5435
-
akkor az lesz az utolsó
következőnek msot újra imax lett betermleve.
a premieren tényleg beültünk és aaaa és ennyi.
most már jobban oda tudtam figyelni minden részletre
következő megint imax hogy tiszta fejjel is lássam, de a több hónapos várakozás hevében nézzek ki a fejemből állejtve :P
aztán a végére egy angol :) -
úgy tom arénában van pl eredeti nyelvű, d3d teremben. de kb üresen mehetnek az előadások:| -
Aréna plázában van angol RealD (Igazából Dolby3D), és szerintem még jobb is, mint az imax. -
magyarul.
nem is tudom hol van angol előadás
tán mompark?
ott meg villog a kép az utolsó 20percben :/ -
Magyarul vagy angolul nézted? Én realdben angolul, és a hangzás odavágott a székhez. -
ma megnéztem realD-ben.
hangzás nem tudom mennyivel volt ütősebb (ha az volt) az imax-es premieren eléggé sokkolt az egész. de itt sem volt egetverően brutális a hangzásvilág...
ghosting ugyan annyira van/nincs mint ott.
viszont az állóképeknél, pl. a videónaplózások stb.
mintha az imax élesebb lett volna, franc se tudja, lehet az emlékeim csalnak :/
az viszont tény hogy mindkét vetítési módban brutálisan jó.
de azért az hogy a vászon (vagyis a film) mindent befed amit látsz nagyon sokat számít.
most is lehengerelt, de azért ott sokkal jobb volt. -
ultrared #4301 Ez honnan? Mert a Boxoffice szerint:
1. Titanic $1,842,879,955
2. Avatar $1,835,087,499 -

-
1. Avatar (2009) $1,840,797,418
2. Titanic (1997) $1,835,300,000 -
kovi04 #4298 A játék topicja -
1: Ez nem a játék topicja.
2: Ne warezolj, és máris angol lesz... -
Oroszok azt nem ismerik a hivatalos szó jelentését :) -
Ha kijött volna már tele lenne vele a net, de még nics sehol. -
Inquisitor #4293 "Jah, és még meg sem jelent a dvd"
Hát, van ahol már igen. Ha jól tudom az orosz DVD már hivatalosan kijött, de lehet más lokalizációk is. -
Csak77 #4292 Jah, és még meg sem jelent a dvd, bd... jó biznisz, kár, hogy nem én találtam ki. Amúgy, a Mass Effect pont Cameron-nak lenne való, fasza filmet tudna csinálni belőle. Van hős, sok űrlény, meg szerelem, meg harc, meg dráma. Jó lenne, na. -
2,5-2,6 milliárd dollár körül. Fasza
-
Munszu #4290 Már csak 2 millió dollár és behozza a titanicot. :) -
remélem márciusig bejutok az imaxba is egyszer :D -
Debrecenben a 12.00-ás matiné full teremmel... -
Midas #4287
-
én is kedden megyek....de nekem még csak a 3. lesz :D havernak meg az első.... -
Én is eddig háromszor láttam (valószínüleg kedden megyek negyedszer xD) és mindig teljesen tele volt a terem, egykét hely volt néhány legszélső ülésen. -
Midas #4284 passz en tegnap neztem negyedjere de fullig volt mozi kb mint az leso alkalommal :) -
spike0007 #4283 legfrissebb adatok és összehasonlítás elképesztő:
Domestic: $552,797,000 30.1%
+ Foreign: $1,283,346,000 69.9%
= Worldwide: $1,836,143,000
Gyakorlatilag meg is van! :D Még 1-2 nap! Durva hogy külhonban már le is pipálta a Titanicot! Szerintetek hol áll meg? :D -
dettó
-
már az Aliz csodaországban is az lesz márciusban... -
kovi04 #4280 Avatarhoz hasonló, végig 3D-s filmeket még nagy számban nem gyártanak. Talán a következő, hasonlóan nagy egész estés 3D-s film a Tron Legacy lesz decemberben. -
azt hiszem ha itt is megnyitják Nyíregyházán a 3d-s termeket valószínű annyit fogok járni moziba mint kölyökkoromban még ha havonta egy film az asszonnyal meg a nagyobbik lányommal akkor is csak 5k max... -
ultrared #4278 Igen, ebben lehet valami.
Holnap már biztosan meglesz a rekord, viszont hivatalossá leghamarabb csak kedden vagy szerdán válhat a foreign adatok lassú beérkezése miatt. -
Megerősíthetem, itt a rádió Szombathely műsorában nyilatkozott a Savaria mozi üzemeltetője,hogy pl az AVATAR statisztika alapján az embereknek van igényük a 3D-s filmszinházakra. A beruházás költsége kb 50 Millió forint,és legkésöbb a nyárra valósulhat meg.
-
egyik cimborám ott dolgozik az ő infója szerint ez év második felében. -
kovi04 #4275 Ma már nem, de holnap, vagy holnapután már minden bizonnyal új világrekordot ünnepelhetünk. -
kovi04 #4274 Minden attól függ, hogy az Akadémia életben akarja-e tartani az Oscar-t a nagyközönség számára. A Tintanic is csak a nézettségének köszönhette a 11 díjat. Most március elején a Oscar-t nézők kb fele az Avatarnak fog szurkolni, köztük sok olyan nézőkvel, aki még sohasem nézte meg a díjkiosztót. Az Akadémia nem hagyhatja ki ezt a nagy lehetőséget. -
ultrared #4273 Úgy néz ki mégsem lesz meg ma a rekord:
TitanicWorldwide: $1,842,879,955
Avatar Worldwide: $1,836,143,000 (becsült) -
ultrared #4272 "továbbá jelmeztervezés, smink nem tudom, h játszik-e cg technika miatt."
Nem hinném. Nekem az se világos, hogy a sok digitális jelent miatt lehet-e az Avatart a legjobb operatőr díjra jelölni? Az a négy hanggal kapcsolatos díj meg túl sok. Egyik-másik talán belefér, de mind biztosan nem. -
mindre
-
vizuális effektusok és legjobb látványtervezés/díszlet sztem tuti.
aztán legjobb film, rendező, operatőr, vágás, hangvágás, hangeffekt, eredeti filmzene, eredeti dal belefér kategória.
továbbá jelmeztervezés, smink nem tudom, h játszik-e cg technika miatt.
többi kat pedig esélytelen szvsz:)
-
kovi04 #4269 legjobb film
legjobb rendező
legjobb vágás
legjobb vizuális effektusok
legjobb hangvágás
legjobb hangeffekt
legjobb eredeti filmzene
Ez eddig hét, és még van pár, ahol már nem örülnék az Avatar győzelmének:
legjobb eredeti dal
legjobb operatőr
legjobb látványtervezés/díszlet -
ultrared #4268 Akkor félreértettelek. -
ultrared #4267 Te melyik 12-re látsz esélyt? :)
Jelenlegi díjak [szerkesztés]
* legjobb film
* legjobb rendező
* legjobb eredeti forgatókönyv
* legjobb adaptált forgatókönyv
Színészeti díjak
* legjobb férfi főszereplő
* legjobb női főszereplő
* legjobb férfi mellékszereplő
* legjobb női mellékszereplő
Technikai díjak
* legjobb látványtervezés/díszlet