Perfect World (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mertha akkora hibát találtak volnak akkor már cbt is leállították volna ...

9Dragons/Nirvana/[-Shadow-]/RC5/Deva Monk/Zsiroskenyer

Jah persze azért tették be már a másik szervert? Csak sztem húzni akarják az idegeinket...

ScarY MAN
HencStein
délután 5 mert 7 ora külömbség van

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

szal ma dután 4kor náluk éjfél és akkor lehet tunk jáccani ha 30.án megnyitják 😄

Oracle
Delphi

: Online : Offline

2 szerver van szal 😄

HencStein
1 orával megelöztél .D
"Our target is to begin Open Beta before the end of the month."
forditva ha nem baszunk el semmit akkor talán kinyitunk szerdán

silkroad:[AtHeNs] Voodoo_people 76+[Harcosok](inaktiv) cabal:[MaRs] voodoo 129+[retard]blader . cabal : [mars] zippyke lvl 120+[retard] archer

We expect the latest patch from China to arrive on Friday the 26th of October, it will be extensively tested on Monday the 29th of October and we hope to release the patch at the end of that day IF no major bugs are found and the patch is determined to be stable. Our target is to begin Open Beta before the end of the month.

The 29th of October is NOT the release date.

Szal még ebben a hónapban megnyitják ha nem lesz bug... 😄 2 nap max 😄(remélhetõleg...)

De mondjuk ott is ugyanazok a moderátorok, adminok voltak, mint akik most vannak a pwmyen oldalán
Nem, azt télleg nem ott mondták. Akkor még nem is volt meg az angol nyelvû pwmy-nek az oldala, hanem a kínai verzió fórumán volt angol nyelvû fórumrészleg és ott.
Azt hiszem, azt még nem azon a hivatalos fórumon mondták.
CB-re is azt mondták júniusban, h még abban a hónapban lesz, aztán szeptemberig vártunk rá 😄
Pedig mondtak:
Ezen a héten nem, 29 nem, tehát vagy 30. vagy 31. Mert még ebben a hónapban. Hacsak közbe nem jön vmi.
elegem van :S
Jó lenne már ha tudnának 1 rendes idõpontot mondani hogy mikor jön ki -.-"

musha
na hurrá -.-

http://forum.perfectworld.com.my/viewtopic.php?t=2206

Szóval majd jövõ héten kedden vagy szerdán indul......Ha nem jön közbe semmi.....
HencStein
ha azt nézed tényleg semmien idöpontott nem irnak de irták hogy 19. én indul de ezt a csak a forumba a föoldalra semmit nem irtak hogy mi lenne meg mi nem másik mmoba már irták colna hogy start xx oct. ben reggelj most stb stb gondolok most pl amikor indult a cabal még a csapbol is az folyt de ennél valamiért nem ... meg ha nézed az idö eltolodást akkor elvileg mo idö szerint 17kor lesz ott 24.e szál ha reggle 6-7 kor inditják akkor az m.o idöbe 21-22 ora szál még ma kiderül ..

elõzõ hozzászólás - játékokat=játékot
Nem havidíjas, f2p, azaz ingyen játszható. Lesz benne item mall, ahol igazi pénzért lehet különbözõ cuccokat venni, melyek másképp nem szerezhetõek be a játékban. Ezzel szerez bevételt a cég. Természetesen item mallos cuccok nélkül is élvezhetõ a játék, valamint az item mall nem tartlamaz olyan dolgokat, amik (túlságosan) igazságtalanná tenné a játékokat azokkal szemben, akik nem használják az item mall-t (értsd: nincsenek például erõsebb ruhák, fegyverek az item mall-ban). Ami a holnapi megjelenést illeti, sztem kamu az egész. Ugyanis se a pw hivatalos fórumában nem írja az "Announcement"-ek között, se a pw wiki-n nem írja, h holnap jelenne meg, csak azt, h "starts soon".
HencStein
Elvileg reális bár.... az idöeltólódás sokat dob

musha
ez a holnapi megjelenés mennyire reális szerintetek?

HencStein
Hát nemtom ... kivételesen nem xtrap vagy gg lesz a botvédelem?

mama2
Ez havidíjas lesz?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Tombi
Ezek szerint a varázsló karim nem használhat majd botot? Sajnalom azt hittem lehet egy jó kis magic staffja <#idiota>

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

bocs a szóismétlésért, késõ van <#idiota>
Hát aszonták a kjubizónosok, h többek közt azért csúszott sokat a cb, mert többek között kifejlesztettek egy hatásosabb bot ellenes progit annál, mint amilyen a my-cn-ben van. Naon remélem, h ez télleg így is van, mivel a my-cn bõvelkedik a botokban. <#levele>
nagyon koszi az infot <#vigyor2>
HencStein
Kiirták forumba .. hogy 24. én (szerdán) fogják inditani

ScarY MAN
onnan hogy csusztattak... ott van fent a banner alatt egy oldal linkje...katt...

...

