Házikedvencem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocy
amugy ha tõlem kérdezed tökéletes a lelki világom 😉
minden nap Focizok ha ugy esik😊
haverjaimmal sokat hülyülök..😊)

Bocy
amugy ha tõlem kérdezed tökéletes a lelki világom 😉
minden nap Focizok ha ugy esik😊
haverjaimmal sokat hülyülök..😊)

Bocy
elmeséltem... de tényleg enm szeretek róla beszélgetni ugy sokat..😞

Bocy
nekem Beagle kutyám van! Jumpernek hivják Jumpinak becézzük.
Dagi 1 picit de az sose baj. meg még 1 Csau-Csau az meg még dagibb😄
csak kicsi baj van a szemévl már orvosnál is voltunk vele megvizsgálta és megmûtötték. most kcsit ugy nézki mintha mindig fáradt lnne táskása szeme de már észre se veszem. ez van a Csau-Csauval akit Aidának hívnak.
a Bealgle az elvan magálval megölte a nyuszimat 😄

De persze ezek mellet Imádom mind a kettõt!!

milyen lelkivilágod van neked?
bocsi, de ahhoz képest, hogy nem szeretsz beszélni róla, hát... elég rendesen kitálaltad hogy halt meg. Gyomírtó?úúú szegény
Bocy
nekem régebben Nyulaim voltak😊
Fekete meg barna a fekete felcsinálta a Barnát és lettek nyuszik.
csak nem tudtuk hogy az egyik terhes. ezért amikor megszülettek a kicsi nyuszik a fekete szétkapta õket😄 1 élte túl azt meg a kutya kapta szét 2 hónapon belül. aztán meg levágtuk a nyuszikat😄

Bocy
hár szerintem akinek van macskája avgy kutyája és gondozza szeretgeti õket az rossz ember nem lehet.
Sajna én nem szeretek beszélni a cicámról😞
meghalt Füles volt a neve. és senki nem volt hibás😞 de akkor is sajnálom. Kertészet van a 2 házzal arééb és valami gyorírtót ivott😞
és meghalt. Világosszürke Dús és nagyon selymes szörzetû angóra volt.
nagymamám nagyon szerette😞 meg én is meg a tesóm is de eljött az õ ideje mondjuk ugy. ennek KB 4 hónapja

Dragooon
teknõsöm volt nekem is a <#kocsog> megölte a másikat és ezért már nem foglalkoztam annyit vele :C (késõbb odaadtuk vkinek)

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

na, az tényleg egy nagy állat, nem olyan kis "házikedvenc"

de ettõl függetlenül, nekem egy ékszerteknõsöm van
tesóm...

na, nem is ám, hanem a SZOMSZÉDOM
NEOreg3
ez a mi kedvenc falánk dögünk aki hû maradt névadójához (Garfield)😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Bocy
Spániel az széép

zvaragabor
Van 2 macskánk. Narancs, és Tigris. Narancs ilyen jól meghízott példány szegény. 😊 Azóta kövér, mióta mind 2-nek el lett köttetve a petevezetéke. Tigris imádnivaló, hihetetlen szeretete van, nagyon tud bújni. Imádom õt. Nincs olyan nap, hogy ha el megyek mellette, akkor nem dögönyözöm, vagy legalább simogatom meg. Van még 2 hullámos papagájunk, és a fészkükben 2 tojás. Elvileg a napokban kellene kikelniük, pontosabban múlt szombat-vasárnap. Szerintem már nem fognak szegények kikelni. 😞

Chaos Anno Domini

Web mester
Nekem van két macsekom.

zsolesz92
Van egy fekete spánielem, tök aranyos 😄
Meg 2 macskám

Bocy
😄😄

velem is volt hasonló történet😊
kapcstam is érte a fejemre már nagyon régen volt😊 velem is általánosban.
csak én tanárt ócsároltam mekkora nyomi és valahogy pont eljött melletünk😄

Bocy
Tacskó-Roti??nemigen tudom látni magam elõtt:
A tacskó tul picsi hogy felérje a Rotit! 😄
A Roti meg túl nagy hogy felcsinálja a Tacsit! 😄
ügyesek voltak valahogy összehozták😊
ha tudsz mutassál róla képet mutatok én is kutyáimról😊

Általánosban egyik osztálytársamnak is Csöpi kutyája volt.
Egyszer szünetben nézegetünk ki az ablakon a térre, aszondja:
-Nézd azt a hülye faszit a kutyájával, milyen bután néznek ki!
Faterja volt a tacskóval...
Bocy
a Törpe uszkár az aranyos😊 olyan Bozontos😊 én speciál minden kutyafajtát szeretek kivéve a Dobbermant mert az csunya.😊

