3500
A Francia idegenlégió
-
#780 Nem biztos,van valami törvény, hogy Magyar ember csak Magyar katonai alakulatban harcolhat vagy mi a picsa.Tehát ha te jelentkezni akarsz az elvileg illegális, vagy valami ilyesmi de nem emlékszke pontosan -
doncunco #779 nekem meg ez! és ilyen van is kint!!!
-
fűszeress #778 ja nekem is -
#777 ez pl tetszik.
-
fűszeress #776 igy nekem se annyira szerintem ez a képen kissé átalakitott, elég sok "kacat" van rajt
de alapban okés max kuker rá azt jo:D de persze lehet igy még hasznosabb ahogy a képen van -
#775 nekem vmiert nem tetszik ez a fegyo -
fűszeress #774 -
#773 -
fűszeress #772 ja már megvan a videoban benne van a neve FAMAS -
fűszeress #771 mi annak a fegyvernek a neve amit az idegen légiosok használnak?
képeken láttam már,csak érdekel hogy mien az ha valaki tud rola valmit,leirhatnák kőszőnőm
amugy FPS ben már kiporbáltam ( RAINBOW SIX VEGAS )tudom nem a valoság de azért valamennyire hiteles volt,
itt egy video amiben a fegyver szerepel a nevét nem tudom
Rainbow Six vegas gameplay[/URL]
itt egy másik a 2. fegyver az
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=xIJRoDuupDs&feature=related]]gameplay2
valaki biztos felismeri -
fűszeress #770 ez is igaz=D -
#769 miert akarsz mindent tudni elore? :) igy izgi lesz :P nesze neked kaland :D -
fűszeress #768 G.I.Joe:D
nyomulnak előre 1000 rel:D
-
fűszeress #767 nem mintha ez visszatartana...
-
fűszeress #766 van manapság olyan a légioba hogy a kiképzők ősszevernek?
jo gondolom pár pofon meg rugdosás van , de ugy igazábol ?
valami hir vagy élmény erről?:D -
fűszeress #765 Taken
francia film bár nincs kőze a légiohoz, de azért nézzétek meg Liam Neeson odabasz keményen,nem szorakozik, valami volt katona, vagy űgynők volt onann ez tudas
akit érdekel nézze meg! -
fűszeress #764 kősz -
Thanatos #763 sok szerencsét :) -
fűszeress #762 már csak vissza kell zökkennem a régi fizikai kerékvágásba,és már indulok
is , meg eladom a ps3at,hamarosan go franciaország:) -
fűszeress #761 ja -
Thanatos #760 a magyar nagykövetségtől a világ bármely országában kérhetsz segítséget, már ahol van..., és ha tudnak segítenek is 8álltalában tudnak :) ) -
Thanatos #759 honnan tudjuk? tájékozódj a hírekből illetve a szakszervezetektől :) -
fűszeress #758 ja és franciaországban ,ha nem vesznek fel a légioba , és nem tudok haza menni , akkor kérhetek segitséget a magyar nagykővetségtől ,ugye?
-
fűszeress #757
most nincs és nem is lesz semmien sztrájk ugye? a repűlőtéren -
Thanatos #756 ha úgy érted hogy életében akkor igen én jártam már :D, ha úgy érted hogy mostanában akkor nem :D -
fűszeress #755 valaki járt ferihegyen?
-
fűszeress #754 ja -
Thanatos #753 erre is ugyan az áll mint minden ilyen személyes tárgyra, vagy elveszik vagy nem, ha elveszik és mégse vesznek fel visszakapod, ha meg felvesznek úgyis mind1..., ennyi kb :) -
fűszeress #752 mindegy... -
fűszeress #751 olvatsm régebben hogy lehet kivinni futocipőt,a tesztnél jol jőn
ez igaz? mert akkor abba menyek vagy vigyek kűlőn?
ja és youtubos videokon látam hogy rajtuk van karora, és mindegyik külömböző ,lehet orát megtartani? -
fűszeress #750 =D -
Thanatos #749 ez pedig rammstein - feuer frei! :DDD
most igy hirtelen ezekhez a videókhoz csak ennyit tudtam érdemben hozzászólni :D -
Thanatos #748 első meg:
evanescence - Bring Me To Life
ha jól rémlik, bár ezt már rég hallgattam :D -
Thanatos #747 második link zenéje az sabaton - primo victoria , tényleg jó szám, de mondjuk a légiohoz semmi köze sincs :D -
Thanatos #746 konkrét esetet nem tudnék felhozi de szvsz max öngyilkosság vagy közúti baleset vagy hasonló... -
Thanatos #745 tektinve hogy végig megy a pity pit ypity ütemre igen van "idő" :) -
fűszeress #744 remélem azért érdekesek:D -
fűszeress #743
French Legion fighting
BangBang! -
fűszeress #742 vann még pár jo video a légiorol zenés akit érdekel katt ide:
2°REP
itt egy másik ,a zene jo!
Legion Etrangere - clip
ennél a vidonál 1 percnél lesznek érdekes dolgok
Legion Etrangere LEGIO PATRIA NOSTRA 2 -
fűszeress #741 ja már találtam egy videot a Luc leger futásrol
rővid video de akit érdekel itt van: