James Cameron - Avatar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kíváncsi vagyok. Eddig még nem láttam BlueRayRip-et.
No körülnézek, hogy mit tud.

LasDen
a navik navik...nekik 4 ujjuk van....de az avatar tartalmaz ember dns-t is ezé van 5....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Pharaoh
Human - Na'vi DNS keresztezése miatt. Az avataroknak szemöldöke is van, ami a naviknak szintén nincs.

ProGabe
tényleg hamusz szórok a fejemre, mert DVD-re gondoltam, fene tudja miért 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zaki
emiatt felesleges, blurayripek is nagyon jó minõségûek, szinte alig észrevehetõ a különbség a rip és az eredeti lemez között.

zaki
most jöttem haza az arénából, harmadszorra is ugyanúgy elvarázsolt a film, mint elsõre. imaxban fantasztikus. elsõ 60 percben tátott szájjal bámultam, utána is, csak akkor már mexokja a szem a látványt 😄
igaz volt egy tajparaszt mögöttem, aki ilyen hangos beszólásokkal vétette észre magát, pl mikor Jake a repcsibõl kigurul: Béna a csávó? nem is tudtam. Meg mikor Neytiri feltûnik elõször: Ez fiú, vagy lány? Pár perccel késõbb: Jó ez a csaj. Mindezt jó hangosan, lol. Aki mellette ült meg halkan csitítgatta, kicsit se lehetett neki kínos 😄

biztos volt már róla szó, de a náviknak, hogyhogy csak 4 ujjuk van, az avataroknak meg 5?

Én lehet, hogy emiatt fogok beszerezni egy BD lejátszót.

Pharaoh
max vmi akció keretében 1 év múlva ,de ahhoz tuti nem adnak semmit.

mosoporr
ennyit én se fizetnék érte max 3990 és ahoz még adjanak ajándékba avatáros polot+sapkát 😊

Pharaoh
Én ezt néztem.

Ha megnézed ,itt a most kijövõ sima 1 lemezes br-ek többsége is 7000ft-ba fáj.

mosoporr
Nem gyenge mezõnybe indult és szerintem nem csak azt kis szobrocskát irigylik a vetélytársak$ 😊

ProGabe
mutass már nekem az elmúlt 1 évbõl 2 lemezes, NEM külneleges kiadást, ami 8e. nagyon jól tudják a kiadók, hogy azt nem venné a kutya sem

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Pharaoh
Nem semmi a bevételi eredménye, max 2 hét a titanicot is megelõzi.

Én lemaradtam😄 Ezért Nagyon köszi😄 megérdemli Cameronbá😄

Ha valaki nem lemaradt volna a Golden Globe-ról.

Atkamon
Nagyon jó 3D-ben, semmiképpen sem szabad kihagyni.

Pharaoh
Ha 2 lemezes lesz a akkor 8000ft tuti lesz

Szerintetek mennyiba fog kerülni a bluray verzió??

zaki
GG-on jelöltek között volt, azért gondoltam oscarra is betolják

Bandew
Hát jómagam a filmzenét sem díjaznám.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Pharaoh
Ennél szerintem bonyolultabb, minden országban a saját inflációjával kell számolni szerintem.

Tudtommal sehol. A Box Office inflációval korrigált hazai listájából kiszámolható a dollár inflációjának mértéke minden egyes filmre és utána ezt beszorzod a film összbevételével (foreign+domestic). Beletelik pár percbe amíg kibogarássza az ember.
Nagyon fasza a film 3Dben???

Mert én leszedtem a trailerjét HDban és kurvajól néz ki már úgy is.

zaki
ja ok. amúgy azt a listát hol lehet megnézni?

Így van. Amit írtam az az összesített.
zaki
nem tudom mit számoltál, de itt van az inflációs lista. vagy amit írtál, az az összesített? mert amit én linkeltem, az csak amcsi inflációs.

A forgatókönyv úgy kezdõdik, hogy a Földön vannak, meg bemutatják a 22. századi földi környezetet. Gondolom DVD meg Blu-Ray kiadásokon majd rajta lehet.
Inflációval korrigált eredmények. A Star Warst biztosan le fogja nyomni.

Elfújta a szél - 2921 millió dollár
Titanic - 2829 millió dollár
Star Wars - 2151 millió dollár
Ez valami deleted scene?

Legjobb film - Golden Globe 😛 😄

Ki hitte volna😄 ,biztos örül most az Avatar stábja. 😊
zaki
épp ez az, a díszletet kézzel építik meg, amirõl meg beszélünk az meg már cgi

Atkamon
Hát igen, de szerintem az is a vizuális effektek része...

