732
A SZINKRONFIKÁKAT AZ ANGOL, HEROES TOPIKBA. IDE A MAGYAR VERZIÓ NÉZŐIT VÁRJUK.
-
#532 "és Péter tudott repülni szóval az égatta világon semmi szükség nem volt a bátyjára." -
Seten #531
Persze, és hagyta volna, hogy Sylar kicsinálja a többieket. Logikus megoldás lett volna. :)
-
#530 nincs több képessége Peter nek mint Syler nek, mert csak azokat másolja bele magába amit ellene, közelében használnak, Syler meg nem használta ellene az összeset.. különben meg én pl igy a vége felé Sylert kedveltem meg legjobban, sztem ő érdemli meg legjobban azokat a képessségeket amiket elvesz, s ő nembirt volna felrobbanni, csak Peter mert Syler nek az végülis az alapképessége h megérti a dolgokat szal akármien képességet tud használni s nem fog felrobbani ugy mint Peter aki nem tudja kontrollálni, Syler rögtön profin használja... -
#529 A Hősök rajongóknak jó hír, hogy a Tv2 hivatalosan nem értékeli bukásnak a sorozat hazai szereplését, ezért várhatón élnek majd opciós jogukkal, és megvásárolják a második évadot is. De Hiro a világot a szinkronmunkálatok miatt már csak januárban mentheti meg.
forrás:comment.blog.hu ami ugyebár=index.hu
#527:Tim Kring nyilatkozta,hogy a sugárzás,mint képesség olyan erős,hogy közben nem tud másikat használni Peter!
évadkezdésig most a 2 topik összefonódhat,hiszen utolértetek minket :) -
#528 Lol ebben igazad van, Peter elrepülhetett volna egyedül. Ááh... mekkora hiba -
#527 és Péter tudott repülni szóval az égatta világon semmi szükség nem volt a bátyjára. valamint tudtommal Peter minden azaz MINDEN képességet "lenyúlhatott" amit egy másik "mutáns" használni tud. tehát a gyógyulással és a láthatatlansággal még több képessége volt mint Sylernek.
(évadzárót írtam nem sorozatzárót)
de ezen kár vitatkozni, te (ti) megkaptátok az uccsó résztől amit vártatok, én (meg szerintem még egy páran) pedig nem, ennyi:) -
#526 szezonzáro volt, nem sorozatzáro.
Másrészt gondolj bele milyen csatát akartál látni? Peternek volt kb a telekinézis, meg a radioaktivitás, ami használhatott volna Sylar ellen. Ellenben Sylarnek volt telekinézise, radioaktivitása, meg fagyasztása. Szerintem Peter rosszabbul jött volna ki az egészböl... -
#525 nem azzal van bajom, hogy milyen eseményekkel/sztorival zárták le, hanem ahogy azt előadták. Ha úgy fogom fel, hogy nem évadzárás történt, hanem csak szünet állt be a sorozatba, akkor jó, mert egy sima epizódnak elment.
(én sem tudom hány sorozatot láttam eddig, de sokat) -
#524 Annyi köze azért van, hogy nem tudtak belerakni egy olyan autópálya leszakadós, vadászgépes, kamionos-üldözős részt belerakni mint pl. Die Hard 4-ben :P (lévén sorozat ugyebár: 23 részen át kell gazdálkodniuk a pénzzel és nem 2 óra alatt eltapsolni mint egy mozifilmben) -
#523 Hát nem tudom hány sorozatot láttál eddig, de ennek kifejezetten normális szezonzáró vége lett. -
Shelma #522 A költségvetésnek ehhez semmi köze. Olvassok utána az IMDB-n. Direkt így fejezték be, és nekem tetszett is. Majd a második szezonnal folytatják :) -
Seten #521
Hát, ha te ezt el tudod felejteni akkor: cavinton!
-
#520 kicsit szakítsunk a hagyományokal és ne csináljunk izgalmas, feledhetetlen évadzárót, hanem csapjuk össze egy kalap szarrá?:) -
#519 szerintem nagyon is szándékos volt a visszafogott befejezés: kicsit szakítsunk a hagyományokkal, tuti nem sokan számítottak ilyen erőszakmentes "leszámolásra" -
solikka #518 A küzdelemnél én is jobbra számítottam, de majd a 2. évad... -
#517 Ez sorozat, ne felejts el, nem egész estés mozifilm. Nyilván a ktsgvetés nem tette lehetővé grandiózusabb jelentek kidolgozását. Szerintem sorozat szinten egész korrekt volt (tény hogy pl. a Die Hard 4-hez képest sehol sincs ). -
djukel #516 Én még ilyen ratyi küzdelmet a főhős és a főgonosz között még életemben nem láttam. Sokkal látványosabban verekszek egy léggyel a konyhában bazmeg, mint amit ezek bemutattak. -
#515 Hát azért a vérzést pont nem sikerült elállítania mert a csatornafedelet és az oda vezető utat elég szépen összeketchupozta -
knightbali #514 "amikor meg elment kinyírni a "nagyothalló" csajt, akkor az meg kérdezte tőle, hogy miért nem hallotta a lépéseit. Erre azt felelte, hogy mert nem is voltak."
