James Cameron - Avatar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt barki ala tehette

the world is mine

tmk
Az hogy van hogy a trailer alatt a sziget c film zenéje megy?
Megvették és felhasználták?

aha...hát,persze...hihető volt

atila4
Vki tudja a saját fejemet, hogy lehet avatosra megcsinálni 😄?

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

En angliabol tudok jelenteni ahol lakom mind a 4 mozi tomve van januar elejeig az esti vetiteskre lehet jegyet foglalni de azt is csak 5-e kornyeken. Sztem biztos hozni fog eleget ilyen durvan nem szoktak tele lenni a mozik.

the world is mine

Pár napja vetítik, és közben az USA küzd a téllel, úgyhogy az egyszeri nézõk közül gondolom sokan nem azzal vannak elfoglalva, hogy moziba menjenek. A körülményekhez képest rengeteg az a 11 milliós bevétel szenteste napján.

énis nagyon remélem.Pár napja vetítik csak😄 sztm lessz új rész😄

Remélhetõleg tényleg lesz. A bevétel már most megközelítette a 400 milliót.

és még van 2 rész😄

Azért nem olyan békés hely az a Pandora, mint amilyennek végül a filmben látszott. 😊 Gondolom a kórhatár, és az idõ rövidsége miatt nem tértek ki arra a részre, amirõl a film elején, az eligazításban szó esett. Folyton csak ismétlem önmagam, rengeteg kiaknázatlan lehetõség van a helyszínben és a karakterekben hála a technológiának.

En is 😄 barmikor atkoltoznek oda.

the world is mine

chopin42
Õszintén én lazán cserélnék Jake-kel, annyira bejön a film hangulata, hihetetlenül tetszik az a világ ami ott van...

Leszedtem a Demot nem is olyan rossz a játék😄
Este a látvány nagyon szép.
mókás XD
Valakinek kellett azt is😄
Azért adott 1-est mert senki nem adott!!

Ezeke az idióták😄

DJ RX7
aki itt egyest nyomott annak vajon mi is járhatott szavazás közben a fejében? (csak úgy kíváncsiságból, szerintetek 😄)

:3

Már rég javítva lett mind.Mindenhol ahol 576- CDgalaxis van ott a serial kódosakat kapod.Ill ajánlom mindenkinek személyesen elmenni mert megvétel elött megnézheted.

Tesco meg ilyen hülye pláza ,bevásárló helyeket kerülje mindenki.

Kösz, közben én is felfedeztem az oldalt. 😄

boxofficemojo.com, vagymi

Shep
Nincs is ezzel gond, mindenki másként él megy egy filmet, engem nem tudott megfogni a látványon kívül semmi, mert minden egyes elemét láttam/olvastam már máshol (apró eltéréssel persze), ez az ami miatt nekem nem igazán tetszett maga a film.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lehet hogy annak hat, de ez nem általánosan elfogadott elemzés, hanem sokkal inkább az én olvasatom, így én nem belemagyarázást látok benne, hanem amit én saját magam leszûrtem az egészbõl.

Persze mellettem szóljon, hogy aki a szerelmi szálban látja a történet gerincét, azoknál a történet klisés, hézagokkal teli, és sok helyen logikátlannak hat.

Ezzel szemben az én értelmezésemben a film az elejétõl a végéig szépen levezethetõ ok-okozati összefüggésekkel a legapróbb részletekig.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mellettem szóljon az is hogy Eova létét a film tényként kezeli, és ezáltal az is tény hogy Jake ki lett választva. Mivel Jake túlélése sodorta az eseményeket a végkifejlet felé, ezért ordít magáról, hogy Eova elõre látta az egészet. Grace is az embernél sokkal intelligensebb életformaként írja körül Eova-t, így simán elképzelhetõ hogy mindig egy lépéssel az emberek elõtt járt. Ott is egyértelmûen látható Eova beavatkozása, hogy a nagy piros sárkány már azelõtt kiválasztotta Jake-t mielõtt arra szükség lett volna. Számomra elég egyértelmûnek tûnik Eova ténykedése, itt már csak azon tudnék vitatkozni, hogy mikor, és mekkora mértékben avatkozott bele az események folyamába.

Igazából nem is meggyõzni akarok senkit a véleménye ellenkezõjérõl (na jó talán kicsit😄), csak jól esett kiírni magamból a véleményem az egyre szaporodó, részemrõl igazságtalannak tartott lehúzó kritikák mellett, és inkább kisujjból elkönyvelik klisésnek, kiszámíthatónak a történetet, mintsem inkább megpróbálnának némi logikát találni benne.
6 nap után 125 milló dolláron áll az Avatar az USA-ban. Kíváncsi vagyok, hogy a pozitív kritikák miatt hányan mennek el a moziba a karácsony alatt. Nemzetközi adatokat hol lehet kikeresni?

