633
-
csoola #313 hello srácok! szeretek motorozni, bár erősen a teprepmotorozást választom mindig, de mivel mostanság EGYETLEN rendes játék nem jött ki a témában gondoltam kiprobálom ezt... szeritnetek megéri? (letölteni?) -
baxxterboy #312 nem látom a motor kerekét mi a baj? :D -
DanielGray #311 Azért ez szerintem szánlmas... Én ezt a szart megvettem... alig indul el és még pénzt is jkérnek érte,nem is keveset... Hááát... én már motoroztam egy keveset,de ez valóban intő példa,hogy mit ne vegyetek meg.. Az a hang,az a designe,az a grafika,az a "működés",borzalom... Szégyelje magát a kiadó,de komolyan... -
LMNO #310 Én a 3-al egy csomót játszottam neten - pár nap (inkább pár hét) netes játék után a gépi legend motorosokat szépen otthagyod. Persze ha be van állítva rendesen a motor, default beállításokkal ott hagynak a rajtnál (a neten is:) )
Mondjuk én extreme-ben nyomtam, de nyilván ugyanez a helyzet gp-ben is csak ott máshogy kell vezetni. -
Praetor #309 3 URT-ben legend szinten sztem lehet tartani az iramot. Persze a szgép kicsit csal. Az időmérőn arra törekedtem, hogy legalább 7-11másodperccel legyek jobb a második leggyorsabbnál. A versenyen meg vmi oknál fogva egy kicsivel jobban megy a computer, így csak 3-6mp-el tudtam jobb köröket menni. (valszeg az időmérőn csak véletlenszámmal osztja ki az időket a többieknek)
Ha már 3-5x végignyomtad a Professional szinten, akkor a Legendhez is fel lehetett nőni nem is olyan sok idő alatt.
Az első (dél-afrikai) pálya meg elég szenyó. Erre a pályára optimalizálták a legend szint "versenyzőit". Itt elég szoros a küzdelem, de azért az élre lehet állni, ha nem lök fel téged vki. :)
A többi pályán meg már könyebben lehet jobbat motorozni legend szinten a többieknél, különösen ha a kifékezéseket már kitanulta az ember, és tudja hogy mikor érdemes powerslide-ot(erőcsúsztatás-t) használni.
Most még nem volt különösebben időm nyomulni a '07-ben, minden esetre a champion szint ugyanolyan "nehézségű", mint az URT-ben. De az tetszik hogy lehet szezont nyomni a dokival is, vagy pedjózsival... Az URT-ben csak single race-t lehetett hajtani velük.
Az esések tényleg nem a legtutibbak. Viszont az URT-ben a fickó elég öregurasan teszi ki a felsőtestét a kanyar belső oldalára. Itt legalább már hasonlít arra, ahogy a doki, vagy stoner kinyújtott nyakkal "benéz" a kanyarba. Jobban odateszik magukat, és látványosabb mozdulatokkal "törik" meg a motor egyenes-tartását. Sztem kicsivel élethűbb, mint az előző részeknél. -
Praetor #308 Igen, a patchre szükség van, mert nemtudom nektek volt-e olyan, de például a pályatérkép nekem néha szétesik.
Pár egyenes szakasz elforgatva úgy áll, mint a mákostészta. -
DanielGray #307 Ez felháborító.... Ilyen félkész,elba..ott,szart,egyre többet látok.. Elképesztő,hogy ilyen munkákért(Fos),pénzt akarnak kérni emberektől..
Ilyen szarok adnak jogot a warezra... Ha így adnék ki valamit a kezeim közül,először pöcsön,majd pöcök-ön szúrnám magam és ordítanék Tündiért,hogy cidázzon le.. Komolyan,ez szánalom.. -
#306 legend szint ... huh :) én magasabb szinten leszakadok a csapattol, igy nemtok nyilatkozni milyen tömegben motorozni :D (könnyebb-ben pedig én huzok el...)
az esések itt sem jók: nehéz esni, de géppel ütközve ált. te esel el ... hacsak nem belső ivről rárántod a gépre, akkor ált. ő :D -
LMNO #305 "Összességében nem olyan nehéz hozzászokni annak, aki a MGP3 URT-t legend szinten lazán nyomja."
Én lazán nyomtam, de itt a pro is gondot okoz a folyamatos akadozások miatt :) Ilyen 1 mp-es kihagyás után a kavicságyban találom magam :) Meg hasonlók...
