Nem lesz több sávszélesség emelés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként meg tudja mondani valaki a t-ék miért nyomják annyira a dsl-t? Ott a t-kábel, jó nagy sávszélességre képes, a dsl távolsági korlátai nélkül, mégis ugyanazt a sávszélt adják mint a dsl-nél, ráadásul elég kicsi adatforgalmi korláttal, és a sávszélemelés is mindíg hónapokat késik a dsl-hez képest, pedig versenyezhetnének a csellóval...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
Ill be back !!!!
van, csak éppen 512kbit/512kbit-es... 8MBites adsl lebutitva :D talán pár száz forinttal olcsóbb is
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
DOCSIS 3.0 van amúgy, és a kábelhossztól nem függ, de az egy fejegységre csatlakozó felhasználóktól, és az õ sávszélhasználatuktól viszont durván függ. Ahol sokan vannak egy fejegységen csúnyán le tud lassulni az egész rendszer, mert megosztott a felhasználók között , ismerõsnél is minden este belassul a chello, mert olyan hálózatra van kötve, ami kicsit túlterhelt...
Egyébként a csellót kár reklámozni, ugyanis az a gond vele, hogy alig elérhetõ pár helyen... még budapesten is vannak szépnagy részek, amik kimaradnak, nemhogy vidéken...
Ja igen, a fejlesztés pénzbe kerül...
Én meg vagyok elégedve bõven a chelloal. Csak azzal van gondom, hogy a dolgozó netet 5-Mbitre emelik csak. Ergo nem az Extreme csomaggá válik, mint ahogy eddig a lassic volt, hanme az egyel alacsonyabb csomagba teszik. De a dolgozó net 7.5K pénz, míg az 5 megabites 7.9K pénz... (2 évvel csak 7K) Akkor hol éri meg ez?
De pl. nálam még nem törtlnt meg az emelés hát mit mondjak aztittem a szívroham elér................. lol
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ha azt mondja hogy korlátlan akkor legyen is az, vagy irja oda ugy mint eddig: "Forgalomkorlat 250Gb"
http://janoszen.hu/ | http://en.janoszen.hu/
Szigszalag bazmeg... semmi forrasztás, még forrasztópáka sem volt a szerszámosládájukban!"
Nálam is ugyanez vót.
Ja meg meg a faszi azzal indított hogy a sáros gumicsizmájával végigtrappolta kérón má aszittem kivágom a csávót a geccbe az uccára.
Ez ám az unyiós minõség...
Helyesen a szabály így hangzik: az elmúlt 12 hónapban veszed a három legmagasabb havi letöltés/forgalmazás értékét, veszed ezek átlagát (magyarán osztod 3-al), és ennek kell meghaladnia a 150-et. Ha tehát van egy hónapod, amiben 450 feletti érték van, akkor csinálhatsz bármit, a minimum feltétel tutira megvan.
Forrás:
Sajtóközlemény
ÁSZF 2006-Nov-2, 27. old
Abban nem vagyok biztos, hogy a forgalmazás az letöltést jelent-e, vagy a fel+le együttesen. Az ÁSZF forgalmazásról, a sajtónyilatkozat letöltésrõl szól.
Az ADSL technológia valóban elérte a korlátait itt magyarországon, tehát a rendszer nagymértékû fejlesztése nélkül tényleg nem lehet újabb ADSL sávszélemelés.
Viszont a Chello-t még bõven emelhetik, ugyanis a jelenlegi technológiájuk(DOCSIS 1.1) elméleti maximum sebessége(ami nem függ a kábelhossztól) 38Mbit/9Mbit.
Természetesen nekem Chello-m van(Classic, 1 hét múlva már Extreme lesz a neve :)), amikor beköttettük, akkor még nem voltam tisztában vele, hogy mennyivel jobb technológia ez, mint az ADSL, de azóta nagyon örülök neki, hogy Chellot köttettünk be, nem pedig ADSL-t.
Szóval nagyon meg vagyok elégedve a Chelloval, az egyetlen hátránya a 30GB korlát, de egyrészt még soha nem léptem át, másrészt meg 1 hét múlva már nem lesz ilyen formában, szóval :)
Hanem az lesz, hogy 3 hónap adatforgalmának ÁTLAGA nem lehet több 250GB-nál.
Ha mégis megtörténik, akkor figyelmezetnek, ha meg mégegyszer elõfordul, akkor meg szerzõdést bontanak.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben, de akkor sem szívja!
én decemberben akartam váltani és tvnet elõfizetõ lenni, de már akkoris összevissza halandzsáztak, azt mondták januárban meglátják, lesz-e nálunk ADSL elérhetõség
persze, hogy nem lett :)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
én a Commander vagyok én
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Meg kell találnom a szerzõdéseket.
Meg kérdés, hogy bekakál-e annyira cselló az emeléstõl, mint adsl tette?
Nem nagy a különbség, de szembetûnõbb.
Remélem 1-2 éven belül lessz nállunk is 100 Megás net mint délkóreában + korlátlan internet mobilra(6000 FT körül). Skype-t használnak+korlátlan net)
Ez nem "megszûnik az adatforgalmi korlátozás" akart lenni?
Jah, csak ha jól tévedek az van a szerzõdésben, hogy hatvan napon belül és/vagy egymást követõ 2 hónapban összesen nem lehet több 150GB-nál?
