ill. mennyire játszható a játék?Mert a betaban a 3 mp delay nem volt kóser
    Kösz!
  • Titan
    Ha megnyomod az "R"-t akkor láthadod a skilljeid és ott alul van olyan hogy skill tree! A skill fában láthatod, hogy melyik skillhez mik a követelmények, mikor van szintlépési lehetőség, mit csinál..stb.
    Továbbá nem csak level kell a skillekhez, hanem kultivációs szint is amiket a narancs küldikkel tudsz szerezni pl. autocopy!
    Az elérhető spelleket meg kell venni aranyé' és SP pontért! A Fajodnak, kasztodnak megfelelő MASTER-nél! DE ha pl. a kovácskészítő craft skilled lép szintet azt az ELDER-nél tudod léptetni!
  • Looooser
    oks elöbb a delphi-n kezdtm de miután írtam ide vissza olvastasm kicsit és láttam h oracle.... persze hogy működik...
    am sztem vmi nem jó a skill tanulásommal lvl 5 vagyok WF /már kiírta hogy elkezdhetek tanulni az eldernél/ az sp balancem 575-ön van és nem jelez ki semmi skill-t amit meg tudnék tanulni
  • TQ cheater
    Ahh.meg mindig nincs idöm jatszani
  • yesss
    Oracle, Na jó a cd mert ugy irtam hogy nem voltam itthon:D
  • Looooser
    sziasztok ki melyik szerón játszik? mert arra megyek én is
  • Ryleh
    nekem lvl 24 es WF em van..eddig sokféle petem volt...most épen repulő fajt keresek...
    Szintednél nem magasabbat tudsz pet tamingolni..azaz "befogni"..ezt majd ki kell keltetned,etc...
    nekem a lynxek,rhinocéroszok,most épp egy rovarszerü a favorit
    ...fontos,hogy milyen szintüet fogsz be,mivel jártam ugy,hogy a pet nem fejlődött tovább...emellett a lojalitását ápolni kell folyamatosan...mivel igy kevesebb xp-t von el a "közös" győzelmeitekből..ily tárgyakat kereskedőknél kaphatsz-amikkel emeled a hűségét..
    nem érdemes drága petet venni...amit tudsz használni...azt be is tudod fogni...
    nem régóta játszom ezt,de ha vmi érdekel..szivesen segitek...
    (Oraclen-HunMirmur néven vagyok)
  • Titan
    Örök hála!!
  • Ryleh
    Hasznos info..köszönöm!!!!
  • Sorius
    Most olvastam gs fórumot és kiderült hogy a francia oldal linkje megváltozott erre.
    Rajta van a mobok helye, hogy mit dobnak, milyen %-ban stb...
  • Ryleh
    jatekben kerdeztem en is..a valasz:sajna volt egy francia oldal,de behalt...sajna en is kerestem questinfokat,mobmapot,stb.....igy marad a kerdezoskodes,de ahogy eszrevettem...segitokeszek...:))
  • Titan
    Skacok!

Nem tudtok olyan térképet amin a mobok nevei fel vannak tüntetve, merre hol találhatók?
  • Titan
    Haq jól tudom, akkor petje csak a rókacsajnak lehet és tojást kell szerezni! Vagy van olyan skillje amivel mobot is magáévá tehet!
  • yesss
    egyáltalán petet honnan szerzek és milyenek vannak??:):D
  • ScarY MAN
    az egy nagyon jó quest xD ... segiteni...haaat... elv az ilyen "növény" mobok dobjak ... teknos etc. ha jol otm...reg jaccottam mar vele
  • pw00
    hello
    elvagyok akadva amikor green grass-t kell szerzni a petnek de nem tudom hol lehet ha valaki tudja kérem írja le mert jól jönne elöre is köszönöm
  • Tombi
    WyVerN is amiben én is vagyok :)