MotoGP \'07

Oldal 1 / 13Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SitatiS
Üdv! 😊
Olyan gondom akadt,hogy új rendszert raktam,és most valami oknál fogva nincs hangja a motornak,csak belsõ nézetbõl jó,külsõben semmi hang..
Mitõl lehet?<#confused>

Let the good times roll.

skateout
Nekem eg Intel Pentium 4 3.0 Ghz es proci, 1G Ram, és egy ATI 9600 PRO val simán fut.
Szal azért még egy ilyen gép is megteszi.
A prociról nem tudok mit mondani.

Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional

Ati810
Hello.
Az lenne a kérdésem hogy Nvidia 5700-on elindul a játék ?
Mert olvastam hogy 6600 a minimum de egy próbát megér. <#vigyor2>
mazsola89
Hi all! Van valamilyen kód a Játékhoz? (bocs ha hülyeséget kérdezek)

Szia!
Nekem P4 3.0 GHz, 2 GB SD ram, x1650 Pro 256 MB van, és ezen fut néha akadással. Ennél kissebb nem ajánlott! 😊
Csá!
Sziasztok!!!

Kéne egy kis segítség!!!

Pár napja vettem meg a játékot.

Play Game-re nyomva ezt kapom: "Fatal error: Failed to set s video mode"

Ramom, videokárytám ez megfelel, procim kicsit kevesebb mint amit ír a játék.

Valami tipp?

Köszi
621- ES HOZZÁSZÓLÁSOM!
VALAKI TUD SEGÍTENI?????
remélem az mert nem jön PC-re<#rinya>

SitatiS

Let the good times roll.

xbox 360 controllerrel toljátok, azzal kíváló az irányítás! 😊
sztem a 08 PC-re is ki jön
Helló! Tudtok segíteni. Felrakom a játékot, és a Play Game kattintása után azt írja ki: "Error: Virtual memory must be enebled to run Moto Gp". Ez azért érdeked mert új gépem van 2Gb rammal, és Nvidia Gforce 8800Gt (512mg) al. Mit csináljak?
]Katt a képre a nagyobb méretért.
Üdv mindenkinek, van valami lehetõség, amivel orvosolni lehet azt a hibát, hogy a játékban a motorok ülés mögötti részébõl hiányzik egy rész? Ha valahogy ki lehet ezt javítani, azt kérem, hogy írja le.
Elõre is köszönöm a segítséget.

vasko22
valakinek valami ötlete?

Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb

vasko22
Feltettem játékot és mellé az 1.1-es patchet is, de amikor menünek kellene bejönnie akkor csak a menü alatti videó megy, a menüt nem látom, ez mitõl lehet?

Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb

Pepsi Twist
ha tudnék print screent csinálni... F12 vel sem csinál képet és a PS gombal sem...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

SitatiS
Hûû problémás dolog ez így😄
Csinálnál 1 képet h mi látható?
Mert nem vágom..
😊

Let the good times roll.

Pepsi Twist
controllersbe nincs semmi csak a vibrationt lehet állítani az érzékenységet meg még valamit már nem emléxem...

SitatiS
😄
de a controllers-ben ott vannak a kiosztások nem??😊)
akkor nem értem..mennie kellene<#smile>

Let the good times roll.

Pepsi Twist
az megy, megnéztem a readmebe az alapot de az nekem nem esik kézre 😄

SitatiS
a billnek nem mûködnek az alap beállításai?
úgy tudom h van vmi alap kiosztás,és az mükszik is..nem?

Let the good times roll.

Pepsi Twist
de az a nagy baj hogy egyenlõre én a billt akarom beállítani 😄

Pepsi Twist
nekem itt ilyen nincs 😄 de majd össze ügyeskedek valamit :S

szerk.: lol itt log in van és kiválasztom hogy pepsi twist nem ütöm le az enter nincs semmi 3 rublikába írja hogy connect controller... <#wilting><#wilting><#wilting>

SitatiS
A játékosnál kiválasztod pl:player 2,bedobja a kiosztást jobbon,a játékos ablak alatt vannak a lehetõségek,katt jobb oldalon pl:button 3-ra(2x)aztán lehet változtatnod a kiosztást.
Remélem így menni fog..

Let the good times roll.

Pepsi Twist
nem azzal van a baj... hanem azzal hogy még a billentyút sem tudom beállítani... tehát még a billentyûmet sem tudom átállítani arra amire akarom...

SitatiS
érzékeli a kormányt?

Let the good times roll.

Pepsi Twist
Hali,

nekem kéne 1 kis help, hogyan tudnám beállítani a billemet? vagy a kormányomat mert a launcherbe van 1 configure controller de arra nyomok nem csinál semmit.

elõre is thx a helpet

Placebo74
Placebo74
Bassz, ez nem az a kép! 😊
Na mindjárt!
Placebo74
Nekem is fagy a gáma... Peccs felugrott fut is, de amikor a versenyre mennék akkor behal (Vista alatt).

Eddig oké minden:

daf xf
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy amikor indítom a játékot mindig kidob exe hibával.
Ez mitöl van?😞

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

köszi de már mindegy mert áttértem a super bikes riding challenge-re.ez is nagyon jó 😄de azért ha van valami biztos megoldás a moto gp mûködésére akkor azért kipróbálom 😄

Olvasatok visza szerintem már lelet irva minden variácio.pl-c meghajtora telepités/nv kártyák nál gond a meghajto softver stb.
kipróbáltam a patchel meg a nélkül is...
kösz, ez segített, de nem sokat, mert mostmár elindul a jácci, lemennek a videók és amikor azt hinném h karaj minden akkor nincs menü
De most mit csináljak?nekem is az a baj hogy mielõtt bejönne a menü kilép és a motogp.exe hibát észlelt ezért leállt.... pont most raktam fel és még semmi crack se patch nincs rajta.Mit tegyek fel és honnan szedjem le??lécci segítsetek.elõre is köszi

és próbáltam az 1.1 patchet, meg itt volt vmi crack linkben de az ugyanaz a crack volt ami nekem is
üdv!
most tettem fel a jáccit de ha megcrackelem akkor nem indul el, hanem bejön egy kép picit tölt és kilép hogy hiba. ha nem crackelem akkor sem indul
Írjon aki tud valami jó kinézetet a motorra a carryerben.
Nagyonb bejön a játék nagyon tetszik.Én minden hétvégén nézem a moto gp-t
és nagy szakértõje vagyok.Viszont olyan gondom lenne ajátékban,hogy a rajt után az ésõ kerék felemelkedik és mintha állnék elmegy mellettem a fél mezõny.mit kéne csinálnom hogy ez ne történyen meg?
Kaszi46
berczely
Ehez a f*shoz?Semmi nincs!<#wow3>

ForzaInter
nincs vmi peccs hozzá ami belevarázsolja játékba 125 ás 250-et?

Yo, Bitch!

leho94
Nem lehet ezt moddolni? Lehetne tolni 2008as gépekkel 😊

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

berczely
Élvezhetetlen!Ha nem akadna még talán játszanék is vele!De így..értehetlen a folyamatos be-be akadás!Komolyan ilyet még nem láttam!

berczely
Folyamatosan akad!
Grafika maxon és a grafika egyáltalán nem ezt tükrözi!Hulladék,hányadék,elkapkodott f*s lett! 1-2. résszel játszottam!Nagyon jó volt mind2!Komolyan mondom a 2. résznek jobb a grafikálya!abban még a sebességtõl mosódás is volt!De ez a szutyok azokhoz képest...

Oldal 1 / 13Következő →