5435
-
Watchmen #4709 Elírtam 1 könyv angol a másik meg magyar na:d -
Watchmen #4708 http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/SearchBook
2 könyv van amit lefordítottak az 3. 24-én fog megjelenni kb.
A másik könyv fordítása pedig biztos késik vagy passz... -
gravior #4707 jah bocsi :D lol tényleg de ez a gyüjtői kiadás érdekelne a legjobban lesz e és ha igen Mon is belehet e valahogy szerezni? -
lol, pontosan egy hozzászólást kellett volna visszaolvasnod:D -
gravior #4705 sziasztok!
Lenne egy kérdésem.. Lesz- e szerintetek Avatar-nak ilyen gyüjtői kiadás hogy pl extra dolgokat adnak mellé a filmhez? Mert nekem tuti az kellene..
Egyébként én már 10x láttam 3D-ben moziban és még tuti megnézem párszor nagyon imádom a filmet.. IMAXban is megszerettem volna de mindig teltház van és csak hétvégén érek rá.. mi a külömbség egyébként a sima 3D és az imax közt? -
solikka11 #4704 Ja és mégvalami. Először IMAX-ban láttam most sima 3D-ben. Különbség szinte semmi, de most sima 3D-t jobbnak éreztem, mert az IMAX élményt rontotta, hogy ott hatalmasak voltak az elvárásaim. Mindenki a "körbevesz" a vászon dolgot hajtogatta, de nem igazán volt más mint a sima, pedig a 4. sorban ültem. Mindkét esetben.
Talán IMAX-ban a látótérnek picit nagyobb részét befedte a film de egyáltalán nem teljesen, a szemüveg alatt látszódtak a széksorok, az emberfejek. Más irányokban is ki lehetett látni picit. Dehát ettől eltekintve hatalmas élmény ez a film :)
Ja és Dolby 3D-ben néztem kép tökéletes volt, hang talán egy icipicit elmaradt az IMAX-tól, de lényegében csak azért mert IMAX-ban néhány nagy robbanásnál még a szék is berezgett, az nagyon élethű hatást keltett :) -
solikka11 #4703 Huhh na megnéztem másodszorra :)
Most feltöltődtem energiával kb 1 évre. De tényleg, nem igazán tudom megmagyarázni de egyszerűen rohadt jól érzem magam így utána :) -
A Confidential Report on the Biological and Social History of Pandora: Eredeti ár: 5 180 Ft
Azért az vicces, hogy Angliából szállítással együtt 3200ft volt. -
Watchmen #4701 Akit érdekel az Alexadnria.hu -on elő lehet rendelni az egyik Avatar könyvet amit lefordítottak magyarra a másik még csak angolul van. -
sandor8206 #4700 hát aki volt irakban katona, haditudosító elég sokan lenyilatkozták, hogy a HL eléggé "fantasy"
Sőt még az Amerikai Veteránok Szövetsége ki is adott egy nyilatkozatott (ha jól emlékszem), hogy eléggé kamu-film, mint fizikálisan (pl: egyenruhák nem stimmeltek) mint karakterileg (cowboy-gyerek amiket csinált)
vagy pl: a CNN iraki tudósítoja nyilatkozta, hogy az állít olyat, hogy a HL realisztikus, aki nem volt soha Irakban -
Mi nem felel meg benne a valóságnak? -
unalmas történet...és teljesen irreális katonai szempontból.. -
ellenben a bombák földjén...
a hős katonák afganisztánban (vagy hol) az életüket teszik kockára a hős hazáért... nyüsz-nyüsz :D -
főleg hogy az avatar nem gyengén amerika ellenes
amerikáé az ezüstérem a szennyezésben ... alapkocepció
amerika próbál igazságot osztani ott ahol semmi keresnivalója ... hódítások / támadás / leigázás
... soroljam még, hogy mennyire amerika ellenes az avatar? :D -
az Oscar már igen régóta politikai döntések alapján osztogatja a szobrocskáit... -
Na sikerült megnéznem a Bombák földjét,nem volt olyan rossz de 1sima 1szer nézhetős kategória még a Becstelen brigantik is 100szor jobb volt... Igazából politikai döntés született az 1ik kezükkel adtak (nő) a másikkal elvettek (Avatár). Ez a pali képes volt a mai világba vissza hívni az embereket a moziba és nem díjazták érte.
