63
 • bogyo999
  #63
  a google találatszámlálásra ott a GoogleFight (nagyon király lap :))
 • Falatka2003
  #62
  winnie-vel kell egyetértsek. SGA egy nagyon primitív SG-1 utánlövés. 6 részt bírtam anno nagy nehezen legyűrni, de semmi újat nem mutattak, mindent ellőttek már SG-1-ben. Csak más (és JOBB) szereplőkkel, akik nem irritálták a gyomromat. Félelmetesen gagyi sorozat (SG-1-et is abbahagytam S09 közepén, nagyon bóvli lett. Azért most, hogy tudom, vége lesz, lehet ledarálom azt a 1,5 évadot egyben, ha nagyon sok időm lesz, vagy naponta 1-et altatónak.)
 • Seth
  #61
  winnie-vel na kukacoskodj, keni vágja a témát ^^
 • winnie
  #60
  az a baj, hogy szinte megalázóak az ilyen belekötések, mert csak nyerni lehet részemről. mindegy, leütjök a magas labdát.

  "ez csak a te általános és szűklátókörű véleményed lehet..."

  nem hiszem, mert nekem már a minisorozat elég volt a bsg-ből, az első részt meg sem néztem.

  1. a bsg nézettebb. tévében is, torrentszerte is, de mindegy, ez nem számít, nem a tömegízlés határoz meg egy sorozatot.
  2. a bsg kritikailag is elismert sorozat - majdnem megkapta a tévés oscar, vagyis az emmy-jelölést.
  3. sokkal többet írnak a sorzatról híreket meg minden egyebet - gondolom a google is több találatot ad.

  egész egyszerűen a bsg kifinoultabb, több layeres scifi. afféle politikai szappanopera is. de ezt biztosan jobban tudja, aki nézi. (sorry, én nem megyek le fanboy szintre, hogy "az a jó, amit én nézek, a többi szar, mert az én ízlésem az univerzális tömegízlés" (érdekes jelenség a más sorozatok és más véleményt vallók csuklóf*kája)

  "és hogy a prison break lenne a legnézettebb "friss" - röhögőgörcs - amcsi sorozat?"

  az. itthon. (nyilván amerikában már rég nem friss)

  " Talán utánanézhetnél mielőtt hülyeségeket írogatsz!"

  nem kell, fejből is megy -de adok linket az adatoknak, ha gondolod. idehaza az új sorozatok közül azt nézték a legtöbben. ha a régieket is idevesszük, akkor a cobra 11, walker és a vészhelyzet nézettebb.
 • Griphons
  #59
  "meg egyábkáént is általános véleméy, hogy a bsg jobb, miknt az sga."
  ez csak a te általános és szűklátókörű véleményed lehet...
  és hogy a prison break lenne a legnézettebb "friss" - röhögőgörcs - amcsi sorozat? Talán utánanézhetnél mielőtt hülyeségeket írogatsz!
 • Griphons
  #58
  BitGate...
 • Dredd
  #57
  sziasztok, a 17. részhez tudna valaki dobni egy olyan torrent linket, amin működő verziót tudok letölteni? letöltöttem egy francia feliratos verziót és a szokásos angol verziót is (Heroes.S01E17.HDTV.XviD-LOL), de mind a kettőnél ugyanazt a hibát jelzi a lejátszó (BSplayer és Mplayer is). privát üzenetben is jó a link, nagyon megköszönném! megőrülök, hogy holnap jön a 18-as, és nem tudom, mi van a 17-esben, miután a 16-osnak úgy lett vége, ahogyan vége lett :D
 • Gerygrey
  #56
  beteszik a fábry ellen kérdem én komolyan gondolták ezt?