Hali! megint en vagyok lehet hulyeseget kerdeztem vagy valami nezzetek el nekem :p ezen a teren nem vagyok valami nagyon profi viszont <#help>
valaki segitsen plx 😄D nagyon koszi meg1x
sziasztok! valaki tudna nekem segiteni ? Az a helyzet hogy most raktam fel a jatekot (PW ENG 1.26) regeltem a cubizone.com-on minden suti de nem tudok belelpni 😛 . Probaltam mar mindent csinaltam meg1 accountot meg miden ... belepek berirom az id-t passt es szamol 20-ig aztan azt irja hogy cannot connect to server :/. Nemtom mar hogy miert csinalja ezt de nagyon idegesito :S . Olvasgattam miket irtatok hogy elvileg okt. 19 azaz ma aktivaljak a dolgot vagy mi 😛 de nem tapasztaltam semmi valtozast szerver listaba csak egy szerver van (Oracle) amihez nem ir semmi infot en ebbol azt szurtem le hogy offline 😊 de elvileg akkor ma lesz online ? ha igen mikor ?😛 ... elore is nagyon koszi a segitseget !
Haverék most mondják hogy balance-ozák a karikat így már csak kipróbálják a játékot de kevés esélyel ha csak jól nem csinálják😊.De ez ritka sajna
Na látod ez igaz ZsoZso ingyen sajna csak az Anarchy van ami bonyolult (vagy annak mondható).Én is fogok pw-zni mert a kinai motívumok tetszenek meg a haverok is kipróbálnák és a csapat az csapat.De én egy valamitõl tartok a készítõk ne baltázzák el késõbb a gamét meg a sok bot-os játékos mert azok szét tudják cseszni a játékot(Silkroad a legnagyobb példa erre).A legtöbb játékos bot-os😞.
ZsZso
Úgy néz ki késõbb jön az OB ...

kutyu: na igen, de kérdem én ... volt már ilyen bonyolult MMORPG ingyen? Szerintem még nem (bár el lehetne vitatkozni az Anarchy Online -ról ilyen téren 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Na sziasztok most fogtok fikázni de sebaj.Zsozso olvastam egy régebbi írásod összehasonlítás a wow-al.A grafika nem minden ez a játék jó de sokban olyan mint a wow (valahol a kínai wow-nak nevezték)viszont ebben vannak uj dolgok amik a wowba nincsenek ez tény de ez is egy egyszerû játék ebben is hasonlít sajna nincs tul bonyolítva meg nehezítve a játék csak a megfelelõ csapat kell és mehettek hentelni + küldizni.Én játszottam az Eq2-vel meg az Swg-vel(a régivel) na azok nem voltak egyszerû játékok ott élvezet volt megküzdeni mindenért igaz szerintem nem a nagyközönségnek szánták mert nem egy egyszerû játékok voltak mint ezek.De a lényeg hogy a Pw meg a wow közöt minimális eltérés van kasztokban is gyengébb a pw karaktergenerálásban a wow marad alul.Az hogy házat építesz már má mmok-ba is berakták.A grafika nem mindig lényeg a hangulat abban a wow sztem jobb de az Eq2 még jobb és szavatosságba se lesz jobb a pw.Aki ezt választja (és sokan lesznek)annak jó játékot kívánok.
Ui.az én véleményem és nem vagyok wow párti én a bonyolultabb mmo-kat szeretem amibõl sajna kevés van meg játékos is aki szereti.
TQ cheater
Juhhú,már most?!MY-E?Open beta?No wipe?Október 19?EZ AAAZ!!JÁCCANI JÁCCANI....😄

Be Positive! MMO GAMER

ZsZso
A PWHUNon és a Wikin is fent van, az is, hogy mikor indul, meg az is, hogy nem lesz wipe (már jóval a CB indulása elõtt lehetett tudni).

Hogy válaszoljak is a kérdésedre, OKTÓBER 19. (egy hét szünetet tart a C😎

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tombi
Lehet már tudni órára pontosan, hogy mikor indul az Open Beta?
Ez azért is fontos, mivel NEM LESZ KARAKTERTÖRLÉS. Ez már hivatalos infó. Én el fogom kezdeni amint lehet, mellesleg látottak alapján jobban bejön nekem mint az Aion, és mindezt havidij nélkül !

ZsZso
Elkészült a magyar PW Wiki lap is. Használjátok (és írjátok egészséggel 😊!

ZsZso
Én innen szedtem. Jobb linket nem tudok sajna. Tekintettel a méretére, nincs hely, ahova fel tudnám tölteni (nomeg a netem se tenné lehetõvé).

Looooser
nem még mindig qrva lassan jön le... és azzal szedem amit adtál

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Tombi
sikerült megcsinálni, nagyon jo a jatek 😊

ZsZso
Nem értem mért kell egy angol verzióhoz angolosítás. Ha onnan szeded, amit elõbb belinkeltem, akkor ahhoz aztán tényleg nem kell angolosítás. Írtó sok verzió van, bevallom nem egyszerû eligazodni ...2,5 GB tanulópénz, ha rossz verziót szedsz le.

ZsZso
Igen

#301: Mûködik, de az filippínóknak lett kitalálva, és csak Fülöp-szigeteki IPvel tudsz vele játszani.

ZsZso
Nincs magyarosítás. Ez angol kliens.

Tombi
nekem nem megy a jatek angolistása, a nyári verzioval simán ment, de ezzel valami gond van.

más: ha elfelejtettem a loginomat, hol lehet resetelni? sajnos jatekon belül is minden japan, pedig gondolom ott is van egy reset password..

msn: [email protected] aki tud segitsen pls

Evil
Illetve ez a beta verzio müködik? http://perfectworld.levelupgames.ph/community_downloads.html

Evil
Azaz leszedem a klienset regisztrálok itt: http://www.cubizone.com
Utánna felrakom megvárom még patchol arra rárakom a magyarositást Innen
ÉS mehet a játék? 😊

Evil
Ezt leszedem azt mar tolhatom is neten? Vagy kell neki valamiu beta key esetleg külön reg?

ScarY MAN
\o/

...