Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az SCben mindennek van ellenszere.Összetett és ezért jó.A TA val sajna régen toltam,de asszem megkeresem v utánanézek itt-ott.
Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
pedig a Warcraftokat mind szeretem.. de SC-ben az a lényeg h ki építi meg hamarabb az elsõ nagy ûrhajóját és veszi körül 4 bunkerrel a bázisát, és el is dõlt..
Én nem találom azt a részt, ahol azt írja, hogy a TA a legsikeresebb.
Volt a TA-nak utódja? Készült akár csak hasonló játék is? Nem emlékszem rá.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
csak a cikkiro egy kicsit el van tajolva, de sebaj :)
"kicsit" sikeresebb a blizzard oldtimere(tudom szubjektiv, de tenyleg jobb mikro/makro/strat/takt osszevetesben) a TAnal... ezt a csolatas szoveget meg meg sem halottam :D
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ha neked ez megvan a 6600GT-vel, akkor tényleg valamit nagyon félrenéztem.
A játszhatatlan szintet max a 81x81km-es pálya közelíti meg, vagy 3-5 AI egyszerre akár kisebb mapon. Neked meg a géped jobb is, szal valszeg pont a szarba tenyereltél egy ilyen pályával, mikor kipróbáltad :)
Én a Supreme-mel kalpcsolatban nagyon nagyot csalódtam, mivel egy AMD 3500+, 2Gb mem és 7800GT-vel gyakorlatilag játszhatatlan, vagy pedig piros pont kerget kéket szintre kell butítani a grafikát. Én értem hogy mindent számol tisztességgel (ugye még a lövedékek pályáját is), de szánalmas hogy 2007 elején egy Intel Quad és egy 8800GTX kell ahhoz hogy normálisan lehessen játszani egy játékkal (1600x1200-as ehhez a játékhoz jóformán kötelezõ). A két monitor végképp kilátástalan.
Nekem úgy tûnik hogy mindent beleraktak amit el lehet képzelni és nem igazán törõdtek a játékélménnyel (egy átlagos gémer szempontjából). Iszonyatos hosszú betanulási görbe, iszonyatos gépigény. Ez teljesen más vonal, mint amit a Blizzard képvisel: ott segít maximálisan a betanulásban és nagyon pontosan belövik a kiadás pillanatában értelmes gépigényt.
A C&C3 viszont végre Blizzard színvonalú mû lett! Sikerült normális irányítást belerakni, jók az egységek, elfogadható a gépigény, percek alatt átlátható és megtanulható. Én inkább erre szavazok.
Aki rengeteget TA-zott régen és/vagy atomerõmûve van otthon, és/vagy kész heteket eltölteni egy játék betanulásával, annak feltétlenül ajánlom, mivel ez az RTS-ek királya, hihetetlen mikkel lehet benne játszani (gyártássegítés, gyártási minták, stb.).
Aki nem RTS-ezik (most ismerkedne a stílussal), vagy csak néhanap, avagy inkább Blizzardos vonalon nyomul (SC/BW vagy WC3) annak azt tanácsolom, hogy nagyon messzire kerülje el ezt a játékot.
Láttál már igazán pro meccset a SupComm-ban? Nem? Akkor honnan tudod, hogy az SC annyival de annyival jobb?
Ehhh...
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!
A lényeg hogy méltó folytatás, a demo alapján a C&C sem tûnik rossznak. Ha grandiózus összecsapást akarok akkor ezt választom, ha mamut tankokra akkor megyek tiberiumot szüretelni.
Mondjuk megnézném, hogy mit kezdene egy GDI bázis, egy icike picike pókocskával :D
http://kutyuszoba.blog.hu/
khhhmmmm
Starcraft egy poppet picit odavag a TA sorozatnak...
Cikkiro nyugodtan atirhatja a TA-t SC-BWre...
Kicsit eladasi adatok(legsikeresebb), mai napig szazezrek lognak a neten es scznek, strategia/taktikai elemzesek konyvek formajaban esatobbi... Koreaban nem veletlen lett "nemzeti sport" a jatek 2 kulonallo TVvel amin csak SC megy...
;)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)