732
A SZINKRONFIKÁKAT AZ ANGOL, HEROES TOPIKBA. IDE A MAGYAR VERZIÓ NÉZŐIT VÁRJUK.
-
#572 Megkérték a fővilágosítót hogy álljon már oda egy shot erejéig xD -
#571 láttátok a sok SYLAR video klippet YouTube on?:)van 1 rakás cs rákeres h SYLAR s egy rakás zene alá vágtak össze klippet.. smég jok is:) -
#570 faxtuggya,első pár rész amiben SYLAR garázdálkodott,álcában.. -
winnie #569 amúgy ez honnan van, melyik rész? -
winnie #568 "de ezt állitották be álcás kabátos gyilokgép SYLAR nak... .lehet még nemvolt eldőlve h ki is jácca majd:DDD"
a színész kiléte az első pár résznél még nem volt ismert. -
#567 hát nem.. az jol láccik. -
#566 sztem nem sylar
-
#565 bugimen! -
#564 asszem arrafelé... de ezt állitották be álcás kabátos gyilokgép SYLAR nak... .lehet még nemvolt eldőlve h ki is jácca majd:DDD -
Nuki #563 pöttyet nem. ez mikor is volt? amikor a kislányt akarta elkapni Sylar? -
#562 csak én látom ugy h ez nemnon hasonlit SYLAR re??
-
Nuki #561 #555: én megmondtam amit megmondtam :) -
#560 Ölt az mindenkit akit ért... volt pl. az olvasztós ipse, na annak a képességnek nem sok értelme van, mégis rácuppant és legyilkolta.
Ráadásul ő már "szuperképesség-függő", nem bírja abbahagyni, egyre több képesség kell neki. -
Nuki #559 tehát válogatott :) kiválogatta melyiket szeretné először ;D -
#558 tehát nem válogatott, csak sorbarendezte, hogy melyik képessséget mikor akarja megszerezni. Elöbb-utobb midenkivel végzett volna, csak nem mindegy milyen sorrendben. -
Nuki #557 a sorozat elején még tudatosan válogatott, gondolj bele, miért pont arra a kettőre nyomult rá? úgy tudatosan hogy látta a készletet, és azt mondta legyen ez és ez.
nem úgy értem, hogy ő most kitalálta magának, hogy "én szeretnék regenerálódni, meg mindenkit egy gondolattal megtalálni"
a fagyasztás körülményeit nem tudjuk, (vagy legalábbis én nem láttam hogy szerezte meg) a rádioaktivitás nevezhető tudatosnak, hisz látta hogy valaki fel fog robbanni, és megsemmisíti a várost. és az ő akart lenni. :) -
#556 fagyasztás? radioaktivitás? öszintén, ha valami megtetszik, az mindig kell neked, ugyhoogy nem válogatott egy dekát sem, megtetszett neki a képesség és birtokolni akrta. ennyi. ezen nincs mit szépiteni. -
Nuki #555 mindenkit megtaláló kislány, claire, (ezeket mind ő nézte ki magának a lista alapján, mindkét képesség igencsak jónak nevezhető) - (szerk) isaac-et is kinézte magának
a telekinézises ember ő véletlen, rajta próbálta ki a 'képességét'
az olvasztós fiú azért kellett hogy suresh doktorral találkozzon, és esetleg legalalizálja a pofáját (aztán más lett belőle)
a nagyothallós-nő pedig kapóra jött, ha már van. -
#554 Inkább amikkel találkozott, nem igazán láttam válogatni a sorozatban... -
#553 szerintem az volt a baj, hogy gyerekkorában sokat szerepjátékozott, állandóan erőszakos játékokkal játszot, és minden X-men képregényt 5x olvasott el...= gyermekkorból visszamaradt negatív szubsztancia -
Nuki #552 Sylar jól csinálta, mert ugye csak azokra a képességekre utazott, amikre tényleg szüksége van ( azt ugye a Suresh apuka jegyzeteiből tudhatta, de hogy ő honnan?? mindegy... )
...de ha nem hagyja ott a megskalpolt fejű emberkéket a szoba közepén, hanem veszi a fáradtságot és eltemeti őket, stb () akkor nem cuppant volna rá a média a véres gyilkosságokra, és olyan 5-6 eltűnésig simán gyűjtögethetett volna. Onnantól meg befejezi és csak egy folt lett volna a történelemkönyvekben, mint ismeretlen sorozatgyilkos. -
#551 csak néhányszor :DDDDDDDDDD
Nem azért de ha egy embert öl meg attol ö ugyanugy gyilkos lesz, mintha száz emberrel végez, max jobban félnek töle. De azért gyondolj bele hogy "hé, nem te voltál az aki megölted azt az embert a képességéért" - "de" - "Az jo akkor segithetnél, nekünk is vannak képességeink"... -
Nuki #550 Nem azt mondom hogy senki képességét ne vegye el, csak ha mind úgy csinálja, mint a jólhallós nőnél, vagy legalábbis csak néhányszor, akkor sokkal job lett volna minden. -
#549 Ha Sylar nem likvidálta volna ilyen nagyipari mennyiségben az embereket, még mindig orát javitana és egy használhato képessége sem lenne.