Bocy
az igen 1989??
azaz 18 éves. az igen 😄
az kutyaévekben számolva 18x7 az annyi mint 126.😊
szép kis életkor😄

Bocy
😊 Chameleon majd Kommandózol utána a házban😄

mila69en
multkor mentem tücsökér az állat kereskedésbe és láttam egy tök szép chameleon-t... lehet beszerzek egyet😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Csabesz6
panyenka😄DDDDDddloál

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

mila69en
nekem nincs állatom, havernak van egy tarantulaja már egész megbarátkoztam vele én is😄D mindíg viszek neki szárított tücsköt

szerk: mikor elõször megláttam majdnem szívgörcsöt kaptam mert aza hülye rám dobta én meg sikítottam mint egy kislány<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
lol kombináció<#idiota>

kééépet a vérebrõl<#vigyor1>

OrioN the S
Nekem van egy kutyám ,Csöpi. Tacskó-Roti kombináció.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Dragooon
itt van az én kutyusom, Boxos a neve, májusban lesz három éves, törpeuszkár, nincs megnyírva ^^ imádom, borzasztóan okos és aranyos 😊

(a fekete az enyém, a másik disznó egy rokoné<#idiota>)

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Kaszi46
Morzsi46, 1989-es tacsi, gyakorlatilag a testvérem, olyan régóta velünk van.😊

*Posse*T.W.D*

Jagi
matekból, a függvények és a többismeretlenes 1Nletek
magyarból költõk életrajzai,
tesibõl 20 fekvõtámasz...

ezek voltak a házi kedvenceim

pont ugyanúgy néz ki a mijenk 😊 hány éves? A mienket Pityu-nak hivják 😄

hát ilyen közepes

Sanyix

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Jagumo
ez is jó
😊 nesze😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Bocy
lehet linkelni ezeket vicces állatos Videókat. szerettele várom õket😊

Bocy
Beszélõ Macskák
Ezen mindig tudok nevetni 😊

Bocy
ja tényleg este Meccs el is felejtettem😊

Jagumo
amugy sok sikert az esti meccshez! a Bayern ellen!

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Bocy
Részvétem..

Jagumo
elég szomrú😞
ezek után akarsz még háziálatot? :S kérdezem? már ugy kérdezem hogy komolyan mert ez tényleg szörnyû😞

Jagumo
de van mind a Kettõ😊 te csacsi😄😄 jó csak viceltem
de tényleg van mind a kettõ fajta
Picur Tacsi
Milka Bealge

Bocy
nem azt mondtad Tacskód van?
vagy van Beagled is?

mert nekem is van Beaglem meg cSau-Csaum is 😊

LasDen
1 kutyám és 1 macskám volt....tavaly mindketten meghaltak...
a kutyánk alaszkai malamut volt Wilson névre hallgatott és tavaly márciusban volt 8 éves, de rá 1 hónapra meghalt..rákos és vak volt.. 😞
Ez után nyár végén a macskámra az utca végén találtunk holtan.....õ 10 éves volt és Arthur névre hallgatott 😞

Azóta nincs se macska se kutya a háznál....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

PJack
olyan nekem is volt^^

de most csak egy Panyenka nevû macskám van😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Jagumo
"érdeklõdõ Arcal" 😊) szertem a Beagleket mert Olyan okos fejük van 😊
és nagyon aranyosak😊 én Beaglemnek is szokkot jönni be az elõszobábá érdeklõdõ arccal. az én ktyáim max a nappaliba jöhatnek addig se mindig.
általában max elõszoba😊 kivéve szilveszter akkor bent lehetnek😊
már szilveszterkor amikor elkezdenek durroktatni Sorakoznak az ajto elõtt😊 és kaparják az ajtót😊

HiPPoNaX
epp akkor jott be az itthoni beagle erdeklodo arckifejezessel a szobamba, amikor olvastam, hogy beagled van neked is 😄

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Bocy
amik mostanában divatosak azok a VdászGörények😊
akkor fejek😄 a havromnak van és állandóan az ujjamat harapdálja😊

Bocy
ja tényleg azt elfelejtettem hogy a Csau Csau-m neve: Aida😊

Jagumo
nagyon Cukik tudnk lenni😊

Jagumo
Degu😊 Degu az jó 😊 meg nevek is ötletesek. Pascal Kohaku😊
a haverom Deguja nagyon Dagi volt és Csokit szerette a legjobban.😊
de már meghalt.