James Cameron - Avatar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Azért ez nagyon brutális.....

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ezek a werkfilmben voltak, még van egy pár, de nem volt kedvem kiszedni.
Amúgy nekem nagyon tetszik az Avatar játék ,na'vi-val megyek..
Sztori érdekes, csak egy dolgot hülyeségnek tartottam ,hogy a fõhõsödet itt is át teszik na'vi testbe, bár ha azt nézzük filmrõl készült játék, akkor ezt el lehet nézni,de ha meg úgy nézzük hogy elméletileg a sztorija filmtõl független akkor nem nézhetõ annyira el. 😊
De szóljon mellette hogy szórakoztató a játék 😊, és szép,jó pandora egyes tájait bejárni.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Amúgy meg csöndbe maradhatnának ,amíg olyan szenny filmeket adnak ki mint például az Éjszakai Õrség, és társai. ( Ha valakinek tetszett ,sry. magán véleményem ez 😊 )

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Febr 03-ig tele az IMAX. Ott az alice csodaországban bemutatójáig tuti egész nap lesz és utána is napi min 1 lesz.
Más mozikra is ezt tippelem
amúgy frankón olyan, mintha ott lennének elõtted a szereplõk 2 méterre, és közted járkálnának. hétfõn megyek újranézni az arénába, de várom már 😄
the world is mine
Egyébként ha minden jól megy én holnap megyek Debrecenbe megnézni a sima 3D-t már nagyon kíváncsi vagyok, aztmondják hatalmas élmény.
Elképzelni nem tudom, azért kérdeztem. Nincs valahol egy részlet, hogy milyen az IMAX 3D?, mert sima 3D-t már láttam.
kösz
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Mi a kölönbség az Avatar IMAX 3D és az AVATAR 3D vetítés között.
IMAX 3D ben csak Budapesten lehet megnézni egyetlen moziban, és már most elfogytak a helyek több hétre elõre.
Mi ez az IMAX 3D?
kösz
Kiterhetnek meg a magyar munkaugyi viszonyokra de az elege off lenne tehetseg vs baratom bartja csalad tag vegyuk fol.
De amugy megneznem hogy vki Dylan Cole tipusu embernek megprobalna megmondani mit rajzoljon.
the world is mine
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mellékesen biztos tudod, hogy Cameronnak milyen végzetsége van?
Két hete meg a fél mozi-követõ internet attól volt hangos, hogy Cameron találkozott Japánban a Hiroshimai nukleáris támadás egyik túlélõjével, és az elejtett megjegyzések szerint Charles Pellegrino "The Last Train from Hiroshima" c. könyvét viheti filmre. A találgatások ez után rögtön arra kezdtek el vonatkozni, hogy melyik lesz elõbb, ez a film, vagy a Battle Angel. 😊
the world is mine
" hogy tudományos szakértõket bízzon meg, hogy felügyeljék az ûrhajók, a légi jármûvek, a Pandorai növény és állatvilág illetve a Na'vi faj részleteinek megalkotását. "
Nem õk végezték a grafikusok munkáját, de õk mondták meg a grafikusoknak, hogy milyennek kellene kinéznie az adott ûrhajónak, scorpionnak, növénynek...