63
-
winnie #23 jó, azért nyilván nem az évek száma határozza meg a minőséget, de tény a siker - mint ahogy az is, hogy nem jöhet be mindenkinek:) -
1Obi1 #22 A 24 tudott valami újat is alkotni, sokkal összetettebb mint a Heroes(ahol supermant megtöbbszörözték).
Nem hiába fut 6. éve. -
winnie #21 falatka2003: passz, de az általános vélekedés, hogy a 24ben az S3 a legerősebb. én amellett kitartok és a heroes-t éppen azért lőttem le az 5. rész után, mert ez nem volt igaz: " nem érzem elvesztegetett időnek azt a heti 40 percet.)"
sajnos. -
AZTA #20 Sztem Fábry-Gálvölgyit nézettségben közelíteni sem fogja..sajnos! :S
Viszont ha elindul az RTL-en a Szökést 2.évada akkor vége lesz mindennek :) -
Falatka2003 #19 mefi: Olvasd el azt a cikket is + hsz-ek, aztán rá fogsz jönni, hogy kelkaposzta-nak van igaza. Ez a Viktor fasza gyerek lehet. :)
winnie: Remélem a Heroes nem jut a 24 sorsára. 1. évad jó, 2. idegesítő, 3. nézhetetlen, többiről nem írok, nem érdekel. 24-ben nem találtak ki semmi újat a 2. évad után, csak más volt a "fenyegetés", de ugyanazokat az erőltetett, semmitmondó köröket rótták újra meg újra. Aki ezen képes izgulni, meg is érdemli. Az egy dolog, hogy sorozatnézésnél ne kerersd a logikát, meg a realitást, de a 24 egy életveszélyes sorozat. Félő, hogy a néző a vegetatív idegrendszerét is kikapcsolja a kétes "élmény" reményében, nem csak a szürkeállományt. (Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy a Heroes tudományosan megalapozott sorozat, logikai hibáktól mentesen, de legalább szórakoztató és nem érzem elvesztegetett időnek azt a heti 40 percet.)
És megspórolom a billentyűzeted amortizációját: "Ízléseken nem vitatkozunk." Épp ezért ez csak egy vélemény, kösz, hogy elolvastátok. 24 fanoktól elnézést. -
winnie #18 " Angolul érdemes nézni."
ez evidencia, minden sorozatra igaz:) -
benyas #17 Istencsászár sorozat!!! Nálam is simán verte a Szokést!!!A szinkronnal el fogják b@szni.. :S Angolul érdemes nézni.Ja,és tényleg a Company Man volt a legutosebb mind kozul,innen tolkezdeve lesz uberkiraly,sztem! :) -
#16 Ahol a pénz, oda nyalintunk :D -
winnie #15 "Nem tom winnie hol olvasol vagy hol jársz de a hsz-emben nincs szó a heroesröl csak azt nem értem hogy egyszer ezt irják aztán mért irnak mást?...Érted remélem?"
azt írtad, hogy ez. gondoltam, hogy a heroes. ennyi. amúgy visszaolvastam, de nem értem. adva van pár hír, de egyik sem kritika, nem látok benne olyat, hogy jó vagy rossz. (nem is lehetne, mivel kritikát általában bemutató után szokás) -
1Obi1 #14 Nem rossz, de 1000x inkább Lost vagy 24. -
#13 ez az SG... -
#12 Nagyon jó kis sorozat ez, nálam kiütötte a PB-t. De hogy a magyar közönségnek tetszeni fog-e, az kérdéses...sokaknak még mindig a Barátok Közt az etalon :) -
#11 Nem tom winnie hol olvasol vagy hol jársz de a hsz-emben nincs szó a heroesröl csak azt nem értem hogy egyszer ezt irják aztán mért irnak mást?...Érted remélem? -
winnie #10 rossz? a heroes? -
#9 Egyetértek mefiblog hozzászólásával.. :) Egyszer ez a jo aztán ami jo volt az a rsoz... :) Nah de majd az RTL mikor a Szökés 2. évadját nyomatja akkorra tápoljon be rendesen a TV2...:) -
winnie #8 "ami majd úgyis kifullad és ellaposodik cirka a 4. évadnál)."
ez nem feltétlenül igaz, ha azt nézzük, hogy midnen év új történet és mint ilyen nem az idő függvénye a laposodás. (kb olyan lesz, mint a 24. új évad, új történet) -
avman #7 a magyar sajátosságokat figyelembe véve, szerintem a sorozat nem fogja beváltani a hozzáfűzött reményeket. félreértés ne essen, kúva jó sorozatnak tartom (ami majd úgyis kifullad és ellaposodik cirka a 4. évadnál).
sajátosság = az igénytelen honi tévézési szokásokra (avagy minimális minőségi igények) és a szerintem meglehetősen fals statiszikai nézettségi adatokra gondoltam. -
kelkaposzta #6 Semmi ellentmondás nincs, aki nem értette az iróniát, az cumi ;) -
Ajnasz #5 Ugyan nem láttam még, de ezzel elérhetik, hogy csütörtök este TV-re cseréljem a monitort. 4400-al már sikerült, szeretem a sci-fi-t. -
Constantin79 #4 Nekem is a kedvenc sorozatom. A legutolsó epizód/ Company Man / egyszerűen fenomenális volt, az évad legjobb része. Mindenkinek csak ajánlhatom a Heroes-t. Star Trek rajongóknak is kötelező darab. / George Takei-Sulu parancsnok Hiro apjaként tűnik fel / Kiváncsi leszek a magyar szinkronra. -
#3 Nekem spec kedvenc sorozatom, elejétől fogva nézem. Éppen ezért a magyar verziót azt hiszem kihagyom:) -
#2 kötelező nézni... -
mefiblog #1 Azért van egy kis ellentmondás az egyik előző cikk ( http://www.sg.hu/cikkek/50676/az_rtl_klubon_a_vilag_legnezettebb_sorozata ) és e között. :)