1447
  • tibi1987
    én most kezdtem el tolni a gamet archlordoztam egy darabig de most picit elegem lett belöle:)
  • netmester
    aki rf-el játszik az melyik szerveren van???
  • Probatbicol
    Hát én ezt az arányt pont ellenkezőleg tippelném, de végül is most ízlésekről vitázunk aminek tudvalevőleg semmi értelme :).
  • Cassell
    De pontosan Orc bersereker voltam:)

Azért szerintem 100 embert odaültetsz a monitor elé, hogy az vagy ez a szebb 90 fölötti mondja, hogy az Archlord szebb. A questek ott sem sokkal másabbak esetleg ott vannak olyan főbossok amiket egyedül nincs esély leverni így rá vagy kényszerülve az alkalmi partyra.
    Ez engem a Lineage 2-re emlékeztetet.
  • Ryleh
    na...Archlord.....
    egysikú,szimpla koppintás..a fantáziatlanság a fő jellemzője..(LOL)
  • Fayme
    mér a zselékockák kifejezetten viccesek ott :DDD
    egyébként ha megnézed egy csonti van benne XD
  • Probatbicol
    Bocs, de Archlord ??? Gyanítom nem orkkal voltál ott, az ottani ork kezdőterületnél, kopárabb, fantáziátlanabb terepet nem láttam még mmoban.
    Meg a támadó dobókockák...brrrr.
  • Probatbicol
    Nem tudom, de figyelj már, ha ez külön kliensben fut akkor miért kínlódsz vele, ilyen alapon bármilyen netes rádiót hallgathatsz mellette, vagy winampot, cd-t stb.
  • Looooser
    meg van ez a real player lejátszó a netes rádiós cucc de vmi felhasználó nevet és jelszót kér
    hol kell erre regizni?
  • Ryleh
    igaz!!a henteléssel nem fejlődsz..a kvesztek(noha nem kell hozzá nagy agyvelő:)))de jobban fizetnek mint xp-ben,mint pénzben.
    Leendő WF eknek nagyon ajánlom a pet lojalitásának gondozását....hiszen elég sok xp-t von el...
    Amugyí télleg...lvl 20 ig relative könnyen el lehet cammogni....
  • Cassell
    Annyi a titok nyitja, hogy a Questeket kell csinálni az azokban megnevezett szörnyeket kell gyilkolászni aztán lejelentkezni és egyből fél szint meg is van:)
  • Fayme
    én alig egy hete játszom, már 25 vagyok. szeirntem elég gyorsan lehet benne fejlődni, főleg ha van egy jó partyd.
  • Faki
    3-4 óra alatt megléphető a level 10, sok questel gyorsan ugrálod a szinteket.
  • netmester
    én 1 hét játékután se léptem túl a 10-es szintet. nem tudom hogy csináljátok de lemondhatnátok.
  • Cassell
    No leszedtem én is és nekikezdtem. Szóval az Archlord szebb de nem minden a külcsín. Level 14-es Beast vagyok az Oracle serveren ahogy olvastam ott vannak a magyarok ha gyúrok még pár szintet lehet valami magyar klánhoz csatlakozni? Meg akkor az tuti, hogyha véget ér a beta teszt akkor nem törlik a karikat?
  • NewDrakon
    nemtom hogy de megcsináltam...
    bocs a felesleges HSZ-ért
  • NewDrakon
    hali!
    végig olvastam a hozzászólásokat de nekem a regisztrálással vannak problémáim.
    vmiért nem tudom aktiválni a regisztrációmat
    ha vki tud segíteni!
    THX

(mindent e szerint csináltam==>
    http://perfectworld.extra.hu/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=10
  • Looooser
    lvl 6 atz első skill
    mint állt a legtöbb mmorpg-ben
    nekem egy parám van meg van ez a real playeres szarság a netes rádiós cucc és vmi felhasználó nevet és jelszót kér
    hol kell erre regizni?
  • Ryleh
    amikor szintet lépsz,néha kiirja hogy mehetsz ehhez-ahhoz(pl skillek miatt),illetve jogosult vagy felkeresni x,y helyeket,stb.a fővárosodban kellene lecsekkolni az npc-ket,kasztmesteredet,eldert,stb.
  • netmester
    kell hozá valami misst csináűlni. ne kérdezt hogy mit. mivel keztél?
  • bali12345
    aha de én már lvl 5 vok mágus és semmi skill nincs
  • Probatbicol
    Minden kasztnak van egy tanítója a saját nagyvárosában, tőlük lehet venni a skilleket. A listában csak az látszik, amit már megvehetsz az adott szinten.
  • Looooser
    hát nerm toom engem nem zavar az inter face mondjuk a Hellgate london interface jobb
  • bali12345
    Hali! Elég kezdő vagyok most kezdtem a játékot. Ezér még nem tom hogy lehet skill venn/szerezni valaki elmagyarázná nekem
  • Fayme
    szerintem teljesen wow-os interface van. egyáltalán nem zavaró. aki sok mmorpg-vel játszott már, az hamar megszokja :D
  • netmester
    én nem a silkroadra gondoltam hanem a Guild Wars-ra.annak van eddig az egyik legjobb grafikája.
  • CkR
    ööö..Pontosan miért is volt zavaró az interface??
  • CkR
    GRATULÁLUNK!!!..ÖN JÓL TIPPELT!!
  • Probatbicol
    Csak tippelek, gondolom realplayer kell hozzá: http://www.realplayer.com/
  • Camouflage
    Igaz, a Silkroad Online hasonloan szep, bar nem allitom, hogy szebb. En ugy csak olyan 10-20 percet voltam online PW-ben, de a lagg es az interface nagyon zavaro. El nem tudom kepzelni hogy pvpznek itt az emberek.