Amúgy a motoros testtartása nekem pont nem tetszik, kicsit idétlenül rángatja a motort, a 3-ban jobban bejött.
Az viszont tényleg igaz, hogy ugyan könnyebb menni, de könnyebb ilyen kis hibákat véteni (pl kanyarban kicsúszik alólad a motor) amitől élethűbb lett valamilyen szinten.
No de mind1 én addig úgyse játszok vele amíg vmi patch ki nem jön hozzá, mert így kissé élvezhetetlen. -
#304 nekem a töltö képernyöbe belefagy állandoan -
Praetor #303 Nu feltettem ezt a MGP'07-et.
Gépem A64(s939) 3200+(2500Mhz-re húzva), 1GB ram, Radeon 2600XT, többi nem érdekes.
A versenyre készülődő csapatnál szaggat, de verseny közben csak néha akad meg pár miliszekundumra. Szerencsére ritkán. Játszható azért, de egy patch elkelne a játéknak.
Ugyan alig mentem még pár kört, de a a MotoGP2-höz és 3 URT-hez viszonyítva a legszembetűnőbb az az, hogy a motor viselkedése bizonyos szempontból élethűbb lett. Összességében ez persze nem igaz, mert egyre inkább árkádosabb a vezetési élmény (főleg a balesetmentes ütközések miatt), de például a fékezésnél a hátsókerék csúszkálása, döntött állapotban adott gáznál meg a hátsó kerék kifelé mászása valamivel közelebb van a valósághoz, mint például a motoGP 2-ben. Legalábbis ahhoz a pár hungaroringes körhöz viszonyítva amit sikerül lemotoroznom.
A MotoGP 2-ben egy elég erőssen beton bábú versenyzőt kellett hajtani. Kis sebességnél is a motor döntésével, mint inkább kormányzással akart kanyarodni, eléggé nehézkes volt. Fékezése beton stabil, elesni normál körülmények között szinte lehetetlen volt. Erőcsúsztatás is a legstabilabb mind3 közül. Szóval azért a realitása eléggé megkérdőjelezhető.
A MotoGP 3 URT-ben mindenen kicsit javítottak (Csak szerintem, mert sokan pont az ellenkezőjét mondják. :) ) Nem olyan betonstabil a motor, nagy fékezésekkor, különösen nagy sebességnél el lehetett esni. Ez a '07-re is igaz. Az első fék feltűnően gyenge volt (nem is tudom, hogy lehetett-e valahol állítani), ez a részlet sokkal jobbra sikerült a '07-ben. A Motoros testtartása egészen hasonlít már a valósághoz.
Hirtelen ennyi szűrődött le. Összességében nem olyan nehéz hozzászokni annak, aki a MGP3 URT-t legend szinten lazán nyomja.
Arra vagyok kiváncsi, hogy a kultúrált előzgetések mennyire vannak kidolgozva ebben. A MGP3 URT-ben a legbosszantóbb azt volt, hogy Legend szinten 1-2 pályán (pl: délafrikai) nem lehetett könnyen lelépni a csapattól, így majdnem az egész csapat együtt ment. (nem használtam cheat-et) A számítógép meg eléggé primitív volt és ha az útjában voltál (kicsit más íven mentél), akkor egyszerűen fellökött, elgázolt. Tehette ezt büntetlenül, mert szinte mindig a játékos esett el, és nem a szgép.
Alacsonyabb szinteken nem jött elő, mert az ember lelép a csapattól, és egyedül motorozik. De Legend szintnél pár pályán egy ideig együtt megy az ember a többiekkel.
Szal az AI-ra leszek kiváncsi magasabb szinten... :) -
nyusz #302 fas.... minden minimumon van még is anynira szaggat h még 1 motorral se lehet menni nemh gépet is betöltse...... pedig nagyon jó élmény lenne....... -
#301 motogp3-ban asszem vol 125/250ccm -
LMNO #300 MotoGP 2...
(ha jól emlékszem) -
Mokus1 #299 Van olyan motoros játék amiben nem csak Moto gp van hanem mind a 3kategoria azt hittem ebbe már csak beleteszik.:( -
#298 Hát szerintem ez a játék egy fitying gépfejlesztést se ér meg... Tiszta gáz az egész-.... -
Mokus1 #297 köszi:) -
#296 Moto GP 07 - No/DVD -
Mokus1 #295 Letöltöttem és azt irja ki h összeférhetetlenség támadt. akkor egy cracket kéne leszednem?:S -
#294 na szedem rapidról... kíváncsian várom, h mennyire fog akadni! :D ha nagyon, akkor nagy beruházások lesznek....