Desiderata
anagrif verzió is kijön majd dvd-n?
Ez is az egyik varázsa a filmnek, illetve egyes filmeknek 😊.
Megyek is újra kijátszom a demót XD, hihetetlen nem bírok magammal😞
Shep
Nem is ezzel a résszel volt gondom, vagy nem is gondom, csak inkább ilyen belemagyarázásnak hat. Lehet, hogy ha megkérdeznéd a "szakit" csak nézne rád, hogy ez hülye, vagy pár pillanat után rávágná, hogy hát persze (mert végiggondolta, hogy ez jobb színben állítaná be õt)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ki tudja,mik mentek még végba Jack-el, miután a film végén nem is tudom hogy fogalmazzak, át transzportálták a másik testbe 😊.
De lehet hogy az anya génjei lesznek erõsebbek, és akkor ugyan úgy néz ki ?X)
Hogy szûlhetnek a Na'vi-k ?XD ( Na jó, ezt csak hülyeségbõl írtam 😛 X'D )
Rosszul fogalmaztam,most vissza olvasva XD, de sebaj..
Szóval tisztában voltam vele, hogy õk fejlesztik ki 😊, csak a fogalmazásban voltak kisebb problémák :_D.

Edios : jófélék 😄 , az elsõ, aranyos^^😊.

Shep:Amúgy ez az a tipikus film ,amit nem sok féle képen, de elõ fordulhat hogy másnak,más mondanivaló jön le belõle 😊.(vagy máshogy😄)
Én az elemzésembõl ki ragadok egy részt. :
"Sajnos a film nagyon jól rá világít arra, hogy az ember hogy elrontja a világot, drasztikusabb kifejezéssel élve elpusztítjuk a saját világunkat.
És azt is nagyon jól bemutatja,hogy az ember mennyire önzõ, barbár és kegyetlen, ha valami van amit õ el szeretne ,érni nem érdekli más, vagy így vagy úgy de meg akarja szerezni( legtöbbször erõszakkal). És erre sok dolgot lehetne felhozni ami már megtörtént a történelem során is...
Ha egy valamit szétbarmolt film esetében a földet, akkor nem érdekli az hogy másik népet, bolygót, civilizációt pusztít/pusztítana el, hát megteszi.. Csak ön ön érdekeit nézve,hogy nekik jobb legyen... (szerintem ez szánalomra méltó)
És az aki megnézi a filmet, szerintem ezeken el gondolkozhatna, sõt minden ember, hogy igen ez így van... "
edios

link

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Shep
Ez nekem kicsit a középiskolai verselemzésekre emlékeztet, amikor mindenfélét megpróbáltak(tunk) belemagyarázni egy-egy versbe, valójában meg lehet, hogy közelében sem járunk a valóságnak.

VRSDM

u dont have to listen anybody else but me

edios
De ha már itt tartunk: Jake és Neytiri gyerekeinek hány ujja lesz?😄

VRSDM
nocsak. te egy zseni vagy 😊

Maximum CD galaxisban vagy 576-ban veszem majd meg, nyáron.
Addig reménykedek abban,hogy felkerül netre valamilyen játszható verzió, de multi miatt mindenképp megfogom venni.
De köszönöm szépen a figyelmeztetést😄

Ui.: Most értünk haza mamáméktól, öregem de jól laktam, nagypapám olyan finom bográcsban fõt halászlét tud csinálni 8).
Igen ezt már mi is megfigyeltük barátnõmmel, és én arra a meg állapításra jutottam, hogy ezeket az 'Avatarok' az emberek hozták létre, és tettek bele emberi dns-t, hogy össze tudjanak kapcsolódni.A film elején meg is említik hogy "Hogy megnõttek, kisebbek voltak mikor elindultunk". Úgyhogy ez alapján van gondolom 5 . 😊
VRSDM
Óvatosan a játék megvételével amúgy!
Sok példányból kimaradt a szériakulcs, újat pedig a blokk fénymásolatának elküldése ellenében kaphatsz csak! szóval tessék megõrizni a dolgokat 😊

Nekünk újat már csak a játékban megtalálható,élõ világ mutathat, meg helyszínek. X)
Már játszani akarok vele X'(.
VRSDM
jókérdés. csak a reklámjának a végét kaptam el.
bár nem hiszem hogy bármi újat tudnak még mutatni 😄

Biztosan😄
edios
Avataroknak 5 van, na'vi-knak 4.

A BBC Click-en belül?

Kösz az infot!
Ezena képen hogyhogy 5 ujja van Jake-nek? Mikor a na'viknak csak 4 van😄
http://www.topmoviewallpaper.com/img/out.php/i1338_AvatarWallpaper06.jpg
VRSDM
Aki nem tudna angolul / nem látott még ilyet / simán érdekli

az nézza ma 3kor a HírTV-t lesz benne avatar making of 😊

HeadHunter86
Nekem már jó ideje ez a Hátterem.
Win 7 alatt meg egy egész Avatar háttér gyûjteményem van, ami fél percenként váltakozik.

Megnéztük 3d-ben. Bejött.

8.5/10.

War. War never changes.

berczely
El se hiszem hogy számítógépes!

VRSDM
vagy akár mutathattam volna õt is.

VRSDM
ez a kép még õrület brutálul néz ki 😊

Én pont karácsonyra kaptam gépet akkora monitorral mint egy Pláza Tv.

Nagyon durván néz ki a háttérképem. Köszi Szépen!
Ezt választottam:

http://www.topmoviewallpaper.com/img/show.php/1084_AvatarWallpaper04.jpg.html
Itt van egy csomó, csak ezek az én gépemre nem jók, mert a monitorom 16:9-es.

http://www.topmoviewallpaper.com/wallpaper/avatar/