Hõsök (TV2)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
http://www.sorozatjunkie.hu/2006/12/05/na-a-heroes-felevad-finale-is-megvolt/
off:és itt javasolnám winniéknek, hogy mikor majd az rtl adja a lost 3., évadját, ha már igy oda vannak érte, csinálhatnának egy kis összefoglalót a a beírásokról, hogy a 3x10-ról ekkor írtunk hogy hú de jó, majd jövõhéten mégjobb részjön és így tovább:D
a rendõr tiszta barney (asszem így kell leírni).
meg ugye még lentebb írtam freemant:D
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
de amugy #412, vagy dc, miegymás... de úgyis fogják még ismételni:PPPPPp
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
dobjatok meg egy privivel
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Bazinga!
ReaL MaDRid x siempre
egyébként a múlt héten azt hiszem többen nézték a Fábryt,és rájöttek a tv2-sök,h jobban járnak,ha átrakják,mert így többen fogják nézni
ReaL MaDRid x siempre
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
az nemtom mennyivel jobb, ha 9 óra helyett 10órakkor kezdik el..
szerintem akkor kevesebben fogják nézni, nemde?"
nem biztos, de bagy valószínûséggel. viszont.
így csütörtök 21.00-tõl többen nézik a tv2-t ÉS szerdán 22.00-tõl is többen nézik. a hõsöket összesen kevesebbet, de a csatornát többen. komparatív elõnyök, vagy mi:)
nah hol tart magyaron a hõsök? egy ideje nem követem figyelemmel.
azért az este 10 sincs olyan hú de késõn, nem?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
az nemtom mennyivel jobb, ha 9 óra helyett 10órakkor kezdik el..
szerintem akkor kevesebben fogják nézni, nemde?
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
többek között azért, hogy ne tûnjön el örökre a tv2 programjából, hogy legyen egyáltalán 2. évad is magyarul. ennyire utálod a sorozatot? (a vetélytásat nem érdemes lesz*rni, mert csakis attól függ a sorozat léte)
"pedig mijó kis sorozat volt...ehh"
mert most már nem az?
"buzi dr. house...de amugy miért rakták át csüt.rõl?"
szegény house doki. ha nem lenne, akkor éjszakára kerülne a hõsök, így viszont a house megmentheti. szerintem nyiss valami heroes-gyûlölõ topikot.
pedig mijó kis sorozat volt...ehh
buzi dr. house...de amugy miért rakták át csüt.rõl?
érdekesl mi lesz a 19-24(/23). részekben?
Egyébként "meghallgatott" a tv2, mert most már szerdán lesz a sorozat és akkor tényleg ütni fogja a "vetélytársat".
én inkább hanyagoltam:) elolvasom, hogy mi történt és kész. 5 perc a 40 helyett.