James Cameron - Avatar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na én most néztem meg sima 3D-ben, hát valami eszméletlen 😊 DVDn a felét sem fogja vissza adni annak az élménynek

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

El kell menni moziba amíg ki nem jön DVD-n. Ha nagyon nem bírod... 😄

http://boxofficemojo.com/movies/?id=avatar.htm

Azért ez nagyon brutális.....
ProGabe
Jake a Földön

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ezek a werkfilmben voltak, még van egy pár, de nem volt kedvem kiszedni.

Bandew: Hát nem tudom.., nekem egy orosz film sem tetszett eddig, mind kritikán aluliak voltak, ez az én véleményem. Meg amúgy-se a legszimpatikusabb nép a számomra..

Amúgy nekem nagyon tetszik az Avatar játék ,na'vi-val megyek..
Sztori érdekes, csak egy dolgot hülyeségnek tartottam ,hogy a fõhõsödet itt is át teszik na'vi testbe, bár ha azt nézzük filmrõl készült játék, akkor ezt el lehet nézni,de ha meg úgy nézzük hogy elméletileg a sztorija filmtõl független akkor nem nézhetõ annyira el. 😊
De szóljon mellette hogy szórakoztató a játék 😊, és szép,jó pandora egyes tájait bejárni.
Bandew
Azért az oroszok még mindig nincsenek akkora mélyrepülésben film terén, mint az amcsik.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hát nem tudom ,szerintem Fake, az oroszok, meg amúgy-sem normálisak.
Amúgy meg csöndbe maradhatnának ,amíg olyan szenny filmeket adnak ki mint például az Éjszakai Õrség, és társai. ( Ha valakinek tetszett ,sry. magán véleményem ez 😊 )
zaki
szemrevaló hölgyemény <#love11>
24bõl volt olyan ismerõs, rájöttem 😄

Jön itt minden....nem csodálkozok semmin se.
Kössz!<#eljen>
edios
Annie Wersching

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Amúgy õ kicsoda?<#kerdes><#conf>
F*szom 2. sorba kaptunk jegyet, remélem onnan is élvezhetõ lesz 😄

http://www.nlcafe.hu/sztarok/20100117/botrany_az_avatar_korul/ez volt már? Stugackijék nem csak a Stalkert írták 😄

zaki
na jah, amíg kíváncsi rá a nép, hülyék lesznek levenni a mûsorról. sztem menni fog még 1-2 hónapig, az tuti.

[NST]Cifu
A barátom tegnap nézte meg másodszor 3D-ben, a Westend mozijában szombat délután csaknem csordultig volt a terem. Szerintem még egy ideig biztos húzza, nem hiszem, hogy a moziüzemeltetõk levennék a mûsorról, amíg ekkora igény van rá...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Pharaoh
Attól függ hol.
Febr 03-ig tele az IMAX. Ott az alice csodaországban bemutatójáig tuti egész nap lesz és utána is napi min 1 lesz.
Más mozikra is ezt tippelem

Meddig adják vajon mozikban ezt? A Jan 22-tõl kezdõdõ héten még lesz? akkor karok elhívni rá valakit.
én 30 adikán megyek 😄 várom már nagyon az imaxet sima 3dbe nekme olyan volt sokszor mintha sima 2d s lenne.

Na akkor tuti hogy megyek 😊

zaki
van 1-2 jelenet, mikor tényleg elkapod a fejed, meglepi 😄
amúgy frankón olyan, mintha ott lennének elõtted a szereplõk 2 méterre, és közted járkálnának. hétfõn megyek újranézni az arénába, de várom már 😄

az avatarban nem, de pl por szal a levegoben eloted meg ilyen kis mutyurok az nekem bejott nagyon. A 3d reklamozasanal viszont volt egy ilyen szetrobanno ko golyo aminek a darabjai feled repultek nah az eleg komoly volt 😊

the world is mine

DJ RX7
nem. szerintem.

:3

3Dben amúgy tényleg hajlongasz a nyilak elõl meg ilyesmik? 😄 Mert soha nem voltam még 3D-s elõadáson nem tudom elképzelni hogy milyen.

A Pro7 mûsora szerint hétfõn hajnali 2-kor fog kezdõdni. Ajánlom a Filmbuzi, vagy a Sorozatjunkie oldalát. Ott mindig ki szokott segíteni egy élelmes kommentelõ egy stream-mal.