  Ezért kell netről sorozatot nézni. Engem már régóta hidegen hagy az elavult tévétársaságok nézettségi harca, hogy amikor én tévét szeretnék nézni akkor vagy nincs semmi nézhető, vagy két csatornán egyszerre van valami ami érdekel. HD-rip amúgy is jobb minőségű.
 • winnie
  #55
  "Az egyetlen nézhető sci-fi a TV2-n a Csillagkapu"

  az eureka, battlestar galactica vagy 4400 rajongók nem értenének egyet. meg egyábkáént is általános véleméy, hogy a bsg jobb, miknt az sga.
 • ssdb
  #54
  Hát... a hősöket gépen nézem, szal minek 2x. Fábry egyértelműen :P
 • hispan2
  #53
  Az egyetlen nézhető sci-fi a TV2-n a Csillagkapu, az viszot már mióta az eszemet tudom, szombat délután fél5-kor megy, és emiatt nagyon becsülöm a TV2-t. Amúgy ez is egy bukott próbálkozás lesz...
 • Gabest
  #52
  megnéztem pár részt, witch hunter robin kis vissza a jövőbe beütéssel, amúgy jó.
 • DjDano
  #51
  Minden sorozatnak ez a fő szemponta, hogy minden héten le tudjon ültetni... Az más kérdés, hogy nem mindegyiknek sikerül :)
 • winnie
  #50
  "legyen hiszen a sorozatai már igencsak zuhannak a nézettségi listán!!"

  srác nagyon nincs képben:)

  "lsd : Prison Break ami már azt sem tudja hogy meddig nyújtsa a részeket....."

  a legnézettebb friss amcsi sorozat idén.

  "De azért a Hősök az elveri a riválist mint jég a határt.....!!!!!"

  hát, szép is lenne. de magyarországon élünk. ez nem amerika.
 • winnie
  #49
  "gérem megnézed az első pár részt és nem bírod ki hogy ne nézd meg a következő újabb részt,végy magadon "

  én kibírtam. az 5. rész után azt mondtam, hogy kösz szépen:)
 • Picizöldfül
  #48
  öcsém,a helyedben szarnék a lelkiismeretemre, ezt ki ne merd hagyni,ígérem megnézed az első pár részt és nem bírod ki hogy ne nézd meg a következő újabb részt,végy magadon Erőt!
 • Lordboxi
  #47
  Huh, elég fasza kis sorozatnak tünik. Nagyon hasolnlít egy képregényre, csak már nemtom mi is volt a címe. Épp a küzdök a lelki ismeretemmel, hogy letöltsem-e vhonnan.
 • II Rocky II
  #46
  nah benyomom ide is bár nemtom minek 2 topic a Herosnek,jólenne vmelyiket törölni vagy egyesiteni.Nekem ugyanugy tetszik a Heroes mint a prison break.Sztem mindkettő egy nagyon jó kis sorozat.
 • sopi
  #45
  Poulan szerintem nem egészen érted mit beszélsz...A Szökés nincs elnyujtva mint más sorozat és az RTLKLUB már rég levetitette az elsö évadot szvsz már nincs rajta a müsorán de majd szeptembertöl jön a 2. évad...és ahogy visszagondolok hogy is kezdödöt a sorozadosdi? Lost.....asszem volt szökés is...most meg heroes....hm....aztán mi jön? :P LOL
  Tehát ezt valahol olvastam már hogy ha jön majd egy jobb a Heroesnél akkor majd nállad az lesz a jobb és másnál...
 • poulan
  #44
  Sokak szerint a Hősök igazán nagyszerű sororzatnak ígérkezik.!! (Én már 17 epizódott láttam belőle és a véleményem nagyon is POZITÍV).Bizonyára az RTL-klub rágja a kefét és kapkod a fejéhez,hogy mitévő legyen hiszen a sorozatai már igencsak zuhannak a nézettségi listán!! lsd : Prison Break ami már azt sem tudja hogy meddig nyújtsa a részeket.....:):) és még van egy pár delikvnes!!!
  Melellesleg megjegyezném ,hogy nemvagyok egyik Tv párti sem.... hiszen vannak a TV2-nek is ilyen dolgai!!!
  De azért a Hősök az elveri a riválist mint jég a határt.....!!!!!
 • winnie
  #43
  btw. már csak 6 óra és jönnek az első verebek, akik szerint megnézték és egy újabb gagyi amerikai sorozatot láttak:) mindig a magyar premierig tart a sok pozitív visszajelzés.
 • winnie
  #42
  attól, hogy neked nem tetszik a másik kettő, még hihetetlen nézettek. én fábryn is bealszom, so...

