732
A SZINKRONFIKÁKAT AZ ANGOL, HEROES TOPIKBA. IDE A MAGYAR VERZIÓ NÉZŐIT VÁRJUK.
  • YakooZa
    hmm.. lehet h az a szar mexico nezett ki dzsungelnek..
  • Nuki
    Felült a 3-as villamosra. (Pesti vicc) sry
  • gabi89
    Ezt akartam sugallni én is.Hogy a csaj meghalt azután ami illúzió volt az eltűnt és mivel utána is a dzsungelt láttuk...
  • akyyy
    mikor kinyirta a csajt, az átvátlozott az eredeti külsejére ( egy dagadt csaj volt még poénkodott is syler)

tehát ha ahol volt is csak illuzio lett volna, akkor amikor kiment nem a dzsungel közeén kellet volna lennie!
  • gabi89
    Ez nem egészen igaz.Mivel miután csajt megölte Sylar azután volt az a jelenet,hogy kiment a "házból" és a dzsungel kellős közepén volt.
  • YakooZa
    gondolkozzz, a csaj láttatta csak vele a dzsungelt..
  • gabi89
    Nem akarok spoilerezni ,de syler nem kezd megint tömegesen gyilkolni annyit elárulok.Amúgy Maya hangja engem nagyon idegesít az eredetit se bírom ,de a magyar meg nem passzol szerintem hozzá.Magát a karaktert is utálom lehet ezért vagyok ilyen ellenséges vele szembe.
  • akyyy
    azt nem értem dzsungel közepéből mit keresett egy mexikói üt közepén?
  • Solten
    Na Sylar hamar formába jött... Mármint az emberek hűvősre tevése területen.
  • winnie
    onnan, hogy illik -e a karakterhez. (ahhoz pedig nem kell, sőt nem szabad ismerni az eredeti hangot.)
  • akyyy
    hát nemtudom hogy jó e, de nekem jobban tetszik néha a magyar hang mint az eredeti.
  • Nuki
    De akkor mi alapján döntöd el hogy jó-e egy hang, vagy sem? :)
  • akyyy
    jobb is ha nem hasonlít mert némely szereplő eredeti hangja nagyon irritáló (lásd pl voyager:C)
  • Nuki
    Viszont Suresh hangja kifejezetten hasonlít.
  • Zomil
    najó a néger kiscsaj hangja nagyon gáz lett :D
  • ldavid
    ha nagyobb lett volna a nézettség, jött volna hamarabb
  • Atisz #636
    Ahhoz képest hogy az első évadot pár rész csúszással adták... elég szépen késik ez a 2. :/
  • Zomil
    nos igen, én is igy vagyok a szinkronnal, szvsz Dr. Housnak a legjobb :)
  • gabi89
    Hát az eredeti jobb az biztos,de ez szinte minden sorozatnál elmondható,hogy az eredeti jobb.Talán a Dr.House-nál nem mert ott Szakácsi simán volt olyan jó mint Hugh Laurie eredeti hangja,de Kulka se rosszabb.
  • Zomil
    gondoltam megnézem mit alkottak a szinkronnal

de amikor hirónál odanyomták feliratba, h "k**** életbe" nagyot néztem :DDDD

viszont a szinkron, hááááát :)
  • Solten
    Yes! 22:10
  • akyyy
    kristen belllllllllll
  • overlocker
    ma lesz végre
  • Solten
    Qrvajó...
  • tomcat1
    tisztára mint az x aktáknál :)
  • akyyy
    pedig az első évadban még örültme hoy ugy adják, hogy amcsibe se volt közelben se a vége.

szvsz sokkal jobb lenne úgy adn iitthon a sorozatokat, hogy a lemaradás iylen 1 vagy 2 hónaposak lennének max:D
    nem kell az összeset csak egykét sorival. pénzük a sok sms-ből biztos meglenne rá. egyszer beválalnák, talán a nézettség is hozna akkorát
  • overlocker
    nah nmsokat csak egy évet csusztak ez nm rossz mire vége jön az angol harmadik évad király
  • akyyy
  • YakooZa
    zsir
  • akyyy
    nemtudom mennyire hiteles:

" Balu - 2008. 05. 27. 15:06

Hősök második évad két hét múlva szerda este 10-től a TV2-n!!!Előtte az Agy-kontroll című sorozat lesz House helyett!!!"

port.hu szerint valóban ott van, szal JEAH!
  • Nuki
    Most inkább nyár jön, uborkaszezon lesz... szerintem meghagyja szeptemberre az ütőkártyáit. A nyarat átvészeli valahogy...
  • akyyy
    hát ennyit aról hogy tavasszal lesz.
    egyébként nemtudom tv2 meddig llacifacázik, de indithatná:@
    dokinak is vége, numbersnek is, sok üres slot, miket tesz bealá? ismétlést. ismételné az első évad hősöket, hogy aztán adja a 2 évadot
  • tomcat1
    nem lesz már több rész???
  • Atisz #619
    Jaja. Letölteni lusta vagyok (annyira nem tetszett), de ha tv-ben menne azért nézném :)
  • Nuki

Mellesleg:2007. március 4. - 2007. augusztus 1.

Innen szedtem.^^
  • akyyy
    idióta, én arra gondoltam hogy mikortól mikorig. 1 évad nyilvánvaló.éééé
  • Seten
    Első évad, elejétől a végéig.
  • akyyy
    tavaly mettól meddig volt a hősök?
  • overlocker
    Most már jöhetne azérta magyar Hősök a TV2-őn
  • Klemice
    bocs nem tudtam akkoriban nem követtem a dolgokat