A lényeg az óriási vászon, más különbség szerintem nincs. Remélhetõleg saját magam is megtapasztalhatom, hogy jobb-e a RealD, vagy a Dolby3D az IMAX-nál, mert elhatározták, hogy itt Szombathelyen is lesz 3D-s terem.

zaki
magyar idõ szerint mikor lesz nálunk?

Gondolom a monitoron szemüveg nélkül nem fogod észrevenni a különbséget 😊
Egyébként ha minden jól megy én holnap megyek Debrecenbe megnézni a sima 3D-t már nagyon kíváncsi vagyok, aztmondják hatalmas élmény.

Neten. Mindig szokott lenni stream, ami elég mûködõképes ahhoz, hogy élvezhetõ legyen az adás. Ha nem, akkor így jártam. 😄

köszi a GYIK et olvastam már.

Elképzelni nem tudom, azért kérdeztem. Nincs valahol egy részlet, hogy milyen az IMAX 3D?, mert sima 3D-t már láttam.

kösz

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

zaki
adja vmelyik adó, vagy neten nézed? ha igen, hol?

én ezt találtam: " az IMAX 3D filmeket pedig két, a két emberi szemnek megfelelõen elhelyezkedõ kamerával veszik fel, majd a két filmet ugyanarra a vászonra vetítik; a nézõ egy speciális szemüveget visel, ami révén a két szem mindegyike csak a neki megfelelõ filmet látja, így a film három dimenziós benyomást kelt. "

Gyakran Ismételt Kérdések feiratra kattintva választ kapsz kérdésedre.

Hy!

Mi a kölönbség az Avatar IMAX 3D és az AVATAR 3D vetítés között.

IMAX 3D ben csak Budapesten lehet megnézni egyetlen moziban, és már most elfogytak a helyek több hétre elõre.

Mi ez az IMAX 3D?

kösz

HF
Igen kamion sofõr volt, ahoz képest sokra vitte...

Holnap megyek megnézni IMAX-ben a filmet. Még sohasem voltam 3D-s moziban, így az új élmény garantált. Miután hazaértem (oda-vissza 250 km) megnézem hajnali 2-kor a Golden Globe-ot, szurkolva az Avatarnak. Aludni sokat nem fogok suli elõtt. <#idiota>

most en ezekre a cikkekre nem vernem magam foleg konkurencia nelkul.
Kiterhetnek meg a magyar munkaugyi viszonyokra de az elege off lenne tehetseg vs baratom bartja csalad tag vegyuk fol.
De amugy megneznem hogy vki Dylan Cole tipusu embernek megprobalna megmondani mit rajzoljon.

the world is mine

zaki
még semmi hír nincs róla. sztem olyan április-május körül lehet rá számítani, hogy megjelenik. várólistámon persze ott van legelöl 😛

DVD megjelenés dátumról tud valaki valamit?

LasDen
miután kirúgták az egyetemrõl..

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Úgy tudom fuvaros volt.

"Aha szoval epiteszek meg villamos mernokok, gepeszek raketakutatok terveztek az egeszet autocaddel persze; hatuk mogott Cameronnal..."

Mellékesen biztos tudod, hogy Cameronnak milyen végzetsége van?

Kíváncsian várom a TE általad írott technikai cikkeket ûrkutatás és haditechnika terén a megszólamlásaid után ...

[NST]Cifu
Értem, nyilván az általam belinkelt illetve idézett esetek hazugságok. 😊

[NST]Cifu
Hiszem ha látom, pár éve csak annak, hogy Cameron még azt mondta, hogy elõbb lesz a Battle Angel, és utána az Avatar. 😊

Két hete meg a fél mozi-követõ internet attól volt hangos, hogy Cameron találkozott Japánban a Hiroshimai nukleáris támadás egyik túlélõjével, és az elejtett megjegyzések szerint Charles Pellegrino "The Last Train from Hiroshima" c. könyvét viheti filmre. A találgatások ez után rögtön arra kezdtek el vonatkozni, hogy melyik lesz elõbb, ez a film, vagy a Battle Angel. 😊

hagyjuk ezt inkabb vagyel par konyvet ami ezzel foglalkozik...

the world is mine

[NST]Cifu
Idézem magam:

" hogy tudományos szakértõket bízzon meg, hogy felügyeljék az ûrhajók, a légi jármûvek, a Pandorai növény és állatvilág illetve a Na'vi faj részleteinek megalkotását. "

Nem õk végezték a grafikusok munkáját, de õk mondták meg a grafikusoknak, hogy milyennek kellene kinéznie az adott ûrhajónak, scorpionnak, növénynek...