  igazából más napra nem lehetett tenni. hétfő: győzik. kedd: vészhelyzet. szerda. house. pénteK. sztárok a jégen.
 • Gerbill
  #41
  A szeszélyes és a Gálvölgyi show ellen még érteném is, de fábry ellen szerintem semmi esélye. Múltkor a Gálvölgyin egyszer nevettem úgy igazán, az egész műsor már csak egy nagy kínlódás. A szeszélyesben meg megint olyan poénok vannak, hogy elalszok az unalomtól. Na de a fábry az verhetetlen.
 • ace02
  #40
  Istenem... hogy lehet így elba.. elbaltázni valamit...
  marhajó sorozat, siker az amcsiknál, rekordsebességgel hozzák be hozzánk, jó promókampányt csinálnak neki.. minden szép és jó lenne.. erre mit csinálnak? beteszik a fábry ellen kérdem én komolyan gondolták ezt?
  én a laikus szemével nagyon úgy látom, hogy ezzel a lépéssel ásták el magukat, pontosabban a sorozatot
  aztán biztos lesznek itt olyanok akik rámcáfolnak, de a nézettségi mutatók (attól tartok) nem fognak
 • Tinman #39
  A Lost-ban a 3. évadban is tudtak olyat produkálni, hogy a térdemet csapkodtam izgalmamban... erre az időre a legtöbb sorozat kifullad.

  A PB első évada fenomenális, a 2. egy szükséges folytatás, de 3. évadra már semmi szükség... ebbe a történetbe ennyi van, minden további eszement csavar, már csak ront a sztori színvonalán... mondhatnám kezd egy kicsit klisés lenni a PB.

  A 4400 mind a 3 évadát megnéztem méghozzá 1 hét alatt. Tetszetős sorozat, de a középszerűnél csak egy hajszálnyival jobb, van még benne sok tartalék, de a a Heroes fél évadja köröket és karikákat ver összességében és igényességben a 4400 3 évadára.
 • Tinman #38
  Nézzétek, megéri.
 • winnie
  #37
  "A Lost pedig bármennyire is sztárolják egy C kategóriás izé."

  szerinted. de nyilván nem te döntöd el

  " A közelébe sem ér a PB-nek, vagy a 4400-nak..."

  viszont általában az ilyen kemény kijelentéseket nem illik lerontani, hiszen a pb eklatáns példája az igazi C-kategóriának. az más kérdés, hogy baromi jó ésélvezetes, az egyik topsorozatom, de ha valami C, akkor az a PB - és nem a lost,. elég csak csekkolni a lost utolsó pár rászát.

  de persze szokás szerint, ízlés és pofon, whatever. (ott bukik ki mondig az ember foga fehérje, amikor habzó szájjal f*káz egy sorozatot és aztán amikor az ő kedvencét szólják le, akkor jön a magyarázkodás.

  az mindenesetre nem véletlen, hogy a lost volt az első sorozat, ami meghódította igazából a magyar warez sorozatokhoz nem szokott közönségét.
 • winnie
  #36
  "Az elmúlt 2 évben legalább 5 "az ideié év legnézettebb amerikai sorozata" című dolgot láthattunk valamelyik csatornán... Most holtverseny uralkodik odaát, vagy mi?"

  szerintem elnézted. 2 év alatt 2 legnézettebb éves sorozat lehetett.

  tavaly ez a the unit volt, idén meg mohdatjuk, hogy a hősök. azelőtt meg a született feleségek.

