James Cameron - Avatar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem volna rossz az egyik kedvenc szinesznom.

the world is mine

Arcor
Jó de ez szerintem dec 18 óta nem sok :p
Amugy jah kár hogy imaxban nem ment szinkron nélkül.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Twetr0x
no offense, de a film magyar szinkronja nálam valahogy kívül esik a minõség fogalmából. Egyébként egyetértek veled, nem sokszor kell megnézni, és be kell tenni pár filmet közé.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Kly
<#hehe>

Avatar HISHE - megcsinálták ezt is végre 😊

Scientia potentia est.

Kly
Én inkább a minõségre megyek. Az élmény fokozása végett, ritkábban nézem meg és akkor is csak IMAX-ben, továbbá két Avatar közé beteszek néhány másik filmet, hogy "felülírják" az utolsó moziélményt.

Scientia potentia est.

Kly
"civilizálatlan indiánok íjakkal legyõzik a modern technológiával rendelkezõ fejlett embereket (még ha segítség kellett hozzá, akkor is)"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az RDA bázison kis létszámú katona állomásozott, ergo nem a teljes földi haderõvel kell számolni, míg a na'vik részérõl az utolsó csatában több klán is a tiszteletét tette, ami sok ezer harcost jelent.
Az ütközetben az emberek flottája 2 nagyobb és számos kisebb gépbõl állt, ebbõl a 2 nagyot Jake egymaga elintézte. Még ilyen feltételek mellett is jelentõs túlerõben voltak a földiek, egészen a természet seregeinek a megérkezéséig, amikor is megszûnt a humán dominancia és a küzdelem kimenetele végérvényesen eldõlt. (Lényegében tehát Eywa nyerte meg a csatát a na'viknak.)
A fél herémet rátenném, hogy a folytatás majd "A birodalom visszavág" koncepcióra épül.

Ahogy elnéztem a korábbi hozzászólásokat, szép lassan kezdtek rájönni a film mondanivalójára. <#wink>

Scientia potentia est.

nonicks
vagy annak hogy ez így sokkal jobban mutatott a moziba...

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

edios
mind2 forgatókönyvet elolvastam, minden kritikát elolvastam, és a legtöbb neten található interjút is elolvastam különbözõ fórumok bújása között.

az, hogy nem az emberek gyõznek az felfogható reális átmeneti állapotnak, vagy mesei elemnek.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

yesname
Nézz utána a hátterének. Nem olyan logikátlan, hogy a bennszülöttek nyernek.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Én is olvastam a cikket, csak felmerült bennem, hogy vajon véletlen-e hogy pont a Föld napjára idõzítették a megjelenést, és lehet hogy terveznek valami "zöld kampányt"...
Arcor
#4544 😊

edios
én pénteken ötödszörre láttam moziban, nyertem.<#beka2>

az a baj a filmmel, h mindig legyõzik az embereket<#sir>

zaki
Na, megnéztem utoljára moziban az Avatart, 3. imaxos beülésem volt, összesen a 4.
5. sor közepén ültünk, talán innen volt a legjobb. hang is sokkal hangosabb volt. jöhet a bluray 😊

Elnézést a cikket nem olvastam el😄
Tudtam már régebben is a hírrõl, de nem voltam benne biztos.
Atkamon
Igen, ez is ott van a cikkben... 😄

De ha jól tudom a bõvített változat csak késõbb jön
Atkamon
Írják a cikkben, hogy az a Föld Napja😊

Vajon az csak véletlen egybeesés, hogy pont az nap van a Föld napja?

