MotoGP \'07

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eisenhower
van csak állítsd a hangkaridat 2.0-ra 😄

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Hát ez nem sikerült olyan jól...
És az a legszarabb, hogy már ps2-n megvolt az az opció, hogy 125-ös, 250-es és nagyobb géposztályok. Pc-n sose volt ilyen, pedig milyen jó lenne egy "fos" 125-sel kezdeni, ami csak zümmög...😄
Szerintem ugyanolyan szar, mint a 3! A legjobb a 2 volt...
Ez az Extreme mód is buziság, fõleg ilyen kitalált gecikkel!😞
Ja és az én motoromnak miért nincs hangja???
Valaki segíthetne...thx

R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+

Valaki tudna válaszolni a lentebb leírt problémámra?
post processinget lõdd ki, jó lesz.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

sumi
Üdv..

1 kérdésem lenne.:
nálam.. ha elindulok a motorral,az elsõ kör után sötét lesz minden..a sarkokban viszont megvannak a visszajelzések...

Szal ezt nem értem..

vki..?! vmi ötlet...
ja és teljesen ki kell lépnem,és utánna minden ok..

köszi

2 hete tettem újra fel az XP-t,nem hiszem hogy ez gond lehet.Amúgy lentebb azt olvastam,hogy akinek nem támogatja a karija az S3-at vagy mit,akkor az ne ispróbálkozzon.Igaz ez?
ilyen hibaüzivel 1000 dolog miatt kivághat...

rossz driver, oprendszer f*szság, egyszóval sok minden miatt lehet. Én az ilyet XP újratelepítéssel szoktam megoldani
az gáz lenne nekem 9600 XT-m van😞 ténleg lehet ez a baj?
VAlaki tudna válaszolni erre?Azt a cracket is letöltöttem,amit spojlerbe raktak,de azzal se oldódott meg a problémám.Lehet,hogy a videókártyám nem bírja?ATI Radeon 9600 128 Mb.
KÖszi
Istencsászár
Ez a fejlõdés avagy a visszafejlõdés😊, egy trágyakupac csak nagyobb lehet, szal ezen semmi meglepõ sincs... ha jó játékot akarnak a következõ években kiadni ( bár remélem tönkre mennek és a liszensz máshoz kerül ) akkor totál az alapoktól kellene egy játékot felépíteni nem pedig azt továbbvinni ami már a 3. rész óta szar.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Prince of Máté
nekem sincs, és eléggé hiányzik

Kaszi46
Motion blur effekt csak nekem nincs a játékban? Eddigi részekben volt.

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
ha boxon is akad akkor nem értem a pcpowa kijelentést. ez a thq hibája nem a platformoké.

*Posse*T.W.D*

Istencsászár
Xbox-on is szar volt és akadt a 5 poligonos low textúrás kocka ember rajtrács mint a disznó... ez a THQ remekmûve egy nagy kupac trágya.

Nehogy már a te gépeden butítani kelljen ezt a játékot...

Mi mást szóljak? Pécé powa 😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

blory
Mukodik on-line is.

Prince of Máté
beállításra gondoltam-.-
Mellesleg sztem egy core2 duo proci, és 2 gb ram bõven elég hozzá, okosat szóltál látszik h xfosos vagy xD

leho94
Hát énsem látok sok változást , de a liganyitási mániám ismét rám jött😄
szal lehet inditok egy ligát,de attol fugg hányan leszunk,mert 5-6 emberrel felesleges elkezdeni.
Szoval ha van kedvetek jönni akkor itt lehet jelentkezni ( msn ) : [email protected]

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Istencsászár
Uj VGA kártya? Új CPU? Több RAM?

Prince of Máté
Nem tudjátok mivel lehet FPS-t növelni?
Nekem a játék elején amikor ott a közönség, akkor 15 fps-em van, próbáltam, hogy kikapcsolom a Crowdot (közönség) de ugyanannyi fps-em maradt.