  ebből a unit nem volt itthon - az meg, hogy ki mit mond, nyilván nem szabad mindenkinek mindent elhinni
 • smv
  #35
  A Lost pedig bármennyire is sztárolják egy C kategóriás izé. A közelébe sem ér a PB-nek, vagy a 4400-nak...
 • smv
  #34
  Az elmúlt 2 évben legalább 5 "az ideié év legnézettebb amerikai sorozata" című dolgot láthattunk valamelyik csatornán... Most holtverseny uralkodik odaát, vagy mi?
 • Csero90
  #33
  Én nézem a sorozatot...tegnap néztem meg a 17. részt...sztem hiba volt csütörtökre tenni...én személy szerint nem tudnám abbahagyni amíg végig nem nézem mindet még ha elém raknának 100 részt se...de Magyarország nagytöbbsége nem ilyen mint één(szerencsére) és nem fogják kihagyni a megszokott 1xerű,érthető műsoraikat!
  Azért ár mert nagyon jó sorozat...csillagkapu hosszúságú életet kívánok neki
 • endrúdí
  #32
  A 4400 tuti simán megnéztük a 3 évad 15 részéig. A főcím alatt kékkel a cikkíró neve van? Mert nemrég Szekeres Viktor egy kábá RTL klub reklámot írt. Sztem a TV2 jobb mondjuk kb havi szinten 6 órát nézek TVadást, abból 4 aa Fábry, a maradék az 1 a száz ellen ...
 • Falatka2003
  #31
  Jól megírtam a hozzászólás "közepette", na. Éjjel van, frack.
 • Falatka2003
  #30
  Én akkor egy ritka állatfaj vagyok, mert nekem a S1 jött be egyedül. Ott azért volt min filózni kicsit (Mr. Pres. a naiv jóindulat és a hatalom- és pénzéhes neje közötti vitákat nagyon kedveltem.)

  BSG-vel is ez a helyzet. Első évad politikai-katonai szembenállásából eredő konfliktusokat kedveltem, plusz azt, ahogyan ábrázolták, amint egy faj állandó üldözés közepette küzd a túlélésért, állandó belső ellentétek közepette. A 3. évadot már nem is néztem, aztán most volt egy kis ráérő időm darálásra és a 3x15-16 végre a régi BSG volt. Tyrol küzdelme a szakszervezetért, Adama és Roslin reakciója a sztrájkra, ez a nekem való BSG. Untam az agyatlan lövöldözést. BSG IS BACK! :D
 • Falatka2003
  #29
  Győzike show hányadik évadnál tart? :)
  Erről ennyit...

  És akkor a Heroes-ról is valamit.

  X-Men-hez nem hasonlítanám, sokkal összetettebb, a Rising Star-hoz csak az elején hasonlított, amíg azt hittük, természetes folyamatról van szó, de ez megdőlni látszik. (Bár ott is "idegenkezűség" forgott fenn, mint végül kiderült... :) Amennyire tudom, az írója dolgozik a forgatókönyvön az MGM-nek. Én várom. )
 • winnie
  #28
  :), na, ezen még gondolkodnom kell. az ideiek közül, tuti, hogy nem jött be a 30 rock, ugly betty, studio 60 - pedig ezek olyan sorozatok, melyeket sokan istenítenek. dettó a day break vagy a vanished a populáris darabok közül. bár ez nem a kínszenvedés kategória:) egyszerű, amúgy csekk a pilotmustrákat és ott ki lehet keresni a nagyon legordott cuccokat:)

  a 24 S4-et végülis azért lenyomtam és készen állok az ötödikre, de tényleg nem volt egyszerű. (a 24-gyel kapcsolatban csak az a furcsa, hogy ritka az olyan ember, akinek az S1 bejön, de utána a 3.-nál kilövi a sorozatot. általában vagy behánynak az s1-nél, vagy végignyomják. persze az évad közbeni cancel a legritkább)
 • Falatka2003
  #27
  Szintén OFF, de ez most személyesebb:

  winnie: Istencsászároknak tartalak titeket a JUNKIE miatt, respect azért, meret nem győzöd hangsúlyozni mindenhol, hogy ízléseken nem vitatkozunk. Valahol írtad, hogy jó dolog az, ha valaki talál olyan kritikust-fórumozót, akivel egyezik kb az ízlése, de elég lehet az is, ha homlokegyenest eltérő, mert viszonyítási alapnak tökéletes. Ezért lenne egy nagy kérésem, csak nem tudtam alkalmas-e, foglalkoznál-e vele, hol írjam-kérjem, stb.

