MotoGP \'07
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan gondom akadt,hogy új rendszert raktam,és most valami oknál fogva nincs hangja a motornak,csak belsõ nézetbõl jó,külsõben semmi hang..
Mitõl lehet?<#confused>#confused>
Let the good times roll.
Szal azért még egy ilyen gép is megteszi.
A prociról nem tudok mit mondani.
Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional
Az lenne a kérdésem hogy Nvidia 5700-on elindul a játék ?
Mert olvastam hogy 6600 a minimum de egy próbát megér. <#vigyor2>#vigyor2>
Nekem P4 3.0 GHz, 2 GB SD ram, x1650 Pro 256 MB van, és ezen fut néha akadással. Ennél kissebb nem ajánlott! 😊
Csá!
Kéne egy kis segítség!!!
Pár napja vettem meg a játékot.
Play Game-re nyomva ezt kapom: "Fatal error: Failed to set s video mode"
Ramom, videokárytám ez megfelel, procim kicsit kevesebb mint amit ír a játék.
Valami tipp?
Köszi
Let the good times roll.
Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb
Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Csinálnál 1 képet h mi látható?
Mert nem vágom..
😊
Let the good times roll.
de a controllers-ben ott vannak a kiosztások nem??😊)
akkor nem értem..mennie kellene<#smile>#smile>
Let the good times roll.
úgy tudom h van vmi alap kiosztás,és az mükszik is..nem?
Let the good times roll.
szerk.: lol itt log in van és kiválasztom hogy pepsi twist nem ütöm le az enter nincs semmi 3 rublikába írja hogy connect controller... <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Remélem így menni fog..
Let the good times roll.
nekem kéne 1 kis help, hogyan tudnám beállítani a billemet? vagy a kormányomat mert a launcherbe van 1 configure controller de arra nyomok nem csinál semmit.
elõre is thx a helpet
Eddig oké minden:
Olyan problémám lenne hogy amikor indítom a játékot mindig kidob exe hibával.
Ez mitöl van?😞
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

most tettem fel a jáccit de ha megcrackelem akkor nem indul el, hanem bejön egy kép picit tölt és kilép hogy hiba. ha nem crackelem akkor sem indul
és nagy szakértõje vagyok.Viszont olyan gondom lenne ajátékban,hogy a rajt után az ésõ kerék felemelkedik és mintha állnék elmegy mellettem a fél mezõny.mit kéne csinálnom hogy ez ne történyen meg?
A srácok nem tétlenkednek, máris belefogtak a MotoGP 08 fejlesztésébe, mely PC-re, PS3-ra, PS2-re, X360-ra, Wii-re és mobiltelefonokra fog megjelenni az idei év során.
MotoGP 08 ezúttal is multiplatform játék lesz, azaz PC-n kívül Xbox360-on, PlayStation 2-n, sõt PlayStation 3-on és Nintendo Wii-n is találkozhatunk majd vele a közeljövõben
\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"
Capcom: MotoGP jogok is a zsebben(Az öt évre szóló szerzõdés értelmében X360-ra, PS3-ra, Nintendo Wii-re, PS2-re és mobiltelefonokra is készülnek majd MotoGP produkciók. )
*Posse*T.W.D*
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"