Shelma: Ha fejbelövik nem tud regenerálodni, ugyebár...
És Andot sem akarta bántani, csak Hiro miatt. -
#548 de ne vedd komolyan a dolgot, ez nem történik meg igazándiból, ne higyj a tvnek! -
Shelma #547 Ja, ami még kimaradt: Sylar az egyik kedvencem. Ha nem lett volna olyan dilis anyja, akkor szegénynek normálisabb élete lenne. Meg mondta, hogy ő nem akarja ártatlanok halálát, ő csak azért veszi el mások képességeit, mert úgy gondolja, hogy azok nem érdemlik meg. Ergo ha szembetalálkoznánk vele, nem akarná levágni a fejünket XD Szóval az én szememben ő nem is olyan rossz, csak pocsék gyerekkora volt :p -
Shelma #546 A két Petrelli sem halt meg! Nem kell pánikolni :) Netán (Nathan) felvitte jó magasra az öccsét aztán elengedte, ő gyorsan elrepült, Peti meg zuhanás közben felrobbant, aztán valahogyan túléli...
DE!
Abban még benne vagyok, hogy más képességet nem tud használni egyidejűleg. De ha lelőtték volna, akkor nem tudott volna renegerálódni? Mert akkor már nem bizsergett volna a keze.... vagy hogy is van ez?
-
Nuki #545 Sylar akkor is kapzsi. Ha nem likvidálta volna az embereket ilyen nagyipari mennyiségben, akkor máig puszipajtása lenne minden hősnek. És úgy is sokkal erősebb lenne mint mondjuk mások többen összefogva :) -
Cat 02 #544 valszeg :) -
#543 szegény ted mindenhova ugy ment h használta mert nem tudta irányitani szal lángolta keze s nemkellett külön használnia Peterrel.. -
#542 de, tuti használta mert már jopár résszel ezelőtt megkapta a képességet.. -
#541 :D -
#540 Csepelen nem mutatták a csatornafedőt? -
CsepeLee fiú #539 Tegnap a két Petrelli meghalt, de Sylar nem? -
#538 -
#537 Ez azért nem igy van, Ted nem használta a közelében a sugárzást, mégis átvette, ahogy találkoztak :P -
#536 "Tim Kring nyilatkozta,hogy a sugárzás,mint képesség olyan erős,hogy közben nem tud másikat használni Peter!"
Kifogás... :P
Persze elvileg ő a forgatókönyvíró szóval mondhat ilyesmit. Mondjuk ez olyan dolog ami akkor lett volna jó ha a sorozatban el is hangzik és nem csak nyilatkozza... -
#535 Aha.
Akkor miért nem repült sugárhajtással? -
#534 mert a sugárzás elhasználta a kerozint -
#533 Hát ezt nem értettem én se, miért nem repült fel egyedül és szevasz?