James Cameron - Avatar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem meglepõ😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Szóval mi a fene van most az imax-es vetítésekkel? lesz még késõbbre vetítés? Hiszen teltházas ami most van mind, de vagy én vagyok béna, vagy csak 10.-éig látok helyet és este 10 órás vetítések vannak. Ez hogy lehetséges? Hiszen teltházas nem, akkor meg vetíteni kéne ezerrel...
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Korábban terveztem még, hogy megtekintem a filmet eredeti nyelven is, "sima" 3D-ben, de mivel ezt már csak ma játsszák utoljára, így (valószínûleg) ez most kimarad.
Scientia potentia est.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
tény hogy a sok pénz nagy segítsek. de közel sem minden, sõõt.
kezembe adnának 400milkát, nem sokra vinném az tuti 😄
u dont have to listen anybody else but me
És ugye a producer pont arra hivatkozik h annyi pénzbõl könnyû jó filmet csinálni,én meg úgy látom h annyiból csak az igazán nagyok csinálhatnak...
Ez tudjátok mi lesz,nem?
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
"ennek áldozata lett egy szexjelenet is, amit csak a dvd-n mutatnak csak be." <#vigyor5>#vigyor5>
"Viszont a Neytirit alakító színésznõnek, Zoe Saldanának van melle, szép, ha ez számít ebben az ügyben." <#vigyor3>#vigyor3>
Scientia potentia est.
+ Foreign: $1,839,000,000
= Worldwide: $2,545,560,068
2.5milliárd megvan, talán eléri a 3-at is.
Az Oscar-esélyes háborús film, A bombák földjén producere emailben lobbizott az akadémia tagjainál az Avatar ellenében.
Nicolas Chartier a voksokért folyó hajsza finisében olyasmire vetemedett, amit a Filmakadémia teljes szigorával üldöz: egy másik film rovására "fényezte" saját produkcióját. Emailben kérte az akadémia tagjait, hogy az "500 millió dolláros film", vagyis az Avatar helyett inkább A bombák földjénre szavazzanak. A francia producer hamarosan kénytelen volt egy újabb körlevelet küldeni, amelyben "helytelennek és ostobának" nevezte lépését, hogy mentse, ami menthetõ. Chartier a magyarázkodó levélben azzal védte magát, hogy még soha egyetlen filmje sem került ilyen közelségbe az Oscarhoz és a film iránti lelkesedése elaltatta józanságát. Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy mindez nem lehet mentség arra, hogy figyelmen kívül hagyta a Filmakadémia szabályait és leszögezte, hogy rettenetesen sajnálja, ami történt.
Szakértõk azonban nem hiszik, hogy komolyabb következménye lehetne a producer botlásának. Fõként azért nem, mivel a szavazatok leadásának határideje kedden - helyi idõ szerint - délután öt órakor lezárul. Tom O'Neil, a Los Angeles Times veterán "oscarológusa" is úgy vélte, hogy miután a körlevél elküldésekor már a szavazatok legalább kétharmadát leadták, valószínûleg nem fogja károsan befolyásolni a film Oscar-kilátásait. A szakíró kételkedett benne, hogy felfüggesztenék a filmet. A filmakadémia szóvivõje egyelõre nem nyilatkozott az ügyben.
Idén a minden bevételi csúcsot megdöntõ Avataron és a máris több díjjal kitüntetett A bombák földjén címû filmen kívül további nyolc alkotás versenyez a legjobb film Oscarjáért. Köztük van a District 9 címû sci-fi, a Fel! címû animáció, a The Blind Side címû sportdráma, Quentin Tarantino Becstelen Brigantyk címû háborús fantáziája, az Egek ura George Clooney-val, valamint az Egy lányról, a Precious címû harlemi dráma és az A Serious Man a Coen testvérpártól. Az Oscar-díjakat vasárnap adják át a hollywoodi Kodak Színházban."
Bár kizárás nem lesz belõle, de érdekes:d
u dont have to listen anybody else but me