Házikedvencem
← ElőzőOldal 13 / 13
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi deguink állandóan verekednek (komolyan, tök poén volt nézni,ahogy mindegyiknek megvan a maga területe, ha 1 centivel átlépett a másikhoz már rohamozta is meg 😄 ) kis hülyék, de ha kint vannak a szabadba akkor állandóan együtt vannak
PSN ID.: Beegabor
Nekem 2 fiú degum van, Pascal és Kohaku és egy vörös ex-kandúrom, Citrom.
Xbox Live gamertag: kilencnad
aha értem akkor a Nimfa nem név hanem Fajta 😊) hu okosabb lettem.
és nem zsebpapagáj. amuyg nagyon csini😊 okos a feje meg nagyon szép az a toll is a fején nagyon tetszik😊
és nem zsebpapagáj. amuyg nagyon csini😊 okos a feje meg nagyon szép az a toll is a fején nagyon tetszik😊
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
nekem Beagle kutyám van! Jumpernek hivják Jumpinak becézzük.
Dagi 1 picit de az sose baj. meg még 1 Csau-Csau az meg még dagibb😄
csak kicsi baj van a szemévl már orvosnál is voltunk vele megvizsgálta és megmûtötték. most kcsit ugy nézki mintha mindig fáradt lnne táskása szeme de már észre se veszem. ez van a Csau-Csauval.
a Bealgle az elvan magálval megölte húsvétkor a nyuszimat 😄
kb ennyi majd még ha eszembe jut valami beszélet róla 😄
Dagi 1 picit de az sose baj. meg még 1 Csau-Csau az meg még dagibb😄
csak kicsi baj van a szemévl már orvosnál is voltunk vele megvizsgálta és megmûtötték. most kcsit ugy nézki mintha mindig fáradt lnne táskása szeme de már észre se veszem. ez van a Csau-Csauval.
a Bealgle az elvan magálval megölte húsvétkor a nyuszimat 😄
kb ennyi majd még ha eszembe jut valami beszélet róla 😄
nimfa papagájom van és Gusztinak hívjuk:/ okos de nem mutatja. És nem zsebpapagáj :/
Igy néznek általában ki:
Igy néznek általában ki:

Szeressük a zacskós tejet
Van egy húsevõ virágom.Nincs neve de az ablak alatt jól lakik^^
nekem Kutyám van "picurnak" hívjuk olyan majdnem Tacskó 😄
keverék de jól sikerült ki kutya😊 erõsebb mint 1 fajtatiszta TAcskó meg kisit nagyobb is. én szeretem. meg van 1 cicám a nagymamámnál lakik.
pont most fog szülni 6 éves és most terhesen ugy néz ki mint Garfield! 😄
amugy õ is aranyos a maga módján csak félõs😄
keverék de jól sikerült ki kutya😊 erõsebb mint 1 fajtatiszta TAcskó meg kisit nagyobb is. én szeretem. meg van 1 cicám a nagymamámnál lakik.
pont most fog szülni 6 éves és most terhesen ugy néz ki mint Garfield! 😄
amugy õ is aranyos a maga módján csak félõs😄
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
/l/
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Zsebpapagály?
vagyis nem zsebppagáj hanem ilyen picike? vagy nagy? nekem mind 1 milyen mert imádom a a papagályokat 😊 okos nimfa😊 és szép a neve!😊
vagyis nem zsebppagáj hanem ilyen picike? vagy nagy? nekem mind 1 milyen mert imádom a a papagályokat 😊 okos nimfa😊 és szép a neve!😊
van egy papagájom, nimfa, okos madár csak már öreg <#eljen>#eljen> beszélni nem tud xD
← ElőzőOldal 13 / 13