A Francia idegenlégió

← ElőzőOldal 70 / 70

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrioN the S
intenzív tanfolyam :|

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
😄 hja

bemegyek ,elsõ kérdés: - mikor kapunk fegyvert? 😄 és küldenek haza

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

tobias88
néztem multkor, és mutatták hogy 3 hét alatt meg kell tanulnod franciául, különben nem kapsz enni
Laky
Egyáltalán nem.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

hooooö en tok rola par dolgot 1x lekameraztam oket sunyiba pedig elvileg agyon uthetnek erte 😄 de en kocsival a hegyekbe full kozelrol 10 metere lekaptam oket 😄 geci durvak kb volt 20 ember a hegyekbe edzeni korulotuk 10 fegyveres ember 😄 orizte oket aranyosan neznek ki dee áhh naon durvak 😄 kurva lazán neznek ki naon bejon nekem tele voltak ermekkel meg kutyafasza | + apam iskolajaba van 1 gyerek aki meg szokott onnan kissebb tank a gyerek 😄
Glpetyus
Szatmári Imre az író.
google rulz -.-

nem kéne kibirnod mert valszinû iylesmi alapján már a felvételi teszten kiszornának 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Palinko
én nem tok semmit, csak gondolkodtam logikusan...
Glpetyus
Valahol van egy régi könyvem otthon "Megszöktem a légióból" a címe,a szerzõt már elfelejtettem<#wilting> (magyar,és a saját kalandjairól ír),de érdemes elolvasni,marha érdekes,nem lehet letenni,ha vkit érdekel a téma.
Kb. a rendszerváltás idején-után vmivel "játszódik".

a tévhittel ellentétben a légiosokal nem iratnak alá titoktartási szerzõdést a kiképzéssel kapcs 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

OrioN the S
Hát kemény lehet :| Ha családi ügyben vagy anyagi ügyben megbotlanék és szarban lennék ,akkor még bevállalnám :| Bár sztem amilyen agresszív vagyok néha... tuti nem bírnám ki ,ha megaláznak meg ugatnak egyfolytába -.-

GregSB
Mennyire magas lessssszzzzz? Magasabb mint a helyesírásod színvonala? 😛PP

Najó, én nem akarok meggyõzni senkit semmirõl, csak leírtam a véleményemet. El tudom fogadni ha valaki nem pénzért megy oda. Mondjuk az érdekelne hogy mi motiválja ezeket az embereket.

Palinko
mit csinálnak kiképzésen? milyen tesztek azok? meg ilyen részletes infók,amit nem is nagyon szabadna kiadni... de amit úgy szabad,hogy még is..
Golyo69
jaja jó helyekre mehetnek dolgozni nem kevés pénzért 😄
havernak is mondták hogy mehet amerikába elég ismert emberek testõrének meg hasonlók 😄

GGMU

mont mondottam volt a légioba a többség NEM a pénz miatt megy..., és nem is azért hogy öjön, de ez neked magas lessz 😛

fifi
mit akarsz tudni?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
namost azért azt jó ha tudod, hogy a MH-tól tovább nemigen fogsz menni, viszont ha lemegy az idõd a légióban/és engednek/ elég jó karriered lehet itt-ott...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

GregSB
Szerintem hülyeség az idegen légióba menni. Akinek meg van a fizikai rátermettsége, az sokkal okosabban teszi ha elmegy építkezésre dolgozni valahova nyugat-EU-ba (Németország, Franciaország, Írország stb..). Nem csak kevesebb veszéllyel jár, de több pénzt is kap, és akkor hagyja ott amikor akarja, nincs 5 éves szerzõdés.