/épp mostanában vettem elő megint a motoGP 3-mat, úgyhogy lesz viszonyítási alap!/ :D -
#293 uj driverek hangkarira, vga-ra, uj directx a dvdről ... -
#292 Ez is gázos lesz nagyon gázos! -
Kaká22 #291 Am ti mien crackekkel nyomjátok!Ha vki átküldené akkor megköszönné[email protected] -
Kaká22 #290 Volt itt olyan akinek azt írta ki h hibát észlelt ezért leáll!Mi lehet az ok? -
BlueX #289 Én is bekapcsoltam, nekem is elment, de mióta kikapcsoltam azóta nem megy el. Ez játék hiba.... -
#288 De, kikapcsolod a post processinget :DD -
GodGamer #287 Nekem verseny közben ha be van kapcsolva a post processing egyszerűen fogja magát és egy idő után elmegy a kép, és ez csak akkor oldódik meg ha kilépek game-ből. Nincs erre valami megoldás, hogy NE csináljon ilyet. -
#286 Nem tudja vki hogyan lehet kikapcsolni a közönséget a verseny elején? -
#285 Magyar szerver szokott lenni ?
Én is ma kezdtem ismerkedni a játékkal. -
Kaká22 #284 Hello mindenkinek!Lenne egy kérdésem!Nekem még el sem indul,mert kiírja h hibát észlelt ezért leáll!+Daemon tools-al beimagelem oszt bedobja a motogp3 autorunját!mit gondoltok,lehet h úgy érzékeli h nincsen becrackelve?De am bevan!Én ezt nem értem!Please!vki segítsen már! -
LMNO #283 de nem volt egyik se ennyire elb*szva... (legalábbis a 2 és 3 - én ezekkel játszottam)
úgyhogy reménykedjünk :) -
LMNO #282 ugyanilyen gépem van, juhéjj :D -
Grusi #281 Nem hinnem hogy lesz peccs, errol le kell mondani sajnos. 3 rész volt eddig, egyikhez sem volt. -
LMNO #280 Az lehet de itt az xp se számít sajnos...
Nekem is az van és akad + már itt más is írta hogy XP-vel is szar.
(A ps2 emulátoros dolgot meg sztem felejtsétek el :) mind1 milyen játékkal, de még siralmasabb lesz a helyzet)
-
#279 DE azt írja hogy windows xp/vista szóval vista alatt is mennie kéne -
#278 XP-t a gépetekre !!! nekem is elegem lett a vistából, egy firss XP és egy Vista között ég és a főld a külömbség! -
#277 Hangkártya nem oldja meg a geforce7/8-asok problémáját, én letiltottam az audigy2-met és hang nélkul is UGYAN UGY beakad másodpercekre. Reménykedjünk egy patchben ...
Alwares: boxon miért szar a game? sztem ott semmi gond nincs vele, már majdnem minden extreme pályát unlockoltam :) persze egyelőre csak rookie-n nyomom a bajnokságot, igy tul könnyű, de gyakorolni joez - Rossi-t igy legalább leverem 1 percekkel a 3 kör alatt :D -
re1212 #276 sziasztok!
Kiprobáltam én is nálam tök jól futott mindent maxre állítottam a felbontás meg 1440*900, átlag 60 FPS környékén, viszont a grafika elég szar, next genként hirdették, illetve a kiadott képek alapján sokkal szebbre számítottem, biztos azokba photoshop is besegített!
A másik problámám, hogy nem tudtam változtatni a billentyűzet kiosztáson, ugyanis akkor kirta, hogy nem támogatott az oprendszerem:))/Vista/.
Erre van valakinek megoldása?
üdv! -
#275 ha sikerült a tt-t "átkonvertálni" töltsd fel -
#274 Én már tök lemondtam róla. Most ps2 emulátorral szarakodom, hátha sikerül elinditani a tourist trophy-t. Milyen hülyeség az, hogy egy szar alaplapi hangkarival simán megy, egy creative-al meg rettenet. Ilyet se láttam még..., Meg azok az idióta kitalált mocik is idegesítenek Extreme módban. MotoGP 2007 ejtve van, legalábbis nálam. Pedig eddig mindegyiket végignyomtam