633
-
#633 Üdv! :)
Olyan gondom akadt,hogy új rendszert raktam,és most valami oknál fogva nincs hangja a motornak,csak belső nézetből jó,külsőben semmi hang..
Mitől lehet? -
#632 Nekem eg Intel Pentium 4 3.0 Ghz es proci, 1G Ram, és egy ATI 9600 PRO val simán fut.
Szal azért még egy ilyen gép is megteszi.
A prociról nem tudok mit mondani. -
#631 Hello.
Az lenne a kérdésem hogy Nvidia 5700-on elindul a játék ?
Mert olvastam hogy 6600 a minimum de egy próbát megér. -
#630 Hi all! Van valamilyen kód a Játékhoz? (bocs ha hülyeséget kérdezek) -
bercys #629 Szia!
Nekem P4 3.0 GHz, 2 GB SD ram, x1650 Pro 256 MB van, és ezen fut néha akadással. Ennél kissebb nem ajánlott! :)
Csá! -
richiekotzen #628 Sziasztok!!!
Kéne egy kis segítség!!!
Pár napja vettem meg a játékot.
Play Game-re nyomva ezt kapom: "Fatal error: Failed to set s video mode"
Ramom, videokárytám ez megfelel, procim kicsit kevesebb mint amit ír a játék.
Valami tipp?
Köszi -
koj #627 621- ES HOZZÁSZÓLÁSOM! -
koj #626 VALAKI TUD SEGÍTENI????? -
stuka85 #625 remélem az mert nem jön PC-re -
#624 Ez kacsa?:) -
bercys #623 xbox 360 controllerrel toljátok, azzal kíváló az irányítás! :) -
bercys #622 sztem a 08 PC-re is ki jön -
koj #621 Helló! Tudtok segíteni. Felrakom a játékot, és a Play Game kattintása után azt írja ki: "Error: Virtual memory must be enebled to run Moto Gp". Ez azért érdeked mert új gépem van 2Gb rammal, és Nvidia Gforce 8800Gt (512mg) al. Mit csináljak? -
akos #620 [IMG]http://kepfeltolto.hu/i/?t=thb&id=163505[/IMG][/URL]]Katt a képre a nagyobb méretért.
Üdv mindenkinek, van valami lehetőség, amivel orvosolni lehet azt a hibát, hogy a játékban a motorok ülés mögötti részéből hiányzik egy rész? Ha valahogy ki lehet ezt javítani, azt kérem, hogy írja le.
Előre is köszönöm a segítséget. -
#619 valakinek valami ötlete? -
#618 Feltettem játékot és mellé az 1.1-es patchet is, de amikor menünek kellene bejönnie akkor csak a menü alatti videó megy, a menüt nem látom, ez mitől lehet? -
#617 ha tudnék print screent csinálni... F12 vel sem csinál képet és a PS gombal sem... -
#616 Hűű problémás dolog ez így:D
Csinálnál 1 képet h mi látható?
Mert nem vágom..
:) -
#615 controllersbe nincs semmi csak a vibrationt lehet állítani az érzékenységet meg még valamit már nem emléxem... -
#614 :D
de a controllers-ben ott vannak a kiosztások nem??:))
akkor nem értem..mennie kellene -
#613 az megy, megnéztem a readmebe az alapot de az nekem nem esik kézre :D -
#612 a billnek nem működnek az alap beállításai?
úgy tudom h van vmi alap kiosztás,és az mükszik is..nem? -
#611 de az a nagy baj hogy egyenlőre én a billt akarom beállítani :D -
#610 nekem itt ilyen nincs :D de majd össze ügyeskedek valamit :S
szerk.: lol itt log in van és kiválasztom hogy pepsi twist nem ütöm le az enter nincs semmi 3 rublikába írja hogy connect controller... -
#609 A játékosnál kiválasztod pl:player 2,bedobja a kiosztást jobbon,a játékos ablak alatt vannak a lehetőségek,katt jobb oldalon pl:button 3-ra(2x)aztán lehet változtatnod a kiosztást.
Remélem így menni fog.. -
#608 nem azzal van a baj... hanem azzal hogy még a billentyút sem tudom beállítani... tehát még a billentyűmet sem tudom átállítani arra amire akarom... -
#607 érzékeli a kormányt? -
#606 Hali,
nekem kéne 1 kis help, hogyan tudnám beállítani a billemet? vagy a kormányomat mert a launcherbe van 1 configure controller de arra nyomok nem csinál semmit.
előre is thx a helpet -
#605 -
#604 Bassz, ez nem az a kép! :)
Na mindjárt! -
#603 Nekem is fagy a gáma... Peccs felugrott fut is, de amikor a versenyre mennék akkor behal (Vista alatt).
Eddig oké minden:
-
#602 Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy amikor indítom a játékot mindig kidob exe hibával.
Ez mitöl van?:( -
krisz940122 #601 köszi de már mindegy mert áttértem a super bikes riding challenge-re.ez is nagyon jó :Dde azért ha van valami biztos megoldás a moto gp működésére akkor azért kipróbálom :D -
Joker Hun #600 Olvasatok visza szerintem már lelet irva minden variácio.pl-c meghajtora telepités/nv kártyák nál gond a meghajto softver stb. -
mrton #599 kipróbáltam a patchel meg a nélkül is... -
mrton #598 kösz, ez segített, de nem sokat, mert mostmár elindul a jácci, lemennek a videók és amikor azt hinném h karaj minden akkor nincs menü -
Joker Hun #597 Hi.Itt válogas. http://m0008.gamecopyworld.com/games/pc_moto_gp_2007.shtml -
krisz940122 #596 De most mit csináljak?nekem is az a baj hogy mielőtt bejönne a menü kilép és a motogp.exe hibát észlelt ezért leállt.... pont most raktam fel és még semmi crack se patch nincs rajta.Mit tegyek fel és honnan szedjem le??lécci segítsetek.előre is köszi -
mrton #595 és próbáltam az 1.1 patchet, meg itt volt vmi crack linkben de az ugyanaz a crack volt ami nekem is -
Bakos Martin #594