732
A SZINKRONFIKÁKAT AZ ANGOL, HEROES TOPIKBA. IDE A MAGYAR VERZIÓ NÉZŐIT VÁRJUK.
-
Inquisitor #492 Nem fordították rosszul. -
Nuki #491 szerintem Sylar-re gondolt, csak hülyén fordították. :)
Mert ha lett volna ilyen, biztos megért volna egy snittet a sorozatnak hogy: " istenem, még szájlernél is gonoszabb, vajon ki lehet? " -
#490 kapják be akkor -
#489 Az inkább a retekklubra jellemző. Egyébként ezt nehéz lenne folytatni most, mert még USA-ban sincs meg a 2. évfolyam... -
#488 Lol, ja. Ne félj majd nálunk is bevezetik és akkor majd nálunk is lesznek szép nagy csalások (így is van persze)...
Abszolút logikátlan hogy Sylar nem halt meg, mivel 2 részben is említve volt a kislány által hogy van vki aki gonoszabb Sylarnél és nem mer rá gondolni mert akkor az is meglátja.
Szerintem Lynderman szerepe nem volt annyira kidolgozva, elején nagyon túlmisztifikálták (és hát az képessége újraélesztő/gyógyító képessége sem volt semmi), aztán a végén a néger csak úgy belenyúl a fejébe. Kár volt ennyit foglalkozni vele és építeni rá ha csak így meghal pár résszel a mesismertetése után... -
#487 szewaxtok
h utálom a tv2 őnek azt a szokását h első évad után abbahagy 1 sorozatot s bedob egy másikat n hogy emezt folytatná csesszék meg:( -
Nuki #486 glhf.
-
#485 nem modern. Lusta :D
Amugy én is tudom, csak azt hittem egy másik sorozattal keverem, hogy sorozat közben hal meg, igy nem akartam leirni, csak abban voltam biztos, hogy meghalt.
(ideje ujra megnézni mindet, kopik az elme :D) -
Nuki #484 ő sorozat ideje alatt halt meg.
ilyen modern választási rendszer! számítógépen adják le a voksukat!! :D -
#483 Nyamiiiii, a tévéröl lemaradtam igy kénytelen voltam feliratosan megtekinteni, de király volt...
A Sylares rész tényleg fura volt, dehát nem halhat meg a fögonosz, az sosem hal meg :D
Habár ahogy a sorozatokat ismerem, tuti hogy Nathan is visszatér, féluton megunta a cipelést és elrepült máshová...
Nem hinném, hogy a második évad ennyivel késöbb játszodna, hogy Micah felnöne, habár "generáciok"...:P
Ja ás Nuki: asszem valamikor volt hogy Hiro anyja már rég halott és a Petrelli apuka is valami hasonlo sorsra jutott. -
#482 syler azért élte tul mert egyszerüen megszerette a közönség, ezért nem ölték meg a készitök:)
amugy meg már rengetek okfejtés zajlott máshol h kinek mi a képessége, peter mama/papa vmi jövöt álmodos képessége lehetett, mivel ugye peeter néha álommába látott dolgokat még isaac megismerése elött, vagyis egyik szulöjétöl szerezte a képességet, simone papa meg valszeg a "tudom mi a képességed" erövel rendelkezett
hiro papát nem tudom :) -
Nuki #481 aszittem új főgonosz lesz a második évadban, de így :(
az ucccsó jelenetet én majdnem így képzeltem el, nekem az volt az elképzelésem, hogy ilyen tipikus jelenet lesz: sok jó hős, meg egy nagy főgonosz ellen... aszittem legalább a skizo csaj ottmarad :P
a második évadban tuti hogy a Micah-nak és a (a kislányt hogyishívják?) mindegy, nekik lesz porontyuk :D
ja és talán az is kiderül hogy a szülők milyen képességet birtokolnak... (hiro apuka (nővérke-anyuka?), petrelli anyuka-apuka)...