Birtokában van a telekinézis(tárgymozgatás/felemelés) képessége, mit gondolsz, magát nem tudja lebegtetni vele a föld felett? Ha már egy kocsit elbír, akkor saját magát is. -
#513 Szeptembertöl vetitik Amerikában a 2. évadot, igy szerintem tvben nálunk megint csak kb tavasz táján lesz... :C
#501: De eredetileg Lindermannél volt a kard, Hiro nem hiszem hogy elhozta volna :D
Sylar meg ezer dolgot tulélt már, egyszer Parkmen is beletárazott, másrészt tulélheti bárki, hogy átdöfnek egy kardot rajta, ha nem ér szervet és elállitja a vérzést. -
Nuki #512 ja, majd csak szeptembertől vetítik... szerintem már utómunkálatok vannak, habár NBC oldalon körül lehet nézni... :) -
Inquisitor #511 Az nem tünt fel, hogy sorozat közben legalább 2x lelőtték és azt is túlélte? Mindezt annélkül, hogy meglenne Clair regenerálódási képessége?
A vicc az, hogy kinyírt egy csomó embert, de csak töredékét tudjuk, hogy milyen tulajdonságokat és képességeket nyert ezzel.
Amikor először lelőtték akkor fura módon eltünt, amikor meg elment kinyírni a "nagyothalló" csajt, akkor az meg kérdezte tőle, hogy miért nem hallotta a lépéseit. Erre azt felelte, hogy mert nem is voltak. Vagy tud teleportálni, vagy repülni, vagy fogalmam sincs. De ezek se derültek még ki. -
#510 Jah, bocs. :)
Most Amerikában még el sem kezdték vetíteni a 2. évadot? Még csak készül? -
#509 Én sem tudom elképzelni hogy ez a hős akit Hiro (és valszeg még sokan mások) ennyire tisztel, gonosz lenne. Arról nyilván maradt volna annyi feljegyzés hogy "figyelem: a tag elég vérszomjas volt" és akkor már nem tisztelik úgy mint egy hőst.
A zárójelenetről (szamurájok, elsötétedő ég, csodálkozó Hiro) meg szerintem felesleges (bár kétségkívül szórakoztató) agyalni, azt hoznak ki belőle amit akarnak... -
#508 "hogy mér vesztette el a kradját mit tudom én..."
ez mondjuk épp light00-nak szolt :) -
Nuki #507 sylar leesett az iskola tetejéről, Peter regenerálódott, sylar meg továbbkóválygott... valahogy azt is túlélte (kis csótány) -
#506 rossz topik -
tompka #505 Heroes Season 2 PREMIER episode 1 HDTV s2e1 XviD.rar
ez fake? -
#504 áhh túl fáradt voltam este, de hát sylerbe beledöftek egy kardot. és ezt túlélte? hogyan? Valaki írja már le, vagy nem tud erről egy videót?:( -
Nuki #503 igen, a közönség ereje... figyelmetlen voltam sry :) -
#502 "hogy mér vesztette el a kradját mit tudom én..."
ööö ez hogy jött ide? :D Nem volt ezzel kapcsolatos kérdésem. :D Mert elvesztette hiro a kardját? :D -
#501 mivel peter képes regenerálodni gondolom nem halt meg, anthan meg a robbanás elött elrepült
hogy mér vesztette el a kradját mit tudom én:D talán hiro hozza véletlenül a jövöbe a multbol, vmit tuti kitalálnak mert már meg is van a szinész aki kenseit fogja játszani:) -
#500 A golyófogó barátunkat nem fogom hiányolni, neki nem volt olyan jelentős szerepe. lehet tudni valamit peter és nathan-ról, hogy hogy élték túl, vagy mi lesz velük? -
Inquisitor #499 A tablókép alapján se Péter, se Nathan nem halt meg. Viszont fekete kopasz golyófogó faljáró barátunk nagy valószinüséggel megmördelt. -
#498 Peter meghal? Már mint a következő évadban visszatér? -
Inquisitor #497 Nemcsak megrázta a fejét, konkrétan azt mondta, hogy az illető sokkal rosszabb, vagy gonoszabb. -
#496 Most igy hirtelen belegondolva, ha mégis Kensei lenne a fögonosz, akkor miért hagyta volna elveszteni a kardját? -
#495 loál, halhatatlanság? :D
Vagy akár azért is lehet, hogy benmaradt, mert Sylar megembereli magát és hirtelen egy epikus fordulatként jo utra tér és segit legyözni a "szörnyet".
Amugy ha jol emlékszem mikor mondta Molly, hogy nem mer a Szörnyre gondolni, asszem Parkmen kérdezte meg, hogy ki az, Sylar, és erre meg megrázta a fejét... -
#494 ha figyelmesen elolvastad volna a #482 hsz-emet irtam h a nézök megszerették syler karakterét ennyi, ezért a készitök nem irták ki a sorozatbol, más sorozatnál is volt már rá példa h vkit állandó szereplövé tettek csak azért mert a nézök megkedvelték :)
és nem forditották rosszul, nagy valoszinüséggel az az ember takeso kensei, hiro nagy höse aki valoszinüleg a hallhatatlanság képességével rendelkezik és többek szerint ö lesz a fögonosz a következö évadba -
Nuki #493 Ebben az esetben: "hmm..."