3500
A Francia idegenlégió
-
fűszeress #740 csak érdekel..... -
fűszeress #739 és a légióban volt már olyan hogy kiképzés kőzben meghalt valaki? -
fűszeress #738 azt had kérdezem meg hogy a LUC Leger -nél ahol futni kell azt a 20 méteres távolságot ugye 7 nivot kell teljesiteni,de azt időre kell vagy csak lényeg hogy teljesitsd? -
Thanatos #737 igazából kétélü a dolog
tényleg azon múlik hogy mennyire detektálható, meg mennyire lényeges dolog ez, őszintén megmondom nem tudom
ha 0 szinten kimutatható akkor szvsz fölösleges kisérteni az ördögöt zárójelentésekkel..., logikusan ha már kis esélye is van annak hogy kiderülhet mérlegelni kell a kockázatot és eldönteni hogy melyik esetnél nagyobb az esélye a bekerülésnek, ennyi :) -
#736 Ha rám hallgatsz, akkor elviszed, és ha arra kerül a sor, akkor odaadod. Abból bajod venm lehet. :) -
fűszeress #735 ugy tudom max ha megrőngeneznék annyi láccan hogy el volt el volt tőrve az orom
és szerintem ez nem nagy gond,
te vinnéd magaddal a zárojelentést ha a helyemben lennél?
csak azért kérdem mert volt itt egy tag aki az utlevelen bukott
és ez az eset is haonlo kcsit mert ha megnézik látják hogy műtét volt és nincs nálam a papir ami igazolja hogy rendben van, lehet viszzakűldenek...
-
Thanatos #734 orvosi nyilvántartás van magyarországon, hogy az idegenlégio hozzáfér-e, vagy egyáltalán érdekli-e? kétlem...
igazábol szvsz annyir anem is érdkeli őket, ha orvosilag nem derül ki, akkor az ő szempontjukból igazábol érdektelen, tektinve hogyha valamire egy orvos nem jön rá akkor jó esélyel az ugysem jelent semmi akadály-t...
legalábbis szerintem :) -
fűszeress #733 Nem rég jöttem haza a kórházból,orsővény műtétem volt,az orvos szerint egész jól sikerült,már csak az van hátra hogy itthon gyógyulok.
Van egy kérdésem is:
a hivatalos idegenlégios oldalon olvastam hogy ha volt valamien műtéted akkor kell vinni papirt rola
(francia nyelvű oldalon)itt a link:http://www.legion-recrute.com/fr/visite_medical.php
webforditas.hu,itt meg lelehet forditani,
de a lényeg hogy ezt irták:
A sebészi vagy orvosi terven:
* birtokolj minden orvosi dokumentumot egy sebészeti beavatkozással kapcsolatban vagy a legutóbbi dokumentumot, ami leírja azt, következmények nincsenek jelenleg.
* olyan orvosi dokumentumokat, amiket érinteni egy előző betegséget bevés, birtokolni és jelenleg meggyógyított (a gyógyítás oklevele / bánásmód)
* Birtokold az egészségügyi dokumentációját ha annak a ci-nak a létezése
* ha a látás problémája szem- javítást hoz (szemüveg)
na ha én nem akarom megmondani hogy volt műtétem és mondjuk orvosilag se derűl ki akkor nem jőnnek rá igaz?
nincs ilyen "orvosi nyilvántartás" amit meg néznek ? -
doncunco #732 ajj ne már gyerekek, ne csináljátok már! -
josko #731 nincs arcom, de a tiédbe belelépnék -
josko #730 minek majd meg látom úgy is
-
Wampa #729 Mondjuk azt látni hogy tényleg utánanéztél....
12 perc alatt tényleg geci kemény a cooper,tekintve hogy a 30 év alatti korosztálynál 2800m már igen jó eredménynek számit.