Oscar RIP -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hentai változat van-e? -
Én is teljesen egyetértek az előttem írókkal. Egyedül az számít, hogy a film milyen élményt tudott nyújtani - ebben pedig nem akadt párja. Most az, hogy kilenc "inka szobrocska" helyett csak hármat tesznek a dévédé borítójára, számomra különösebben nem változtat semmin... -
jaja,érdekes :) -
Érdekes cikk
Hülye kínai szerint tőle lopott cameron, mert ő 97-ben írt hasonlót. Az már mellékes, hogy előtte 85-ben és 93-ban is voltak hasonló témájú képregények. Akkor már őt is perelhetnék az elődök. -
RYO21 #4689 tudtok még ilyen gif-eket? -
:)
-
én úgy vagyok ezzel hogy leszarom mennyi oscart és ki nyert tipikus amerikai baromság,a lényeg hogy jöjjön már a Battle Angel... -
Justil #4686 nem, hanem küldhetne emailt...persze egy desktop proginak nyilván jobb lehetőségei vannak a jelzésre :) -
cherubim06 #4685 ha online lenne akkor kéne egy másik progi, ami csekkolja, hogy változott -e az online tartalom...
-
Justil #4684 vagyis progi, elsőre azt hittem, hogy online az egész cucc. -
Justil #4683 hmm köszi a tippet, ez egy hasznos kis site :) -

-
Csak77 #4681
nem is kell 3d szemüveg... -
sandor8206 #4680 "...Az a díj olyan filmnek jár aminek eredeti a története..." 
Ben Hur 11 Oscar
Titanic 11 Oscar -
cherubim06 #4679 arcor: nem "csütörtökön" hanem kedden v szerdán.
justil: nincs "talán" a online foglalsz jegyet. Hogyan? -
hihetetlen mennyi hülye ember van, 2db jegyért képesek kiadni 8-9 ezer forintot. nem is azokra vagyok pipa már, aki a vaterán ezzel üzérkedik, hanem azokra, akik megveszik. omg -
Tankaranka453 #4677 Kár, hogy csak 3 Oscar....:(:( -
Justil #4676 szar ügy :( -
csak 1 terem van, és az Alice-t is játszaniuk kell. szerintem nem az itteniek döntik el, hogy mi van a műsoron. kemény szerződések vannak a stúdiókkal, ezért most a Burton film élvez előnyt, még így is, hogy koránt sincs telt ház azon a filmen -
Justil #4674 naja, de ha napi 2 lenne, akkor talán mi "vidéki parasztok" is hamarabb sorra kerülnénk :) mert ha ez így marad, akkor júniusban jó, ha meg tudjuk nézni, ami nonsense, mert addigra gondolom már leveszik a műsorról. -
Jaja értem én, egyébként akkor sem volt más a helyzet mikor még nem csak egy vetítés volt naponta, ugyanígy betelt az összes hely pillanatok alatt :|
Mondjuk legalább lehetett számolni vele, hogy csütörtökön érdemes nézegetni mert akkot bővül a lista.
-
Justil #4672 oké, de látod én is írtam, hogy vágom a dolgot, csak azért szegedről nem fogunk egy "talán" kedvéért felmenni, főleg hogy ha 5-en megyünk, és csak 3 normális helyre szóló jegyet kapnánk, akkor mivan? :) ketten szívhatják a fogukat az első sorban, vagy kint a kocsiban :(
én már láttam a filmet 3D-ben, de szerettem volna megnézni imax-ben is, de lehet inkább leszarom akkor, és megnézzük a többiekkel megint sima 3D-ben. komolyan nem értem, miért nem képesek az este 10-en kivül egy másik időpontot is feltenni :( -
Legalább nem veszik le műsorról :)
Nekem az a tapasztalatom, hogy még így sem adják el az összes jegyet. Legutóbb pl a 7. sor közepén 3 hely üres volt mellettünk + elszórva mindenfelé 1-2.
-
Justil #4670 bazeg, mekkora gyíkság van már, emberek!
reggel néztem a jegyfoglalót imax-be, nem volt akkor még új időpont. az előbb megnéztem, most fent van 17-éig, de minden napra már foglalt a terem nagyrésze, közép teljesen.
könyörgöm, mi a francot képzelnek ezek a majmok? mé nem tesznek ki legalább napi 2 előadást? valszeg még az is megtelne, de az nekik csak jó nem?
amúgy meg tudom, hogy a vetítés előtt 1 órával lehet helyben jegyet kapni, csak köszi de nem fogok keresztülautózni a fél országon azért, hogy TALÁN kapjak 5 jegyet úgy, hogy ne az első sorba szóljanak...
tiszta hülyék ezek a cinema citynél...