732
A SZINKRONFIKÁKAT AZ ANGOL, HEROES TOPIKBA. IDE A MAGYAR VERZIÓ NÉZŐIT VÁRJUK.
-
#652 hmm.. lehet h az a szar mexico nezett ki dzsungelnek.. -
Nuki #651 Felült a 3-as villamosra. (Pesti vicc) sry -
#650 Ezt akartam sugallni én is.Hogy a csaj meghalt azután ami illúzió volt az eltűnt és mivel utána is a dzsungelt láttuk... -
#649 mikor kinyirta a csajt, az átvátlozott az eredeti külsejére ( egy dagadt csaj volt még poénkodott is syler)
tehát ha ahol volt is csak illuzio lett volna, akkor amikor kiment nem a dzsungel közeén kellet volna lennie! -
#648 Ez nem egészen igaz.Mivel miután csajt megölte Sylar azután volt az a jelenet,hogy kiment a "házból" és a dzsungel kellős közepén volt. -
#647 gondolkozzz, a csaj láttatta csak vele a dzsungelt.. -
#646 Nem akarok spoilerezni ,de syler nem kezd megint tömegesen gyilkolni annyit elárulok.Amúgy Maya hangja engem nagyon idegesít az eredetit se bírom ,de a magyar meg nem passzol szerintem hozzá.Magát a karaktert is utálom lehet ezért vagyok ilyen ellenséges vele szembe. -
#645 azt nem értem dzsungel közepéből mit keresett egy mexikói üt közepén? -
#644 Na Sylar hamar formába jött... Mármint az emberek hűvősre tevése területen. -
winnie #643 onnan, hogy illik -e a karakterhez. (ahhoz pedig nem kell, sőt nem szabad ismerni az eredeti hangot.) -
#642 hát nemtudom hogy jó e, de nekem jobban tetszik néha a magyar hang mint az eredeti. -
Nuki #641 De akkor mi alapján döntöd el hogy jó-e egy hang, vagy sem? :) -
#640 jobb is ha nem hasonlít mert némely szereplő eredeti hangja nagyon irritáló (lásd pl voyager:C) -
Nuki #639 Viszont Suresh hangja kifejezetten hasonlít. -
#638 najó a néger kiscsaj hangja nagyon gáz lett :D -
ldavid #637 ha nagyobb lett volna a nézettség, jött volna hamarabb -
#636 Ahhoz képest hogy az első évadot pár rész csúszással adták... elég szépen késik ez a 2. :/ -
#635 nos igen, én is igy vagyok a szinkronnal, szvsz Dr. Housnak a legjobb :) -
#634 Hát az eredeti jobb az biztos,de ez szinte minden sorozatnál elmondható,hogy az eredeti jobb.Talán a Dr.House-nál nem mert ott Szakácsi simán volt olyan jó mint Hugh Laurie eredeti hangja,de Kulka se rosszabb. -
#633 gondoltam megnézem mit alkottak a szinkronnal
de amikor hirónál odanyomták feliratba, h "k**** életbe" nagyot néztem :DDDD
viszont a szinkron, hááááát :) -
#632 Yes! 22:10 -
#631 kristen belllllllllll -
#630 ma lesz végre -
#629 Qrvajó... -
tomcat1 #628 tisztára mint az x aktáknál :) -
#627 pedig az első évadban még örültme hoy ugy adják, hogy amcsibe se volt közelben se a vége.
szvsz sokkal jobb lenne úgy adn iitthon a sorozatokat, hogy a lemaradás iylen 1 vagy 2 hónaposak lennének max:D
nem kell az összeset csak egykét sorival. pénzük a sok sms-ből biztos meglenne rá. egyszer beválalnák, talán a nézettség is hozna akkorát -
#626 nah nmsokat csak egy évet csusztak ez nm rossz mire vége jön az angol harmadik évad király -
#625 -
#624 zsir -
#623 nemtudom mennyire hiteles:
" Balu - 2008. 05. 27. 15:06
Hősök második évad két hét múlva szerda este 10-től a TV2-n!!!Előtte az Agy-kontroll című sorozat lesz House helyett!!!"
port.hu szerint valóban ott van, szal JEAH! -
Nuki #622 Most inkább nyár jön, uborkaszezon lesz... szerintem meghagyja szeptemberre az ütőkártyáit. A nyarat átvészeli valahogy... -
#621 hát ennyit aról hogy tavasszal lesz.
egyébként nemtudom tv2 meddig llacifacázik, de indithatná:@
dokinak is vége, numbersnek is, sok üres slot, miket tesz bealá? ismétlést. ismételné az első évad hősöket, hogy aztán adja a 2 évadot -
tomcat1 #620 nem lesz már több rész??? -
#619 Jaja. Letölteni lusta vagyok (annyira nem tetszett), de ha tv-ben menne azért nézném :) -
Nuki #618
Mellesleg:2007. március 4. - 2007. augusztus 1.
Innen szedtem.^^ -
#617 idióta, én arra gondoltam hogy mikortól mikorig. 1 évad nyilvánvaló.éééé -
Seten #616 Első évad, elejétől a végéig. -
#615 tavaly mettól meddig volt a hősök? -
#614 Most már jöhetne azérta magyar Hősök a TV2-őn -
#613 bocs nem tudtam akkoriban nem követtem a dolgokat