5435
  • edios
    simán foglalj egyet az 5-10. sor közül vmelyikre minél inkább a közepére, és élvezd a filmet, ahelyett h ilyen apróságokon lovagolsz:)
  • Ladizlav
    Én a 2. sorból néztem. Szerintem nagyon jó volt közelről is, kivéve a magyar feliratot... Az nagyon gázos volt. :S
  • LasDen #4224
    GYIK
  • akascha
    Sziasztok!
    Akik látták már a filmet, azoknak a véleményére lennék kíváncsi, hogy szerintük is a 6-7 sorból a legtökéletesebb a látvány imax esetén? Már rengeteg véleményt olvastam és mindig más a legjobb. Valaki a 6-9. sort abból is a 7. sort favorizálja, megint más inkább a 8-10. sort. De olyan véleményt is olvastam hogy valaki a 6. sor közepén nézte, de ha újra nézné a 3. sorba venne jegyet. Egyedül abban volt egyetértés hogy mindig a sor közebe a legjobb. KÖSZI!
  • akascha
    Köszi, Az Arénában, az imax 3d vetítésre mennénk. De már olvastam a GYIK-ben hova ajánlják.
  • Atkamon
    Hát elég valószínű, hogy lesz az is.
  • Ladizlav
    Valaki tudja, hogy lesz-e sima 2D-s vetítés 28-tól is?
  • Atkamon
    Hát, ez nem éppen egy tutorial...
  • Wreck86
    Jó Na'vi készítő tutorial,de esetleg nincs valami lassabb verzió,ahol lehet pontosan látni,mit hogy kell beállítani?
  • Carloska
    Sziasztok!
    Szívesen átadnám foglalásomat, ha valakit érdekel.
    I.)30/01/2010 szombat 22:15 Avatar IMAX 3D (mb) 4jegy: Sor 8: Ülőhelyek 25,24,23,22
    II.) 30/01/2010 szombat 22:15 Avatar IMAX 3D (mb) 6jegy: Sor 8: Ülőhelyek 19,18,17,16,15,14

Érdeklődni az "[email protected]" címen lehet.
  • tacpeter
    Azért nem éles az IMAX, mert a film nagy része digitális HDCAM-mal lett felvéve, ami 1920x1080 pixeles (vagy 2K), míg egy valódi filmre rögzítő IMAX kamerával felvett videó digitalizálva akár 10000x7000 pixeles is lehet, és a kettő között azért van egy kis különbség. Ezt nézzük el Cameronnak, de IMAX 3D kamerával nagyon nehéz dolgozni, egy 2 és fél órás filmet azért elág körülményes forgatni vele úgy, hogy a kamerába tett 300 méternyi film másfél perc alatt elfogy.
  • Twetr0x
    Ezt én is tapasztaltam, viszont Dolby3D-ben élesebbnek tűnt O_o
  • kovi04
    Egy kicsit tényleg mosódott a kép a gyors mozgásoknál, de szerintem ez simán megbocsájtható, mert a térhatás kitűnő. A háttér meg akkor homályos, ha valami közeli tárgyra fókuszál a kamera.
  • Sawyer2
    Ma megnéztem imax 3d-ben a filmet. Nekem az a furcsa, hogy a háttérben a képek a homályosak voltak, valamint amikor mozgott a kamera egy kicsit mosódottnak tűnt. Kicsit ilyen szellemhatás érzésem volt, nem tudom más tapasztalt-e ilyet. Egyébként a térhatás jól átjött ezt a kis mellékterméket leszámítva.
  • manitounickfree
    koszi
    tom nem vag ide de van 1 dirt2 video is, csak porgessetek 0:50ig es 5sec ami lol

dirt2
  • Twetr0x
    az szép :o
  • item
    Jó photoshoppos vagy...
  • LasDen #4209
    zsír :D de az elején olyan morcosan nézel :D
  • manitounickfree
    na'vi lettem
    DD

youtube
  • item
    Való igaz,nem mindegy,hogy hogyan tálalják eléd a történetet. A lényeg szerintem az,hogy ezt a dolgot folyamatosan kell az emberek elé tárni,mert hajlamosak vagyunk megfeledkezni a valóságról. És a valóság az,hogy tönkretesszük az otthonunkat. Ezek a filmek csak újra rádöbbentenek minket arra,hogy még talán nincs túl késő,tenni ellene,hogy ránk is ne ez a sors várjon.
  • LasDen #4206
    manapság már nem hinném, hogy tudnának teljesen eredeti történeteket írni Hollywoodban....lényeg a csomagolás...:D nekem 20 év múlva is eltudják majd adni ezt a sztorit csak akkor Johnny Shaw lesz maj a címe :D
  • item
    Pff ez igen,ezt a cikket olvassátok el,persze csak akkor,ha van rá idegzetetek.

...avatar_csak_egy_atveres/

• item
  • item
    Érdekes egy oldal: http://www.avatar.info.hu/

• LasDen #4202
    nincsenek, mert diktatúra van :D
  • ravynne
    Pandorán nincs parlament, sem pártok. Menjünk oda :)
  • Twetr0x
    munge
  • LasDen #4199
    eh...
  • suba53
    OK. :-))
  • donatus13
    Használd a figyelmen kívül hagyás módszerét.
  • suba53
    Ott, ahol megszólalnak. És mivel itt történt itt kell.
  • edios
    csak nem itt
  • suba53
    Bocsi, csak helyre kell tenni az ilyen önjelölt propagandistákat.
  • LasDen #4192
    ezt most ne kezdjétek el...:D nem ez a helye...:D
  • suba53
    Neked majom, nekem a remény idióta.
  • Csak77
    Az lenne az igazi, ha az előzetest csinálnák meg úgy, mint 8 éve a Star Wars második részének előzetesét... bár, lehet már készül... ;)
  • item
    Isten őrizz,hogy ez megtörténjen.
  • LasDen #4188
    tudatlan...:D a mi viktorunk az intergalaktikus tanács elnöke, akinek feladata a béke fenntartása a galaxisban és terjeszkedés....a földi tevékenysége csak elterelés...igazából az Alfa Centaurin az intergalaktikus főváros és onnan irányítja a világegyetemet....
  • item
    Nem elég,hogy a tv-ben is ezt a majmot mutogatják,még az AVATAR-ba is belepofátlankodik ...

• LasDen #4186
    az durva lenne, ha a 3 avataré lenne az első 3 hely :D