Amugy ha akkora profi vagy,minek irsz amatőr fórumba?Keress egy francia légiós fórumot,aztán olvasd el mit válaszolnak az arcoskodásodra. -
#728 Sztem a légiósok nem az SG fórumot bújják :D -
Thanatos #727 oks, akkor old meg magad, sok szerencsét, én innentől /ignore :) -
josko #726 Ezt is néztem már, olyan írjon már aki volt kint... mindenki mást mond,és senki sem tud semmit. -
Thanatos #725 nem eza teszt van meg értsd meg, hanem luc leger, ami gyk ingafutás..., és igen, kemény, mit vártál, lánykollégiumot? :) -
josko #724 Ezt már én is néztem,valaki olyan írjon már aki volt is kint, és leírja, hogy pontosan mennyit kell futni...3600m 12 perc alatt geci kemény, de hát biztos mennek supermenek is! -
Thomet #723 üdv
http://idegenlegio.ifrance.com/
Itt sok minden le van írva, annyi módosult, hogy cooper helyett más stílusban kell futni. De ezt minden édeklődő 2másodperc alatt megtalálhatta volna kb. a google.hu-n. Minden jót.. -
josko #722 tudja valaki, fizikai felmérésen mennyit kell futni mennyi idő alatt. -
Thanatos #721 pedig ettől még ez a realitás sajnos vagy nem sajnos döntse el ki ki maga, a "katona szakma" nincs ezred olyan izgalmas se manapság mint azt sokan hiszik :)
amugy meg a valóság mindig olyan mint amilyennek épp látja az ember ;) -
Wampa #720 Hello Thanatos
Hát a valóságot én sem ismerem és smmmi sem olyan, mint amilyennek képzeljük.....
vagy csak ritkán:))
A háboru meg a többi nyilván nem a haveromra vonatkozik,csak nem tettem zárójelet:): -
fűszeress #719 irták hogy 2012 ( vagy meddig ),hány embert akarnak elbocsátani. -
fűszeress #718 azért ennek elenére is elmegyek jelentkezni tavasszal.
amugy olvastam egy cikket német órán a magyar honvéd vagy milyen újságban
és volt a francia hadseregről szó asszem hogy le építések vannak ott
meghogy az reguláris hadsereg vagy mi,
írtak a francia idegenlégióról is ,úgy írták hogy a -francia idegenlégió
bár nem reguláris hadsereg ,de a francia had erő része....-,igaz azt nem írták hogy ott is lennének elbocsátások, de utánajárok még1x. -
Thanatos #717 ez :) -
fűszeress #716 még ilyet nem olvastam a légióról
de elhiszem,ez a nyers valóság nem? -
fűszeress #715 ajaj -
Thanatos #714 -
Wampa #713 Volt szó a nyugdijról....
Megkérdeztem egy ancient,az ő idejében 12 év után járt csak pénz,a zsoldja 35 % a.15 év 6 hónap után járt az 50% és 21 év után a 75%.Maára tuti változott valamit.
A dolognak két olvasata van.Az egyik,hogy a magyar viszonyokhoz mérten ez nem nagyon rossz.A haverom az egyetem után,középvezetőként kb ennyit keresett egy multinál 96 körül.
Plusz az időt azzal töltötte amit imád,a Légióval.
A másik olvasat,hogy megjárt egy nagy háborut,ahol az élet szart se ért,az élete állandó készenlét volt,meg vizsga majd két évtizedig.Nagy tévedés azt hinni,hogy a légiósok csak isznak,kurváznak,harcolnak meg a töküket vakarják.Persze,isznak mint a gödény,hagyomány.Kurváznak mint a gép,hagyomány.
Harcolnak,halálig,hagyomány,de ez ritka.
Aki azzal jön,hogy igy ölt,ugy repjedtek a golyók,majdnem biztos hogy hazudik.Szolgálatban 1000%-ig odateszik magukat,mert ez is hagyomány.Tanfolyamok,verseny,ha nem akarják hogy azt mondják,húzzál haza.Szóval aki a pénzre játszik,gondolja meg.
Egy dolgot fontoljatok meg.A média állandóan a hiper kemény,hideg gyilkos légiós image-t nyomja,pár agyament is , aki megszökött két hónap mulva.
