Hõsök (TV2)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy meg már rengetek okfejtés zajlott máshol h kinek mi a képessége, peter mama/papa vmi jövöt álmodos képessége lehetett, mivel ugye peeter néha álommába látott dolgokat még isaac megismerése elött, vagyis egyik szulöjétöl szerezte a képességet, simone papa meg valszeg a "tudom mi a képességed" erövel rendelkezett
hiro papát nem tudom :)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
az ucccsó jelenetet én majdnem így képzeltem el, nekem az volt az elképzelésem, hogy ilyen tipikus jelenet lesz: sok jó hõs, meg egy nagy fõgonosz ellen... aszittem legalább a skizo csaj ottmarad :P
a második évadban tuti hogy a Micah-nak és a (a kislányt hogyishívják?<#idiota>#idiota>) mindegy, nekik lesz porontyuk :D
ja és talán az is kiderül hogy a szülõk milyen képességet birtokolnak... (hiro apuka (nõvérke-anyuka?), petrelli anyuka-apuka)...
(hogy a kettõ egyszerre hogy fog kiderülni, azt nem tudom, de próbálok gondolatokat ébreszteni:)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Akár be is lehetett volna itt fejezni a város feletti robbanással, a csatornába elmászó Sylar-es részért pedig nagy kár volt...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
javaslom nézzétek meg ezt: itt
illetbe a meobot :)
csak mos tnemtudom lehet már kész van , csak a heroes az fizetõs:( (ugyanigy van pb-s hátatmutogatós tetkós videó, de sztem az nem lett valami jó. viszont a heroes az üt)
Shiwo, (vagy bárki, aki tud segíteni)
thank U very much. A [email protected] el tudnád nekem küldeni a poweriso telepítõ fájlt? (felraktam a download.com-ról, de az csak 300 MB-ig imidzsel. a daemon tools meg nem viszi a .daa-t. szerencsére ezek a progik <1 MB)
gondolom, van crackelt :)
fene ebbe a sok SW-be :) egy filmemnek nincs hangja, azaz nem játsza le a MPlayer...
szóval nagyon kösz, bárki is küldje el a poweriso-t:
[email protected]
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
addigis meg van simspon család, augusztustól meg south park.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
talán ha nézettebblett volna a sorozat, az is elképzelhetõ lett volna hogy egyszerre ment volna az usáéval:D
de sajna pont hogy most késõbbre fogja tenni
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Melyik is volt ez 20 vagy 21?
Gépem ati X1900 4200
de azért szép próbálkozás volt :))
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
De ma éjjel hajnali 1:00-kor a Tv2-ön lesz egy vigjáték aminek a neve Save The Cheerlader !! <#hehe>#hehe><#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor>
Ha nem jelent meg akkor csak valami trélert vágtak rá a képernyõre?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Azért Claire uccsó akciója se volt semmi. A kis Hiro meg ugyanolyan kocka mint a nagy :)
One man\'s hero, is another man\'s demon...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>