Masik. Ha jol tudom alapbol ingyenes a jatek. Csak ido kerdes es megjelennek a goldminerek es botterek. Egy az egyben ugy fog jarni, mint a Silkroad, a jatekosok 90+%-a botter.
  • Looooser
    letöltöttem ezt a live.ram filet a netes rádió hoz de a gépem nem ismeri fel hova tegyem a játék mappájába vagy mit kezdjek vele?
  • netmester
    szerinbtem van enél szebb játék. a grafika elég mesés de az türhető.a lagg ezek szerint nem csak néűálam van.
  • CkR
    jajj bocs..az előbbiben az nem 'lapból' hanem 'alapból' lenne..
  • CkR
    A zenére már lapból adnak megoldást: Hallgasd a Perfect World Maláj és Japán nyelvű rádióját!..Két zene közt 5 perc röhögés a röhejes kiejtésű szövegeken..
  • Fayme
    szerintem is nagyon klassz. a lagg engem viszont nagyon idegesit, mivel papom van, nem mindegy hogy rögtön vagy 5 seccel később tudom elnyomni a skillt. party nélkül sehova sem megyek vele, mert csak visszafejlődök. dehát nyilván partykarakter, azért csináltam :)
    a zene nem rossz, csak hosszutávon tök unalmas. mindenhol ugyanaz.
  • CkR
    a maláj-angol klienst kell letöltened amit itt tudsz letölteni..Én ajánlom a felajánlott linkek közül az AUSGamers portálról letölteni..nekem elég gyorsan lejött (kb 350 kbyte/sec)..
    A magyarok az Oracle szerveren vannak..
  • CkR
    Szerintem is Szuper grafikájú MMO..a lag egy kicsit idegesít, de meg lehet szokni..A kérdéseidre válaszolva (röviden):

1. City of Feather-ben a 'medence' körül valamelyik NPC (ha jól emlékszem)
    2. Ezek megszerezhetőek, a küldi lényege h össze kell szedned azokat a cuccokat amiket kér a bankos (asszem mindegyikből 5-öt), és azután kapod meg..
    3. erre az egy kérdésre nem tudok válaszolni (amikor haverommal pvp-ztem, engem nem idegesített..
  • finaltrekker
    Szerintem is ez a legszebb MMO, de ami rossz benne az a zene. Túl nyugodt és túl ázsiai, legalább is a bétában az volt.

Kérdésedre sajna nem tudok válaszolni, én 7 hónapja játszottam vele utoljára.
  • Probatbicol
    Gyönyörű ez a játék, azt hiszem a legszebb MMO amivel eddig játszottam. És ami még fontosabb a wow óta először érzem azt, hogy hangulata van az egyes tájaknak, jó barangolni benne.
    Az irányítás is jó, a kezelőfelület egy-két gyerekbetegségtől eltekintve megfelelő, az emote-ok pazarak.
    Egy negatívuma van a default lag, ami nem is a skilleknél zavar igazán, hanem a targetelésnél, akár mob akár npc, a rákattintás után kell várni egy kicsit, hogy lehessen kezdeni valamit vele.

Lenne pár kérdésem a haladókhoz:
    1.Merre van az aukciós ház/npc? A kezdő városokban nincs, csak nagyobb szinten?
    2. Az elején a bankos ad 2 küldit, amivel lehetne bővíteni a bankhelyet ill. az inventory-t. Ezek a kövek megszerezhetők valahogyan, vagy azt csak valódi pénzért árulják?
    3. A az instázás/pvp magas szinten nem idegesítő a lag miatt?
  • finaltrekker
    Kipróbálnám a játékot megint csak nem tudom melyik klienset töltsem le, mert régebben írták, hogy lesz amerikai szerver, europai meg nemzetközi. Ja és melyik szerverre mennyek? Hol vannak magyarok?