James Cameron - Avatar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végre egyszer én is élõbe nézném az Oscart erre bassza adni.
Nem meglepõ😄
mosoporr
esetleg valmi online nézhetõ? és basszameg az rtl most mért fáj neki ha nem keres annyit...

Pharaoh
"PRO7 csak, ami itthon fogható"

szerencsésebbeknél fogható.

zaki
szerencsére eredeti angol kommentárral lesz, nem pofáznak bele németül 😊

LasDen
hazai csatorna nem adja.....PRO7 csak, ami itthon fogható....nincs benne sok pénz a csatornák számára.....nem éri meg....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Na végre megnéztem a filmet. Szerintem nagyon érdekes a sztori is, a látványvilág is üt, 3D nélkül is... Az tetszett, hogy vannak benne mellékszálak, nem csak egy egyszerû fos öntet, amiben 2 nép harcol egymással. Várom a folytatást 😊

edios
nem

(forrás: nem reklám)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Pharaoh
Oscar átadást közvetíti vmelyik magyar tv?

Arcor
Jah 10. utánra gondoltam, mert végülis a foglalás még mindig fullon van. Azért majd beprobálkozom még a pénztárnál elõtte.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Pharaoh
22:00ás/nap azért még van, csak 10.után még nincs fent a program

BaliBoy
2D-ben elég gagyinak hat sok-sok rész. Nem üt akkorát mint 3D-ben. :S

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Arcor
Azért mondjuk egy 22:00ás/nap vagy 12:30-as maradhatott volna.

Twetr0x

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

pfffffffffff

nonicks
fos..😄

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Twetr0x
Kijött az Alice csodaországban. Kell neki terem. :/

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

emberek, biztos volt már ez a kérdés, de nézzétek el nekem ha nem olvasok vissza többszáz kommentet, a GYIK-et is megnéztem de nem kaptam választ.

Szóval mi a fene van most az imax-es vetítésekkel? lesz még késõbbre vetítés? Hiszen teltházas ami most van mind, de vagy én vagyok béna, vagy csak 10.-éig látok helyet és este 10 órás vetítések vannak. Ez hogy lehetséges? Hiszen teltházas nem, akkor meg vetíteni kéne ezerrel...

Atkamon
Öh, ez nem a játék topicja.
De mondjuk amúgy sem tudok segíteni, pedig játszottam a játékkal.

sry nem ide 😄xD
zaki
wcs meg a gereblyés tetszik 😄DDD

edios
😄

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nan76
Látványilag tényleg nem volt rossz..de ez tipikusan "húzzunk le még egy bõrt"produkcion volt..az 1.rész az "eredetiségével"és látványvilágával megalapozta a TF-et ..a 2.rész meg semmi ujjat nem hozott...szvsz..sok pénz nagy robbanások semmitmondó story, látvány,cselekmény nulla,látvány..szinészi játék:kritikán aluli.látvány,robbanások....ennyi..nagybadabumm

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Én is így vaok a Trafo 2-vel.
zaki
látványilag nem volt rossz, de azok a szánalmas poénok iszonyat lehúzták a filmet nálam

Kly
A minap megnéztem harmadjára is az Avatart IMAXben. Kivételesen sikerült odaérni idõben a vetítésre, így nem maradtam le semmirõl. Utólag végig gondolva a dolgokat, a feliraton kívül másba már tényleg nem tudok belekötni. 😊
Korábban terveztem még, hogy megtekintem a filmet eredeti nyelven is, "sima" 3D-ben, de mivel ezt már csak ma játsszák utoljára, így (valószínûleg) ez most kimarad.

Scientia potentia est.

LasDen
annyira nem volt szar...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Atkamon
Sok pénzbõl könnyû jó filmet csinálni? Akkor miért lett olyan szar a Transformers 2?😊

edios
csak azt tudom remélni, hogy ezzel a kis okos lépéssel szerzet pár plusz szavazatot avatarnak😊

VRSDM
pontosan.
tény hogy a sok pénz nagy segítsek. de közel sem minden, sõõt.
kezembe adnának 400milkát, nem sokra vinném az tuti 😄

u dont have to listen anybody else but me

mosoporr
Sok dolog kell ahoz h 1 film megkapja az Oscárt asszem ezek után már az is tétel lesz h Cameron abban az évben ne csináljon filmet 😄DD
És ugye a producer pont arra hivatkozik h annyi pénzbõl könnyû jó filmet csinálni,én meg úgy látom h annyiból csak az igazán nagyok csinálhatnak...

Várható DVD megjelenés április 30.
Pharaoh
Az összekapcsolódásra gondolsz? De az ivarsejteket is át kell vhogy vinni.

Wreck86
"szexjelenet"
Ez tudjátok mi lesz,nem?