Szerintem kizárt <#vigyor3>

Akkor ápr.22-én indul egy újabb hullám, ami a (már 2 mrd feletti) bevételt tovább dagasztja <#buck>
vegeta22
Fhhúú ma néztem meg az Avatart moziban 3d-ben....10/11
Csak ennyit tudok hozzáfúzni<#nyes><#eljen><#eljen><#eljen>

Ne agódj az egészdéged miatt....elmúlik:)

Van egy db szabad jegyem most vasárnap 15:45-re, IMAX-ba, 4 sorba a 18-as székre. Nem a legközepe, de majdnem. Családi áron lett véve, tehát csak 1440 és épp ennyirért is adom.
Csak komoly érdeklõdõk jelentkezzenek, és csak priviben.
zaki
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Pharaoh
Biztos a forgalmazó csak ilyen feltételekkel engedi vetíteni az alice-t. Premier héten mégis csak azt kell vetíteni, aztán mejd visszateszik az avatart

item
<#eljen><#hawaii>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Ezen azért kicsit meglepõdtem...nem (volt) elég népszerû, baze? Észnél van ott a vezetõség?
Arcor
Lelketlen állat vagy :p

Nekem meg az a szivfájdalmam, hogy a "fejlett" emberek ugyanigy eltûntettek civilizációkat amerikában pl és az õslakosok tehetetlenek voltak velük szemben.

Twetr0x

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

edios
"amiben a na'vik csak egy csatát nyerhetnek meg, a háborút nem"

na ezt nagyon szeretném viszontlátni a vásznon. nekem továbbra is a legfájdalmasabb pont (és egyébként is értelmetlen), h civilizálatlan indiánok íjakkal legyõzik a modern technológiával rendelkezõ fejlett embereket (még ha segítség kellett hozzá, akkor is).

ha emberek helyreraknák õket, akkor valahogy komolyabbá tenné az eddig felmutatott meseszerû történetet, adna valami súlyt a filmnek.

Pharaoh
James Cameron regényt ír az Avatar elõzményeirõl. Ebben fejt ki mindent, ami a mozifilmbe már nem fért bele, jelentette be az Avatar producere, Jon Landau egy MTV-interjúban. Mesélnek Jake végzetes harci sérülésérõl, Tommy nevû ikertesójával töltött gyerekkoráról a pusztuló Földön, arról, hogyan építette fel Grace doktornõ (Sigourney Weaver karaktere) a tábori iskolát a dzsungelben, és természetesen Quaritch ezredesrõl is megtudhatjuk, miért pont a Pandorán kellett keménykednie az újoncokkal és az õslakókkal. A kötet megjelenését Cameronék karácsonyra idõzítik. Korábban olyan hírek is keringtek, hogy a rendezõ trilógiává bõvítené az Avatart, amiben a na'vik csak egy csatát nyerhetnek meg, a háborút nem

Pharaoh
Az alice-ra nem kapkodják úgy a jegyeket, mint az avatarra.

nonicks

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

VRSDM
Március 4.-tõl Imax-ben csak 22:00-tól lesz Avatar vetítés.

u dont have to listen anybody else but me

Arcor
"Elveszett az újdonság varázsa. 😞"

Holnap nézem hatodszor :Ð

Nethyrrea
honan veszed hogy ejva mama nem buherálta meg a génkoktélját kicsit amikor átvitte a személyiségét hogy az "interfész" kompatibilis legyen, hogy kocka-szlenggel éljek? 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

nan76
<#eljen>wow...elképesztõ<#eljen>

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

VRSDM
AKI NEM LÁTTA NE NÉZZE! SPOIIIILERRR 😊

DÚRVA WETA-S FILMEK HOGY IS KÉSZÜLT!!! DE

u dont have to listen anybody else but me

tud valaki olyn képet készíteni rólam photoshopppal amin avataros fejem van?

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

zaki
Becsült 7végi adatok

1. Valentine's Day $52,410,000
2. Percy Jackson $31,100,000
3. The Wolfman $30,627,000
4. Avatar $22,000,000

jó eredmény ez a 22 guriga, kiv vagyok sikerül-e a 3 milliárd dodót elérni, a 2.5 tuti meglesz

Kly
Mondja ezt egy hivatalból vesztes <#buck>

Scientia potentia est.

zaki
szaros hozzászólás

DJ RX7
<#nyes><#taps>

:3

szaros rajzfilm

Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

DJ RX7
nem <#hehe>

LasDen
jó, akkor majd hasonlítgatom utána...😄 akkor is jó, jóvan??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DJ RX7
nézd meg angolul az a jelenetet amit Edios linket, majd magyarul.
utána hasonlítsad.

Tatyla
ez lol

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

LasDen
ha így játszunk....😄
nem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DJ RX7
de