A diszlet azert erdekes kerdes. Nagyon komoly, megha virtualis is.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

LasDen
szerintem az egyik nagy díjat megkapja....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
itt biztos nem fog, mert nem is kaphat annyi jelölést...
amiben jelölhetik szerintem : legjobb film, rendezõ, vizuális effektusok, hangvágás, hangeffektek, filmzene, filmdal és ennyi.
színészeket biztos nem fogják. forgatókönyvet szintén. díszlet, operatõr, jelmez és smink stb dettó a cgi miatt
kiv vagyok oda merik-e adni az oscart a legjobb filmért, és a rendezésért... lenne nagy hõbörgés, az tuti. de a technikai díjakat alapból meg foja kapni, nem kérdés.

Cameron úgy néz ki megcsinálja ugyanazt, mint 12 éve. A Titanic volt az elsõ film ami átlépte az 1 Milliárdot, az Avatár lehet az elsõ akinek meg van a 2 Milliárd. A Titanic anno 11 Oscart nyert....
És behúzta az Avatár a legjobb film - dráma kategóriát is. Innentõl nagyon komoly Oscar esélyes...
Cameron elvitte a rendezõi Globe-ot.
Nekem is egyszer legalább el kell jutnom bármi történik....
No, megjöttem Budapestrõl. Nehéz bármit is írni arról, hogy mekkora élmény volt megnézni IMAX-ben a filmet. 2 és fél órára kiszakított valóságból. Sokkal valóságosabbnak tûntek a dzsungeles jelenetek, mint a normál szombathelyi CC-ben. Aki még nem volt ilyen vetítésen, mindenképpen szakítson rá idõt, mert ha ezt kihagyja, szegényebb lesz egy élménnyel. Ez bizony 10/10.

U.i.: Nem volt teltház, hiába "fogytak el" a jegyek már másfél héttel ezelõtt.

U.i.2: Hajrá Avatar a Golden Globe-on!

edios
Cameron self-parody SNL
link

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

zaki
komoly, amcsi alltime listára feljön majd jövõ hét végére a 2. helyre leelõzve a TDK-ot, aztán 3-4 hét és a Titanicot is megelõzi. de akkor már abszolút elsõ lesz. riszpekt. holnap remélem már friss GG gyõzkesként nézem meg a moziban a filmet 😄

item
Nemrég volt egy animációs film (rajzolt) ha jól tudom valami Clone-Wars vagy mi, na abban a jedik is segítettek a Na'vi-k-nak egy konfliktus megoldásában. Furcsa volt látni a dolgot, merthogy a Na'vi tábornok pont a pandora melletti bolygót akarta kisajátítani,és az ott élõ õshonos "lények"-et meg kiirtani. Persze a vele odaérkezõ Na'vi szenátor vagy mi (nõ) meg a békés megegyezésen dolgozott. Valahogy olyan furcsán vette ki magát ez az egész. Ezekszerint,ha a Na'vi-k is eljutnak arra a szintre vagy fejlettebbre mint pl az AVATAR-ban az emberek, akkor õk is leigáznak majd bolygókat és népeket?? <#fejvakaras>

Ha valaki látta a rajzfilmet akkor az szóljon hozzá legyen szives. Ez vajon a fejlõdéssel jár,hogy a technológiai fölényt kihasználva tönkretegyük mások élõhelyét ? <#conf>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Atkamon
Most jöttem haza a filmrõl, most láttam harmadszor... és még mindig eszméletlenül tetszett...

Ebbõl is látszik az aprólékos munka. Évek alatt hasonlóra sorvad egy gerincsérült béna lába.

És még csak négy hete megy. 😊 Mi lesz itt!

mosoporr
Még azok az izmos combok 😄

edios
ez most az ötödik hete(hétvégéje) volt, és itt az infláció korrigálós lista
(igaz ez csak usa-ra vonatkozik - worldwide inflációs listáról nemtok hirtelen, valszeg nincs ember aki annyit szarozna, ahány pénznem van😊)

Kb a Titanic inflációval mennyi ? 2,2 milliárd körül lehet....bár lehet több.. de akkor is 4 hét alatt 1.6 milliárd az durva.
edios
ebbõl két dolgot lehet levonni:
1, aki szerint csak a reklámok miatt mentek el rá az emberek, az hülye
2, van reális esélye megelõzni Titanic-ot, inflációt nem figyelembe vevõ listán