Házikedvencem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Brúnó:
Riki:
Princi:
Muki:
Hals:
Rossz kép
2 Papagájs:
Nem nyilatkozik!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Szeressük a zacskós tejet
Nameg persze az ilyen állatokat nem kell simogatni, taperolni meg feléjük nyúlkálni és akkor máris nincs ilyen probléma...😊
Hogyhogy elvitték a pókokat? Valami póktolvaj banda?😄
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
a füle nem éppen úgy áll a kutyádnak, ahogy "szabályos", igaz, mi sem vagyunk fedhetetlenek: fülét még hagytuk, de a farkincáját lecsípte a doki...
már láttam lógófülû, hosszófarkú óriást - mit, nem mondjak: nagyon furcsa😊
http://gaborszantai.co.uk/
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
lécci
Ezen kívül van még két madárpókom, meg két hullámos papagájom is. Majd teszek fel képet róluk is 😊
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
😄
http://thenamelessphoto.com/

Íme Õ:

szóval,7. éve van már meg,Louie-nak hívják,és nagyon aranyos 😊
egyébként sima vörösfülû ékszerteknõs
ReaL MaDRid x siempre
Nakünk is van ilyen...
De az egy vén, f@sz.
ööö miféle fajta macska?
http://thenamelessphoto.com/
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Amúgy feketepiacos cucc volt?
meg volt 2 papagájunk is elõtte azok meg meghatk😞
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Vigyorim:
Amikor nem akar leszálni az ágyról... még akkor sem,ha ágyazok:
"Gazdi,mi ez???"
bumburnyák eredeti nevén Philip
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Elütötték karácsony elõtt 2 nappal és pont karácsonynapján helt meg a kórházban.
Ez egy Másik .
hülye neve van de hát istenem...
Xal pinyó...

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Beszarok baszki, mint ha pont ugyan az lenne :o
Lehet hogy közös macskánk van? 😄D
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Nálunk ez a porfogó van 😄
Dorka kutyu.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
a szívem szakadna meg ha egy szegény ártatlan gyermek, akinek gyomírtót ivott a cicusa, lelkigondokkal küszködne