De ha minden légiós gyilkol ,ki a f...om tartja tisztán a laktanyát?A légió összes garnizonja,épülete patika tiszta.Valaki azt mondta ,háboru 90%-a a felőrlő várakozás,10%a meg a legkaotikusabb pokol.Másvalaki azt mondta,a légióban kaland az élet,de sosem a te kalandod.
Békeidőben a légiósok gyakorolnak,dolgoznak......elősször poén minden,de a rutinra ráunsz hamar......aki nem tűri a monotonságot,az hagyja a p...ba.
Itthon a seregben 10 emberből 6 idegbeteg lett ha pár hétig nem ment haza,ha meg azt mondják pakolj el egy -két tonna trágyát,az nem olyan felemelő mint napszemcsiben végigdzsippezni egy afrikai falun....
Szóval csak annyit,a Légió egy hadsereg,egy francia hadnagy fogja megmondani mit csinálsz,lehet hogy hülyébb tőled,lehet hogy gyengébb,de biztos hogy amugy szarik rád....ez az ember határozza meg a legalapvetőbb dolgaidat is.Mikor eszel,mikor szarsz.
Jól gondolja meg mindenki,ez kell e neki. -
ForeignL #712 Ha le kell hát le kell. De ennyiszer.XD -
Thanatos #711 hát hogy a forumokat blogokat nézik bizonyos szervek kb midnenhol a világon ez sose volt titok :) -
anonym21 #710 Szégyenlős vagy? :D -
ForeignL #709 Sziasztok
Olvastam anonym21 írását a légióról és azt szeretném kérdezni, hogy nagyon nagy baj ha nekem van egy kis gerincferdülésem? A másik meg az, hogy 3-4-szer levetkőztetnek meztelenre ennek nem látom értelmét egyszer nem elég ha átvizsgálják az embert? -
anonym21 #708 ha nincsen törésed vagy műtéted vagy valami fejlődési rendelleneséged, tehát ha megvan mindened az orvositól nem kell félned, nekem van vesekövem, szintévesztő vagyok lúdtalpam is van de egyikse volt probléma, van egy fogam amiben tönkre ment a tömés és gyökérkezelni kéne, (az itthoni orvosok mondták) kint, aztmondták jók a fogaim. a teszt amit kikell tölteni, hát nem nagy cucc, nem arra kiváncsiak hogy milyen egyetemet végeztél hanem pl milyen a problémamegoldó készséged. nem kell tőle tartani.a mit elég szigoruan vesznek az a fizikai felmérés, futás időre, ha nem futod meg koppansz, húzódzkodás, 4 a minimum 8 a jó, madárfogásban tehát a kézfejed az arcoddal szemben, és a rudat bekell rakni az állad alá mert külömben nem számolják, kötélmászás, időt nem mérnek lábat használhatsz, ugymászol fel ahogy akarsz csak érincsd meg a kötél tetejét. aztán ha ez a három megvan mész személyeg elbeszélgetésre, erről nemtudom mondani semmit mert oda nem jutottam el, ha ottis megfelelsz elsőosztályű légiós leszel fent maradsz óbányban párhetet, ugráltatod a kékruhás jelentkezőket, aztán mész a 4 hónapos kiképzére! ezeket persze tavalyról idézem vissza, azóta lehet változtak a dolgok. -
fűszeress #707 ja tenyleg
kosz:D -
anonym21 #706 itt már leirtam mindent:) -
fűszeress #705 kosz -
fűszeress #704 ja es meddig jutottal a felvetelin?
ha a pszhiologia tesztrol irnal par szot az jo lenne, meg a futas felvetelirol. -
fűszeress #703 aha
lecives leirnad ezt a verekedes dolgot ,csak mert erdekel
persze ha nem ram tartozik oke. -
anonym21 #702 aha, én voltam. de másképp alakultak a dolgok, és még nem mentem vissza. -
fűszeress #701 kimentél ujra jelentkezni légioba?
te vagy az akit 3 honapra eltiltottak verekedés miatt nem?
és irtad hogy utánna ujra megprobálod.