MotoGP \'07

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berczely
:) Vista alatt valahogy másképpvan!
Nem értem a játékot!Crysis nem szagatt így mint ez a sz*r!<#wow3>

A hangra anyit,vegyél visza a hardveres gyorsitásból!!...a direktx ben lehet álitani,ha estleg nem tudnád!! ....nálam is prógléma volt,szagatott a hang vagy mi!
berczely
Minden maxon és nem vok tõle elájulva!

A hangot nem tom , hogy mi baja lehet. Feltehetõ hogy a hangkártya nem birja. Nálad hogy van beállítva a grafika, hogy azt mondod nem a legszebb?

berczely
Elkiabáltam magam!A játék Ufo-t látott!Minden okés a hang még mindíg akad a játék frankón fut maxon bár a grafika mintha mégse azt tükrözné nem a legszebb!Hangra valaki valamit?

berczely
Én most tettem fel! + 1.1 patch + crack és a menüig nem jutok el!FLT verzió!<#pias>

Ja és nálam a Post Processing meg a Simple Shaders ki van kapcsolva.A többi meg minden maximumra van nyomva és 1280x1024-se képfelbontáson fut.

Nálam semmi baja. Ha kezdek egy versenyt az elsõ körben szaggat egy kicsit de utána semmi.

berczely
És am normálisan megy a játék hang nem akad kép nem akad?Mert nálam igen sz*r!<#eplus2>Elk*rták nem kicsit, nagyon!

Üdv mindenkinek. Nemrég kezdtem játszani a MotoGP 2007-et és azt vettem észre hogy a motorok hátsó részének egy kis része hiányzik.Nem tudna valaki segíteni, hogy hogy lehetne kiküszöbölni a hibát????????????

arty
a PC verzio halott ügy, szóra sem érdemes. tök mind1 mit szedsz le, sõt, akár eredetid is lehet ... :)

Forza.

Sada01
jobb fizikai téren meg nincs tele bugal meg hibák kall és a grafika is jobb kicsit

Skacok !! Ki látta a Motogp 07 ps2-t!! MIen ???Vélemények érdekelnének!!!
Hakan
Nincs benne csak a király kategória van a motogp részében

Jim Morrison
Hello!

Valaki meg tudná mondani, hogy benne van-e a Talma? A GSO-n valaki azt írt, hogy nem. Ez igaz?
A választ elõre is köszönöm.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sada01
Szed le és meglátod <#idiota>

arty
a rilizercsapat kijavitott a készitõk által bennfelejtett bugokat? ugyanmár

Forza.

Hakan
Igen van akit érdekel google és megtalálja

Sada01
Kijött egy új release állítólag ez rendesen mûködik: MotoGP.2007..

gergobaby
Szia ! Ezt nem félre irtad? "Az ne tegye fel a cracket akinek illegális agame" vagy van benn vmi figyelõ szoftver?

Toshiba L300-2C5

Sada01
A chellon nem csodálkozok hogy ilyeneket csinál Joker:)

Sada01

Ez komoly:)

Sada01

aj jaj:)

Sada01
Sziasztok bocsi! ma nem tudtam lenni de holnap este 18:00 után lesz szerver majd gyertek:)

Szia tegnap jo volt de 3/4 9 kor ki dobot mostmár biztosvagyok bene hogy a chello szarakszik mert a laptopon látom mikor szétkapcsol 1gondolatra aztán megy visza.Nejem befejezi a leveleit aztán megyek én is.
Na majd sasolok! :)
Sada01
Az én szerverem Mäci néven van majd jer oda ott jó banda szokott lenni:))
És mi is este szoktunk lenni

Már én is próbáltam szerveren játszani, többször be is jutottam és nagyon élveztem. :)
tom néven voltam fenn az elmúlt 2 este. Szokott lenni magyar bagázs is valamelyik szobában, vagy mindenki csapódik amerre lát? :)
Sada01
Szia szívesen de igen mert szerveren játszok de ami a Te problémád azt még nem próbáltam

Hát nagyon rendes tõled, hogy ilyen gyorsan válaszoltál.
Nagyon szépen köszönöm, otthon letöltöm, és felrakom.

Ezek szerint neked sem sikerült ez a multiplayer funkció?
Sada01
Sada01
Szia a játéknak rengeteg hibája van lehet ez is közéjük tartozik igaz ezt még nem próbáltam de ha mindent jól csináltok akkor sajna ez a játék hibája

De meg nézem én is hát ha nem az!

Sziasztok,

2 napja vettem meg a MotoGP 07-et és hát azt kell mondjam, hogy állat!! :-)
Egy kérdésem volna, remélem tudtok segíteni nekem:
valamiért nem tudom használni a multiplayer-nek azt a funkcióját, amikor ketten tudnánk osztott képernyõn játszani ugyanazon a gépen. Szürke és hiába jelentkezem be hozzá 2 userrel, mindig azt mondja, hogy legalább ketten kell bejelentkezni (pedig ezt csinálom)

Mi lehet a baj? Esetleg unlockolni fogja a progi egy idõ után?

Elõre is köszi,
Tamás
Sada01
Oks:)

Köszi a lehetöségt de kihagyom-<#wave><#wave><#wave>
Sada01
Azt sajna nem birod de ha kell logó azon csak pl:a Joker lenne

Ere gondoltam én is köszi.A profil nevet hogyan tudnám átirni?
Sada01
Joker milyen a banner? <#vigyor3>

Sada01
Szia az a nett erõségétõl is függ aki csinálja a szervert milyen bika a nett-e de a fõgond az magában a játékban van meg most már az is gond hogy össze vissza rakosgatják a pachaket és ez rendesen õsze üt mert 2 fajta van

Dark05
<#nyes>

Hakan
Ez a hang probléma nagyon idegesítõ <#csodalk>

Szia. Van ugy hogy be jutok 1 2 futam jo belépnek még páran,indulásnál vagy futamközben dobb ki.Lehet hogy televan a win már 3éve fent van,a mgp3 letöröltem mert ö akart elindulni bosszant a dolog mert csak online érdekel a játék.Szerintem aGp500 után ez a leg jobb játék.
Sada01
Minden szervernél így van?

Sada01
Nincs de mi próbálkozunk a 250 móddal

Sada01

irlindy
hi
én nekem a motogp 2 van meg(sajna az új nemfut jól a gépemen). Lehet hozzá letölteni skineket vagy pályákat? nekem sajna eddig nem úgy tûnt de ti csak többet tudtok nálam
thx elõre is

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Txt ben leirt portott nyitom a win tüzfalán akor sem jo.
Sziasztok kéne egy kis segitség flt verziom van 1.1 javitás fentvan szervere nehezen jutok be vagy ha bent vagyok rabszodikusan kihajit.
szevasz Sada 01 amit feltöltöttél cracket azt hogyan kell leszedni?
Mert én úgy láttam fizetõs.
Szia behányt a chello tegnap cseréltek modemet ma meg sokáig meloztam.Remélem most már nemfog kidobni mikor indul a játék