5435
-
kovi04 #4266 Már az is szép lenne. Én az Oscaron a sikert arra értem, ha a két fődíjat (legjobb film és rendezés) megnyeri a film. -
szerintem ezt a mozinál kéne megérdeklődni... -
kizárt, max 5 díjat kaphat -
kovi04 #4263 Esélytelen? A Golden Globe után már semmin sem lepődnék meg. -
vagy hogy bárhol máshol. nincs erről valami hír?
annyit tudok, hogy pl. Szombathelyen a nyárra elkészül a 3D-s terem -
ultrared #4261 Az sajnos esélytelen :S Viszont van egy olyan érzésem, hogy a Titanic összbevételi rekordja a nap végére a múlté lesz. -
lehet tudni, hogy mikor lesz nyír1-en a 3d? -
kovi04 #4259 Már csak az Oscar-on kell egy nagyobb siker, hogy teljes legyen a lekörözés. -
ultrared #4258 Bye-bye Titanic! -
kovi04 #4257 Bos Office
A hatodik győztes hétvége zsinórban. Nagyon közel van a világrekord. -
ma sikerült eljutnom Debrecenbe megnézni 3D-ben is az Avatar-t és megérte.már alig várom hogy Nyíregyházán a Palace-ba is legyen 3d terem,valami egész más volt így az egész mint 2d-ben ,komolyan mint ha most néztem volna először.
Hihetetlen hová fejlődött a technika a papír piros-kék (vagy zöld)szemüvegek óta,és még mik lesznek a jövőben... -
no, tdk usában is le van körözve:)
(ha jövő hétvégén nem is, de két hétvége múlva már valszeg titanic is le lesz gondolom - infláció nélkülin) -
-
Ezt is jó időben fedezted fel, már hetek óta erről csámcsognak. -
Csak sima szenzációhajhász faszság! -
csak nehogy a terroristák kezébe kerüljön! -
ezek képesek is lennének kivégeztetni, lol
-
És most mi lesz?
Letartóztatják Cameront és kész?
Oroszok...
-
vótmá -
Rundstedt17 #4247 újabb sztori lopás... -
köszi, jó hogy olyanunk nincs :s -
Prof William #4245 James Cameron legújabb sikerfilmje! Ne hagyjátok ki!
Szuperfilm
Valami haláli! -
kovi04 #4244 Vasárnap 21 órakor lesz a Reflektor TV-n az ismétlése. -
kircsi, szólhatott volna vki,hogy leadják :D
remélem ismétlik, vagy felteszik az ncorera :D -
lol beteg :D
meg a dal is :DDD -
mégha duplázást akart volna mondani az is sok lett volna.... :D 2 milliárd fölé fog kúszni simán...:D az lenne durva, ha usaba is meglenne az 1milliárd... -
kovi04 #4240 A film+ leadta magyar kommentárral a Golden Globe-ot, és voltam olyan levetemült, hogy belenéztem. Az egyik ürge, a Vox magazin főszerkesztője, azt mondta, hogy az Avatar akár meg is triplázhatja az eddigi 1,6 milliárdot. XD Egy kicsit lehet eltúlozta a dolgot. 
Közben a pénteket simán nyerte az Avatar 9 millával, így ezt a hétvégét is minden bizonnyal első helyen fogja hozni. Holnap már az USA-ban is meg fogja előzni a TDK-t. -

-
ahogy elnézem a többi videóját.. sok szabadideje van:\
(és kevés látogatója, nem mellesleg megérdemelten:) ) -
csontig 

-
Köszönöm! -
tessék -
Régebben linkelt itt valaki fain háttérképeket HD minőségben (nekem elég 1440x900 is)
Linkelhetné még egyszer!
-
Az, de ennek nagyon baba a képe, főleg amit leszedtem az 1080P-s 
Már alig várom a BD kiadást! -
Ebben miket mutatnak?
Kb azokat mint amik a Youtube-on is fent vannak csak egyben vagy valami újat is?Meg gondolom magyar felirat nincs hozzá
-
Elolvastam ma forgatókönyvet. Remélem hogy kimaradt jelenetek benne lesznek az otthoni változatban.
Sokkal nagyobb lesz úgy a drámai hatás, főleg Grace vonala, amiben meg lehet tudni hogy mi történt Neytiri hugával. -
Köszi, a szétdaraboltat nem szeretem,lassú meg várni is kell,de szerencsére a yahoo-s link elindult, 1080P-ben szedem.

-
a 22 perces Making of... akár 1080p-ben! -
Prof William #4228 Akkor az Avatar 2 sztorija az lehetne hogy a bátor amcsik el akarják vinni a demokráciát Pandorára néhány atombomba és masszív légicsapás segítségével .:) -
Na ja a magyar feliratot 1szemmel kell olvasni :)
elfelejtették térbe rakni...