732
A SZINKRONFIKÁKAT AZ ANGOL, HEROES TOPIKBA. IDE A MAGYAR VERZIÓ NÉZŐIT VÁRJUK.
-
ott úgy van most hogy új vezetés és lehet az elhalasztja 1 hónappal. -
tavaly szted hogy volt? itthon lazán elkezdtk adni amcsibe meg közel se volt vége...:) -
hát le sem adták a második évadot mert szeptemberben folytatódik 12 részt meg nem tudom megvesznek-e -
Nem ugy volt h márciustol jön a magyar 2. évad?? mert TV ujsikban még qurvára semmi sincs -
Bár feliratosan már rég láttamXD -

-
ldavid #606 itt találtam egy cikket, amiben Poich Lórándot idézték:
"...De említhetném a Hősöket is, amelynek új évadját márciustól tűzzük műsorra." -
Képet mutacc? -
Honnan tod? Jósgömb? TEnyérjóslás? -
ldavid #603 márciusban jön a 2. évad -
Szia! Én EBayen nemrég rendeltem egy nyakláncot (nem ilyet, de súlyban kb ugyanott volt) és nemegészen 1.25 dollárért hozta el idáig az USA-ból a posta. Úgyhogy ne aggódj a plusz költségek miatt, ez nem nagy tétel. -
csinálj egy kivágószerszámot...ez se lenne olcsó..viszont tömeggyárthatnád és eladhatnád a rajongóknak! -
csige007 #600 Azon már gondolkoztam h csinálok... csak az a baj h ez elég vékony lenne és nem lehetne úgy alátámasztani h a marófej ne hajlítja el minden fele...
Neztem ebay-en is és azzal csak az az egy bajom van h mire eljutba ide a cucc lenne vagy 10k. :S Nah mind egy :S Kösz a segítséget! -
Nuki #599 Szerintem előbb utóbb az ilyen mütyűrök is elérnek idehaza... Például ha menni fog a második évad. -
3k ebayen rendelve. Itthon esélytelen. -
Egyszerübb, ha csinálsz szerintem:) vagy nézegesd ebaayan, egyéb helyeken -
csige007 #596 Sziasztok! Tunátok nekem segíteni? Nem tudjátok magyarországon lehet e valahol kapni vagy rendelni elyent: http://img249.imageshack.us/img249/8605/frontoneeeeeeeeeeeeetw9.jpg -
nem, de hasonló területre képzeltem el magam:) -
honnan fogod tudni?? ott dolgozol?? 
-
http://origo.hu/noilapozo/5perc/20071229-osszejott-a-hosok-ket-sztarja-milo-ventimiglia-es-hayden-panattiere.html
lehet már volt -
Jó kérdés. Amint lesz szólok. Meg majd hozom az előzeteseket:D -
Mikor lez a második évad magyarul?? -
anno egy lostos videót csináltam, de már csak gif-ben van meg sajna köcsög youtube törölte a másik accomat:D
akkorláttam hogy lesz egy hasonló tutorial csak heroesban, sajna fizetős, de nemrég leltem egy hasonlót, ami alapján meg tudtam csinálni:D -
sokára... -
A magyar verzio mikor lesz a TV-be? még mindig csak annyit lehet tundi hogy jövöre valamikor? -
Egész pofás lett, grat. Honnan az ötlet? És kb mennyi ideig tartott? -
:D -
öhm.. -
Sikerült -
ricsa008 #583 a Dr.House mellett a Hősök is jön dvdre Okt 3.-án 7 lemezes lesz -
Nuki #582 az egy képregény, más világ, a közönségnek ez szólt jól :)
ha jól emlékszem, Sylar-t úgy ismerte meg, hogy elolvasta azt a cikket, hogy annak a "férfinak a holttestét megtalálták", akinek Sylar kiadta magát. -
arkkansas #581 ja, bocs, az olvasztós Sylar-kapcsolatot már említetted... amúgy Teddel sztem is jót lépett, bár valszeg nem tudta, hogy instabil Ted, ergo közveszélyes... Tednek se lett volna nagy öröm az élet valahol egy lezárt dungeonban, bűntudattal élni, még csak nem is dughat :)
érdekes amúgy, mennyivel emberközelibbek ezek a hősök, mint pl. az X-men szereplői, pedig egyeseknél a képességek szinte a lekoppintásig hasonlóak. valszeg az egyenruha teszi az X-mennél... -
arkkansas #580 sztem a megolvasztós ipse csak arra kellett neki, hogy rátaláljon M. Suresh-re. amíg nem találkozott vele, nem is tudta, mire képes. arra nem emléxem viszont, M.S. a hangját ismerte-e fel, amikor rájött, hogy ő Sylar? -
Kanyecc #579 a blogon van egy online tv, ahol ez lesz a 3. merénylet. eddig volt egy durva life 24 maraton és egy még durvább 30 egynehány órás 4400 maraton. A mostani Heroes pedig reményeink szerint az eddigieket is überelni fogja -
ezvalami online tévé?v hol lesz a maraton?biztos nem a blogban:P -
Kanyecc #577 Nem is! Lásd címet profilomban -
ldavid #576 de hol? a tv2-őn biztos nem -
Kanyecc #575 Augusztus 24-25. Heroes-maraton -
knightbali #574 papírfülű -
az nem mehet el az opcsi(kamera) mellől...talán a bestboy/világosító vagy valamelyik grip-es vagy kellékes lehetett... 

vagy csak úgy valaki arra járt...