5435
  • Atkamon
    Ezer éves hír... ki lett tárgyalva már itt is.
  • Kly
    Erre nem tudok mit mondani
  • ProGabe #4787
    "AVATAR was chased from digital and IMAX 3D screens when Alice in Wonderland opened on March 5, but Alice won't hog those screens forever. That leaves James Cameron & Co. free to re-release AVATAR with previously unseen footage, probably this fall. IMAX theater owners should be happy to show a guaranteed hit like the re-release, particularly since Cameron to have 40 minutes of unseen footage and could add 10 minutes to the current run time, possibly including Jake enduring a Na'vi trial and Tsu'tey getting drunk (The rest of the 30 minutes will have to wait until the DVD). With any luck, the re-release could stay in theaters until Titanic 3D is released in 2012."

forrás

még jó régen úgy gondoltuk (meg voltak is róla pletykák), hogy ilyenek lesznek a poszterek

• suba53
    Szerinted? :-)
  • mosoporr
    lol

ez most full kamu vagy a paródia?
  • Pharaoh
  • Watchmen
    Köszi nagyon jó kis képek:D
  • edios
    :)
  • Watchmen
    Elhiszem mennyire kellemetlen lehetett....
  • Kmarha
    nekem meg sikerült kifognom 20 db hiperaktiv és hipersekély 15 évest a hátam mögé. És amikor hátra szólok hogy most már kurvára be lehet fejezni, még rám néznek morcosan a népek hogy beszélek szegény kis kölykökkel. Degenerált fattyak.
  • Justil
    meglehet :)
  • Watchmen
    ''ui.: ami kifejezetten meglepett, az a közönség kultúráltsága, senki nem nyamnyogott, nem csámcsogott, nem hörgött és zörgött, nem rugdosódott hátulról stb. szóval ''

Gondolom mindenki az állát kereste azért nem zörgött senki se:D
  • Justil
    na, megjártuk ma az Imax vetítést.

röviden: 3D hatásban én őszintén szólva semmi különbséget nem véltem felfedezni a paraszt3D-hez képest, a vászon viszont jó nagy, a képminőség tetszett. Audio ügyileg igazából semmi extra nem tűnt fel, de korrekt volt. A film maga második nézésre sem volt unalmas, viszont én biztos nem nézném meg többször moziban...Továbbra is fenntartom a véleményem, hogy jó film, főleg ahhoz képest, hogy miféle förmedvényeket hoznak ki manapság "film" néven, de kiemelkedőnek nem nevezném. Jó érzéssel gondolok vissza mindkét alkalomra, amikor megnéztük, és ennyi nekem elég is.

ui.: ami kifejezetten meglepett, az a közönség kultúráltsága, senki nem nyamnyogott, nem csámcsogott, nem hörgött és zörgött, nem rugdosódott hátulról stb. szóval

ui2.: mindenkinek kösz még 1x a segítséget a jegyfoglalással kapcsolatban, és csatlakozom az előttem szólókhoz, 5. sornál hátrább nem is érdemes jegyet venni. 4-5. kb az ideális, és hát lehetőleg minél inkább középre.
  • JackSparrow88
    Rem ez a várható DVD megjelenés igaz:Avatar DVD megjelenés
  • VRSDM
    na némi infómorzsó...

Az első körben kiadott DVD ill. BR verziókban semmi extra nem lesz

majd később adnak ki bővített kiadásokat...

forrás: erre
  • VRSDM
    mikor kapod a szemüveged nézd meg jól nem karcos nem törött-e
    nővérem az alízon törött szárút kapott ami szikszalagozva volt ...
    /magyarország
    úgy kellett tartania végig hogy ne essen le róla kábé :/
  • Justil
    oké :) köszi mindenkinek, kedves ez a segítőkészség :)
    aztán kiváncsi leszek, én dec. végén a premier vetítésen láttam a filmet, de már olyan rég volt, hogy nem is emlékszem szinte, most meg főleg még imax is, remélem szuper lesz!
  • akascha
    A jegyet min. 1 órával kezdés előtt kell átvenni, utána ha még van időtök nyugodtan mászkálhattok film előtt. Kb. 1/2 órával a film kezdete előtt lehet bemenni. Szerintem akörül jó ha visszaértek, mert legalább tudtok válogatni a szemüvegek között.
  • Pharaoh
    1 órával hamarabb át kell venni, utána még mászkálhatsz a plazaban. Befelé nem lesz nagy sor, hisz csak jegyet néznek és adnak egy suemüveget.
  • akascha
    Szia!