Istencsászár
Egyszval SZAR.

Semmit nem fejlõdött.

Kaszi46
Kipróbáltam, és nekem összességében tetszik.

Grafika szerintem kifejezetten szép, hangok is elmennek.
Fizika ugyanolyan árkádos mint volt, de nem is számítottam másra. Maximum sim level-en azért jobb a helyzet.
AI ugyanolyan suta, és idegesítõ mint volt.

Mondjuk az hogy esõben is slick gumi van a motoron elég mókás, de ezen már nem akadok fel.

Multi simán megy, én a belsõ szerverkeresõvel mentem be eddig 2 szerverre.

összességében pedig egyik szemem sír, meg majdnem a másik is.😛

*Posse*T.W.D*

leho94
kösszee😛

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sendspace.com/file/alur2u..

leho94
vki tudna nekem Cracket adni?:S

Lui76
És esetleg online ? milyen lehetõségek vannak?
Védve van?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

vki segítene nekem?
Azért sztem jóval szebb a MotoGP 3 -nál, fõleg az eddig megtekintett Extreme pályák, plusz a motorhangok is sokkal realisztikusabbak lettek, már-már TDU (azért ezt említem mert az eddig kipróbált játékokból ebben voltak a legjobbak a motorhangok) szintû hangok vannak benne. kár hogy élsimítást nem lehet állítani csak driverbõl
tuti nem próbáltad ki!!!!szép a grafikája maxon nézzed meg ne minimumon!!!<#vigyor2><#violent>

minimize
Talmával akarok VB-lenni!!!<#kuss>

No one can stop Death!

Hello!Az a problémám van,hogy amikor elindítom,akkor egy idõ után kilép azzal,hogy a motogp.exe hibát észlel és leáll.Mi lehet a gond?KÖszi
Beagie
nekem a 2. rész graf.ja is bõven elég volt. A fõ baj hogy arcade shit lett a sorozatból 😞

www.gtr-masters.hu

grebber
Moto GP 3-hoz képest semmi graf fejlödés 😞

Next PC upgrade: 2022

Az ba**na be ha nem így lenne.<#wink>

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Hi!
Nálam 1280x1024 minden maxon és simán fut.
Configom
Athlon x2 4200+
2GB ddr2-es ram
8800gts (320mb)
Nalam valamiert mocsokmód szaggat, swappel, pedig 1 giga ramnak elégnek kéne lennie neki... nem értem...

egész jó képek! 😊 Nálam is megy maxon. pedig nekem a videokártyám fele olyan jó (x800) XP-m van és 1 magos AMD ATHLON 64 3200+

kis gépigény gyönyörû grafika (szerintem.)

Az EA példát vehetne a THQról

Sland
Pár kép:

1280x1024 Minden Maxon 60FPS
E6300 + 1GB RAM + X1950XT + Vista

Elsõ
Második
Harmadik
Negyedik

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Nem értem... hangok úgy szaggatnak, mint az állat, vele együtt a kép is néha... amúgy simán futna, nem gépigény-probléma, abszolút minimumon is tökugyanez van. Valaki valamit? 😊

minnyá fennvan!!!

Szerintem nincs benne de ha valaki tudja 100% hogy van benne az szóljon😊
Prince of Máté
Milyen géppel?
Én most töltöm, holnapra lejön.

Sland
nincs benne

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
nekem is tetszik, de a saját mocimon jobban élvezem a dolgot 😊

benne kell lennie

grebber
Valaki tegyen már be képeket a játékból menet közbenröl!!

Next PC upgrade: 2022

Nagyon zsír csak kár hogy nincs benne 250 cc és 125 cc😞
amúgy 1024x768 minden maxon , 30-40 FPS 😮

sajna talmát nem találtammeg :SS

remélem késõbb feloldható lesz az a ketegória..

motor és ember "skinezés"..

nekem tetszik a game, nagyon hangulatos, bár kormányra nemtom átállitani :S

pill, +keresem 😊)