Én ezt azért így nem jelenteném ki. Hasonló PR emelés mint a mostani szerintem még lesz egy. Pont úgy ahogy külföldön is volt, márpedig más utat mi sem tudunk járni. Szerintem lesz még itt egy akár 2, 8, 24Mbps-re emelés ahogy ezek a csomagok külföldön is megvannak. Az alternatívok már idén ezen értékekhez fognak tendálni, Tíkom meg a többi JPE meg szerintem majd jõvõre.
Utána viszont már ennél tovább már PR ertékekben sem lehet menni, max azt csinálni mint a franciáknál hogy csak egyetlen akár 24 Mbps-es csomag lesz. Onnantól viszont hogy mindenki a technológia maximum értéken hírdetné a csomagjait a sebességnek nem is lenne érdemi szerepe. Ez megfigyelhetõ a franciáknál is. Addig amíg folytak az emelések és voltak eltérések addig 40-es fontmérettel ott vírtottak a sebességek a szolgáltatók weboldalain hogy kinek mekkora. Miután már mindenki egységes elérte a technológia maximum értéke, a sebességnek már nem volt megkülönböztetõ szerepe ezért kvázi már csak elbújtatva, kisbetûvel szerepel a weboldalakon és inkább a kapcsolt értéknövelt szolgáltatásoknak van kiemelt szerepe.
Nagy meglepetések nem lesznek a hazai piacokon hisz ugyanazokat a trendeket járjuk végig amiket elõttünk nyugatra már megléptek. Ezért viszonylag kiszámítható a jõvõ. Ahogy azt is lehetett tudni elõre hogy nálunk is lesznek majd akár 8 Mbps meg akár 24 Mbps-es csomagok és természtesen lettek is.
Az alternatívok is kihúzhatnának saját kábelt, senki nem tiltja nekik. De ha kis tételben csinálnák akkor milliós költségeik lennének vele ami évtizedek alatt sem térülne meg nekik. Inkább fizetik a havi 2400-as hurokbérleti díjat mert az nekik még mindig kisebb költség mintha saját kábelt húznának.
Olcsóbban új kábelezést csak úgy lehet kivitelezni ha nagy tételben csinálják, pl. lefedik egész Bp-et. Ez viszont sok száz milliárdos beruházás lenne ami viszont az alternatívoknak már túl nagy falat lenne. Ahhoz meg elégséges tõkéjük nincs, ráadásul egy ilyen beruházás kockázatát sem mernék felvállalni.
Levelét köszönjük.
Ezúton tájékoztatom, hogy a sávszélesség-emelés csak a Magyar
Telekom szolgáltatási területén és csak az ADSL elõfizetéseken
történik meg március 1-ig.
Nagy valószínûséggel még az idén sor kerülhet a kábelnet
szolgáltatások sávszélesség emelésére is, de mivel az eltérõ
technológia miatt itt elsõsorban nem a fizikai hálózat adottságai,
hanem az elõfizetõk sûrûsége és a kiépített kapacitások határozzák
meg az elérhetõ sebességeket, jelentõs fejlesztésekre van szükség."
Ezt a választ arra kaptam, hogy rákérdeztem lesz e T-onlány-nál kábelnet emelés és mikor. Szóval a rohadt sokat fizetõ kábelnetesek bekaphatják, az olcsó adsl-t meg négyszerezzük. Köszi!
Töredezettségmentesítõtlenítetthetlenségtelenítõtlenkedhetnétek!!!
Telefon nem kell, kábelTV szolgáltató a T-Kábel.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
"hiszen a rézdrót fenntartási költsége 1500-2500 Ft-ot tesz ki."
Hát legalábbis ennyit kér a tcom, a nagy semmiért. Ugyanis nemtudm mit kéne fenntartani egy rézdróton. Megvan akkor megvan, lóg a póznán, és kész, nem kell etetni, cserélni nem cserélik, eszköz fejlesztés megvan az internetszolgáltatásból, + még jó sok profit...
Pl felénk T-Online van, de választhatom szolgáltatónak a Datanetet. Az árban nagyon nem lesz különbség, a sávszél meg úgyis ugyanannyi lenne.
<(LOL + LOL + LOL)2>(LOL + LOL + LOL)2>*1000
Gyerekek lexarjuk a letöltési speedet, amíg 8 megabit mellé csupán 50k körüli feltöltés dukál.
A sok marha azt hiszi, hogy a letöltés a lényeg... érdemes megnézni, hogy 8 megabites letöltés mellett 30k feltöltés megy el a hibaellenõrzésere, csomagok azonosítása stb.
Dehogy érdektelenedik el az egész. Warezmentes talajon maradva is igény lehet arra, hogy HD minõségben nézze az ember a T-ékából leszedett filmet, hogy az online közvetítések HD minõségét már ne is említsem.
Amúgy én egy megyeszékhelyen lakom és NEM lehet UPC-s netre elõfizetni... vicc.
"a rézdrót fenntartási költsége 1500-2500 Ft-ot tesz ki."
Hát most megyek a falnak... mindjárt linkelem a képeket, hogy a fax T-com-os goodworker munkások, hogy kötötték be a vonalat.
Szigszalag bazmeg... semmi forrasztás, még forrasztópáka sem volt a szerszámosládájukban!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.