Én az 5. sorból néztem, és szuper volt, bár ha most kellene választanom akkor a 3.-4. sorba vennék jegyet ott még jobb a látvány. Hátrább semmiképp nem vennék, mert a film nem tölti ki az egész vásznat,így minél hátrább ülsz annál jobban látsz majd keretet a film körül. A hanghatás is jobb az 5. sor környékén.
    Szóval szerintem jó az a hely el ne cseréld.
  • Justil
    aham köszi srácok. még valami, csak mert biztosra szeretnék menni. gondolom a cinema city működési elve, illetve szabályai ugyanazok kb, mint itt lent szegeden. szóval ha felmegyünk, jó 1,5-2 órával az előadás előtt, átvesszük a foglalt jegyeket, akkor utána még lehet mászkálni, ugye? és a végén, amikor megyünk be a filmre, akkor mekkora sor szokott lenni? ill. egyáltalán elég ha 1,5-2 órával a film előtt érkezünk? 12.15-ös előadásra mennénk, szombaton :)

csak azért kérdem, mert semmiképpen nem szeretnénk lemaradni róla mostmár :P
  • Pharaoh
    A vászon mellett a falat látni, annál jobban minél hátrább ülsz. 1-4 sorig talán csak a vásznat látod. A szemüveg alatt azért nem kéne kilátni, max akkor ha lefelé nézel.
  • solikka11
    IMAX-ban ti nem láttátok a vászon melletti illetve alatti részt is valamennyire? Nekem a szemüveg alatt simán látszódtak a széksorok, pedig asszem az 5. sorban ültem.

Az én fejemnek van hülye alakja, vagy másnak is ilyen volt? :)
  • VRSDM
    az ötödik tökéletes :)
  • seaedge
    En az 5. es a 3. sor kozeperol neztem. Az 5. sorbol jobb nezni, viszont a 3. sorban sokkal jobb a hang. Lehet erezni a robbanasok altal keltett legnyomast. Legkozelebb a 4. sort probalom ki. Az 5. sornal feljebb nem ulnek.
  • Justil
    okés, köszi :) még vki esetleg? azért biztosabb lennék, ha több véleményt hallhatnék...
  • zaki
    3X láttam imaxban, először a 10. sorból, aztán 9. (akörül legalábbis), legutóbb pont ott ültem, ahová foglaltad a jegyeket. sztem egyáltalán nem volt közel, pont jó volt, így nem látod a vászon melletti részeket, csak a vásznat, sokkal hangosabb is, szal jó az az 5. sor, közelebb viszont már nem nagyon ülnék.
  • zaki
    hm, de most 18-24-ig már 12:15-tői is játszák a filmet a 22:15-ös mellett... gondolom itthon nem nagyon nézik az alice csodaországbant.
    mind1, engem már nem érint, 4X láttam moziban, 3 hét múlva már úgyis megjelennek az első hd-s releasek...
  • Justil
    előre is köszi, lehetőleg csak olyanok irjanak, akik ültek már a teremben, esetleg még közelebb, vagy jobban a széle felé, az ő véleményükre lennék kiváncsi :)

jóéjt!
  • Justil
    gyerekek, elég röhej, hajnali 2kor kerültek fel az új időpontok, kb 5-10 perc késéssel néztem rá, és már szombat estére be volt telve az egész középső rész, kivéve az első pár sort...ezt nevezem!

kérdés: aki volt már az arénában az imax teremben, az 5. sor közepe mennyire rossz? mmint, azt értem, hogy a közepe jó, de az 5. sor mennyire van túl közel a vászonhoz, vagy esetleg semennyire? magyarul élvezhető lenne onnan, vagy inkább mondjam le a foglalást?

• ProGabe #4759
    Sajtóközlemény: Április 28-án jön az Avatar
  • zaki
    most már tényleg hivatalos az április 22-i dvd és bluray megjelenés. nálunk 28án jelenik meg
  • solikka11
    Már nem azért...de nem tudod eldönteni, hogy tetszett-e a film?

Ha meg moziból mentél ki 20 perc után ahhoz külön gratulálok...

Félre ne érts nem érdekel, hogy tetszett-e neked vagy nem, de eléggé ovodás szint, ha nem tudod eldönteni, hogy akarod-e látni még egyszer.
  • mosoporr
    trollkodás lol :D

hátha még partner is lenne hozzá... ok vége
  • VRSDM
    az hogy más a véleménye mint neked nem fikázás.
    ő unta.
    ő baja... lenyugodhatnál mostmár mert ez trollkodás amit művelsz...
  • mosoporr
    Nem tok hitelt adni a szavának hazudik!!! :D
  • mosoporr
    Ugyanmár...

Idejön fikázni ti meg tűritek... álljatok már a sarkatokra!
  • Twetr0x
    Látta, második megnézésre ment ki.
    Amúgy meg ha valaki nem szereti az ilyen filmeket vagy Cameron stílusát, akkor ez van. Én is így vagyok egy-két filmmel/rendezővel.

(...Én megbocsájtok neki ;D)
  • VRSDM
    ha meg van róla a véleményed akkor se hagyd hogy bárki felbosszantson :)
  • mosoporr
    Ok értem én...

Igazából 1 olyan filmre mondott kritikát amit nem is látott,asszem ez önmagáért beszél,gratula így kell ezt!!!