105
Melyik a legjobb Gyros?
-
#105 na igen,mondjuk hiba volt részegen azt mondani mehet bele minden,*másnap* az arcom is lemarta :D -
#104 Anyuka főzte gyros. Az a legjobb. De nem kaptok belőle muhahaha. -
#103 -
BongoBácsi #102 Pécsen a Repeta étteremben a krumplis tálat ajánlom semmi köze a göröghöz de elég ütős szerintem a hazai piacon ! -
#101 Pesten Váci útról lekanyarodva a Forgách utcára, jobb oldalon, le a lépcsőn megtaláljátok az egyik legfinomabb gyrost. -
lord nihilus #100 Egerben valahol elrejtve valami igazán jó gyrosos? ennék már valamikor :DDD -
#99 Szolnokon a Mindent bele hami elég tűrhető anyagot készít.
De én túl elit gyrost még nem ettem... -
Lacusch69 #98 Nei Pori Görögország. Theo étterme. -
#97 Halásztelek Denis Büfé (Török).Verhetetlen. -
#96 City Gyros, Dohány utca a körút felé
-
#95 Budapest, XI. Kruspér utca, gyroszos. Sztem.
Egyébként meg az nem igaz, hogy gyros csak jó lehet, a Szeráj a Jászain égett, keserű szart ad hús néven. Ötből ötször, három év leforgása alatt. Több esélyt nem adtam neki... -
#94 Most hétvégén ettem Salgótarjánban a Tesco parkolójában lévő amerikai hot-dogos bódéban egy fetasajtos gyrost 620 Ft-ért, ami az eddigi legfinomabb és legjobb ár/érték arányú gyrost volt, amit valaha ettem. :-)
Érdemes elutazni oda, vagy ha a közelben jártok enni egyet, mert telepakolják rendesen mindennel. 580 Ft a fetasajt nélküli változat, de megéri! -
#93 Áá, nem is tudom, a Várda-Csárda, újabban ott ebedél(tem)ek, és ott elég jó a Gyros! Jobb szvsz, mint a Törpiri. -
#92 Kisvárdi vagy? -
DIESEL DOG #91 Néha napján elvetődöm Kisvárda felé... tudnál mondani egy pontosabb helyet, hogy hol is keressem az ominózus büfét? :) -
SL #90 hát az tényleg szar a brant egye meg! ajánlom neked kisvárdán a törpillát ott a legjobb. -
#89 görög. -
DIESEL DOG #88 Köszi! -
Freeda Krueger #87 Úgy tudom görög... -
DIESEL DOG #86 Van egy kérdésem...
A gyros eredetileg Török vagy Görög étel? Nem tudom eldönteni... -
#85 Pitával jobb szvsz -
DIESEL DOG #84 Pedig az eredeti Gyros elvileg pitával készül... :) -
bcrics #83 ÉS pesten vmerre vmi ász hely ahol nem az átkozott pitában adják hanem a jo kis kifliben,,egyébként nemértem miért kellett elbaszni pitával a gyrost:S
-
DIESEL DOG #82 Értem... :)
-
#81 kisvárdai, nem messze kb. 40km, csak sokat járok fel moziba, meg szórakozni -
DIESEL DOG #80 A körútról ha jössz akkor jobbra letérsz. Pont a büfé mellet van a Blue Comp Net számtech. bolt. Pontosan Vasvári Pál u. 24-26 szám. Pont itt lakok én is a rózsaszínű újépítésű társasházakban... :D
Te nyíregyházi vagy? :) -
#79 Na jó van, de a Vasvári utca nem túl rövid út, adj valami támpontot, h hova menjünk. pl. A körútról jobbra vagy balra, ha a McDonald’s felől jövünk? -
DIESEL DOG #78 Na akkor én is mondok egyet innen Nyíregyházáról... :)
Aki jártas errefele, feltétlenül térjen be ide: Vasvári Pál utca, Csirke Gyros Bár. A fickót kb. 9-10 éve ismerem, nagyon jó haverom, és isteni a kaja nála. Személyes kedvencem a betyáros gyros. (erős pista paprikakrémmel), persze én kérek rá füstölt sajtot is. Van olyan amikor betolok egyszerre kettőt is belőle annyira finom! :)
Plusz még egy jó gyrosos: a Total Gyros az Univerzum Üzletház alatt, itt van Nyíregyháza legnagyobb választéka, és nem csak gyrosból van hatalmas választék... +fav a rántotthúsos szendvics! ;)
Ha viszont valaki szereti a bárányhúst is akkor menjen el a Balkán Grill Büfébe. Ezt egy török származásu fószer csinálja. Gyros csak pitában van de teljesen egyedi az ízvilága! :)
Viszont amit itt kerüljetek: Gyros gyár 1 és 2. Borzalom a színvonal, kevés húst adnak, és az is rossz, az egész kifli többnyire egy nagy mártással teli valami inkább... :S -
#77 én itthon is ettem már kecsón a madaras tescóban:Dhátul a gyorséteremben de már sajnos bezártt pedig nagyon finom volt.+még görögbe ettem mikor kinvoltunk nyaralni az nagyon finom -
#76 Nocsak.. Gyrosmennyország :D
Én is mondanék egyet, Szegeden a Makkosházi körút - Ortutay utca kereszteződésében a Coop mellett van egy gyrosos, nekem nagyon bejött :) -
#75 Egy anti gyros -ost jelentenék be, Kisvárda, kis posta mellett, eszedbe ne jusson ott enni. -
#74 Mátészalkán sokan monjdák a belvárosit de én személy szerint a Nagymajtényi falatozót szeretem a legjobban:diák menü gyrossal, gyros kifliben sültkrumpli cóla=500 ;) -
#73 ajánlom a google mapset :D -
Narusco #72 hol van a Kolosy tér ?:D -
#71 Én apámmal voltam Németbe ott vmi isteni gyros-t ettem!(török hapi volt)
De nagyon fincsi volt!! -
#70 A Kolosy térnél van egy új gyrosos, közvetlenül a tejbolt mellett (a bécsi út felöli részen). Na, oda érdemes menni, vmi (talán török?) csávó vezeti és 1000 ft-ért, akkora adag gyros tálat ad, hogy menten rosszul lesztek :)
Extra sok hússal adja a csávó. És ez az 1000 ft a nagy adag gyros tál, vagy van kisebb is kicsit olcsóbban, 800-ért. -
Gilmour #69 Tatabányán a Sétáló utcában. Mindig csípősen kérem, úgy az igazi -
leipsig #68 legjobb gyros a rómainál van a gyradiko a pünkösdfürdő sarkán a görögbe !
Ez igazi gyros... amilyet kint görögbe kapsz!
nincs tele sok szar tömő anyaggal pl:káposztával meg hagymával... -
#67 Campona-ba van a legfinomabb a Török csávónál.
A mekivel szemben van. -
#66 Noa régen nagyon jó gyrost adott. Rég nem toltam már ott mióta elköltöztem.