  Szal nem dobnál össze egy listát (3-5-10. darab, idődtől, kedvedtől függően), olyan sorozatokról, melyek nem tetszettek neked, kínszenvedés volt nézni, nem bejövős, stb. Hálás lennék érte, tényleg. Tudom ezek után nem érdemlem meg, de te is sírtál a junkie-n, h lehet-e cancelezni sorozatot 4. évad közepén (és pont a 24-gyel kapcsolatban). Köszönöm.
 • winnie
  #26
  "emberek,nekem eddig a Szökés volt a kedvencem,de ma már egyértelműen a Heroes a legbrutálabb sorozat "

  és majd jövőre megint jön egy újabb:) ez így szokott lenni.
 • Falatka2003
  #25
  OFF is, spoiler is. Írjam is? :) Dettó csak vélemény, szal ne szidjatok érte.

  24 3. évad: mi a francot keresett a CTU-n a srác kölyke? Szal mi szerepe volt? Azon kívül, hogy megtudtuk, hogy van nekije ilyen is, aztán szépen elfelejtették. Vagy csak kellett egy csecsemő is a nézettség miatt? (4. évadban van már kutya is? Kis infót, plz, megnézni úgyse fogom. :) )

  Ugye volt 12 vírusos fiola, amiből 1et eldurrantottak rögtön az elején, hogy bizonyítsák, mien elszánt is ez a gonosz terrorista bácsi. De miért is csinálta? Tudja valaki? (Jah, mert MI6-es volt a szentem oszt otthagyták valahol, valakiknek, valamikor, valamiért.) Aztán a terroristaelhárítás fellegvárában az özvegynéni simán lepuffantotta, csak úgy. Röhögtem.

  Maradt 11 fiola SZERTESZÉT az USA-ban, persze 10et hatástalanítanak, 1et nem találnak. Meiket? Perszehogy az utolsó ott kering ParasztJack körül a városban, perszehogy rossz hapsit szúrnak ki a metrón ,perszehogy bemenekül egy iskolába, mert az olyan izgalmas, perszehogy mikor megszerzik, teljesen más az elektronikája, mint a másik 10é, ezért olyan önfeláldozás szaga kezd lenni a dolognak, perszehogy le kell vágni a hogyishívják-vőlegény kezét, amit perszehogy gyorsan visszavarrnak 10 perc múlva és közlik, hogy jajdejó, meg sem kottyant a vőlegénykének. (Most jut eszembe: vőlegényféle srácnak nem ezt a kezét lőtték át kb. 5 órával nyissznyassz előtt valahol Mexikóban, vagy hol? Szerencsétlen... forgatókönyvírók :( )

  Vírusos-szállodás dolognál meg kapartam a falat, mikor a jónép vérző orral támolyog jobbra-balra, CTU főmufti srác nője meg benn enyeleg, nagy áldrámák után predig - mily meglepő- kiderül, h immunis a 99%os halálozási rátájú vírusra.

  Így hirtelen ennyi. Katasztrófa volt, semmi új, csak ugyanazok a körök minden részben újra és újra.

  Csak annyira fölnyomta az agyamat kb. 1 hónapja ez a sok f***ság, most legalább kiírtam magamból.

  Bocsesz, lehet köpködni. (Perszehogy-ok miatt ne, direkt volt.)

  Ízléseken még mindig nem vitatkozunk, próbálunk kulturált emberhez mérten társalogni.

  ( "Heroes(ahol supermant megtöbbszörözték)": akkor nem nézted, nem erről szól, de lehet benne 1 kvázi superman, legalábbis ezen ügyködik a srác.)
 • Picizöldfül
  #24
  emberek,nekem eddig a Szökés volt a kedvencem,de ma már egyértelműen a Heroes a legbrutálabb sorozat amit valaha nézek,és még csak 6 részt láttam,de már most überel mindent,egyszerűen kurva jó a története,és a rejtélyek,alig várom a következő részt:)