(hogy a kettő egyszerre hogy fog kiderülni, azt nem tudom, de próbálok gondolatokat ébreszteni:) -
#480 most sok dolog megtörtént :) úgy tűnt, az összes eddigi rész csak ezt készítette elő :P :) -
#479 Hát egész jó kis sorozat lett itt a végére. Bár bevallom, itt-ott kicsit elnyújtottnak találtam (bár ez minden sorozat velejárója).
Akár be is lehetett volna itt fejezni a város feletti robbanással, a csatornába elmászó Sylar-es részért pedig nagy kár volt... -
#478 na megvolt az évadzáró:) -
#477 huhh ez jó volt:) -
#476 itt pedig a meobos heroes. -
#475 elírtam,, emob
klikk -
#474 Höhö az emob hamarosan(?) lehet csinál hősök tutorialt, hogy hogyan tudunk saját szöveget kiirni a főcímébe, plusz amoylan képregényes kiirásokat, hogy XY. fejezet " a mittoménmi".
javaslom nézzétek meg ezt: itt
illetbe a meobot :)
csak mos tnemtudom lehet már kész van , csak a heroes az fizetős:( (ugyanigy van pb-s hátatmutogatós tetkós videó, de sztem az nem lett valami jó. viszont a heroes az üt) -
#473 Dehogyis ezen a héten még csak a 22 rész lesz jövö hét szerdán lesz a befejező rész !! -
#472 szerdán má az utsó rész?:O -
#471 rossz topik:D -
knightbali #470 2 óra 10 perc múlva hősök :) -
arkkansas #469 Hi!
Shiwo, (vagy bárki, aki tud segíteni)
thank U very much. A [email protected] el tudnád nekem küldeni a poweriso telepítő fájlt? (felraktam a download.com-ról, de az csak 300 MB-ig imidzsel. a daemon tools meg nem viszi a .daa-t. szerencsére ezek a progik <1 MB)
gondolom, van crackelt :)
fene ebbe a sok SW-be :) egy filmemnek nincs hangja, azaz nem játsza le a MPlayer...
szóval nagyon kösz, bárki is küldje el a poweriso-t:
[email protected] -
Nuki #468 külön topik magyarul menő heroesnak... -
#467 hmm jó ötlet -
#466 enni azért szoktál néha? -
#465 jah:) de mondjuk nem baj, mindjárt 24 harmadik évad, aztán meg lost és szökés :D
addigis meg van simspon család, augusztustól meg south park. -
#464 szerintem a 2. évad is jövö tavasszal lesz megtekinthetö. Ahogy a hazai helyzetet ismerem, örüljünk, ha egyáltalán leadják. -
#463 kiváncsi vagyok tv2 azt hogy veszi meg...
talán ha nézettebblett volna a sorozat, az is elképzelhető lett volna hogy egyszerre ment volna az usáéval:D
de sajna pont hogy most későbbre fogja tenni -
#462 a mostani a 20. részvolt. Még három és várhatunk a második évadra megint vagy egy évet -
gyupee #461 Én már láttam régen mindet csak felfrissítem az emlékeket.
Melyik is volt ez 20 vagy 21? -
#460 nekem is nagyon nagyon teccet a tegnapi alig várom a kövit -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mér nics képregény:(:(:( 31-es lenne most oszt óóóh..21ig van:( -
gyupee #458 Mentsd meg a pompomlányt, mentsd meg a világot! -
#457 az angol címe pont nem az (But I'm a Cheerleader)
de azért szép próbálkozás volt :)) -
#456 lol és tényleg:D::DD -
#455 Szerintem is nagyon jó rész volt a mai !!
De ma éjjel hajnali 1:00-kor a Tv2-ön lesz egy vigjáték aminek a neve Save The Cheerlader !!
-
#454 hühh ez jó rész volt:) föleg h hiro meglátja saját magát :D -
#453 ebben a korban jobb leszedni egy hdtv, vagy dvdripet, magyarhangal, se reklám nem lesz benne, se sok logo:)