Vasárnaptól ellepik a Hősök a TV2-t
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon jó kis sorozat ez, nálam kiütötte a PB-t. De hogy a magyar közönségnek tetszeni fog-e, az kérdéses...sokaknak még mindig a Barátok Közt az etalon 😊
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Nem tom winnie hol olvasol vagy hol jársz de a hsz-emben nincs szó a heroesröl csak azt nem értem hogy egyszer ezt irják aztán mért irnak mást?...Érted remélem?
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
rossz? a heroes?
Egyetértek mefiblog hozzászólásával.. 😊 Egyszer ez a jo aztán ami jo volt az a rsoz... 😊 Nah de majd az RTL mikor a Szökés 2. évadját nyomatja akkorra tápoljon be rendesen a TV2...😊
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
"ami majd úgyis kifullad és ellaposodik cirka a 4. évadnál)."
ez nem feltétlenül igaz, ha azt nézzük, hogy midnen év új történet és mint ilyen nem az idõ függvénye a laposodás. (kb olyan lesz, mint a 24. új évad, új történet)
ez nem feltétlenül igaz, ha azt nézzük, hogy midnen év új történet és mint ilyen nem az idõ függvénye a laposodás. (kb olyan lesz, mint a 24. új évad, új történet)
a magyar sajátosságokat figyelembe véve, szerintem a sorozat nem fogja beváltani a hozzáfûzött reményeket. félreértés ne essen, kúva jó sorozatnak tartom (ami majd úgyis kifullad és ellaposodik cirka a 4. évadnál).
sajátosság = az igénytelen honi tévézési szokásokra (avagy minimális minõségi igények) és a szerintem meglehetõsen fals statiszikai nézettségi adatokra gondoltam.
sajátosság = az igénytelen honi tévézési szokásokra (avagy minimális minõségi igények) és a szerintem meglehetõsen fals statiszikai nézettségi adatokra gondoltam.
Semmi ellentmondás nincs, aki nem értette az iróniát, az cumi 😉
Azért dolgozol hogy megélj valahogy, de közben nincs időd élni!
Ugyan nem láttam még, de ezzel elérhetik, hogy csütörtök este TV-re cseréljem a monitort. 4400-al már sikerült, szeretem a sci-fi-t.
Nekem is a kedvenc sorozatom. A legutolsó epizód/ Company Man / egyszerûen fenomenális volt, az évad legjobb része. Mindenkinek csak ajánlhatom a Heroes-t. Star Trek rajongóknak is kötelezõ darab. / George Takei-Sulu parancsnok Hiro apjaként tûnik fel / Kiváncsi leszek a magyar szinkronra.
Nekem spec kedvenc sorozatom, elejétõl fogva nézem. Éppen ezért a magyar verziót azt hiszem kihagyom😊
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Azért van egy kis ellentmondás az egyik elõzõ cikk ( http://www.sg.hu/cikkek/50676/az_rtl_klubon_a_vilag_legnezettebb_sorozata ) és e között. 😊
Van blogom is: http://mefi.be/
← ElőzőOldal 2 / 2