Persze ha valaki mindenáron ölni akar akkor menjen oda, jobb munkát máshol nem talál... 😄

Golyo69
okok 😄 csak nemtom mikor jön haza legközelebb 😄

GGMU

Palinko
na amjd vallasd ki és majd írd be úgy látszik sokunkat érdekel
Golyo69
egyik ismerõsöm kint van és azt mondja hogy elég húzós 😄
és tényleg nem kell semmi nyelv ismeret asszem!!
õ is ott tanult meg franciáúl
a kiképzések elég kemények!!ahogy mesélte 😄
jah és phszihikai teszt is húzós mert nem mindenre úgy kell válaszolni ahogy azt egy normális ember gondolná!! 😄😄

GGMU

a honvédségbe semmit tenni? az miért jobb? 😊

kas123
A honvédségbe jelentkezz inkább 😄 ne a Franciákat véd 😄

ffl-ben 1000 euro körül van az indulo pénz elsõ osztályu légiosként, amire még rájönnek potlékok meg stb..., kishazánkba nemtom mennyit adnak, de a légioba nem is az megy aki csak a pénzre hajt 😊

Brolly28
jajjj hát így gondoltam én is de nem fogalmaztam bele...

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Brolly28
itthon már nics sorkötelezetség
ehelyett van az önkéntes haderõ ami azokból az emberekbõl áll aki arra jelentkezik
ugyan olyan a Francia idegenlégió is csak szentem több pénzt adnak jobban kiképzettek

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

csak rossz nézni a sok hülyeséget amit megprobálsz tényként kezelni 😄
ha valaki lazsálni, ingyenélni akar egy szinte már nem is létezõ hadseregben az menyen a maygar hadseregbe, aki meg egy professzionális hadseregbe akar kerülni, akik tudják is a dolgukat, csinálnak is valamit, és értenek is ahoz amit csinálnak, ergo jol csinálják az emg megy az idegenlégioba... 😊

tény, a felvételi teszt elég kemény
fizikai, iq, psichologiai tesztek, orvosi vizsgálat, háttérvizsgálat, elbeszélgetés a gestapoval, stb stb 😊

Brolly28
jajjj maradj már csöndben😄

és ezzel kb ki is merült midnen hasonloság... 😛

Brolly28
Légiós,
Te Franciaországot
becsülettel és hûséggel szolgáló
önkéntes vagy.

Tudom, arra céloztam hogy ma már sokkal szigorúbb az elbírálás mint régen, ma már csak jó alapanyagból csinálnak mégjobbat.

látszik gõzöd sincs egyik haderõrõl sem 😊

Brolly28
A Francia idegenlégió=Magyar önkéntes haderõ
ugyan az csak franciában😊
ezt itthon is megtudod csinálni és nem kell elmenned a picsába

tedd azt...

Brolly28
jelentkezek
2× is

nem az élet hanem a kiképzõk meg a többiek 😛

Mo.Organ
Nem kell hozzá semilyen nyelvet tudni. Az élet majd megtanít kint.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

rejtõi idõk sose voltak a légioban, rejtõ müvei kitünõ olvasmányok de a valódi légiohoz sose volt közük 😊

ha kint vagy már a légioban akkor emgtanulsz franciául, ha akarsz ha nem 😛
tiszt emg lehet külföldi is igaz elég csekély számban, a tisztek kb 10% külföldi

Ja és vége azoknak a Rejtõ-i idõknek amikor kvázi mindenkit felvettek, ma már elég kemény elõválogatás megy szal ha valaki girnyó vagy retardált akkor ne is jelentkezzen mert már elsõ szinten ki fogják rostálni.

Nem Shakespeare elmezésekkel foglalkoznak a légióban szal az alapszókincs nagyon hamar ráragad az emberre btw franciául meg KELL tanulnia mindenkinek egy idõ után mert a tisztek franciául beszélnek (ha jól tudom a légióban tiszt CSAK francia lehet, egyéb külföldi nem)

nem kell, ha nem tudsz semilyen nyelvet akkor keritenek valakit aki beszéli a tiedet, de leginkább kézzel lábbal lekomunikálják alap dolgokat 😊

desigo
ne mondd már,hogy nem kell legalább angolul tudni...
Van ismerõsöm, aki kinnt szolgált az idegenlégióban, hát, kemény.

fel, persze épeszü határokon belül 😊

az biztos hogy nem kell franciául tudni

azt nem tudom hogy szemüvegesekt felvesznek e
tévedés, nem kell semilyen nyelvismeret 😊

JohnnySmith
Természetesen franciával...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Helló

itt egy kis infó ha valaki a francia idegenlégióba akarna menni

link

egyet nem tudtam meg hogy milyen nyelvismerettel kell rendelkezni
← ElőzőOldal 70 / 70