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Kis izgalom kell😄
mosoporr
Érzik a vesztüket 😄

Arcor
Birom ezt a cikket 😄

Kly
A biológiai rendszertani felosztást a földi élõlényekhez igazodva alkották meg. Ez okból kifolyólag, a na'vik nyugodtan rendelkezhetnek az emlõsök osztályára jellemzõ jegyekkel és tulajdonságokkal (pl. ugyanúgy lehet méhlepényük, mint a fejlettebb emlõsöknek) még akkor is, ha esetleg nem emlõsöknek hívjuk õket.

"ennek áldozata lett egy szexjelenet is, amit csak a dvd-n mutatnak csak be." <#vigyor5>

"Viszont a Neytirit alakító színésznõnek, Zoe Saldanának van melle, szép, ha ez számít ebben az ügyben." <#vigyor3>

Scientia potentia est.

Atkamon
Wow, nem emlõsök a na'vik?

Pharaoh
index cikk

A szaporodásuk módja azért nagyon érdekelne engem.

zaki
Domestic: $706,560,068
+ Foreign: $1,839,000,000
= Worldwide: $2,545,560,068

2.5milliárd megvan, talán eléri a 3-at is.

Atkamon
Heh, gondolom berúgott egy éjszaka, aztán gondolta dob egy üzit az akadémiának😄

"Kizárhatják az Oscarból A bombák földjént
Az Oscar-esélyes háborús film, A bombák földjén producere emailben lobbizott az akadémia tagjainál az Avatar ellenében.
Nicolas Chartier a voksokért folyó hajsza finisében olyasmire vetemedett, amit a Filmakadémia teljes szigorával üldöz: egy másik film rovására "fényezte" saját produkcióját. Emailben kérte az akadémia tagjait, hogy az "500 millió dolláros film", vagyis az Avatar helyett inkább A bombák földjénre szavazzanak. A francia producer hamarosan kénytelen volt egy újabb körlevelet küldeni, amelyben "helytelennek és ostobának" nevezte lépését, hogy mentse, ami menthetõ. Chartier a magyarázkodó levélben azzal védte magát, hogy még soha egyetlen filmje sem került ilyen közelségbe az Oscarhoz és a film iránti lelkesedése elaltatta józanságát. Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy mindez nem lehet mentség arra, hogy figyelmen kívül hagyta a Filmakadémia szabályait és leszögezte, hogy rettenetesen sajnálja, ami történt.

Szakértõk azonban nem hiszik, hogy komolyabb következménye lehetne a producer botlásának. Fõként azért nem, mivel a szavazatok leadásának határideje kedden - helyi idõ szerint - délután öt órakor lezárul. Tom O'Neil, a Los Angeles Times veterán "oscarológusa" is úgy vélte, hogy miután a körlevél elküldésekor már a szavazatok legalább kétharmadát leadták, valószínûleg nem fogja károsan befolyásolni a film Oscar-kilátásait. A szakíró kételkedett benne, hogy felfüggesztenék a filmet. A filmakadémia szóvivõje egyelõre nem nyilatkozott az ügyben.
Idén a minden bevételi csúcsot megdöntõ Avataron és a máris több díjjal kitüntetett A bombák földjén címû filmen kívül további nyolc alkotás versenyez a legjobb film Oscarjáért. Köztük van a District 9 címû sci-fi, a Fel! címû animáció, a The Blind Side címû sportdráma, Quentin Tarantino Becstelen Brigantyk címû háborús fantáziája, az Egek ura George Clooney-val, valamint az Egy lányról, a Precious címû harlemi dráma és az A Serious Man a Coen testvérpártól. Az Oscar-díjakat vasárnap adják át a hollywoodi Kodak Színházban."

Bár kizárás nem lesz belõle, de érdekes:d
VRSDM
sima moziba 3. sorban a fejtámla döntése miatt volt kényelmetlen de mivel amúgy is fekszem a székben így nem zavart, ellenben még így is kicsi volt a vászon hogy betöltse a látóterem ...

u dont have to listen anybody else but me

Szerintem ha minel jobban kitolti a latotered a vaszon annal jobb.

Atkamon
Hát, én egy 15 soros teremben láttam eddig 3szor, és eddig az 5. sorban volt a legjobb. A 7.ben átlagos volt, 10.ben már kicsit túl messze volt a vászon.

I3andy
Aha értem, csak a GYIK-ban 5.-6. sort írtak, azért köszi a választ

Doddy a düdő
attól függ, hány soros a terem :p én a terem közepére szoktam jegyet venni, ott a legjobb a hang meg a rálátás a vászonra.

I3andy
Sziasztok! Én ma tervezem megnézni az Avatart sima moziban 3d-ben, szeretném kérdezni h a a tapasztalataitok szerint tényleg a 5.-6. sor nyújtja-e a legnagyobb élményt? köszi a segítséget